İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

evvet..özellikle çocuklar bol bol kuru üzüm pekmez yemeli kışın..
kızlar cennet elması kurusu yediniz mi hiç.
yemedim canım o neydi ki, bizim burda amme diye geçiyo, tatlı bir meyve var, turuncu renkli,ama o cennet hurmasıydı galiba, cennet elması ne kız, duymadım bile hiç:KK57:

Selam herkese. Bu sıra yağan yağmurlardan dolayı sık yaşadığım sorunlardan, ayakların ıslanması.
Çalışmayan anneleri arıyorum yedekleri getiriyorlar ancak çalışan anneler de en azından bir çift çorap koysa çantalara.

Selam herkese. Bu sıra yağan yağmurlardan dolayı sık yaşadığım sorunlardan, ayakların ıslanması.
Çalışmayan anneleri arıyorum yedekleri getiriyorlar ancak çalışan anneler de en azından bir çift çorap koysa çantalara.

Siz hangi şehirdesiniz ki?

Toplantı yaptığınızda söylerseniz, sanırım bu konu ile ilgileneceklerdir. Hiçbir anne çocuğunun ıslak ayakla tüm gün durmasını istemez sanırım.
Ben ilettim velilere de sizin de aklınızda bulunsun diye yazdım:) Teneffüste su birikintilerinde atlayıp zıplamışlar, banyodan çıkmış gibi gelmişlerdi :S

hıımmm semt neresi peki bende istanbuldayım
Pendik'teyim:)

Ben ilettim velilere de sizin de aklınızda bulunsun diye yazdım:) Teneffüste su birikintilerinde atlayıp zıplamışlar, banyodan çıkmış gibi gelmişlerdi :S

Pendik'teyim:)
evet hiç aklıma gelmezdi,koymak lazım teşekkürler...gerçi bizim öğretmenimizde sağolsun bişey olunca hemen arıyor anneanne veya dede getirsin diyor.Hakkını yiyemem şimdi...

Kız 6 kitap aldımya zaten bir tanesi bitti 2 tanesine birden başladım şuan okuyorum ee ne kaldı ki.. Ama şaka maka ders çalışmam lazım benim biri beni kendime getirsin.....

hahahaaaa yiyelim sakinleşelim o zaman
hangilerini okudun bakem?Kitap okumak zevklide ders kitabı aç deseler zor gelir bilirim..Bende bankacılık ve sigortacılık okuyodum tek ders yüzünden uzadı bende bıraktım ucunu.

duymadım cennet elmasını.
bu sabah 3 çorba kaşığı pekmeze su koydum..yarım da limon sıktım..içtim gitti.
2 lt pekmez aldım..benden başka kimse de yemez
haribu cum

kuru incir , kayısı , üzüm . bunların olduğu reyona bakın. ben kuru üzüm de aldım . karışık yiyorum
ben şimdi sanıyorum 54 oldum.
kilo aldım diye sevindim ya geçenlerde 52 olmuştum.
yıllık izinde 49 kiloydum.kaynanoşta tartılmıştım.
Valla normaline dönmüşsün o zaman sankim,ne dersin?

yemedim canım o neydi ki, bizim burda amme diye geçiyo, tatlı bir meyve var, turuncu renkli,ama o cennet hurmasıydı galiba, cennet elması ne kız, duymadım bile hiç:KK57:
bazı yerlerde cennet hurması diyorlar ama biz cennet elması deriz. kabuklarını elma gibi bütün soyup ipe diziyorsun ve kurutuyorsun.çok güzel oluyor kışın yemek için.resim eklicektim ama olmadı.

duymadım cennet elmasını.
bu sabah 3 çorba kaşığı pekmeze su koydum..yarım da limon sıktım..içtim gitti.
2 lt pekmez aldım..benden başka kimse de yemez
haribu cum
bravo,pekmez çok faydalı kışın ben hiç yiyemem mesela onu içim almaz haz etmem.Bi ara oğlana keçiboynuzu pekmezi veriyodum oda zar zor 2 kaşık yiyodu.

inanmıcakmısın ama geçen gün yağmur yağdığında aklıma gelmişti yedek çorap koymak.

haribucum.
şikayet var.com a yazdım ..şikayetim yayınlanmış.
bundan sonraki süreç nedir bilyorum ama teknik servise 1 not yazdım
1 sayfa dolusu öyle kargoladım saatimi
aradılar.
kurma kolu açık kalıyordur diyorlar..saat ileri gitmezmiş..var mı böyle bi şey
ilk kez saat kullanmıyorum dedim..
kurma kolu açık mı kaldı diye de her dakka kontrol edecek değilim .2 çocukla uğraşırken o aklıma gelmez dedim..
ben banyoya bile saatle giriyorum..kurma kolunu her yerde kontorl mi edeyim..yatarken de çıkarmıyorum..uykumda napayım peki..sabah kalkınca ilk işim kontrol mi edeyim yani..offf ya..sinir ediyor bunlar beni.
350 tl nakit para verdim saaate bi de..manyak mıyım neyim..
çok pişmanım

X