İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Tartıya çıkmaya korkuyorum desem
Belli belli, tatlılar matlılar? Bayram önü ne güzel 1-2 kg. veriyodum, bayram geldi dengeleri bozdu benim. Toparlamaya çalışıyom, eski kulüptekiler facete bizim tekrar biraraya geldiler, biraz onlara katılıyom ben de.

aaa ne güzelmiş tabi bir yerden başlamak laım yoksa hep artıya gidyor amma şu sıralar bende motivasyon sıfır canaım ne kadar sürer sonra ne olur bilmiyorum ama an itibariyle durum bu

fadimem bu kız niye bu kadar asi.
istedikleri alınmıyor desen hepsi alınıyor.ilgi yok desen o da var fazlasıyla.
bişileri inadına yapıyor ama anlamadım neyin inadı.
ergenlik mi diyim ne diyim. Allah sabır versin arkadaşım.
benim kızın da kudurduğu zamanlar olurda konuşmaya çalışırsın yok bişi der.
senin ki sürekli mi böyle yoksa arada mı yapıyor.

afiyet olsun canım. Yaban mersini taze mi yiyorsun, nerden alıyorsun?
canım yazdıklarını okudum..Allah kızına merhamet versin inşallah..küçük kızın bak sarılıyor sana.
üzülme canım..
evet haklısın her imkan ellerinde.
vermemek lazım..yavaş yavaş almayı öğrensinler
hafta sonu ben bilgisaya açıyorum .
ama öncesinde ödevler yapılacak. oyuncaklar ve yatakları toplanacak .kendi eşyalarını kaldıracaklar ortadan..o şartla açıyorum
eğer toplatmazsam pc başından kalkınca asla yapmıyorlar..mayışıyorlar zaten oyun yüzünden.

afiyet olsun yemekleri yemişiniz. bizde az sonra balık yiyeceğiz.
kaç kilosunuz şu anda dökülen bakem
ben 57

canım genelde böyle, arada artıyor bu durumlar, yani aslında hiçbişey demezsen, iş buyurmazsan, ödev yap ders çalış demezsen, interneti de verirsen hiiiç sorun yok.
ama ona bişey demeyeceksin yani, bişey söyledin mi senden kötüsü yok.

ben de çok kilo aldım..pantolonum belimi zorluyor.
çok acıyor hatta kemer yerim

yaban mersini kuru
a 1001 den alıyorum..paketli satılıyor

kız sen al kilo nolcek hem yakışırda çok zayıfsın sen

bu arada a 101 bende bakayım yaban mersinine bu akşam uğrayacağım kitap gelecekmiş belkim alırım 5 lira hemde

ben de çok kilo aldım..pantolonum belimi zorluyor.
çok acıyor hatta kemer yerim

yaban mersini kuru
a 1001 den alıyorum..paketli satılıyor
yaaa ne tarafta satılıyor, canım ben de bakayım, yaban mersini çok faydalı değil mi?
Fatmacım ben 67 kg. yum son durum

kız sen al kilo nolcek hem yakışırda çok zayıfsın sen

bu arada a 101 bende bakayım yaban mersinine bu akşam uğrayacağım kitap gelecekmiş belkim alırım 5 lira hemde
kız bir sürü kitap aldın yeni, onları oku bakem, ben baktım, bikaç seri katil-ölüm vs. o tür kitap vardı, birkaçta bizim bu kitaplara benzeyen aşk-meşkli kitap vardı, ama tanınmış yazar değil yani.

yaaa ne tarafta satılıyor, canım ben de bakayım, yaban mersini çok faydalı değil mi?
Fatmacım ben 67 kg. yum son durum
yaban mersini yemedim ben hiç.şimdi baktım internetten birçok faydası var.
faydalarından biri de sakinleştiriciymiş.hepimiz yiyelim

evet ihtiyacımız var, yeyip yeyip yatarmışız evde, evi p..... götürürmüş, amaaan boşver dermişiz kocalara da, ne iyi olur değil mi? hiçbişeye takmican
yemekmiş, çamaşırmış, temizlikmiş.

muşmulaya benziyor ama değil dimi o ayrı.

Kız 6 kitap aldımya zaten bir tanesi bitti 2 tanesine birden başladım şuan okuyorum ee ne kaldı ki.. Ama şaka maka ders çalışmam lazım benim biri beni kendime getirsin.....

hahahaaaa yiyelim sakinleşelim o zaman

kuru incir , kayısı , üzüm . bunların olduğu reyona bakın. ben kuru üzüm de aldım . karışık yiyorum
ben şimdi sanıyorum 54 oldum.
kilo aldım diye sevindim ya geçenlerde 52 olmuştum.
yıllık izinde 49 kiloydum.kaynanoşta tartılmıştım.

muşmulaya benziyor ama değil dimi o ayrı.
ben de yemedim ki canım, bilmiyorum açıkçası??

zeliş bırak kitap okumayı, biran önce ders çalışmaya başla, bak döverim seni, burda yok mu topik, Kpss varya, onlara takıl, faydası olur belkim.

tmm canım bakalım.
49 da çok azmışsın be Dilekcim, 54 iyi ki olmuşun o zaman.

49 mu 52-54 iyi ama
kuruları hep marketten mi alıyorsun.bizim burda semt pazarında köylü kadınlarında olur onlardan alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…