İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

anladım canım o zaman başlayalım pamukla biz :)

hadi yaaa, geçmiş olsun canım? tekrar ikinci bir operasyon, ama en azından ameliyat kadar ağır olmaz yani. Allah daha beterinden korusun.
kızcağız kurtuldum diyordu ama bitmemiş daha..
çok zor olmuyormuş dedi ablam..ama onu korkutmamak için de öyle söylemiş olabilirler..bilemiyorum..inşallah bunu da atlatır rahat rahat..teşekkür ederim fadimem

benim görümcem de 3.çocuğunu sezaryenle doğum yaptığında, içten iltihaplanma olmuştu, tekrar ameliyata alındı, bebek 20 günlük falandı, ordan yoğun bakıma, bir ara nerdeyse gitti denecek kadar kötü oldu yani ölümlerden döndü, 20 gün kadar da sanırım yoğun bakımda kaldı, çocuk evde görümcesi gilde, bir rezil oldular ki sorma. Allah sağlık sıhhat versin herkeslere, hele de küçük bebeği olanlara.

ayy ne zor bir durum yaşanmış allah sağlık sıhhat versim hepimizee

Allah korusun fadimem ya..
duyuyoruz ..Geçmişler olsun görümcene de.

teşekkür ederim kızlar.uyuyormuş şimdi.inşallah bu sondur.
akşam oldu.
ödevler , yemek , çay vs .
akşamınız güzel geçer inşallah kızlar.

teşekkür ederim kızlar.uyuyormuş şimdi.inşallah bu sondur.
akşam oldu.
ödevler , yemek , çay vs .
akşamınız güzel geçer inşallah kızlar.

inşallah canım

evet akşam menülerde neler var bakalım dur benim oğlanı arayıp sonra yazayım ben :)

Hımmm dün marketten yemeklik sebze olarak bu hafta için ıspanak ve kabak aldım. Dün ıspanak pişirdim birazdan yiyecek oğluş Akşam içide biftek çıkarmıştım buzluktan. Onu kızartıp yanına pilav, patates, salata ve ayran yaparım... Ispanak yarına kalır...

bende belli..kurufasülye.
pilav yapmayacağım yalnız..
bu ara çok pişirdim.
bol bol fasülye yensin..ekmekle.
öğren bakalım sizde ne varmış yemek :)

of of afiyet olsun..ben kurufasülyenin yanına yoğurt çıkartırım bi tek..

bende de ıspanak var canım, dün kavurdum, bugün içine yumurta kıracağım.
afiyet olsun zeliş, geçen haftaki gözlemevari yemek nasıl oldu, anlatmış mıydın?

bu ara çok pişirdim.
sana da afiyet olsun canımcım.
Bizim kızı aramıştım, öğretmen okulun tarihçesini yazın demiş, gurup ödevi vermiş, bana okulun tarihini çıkartır mısın dedi? diğer bir arkadaş resimlerini çıkacak, biz gurup ödevi yapacağız dedi. 2 kişi yazacaklarmış, hangisinin ki güzel olursa, onu vereceklermiş öğretmene.

araştırmacı öğrenciler iş başında desene.
hadi bakalım.
bizim çocuklar da geçenlerde çalışma sayfasından böyle bi şey doldurmuşlardı.
okulunuz nerede, ne zaman kuruldu, bulunduğu yerde eskiden ne vardı, kaç öğretmen var, kaç öğrenci var vs diye..

ıspanak kavurmasını çocukların yiyor mu fadimem

bu ara çok pişirdim.

of of afiyet olsun..ben kurufasülyenin yanına yoğurt çıkartırım bi tek..

Bu akşam eşim bayram etsinde yarın akşam ıspanak yeriz dedim bende morali bozuktuya bir kaç gündür anlattığım mevzudan o yüzden yapıyorum menüyü :))))

bende de ıspanak var canım, dün kavurdum, bugün içine yumurta kıracağım.
afiyet olsun zeliş, geçen haftaki gözlemevari yemek nasıl oldu, anlatmış mıydın?

ayyy kavurmasıda pek güzle olur dimi çok severim çokkk afiyet olsun canım benim...

hani face eklediğim resim vardıya onu yapıyorduk oğluşla ama ıspanaklı yapmadım, peynirli, peynirli sucuklu ve kavrulmuş soğanlı yaptım canım çokda güzel oldular afiyetle uedik sıcak sıcak...

ama bu çok güzel bir ödev olmuş canım öğretmeniniz sağlam adımlarla ilerliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…