Belli belli, tatlılar matlılar?Tartıya çıkmaya korkuyorum desem
Belli belli, tatlılar matlılar?Bayram önü ne güzel 1-2 kg. veriyodum, bayram geldi dengeleri bozdu benim. Toparlamaya çalışıyom, eski kulüptekiler facete bizim tekrar biraraya geldiler, biraz onlara katılıyom ben de.
fadimem bu kız niye bu kadar asi.maalesef çocuklar hiç kadir-kıymet bilmiyor Zelişim, çocuk resmen bizden nefret eder gibi bir durumda, bu kadar kötü olacak ne yaptık onu da bilmiyom ama geçen gün ben seni seviyorum, sen de beni seviyor musun dedim, sessiz kaldı, bir Seni seviyorum diyemedi.
arar bugünleri de gün gelir bulamaz, şimdi yapsın bakalım.
düşünüyorum da ben de aynıydım aslında, anneme karşı ben bilirim edalarında, bana mı çekmiş acep? ama yine de ben hayırlı evlattım yaaa, ne bileyim nankör değildim en azından.
canım yazdıklarını okudum..Allah kızına merhamet versin inşallah..küçük kızın bak sarılıyor sana.afiyet olsun canım. Yaban mersini taze mi yiyorsun, nerden alıyorsun?
ben de çok kilo aldım..pantolonum belimi zorluyor.Tartıya çıkmaya korkuyorum desem
canım genelde böyle, arada artıyor bu durumlar, yani aslında hiçbişey demezsen, iş buyurmazsan, ödev yap ders çalış demezsen, interneti de verirsen hiiiç sorun yok.fadimem bu kız niye bu kadar asi.
istedikleri alınmıyor desen hepsi alınıyor.ilgi yok desen o da var fazlasıyla.
bişileri inadına yapıyor ama anlamadım neyin inadı.
ergenlik mi diyim ne diyim. Allah sabır versin arkadaşım.
benim kızın da kudurduğu zamanlar olurda konuşmaya çalışırsın yok bişi der.
senin ki sürekli mi böyle yoksa arada mı yapıyor.
ben de çok kilo aldım..pantolonum belimi zorluyor.
çok acıyor hatta kemer yerim
yaban mersini kuru
a 1001 den alıyorum..paketli satılıyor
yaaa ne tarafta satılıyor, canım ben de bakayım, yaban mersini çok faydalı değil mi?ben de çok kilo aldım..pantolonum belimi zorluyor.
çok acıyor hatta kemer yerim
yaban mersini kuru
a 1001 den alıyorum..paketli satılıyor
kız bir sürü kitap aldın yeni, onları oku bakem, ben baktım, bikaç seri katil-ölüm vs. o tür kitap vardı, birkaçta bizim bu kitaplara benzeyen aşk-meşkli kitap vardı, ama tanınmış yazar değil yani.kız sen al kilo nolcek hem yakışırda çok zayıfsın sen
bu arada a 101 bende bakayım yaban mersinine bu akşam uğrayacağım kitap gelecekmiş belkim alırım 5 lira hemde
yaban mersini yemedim ben hiç.şimdi baktım internetten birçok faydası var.yaaa ne tarafta satılıyor, canım ben de bakayım, yaban mersini çok faydalı değil mi?
Fatmacım ben 67 kg. yum son durum
evet ihtiyacımız var, yeyip yeyip yatarmışız evde, evi p..... götürürmüş, amaaan boşver dermişiz kocalara da, ne iyi olur değil mi? hiçbişeye takmicanyaban mersini yemedim ben hiç.şimdi baktım internetten birçok faydası var.
faydalarından biri de sakinleştiriciymiş.hepimiz yiyelim
evet ihtiyacımız var, yeyip yeyip yatarmışız evde, evi p..... götürürmüş, amaaan boşver dermişiz kocalara da, ne iyi olur değil mi? hiçbişeye takmican
yemekmiş, çamaşırmış, temizlikmiş.
kız bir sürü kitap aldın yeni, onları oku bakem, ben baktım, bikaç seri katil-ölüm vs. o tür kitap vardı, birkaçta bizim bu kitaplara benzeyen aşk-meşkli kitap vardı, ama tanınmış yazar değil yani.
yaban mersini yemedim ben hiç.şimdi baktım internetten birçok faydası var.
evet ihtiyacımız var, yeyip yeyip yatarmışız evde, evi p..... götürürmüş, amaaan boşver dermişiz kocalara da, ne iyi olur değil mi? hiçbişeye takmican
yemekmiş, çamaşırmış, temizlikmiş.
çok faydalı.ben kışın meyve kurusu çok yerimyaban mersini yemedim ben hiç.şimdi baktım internetten birçok faydası var.
ben de yemedim ki canım, bilmiyorum açıkçası??
muşmulaya benziyor ama değil dimi o ayrı.
zeliş bırak kitap okumayı, biran önce ders çalışmaya başla, bak döverim seni, burda yok mu topik, Kpss varya, onlara takıl, faydası olur belkim.Kız 6 kitap aldımya zaten bir tanesi bitti 2 tanesine birden başladım şuan okuyorum ee ne kaldı ki.. Ama şaka maka ders çalışmam lazım benim biri beni kendime getirsin.....
hahahaaaa yiyelim sakinleşelim o zaman
tmm canım bakalım.kuru incir , kayısı , üzüm . bunların olduğu reyona bakın. ben kuru üzüm de aldım . karışık yiyorum
ben şimdi sanıyorum 54 oldum.
kilo aldım diye sevindim ya geçenlerde 52 olmuştum.
yıllık izinde 49 kiloydum.kaynanoşta tartılmıştım.
püskevit yemekten iyidir hemi deçok faydalı.ben kışın meyve kurusu çok yerim
49 mukuru incir , kayısı , üzüm . bunların olduğu reyona bakın. ben kuru üzüm de aldım . karışık yiyorum
ben şimdi sanıyorum 54 oldum.
kilo aldım diye sevindim ya geçenlerde 52 olmuştum.
yıllık izinde 49 kiloydum.kaynanoşta tartılmıştım.
evvet..özellikle çocuklar bol bol kuru üzüm pekmez yemeli kışın..püskevit yemekten iyidir hemi de