ablamın taş endoskopi ile alınıyor şu an kızlar.
canımcım..biz toprağa alırız diyoruz hep..ama bi üşengeçlik bastırıyor..pamukta kalıyorlar..ama öyle uzuyorlar ki .sırık gibi..boylarından dolayı artık devriliyorlar ..ama yine de büyüyorlar..toprağa ihtiyaç duymuyorlar..ömürleri ancak o kadar..ama yine de çimlenme ve yapraklanma kısımlarını rahat görür..özellikle fasülyenin yaprakları baya baya oluyor yani.
toprağa almazsan pamuktan köklendiğini..köklerin pamuğa nasıl sarıldığını rahatlıkla görür.
toprağa alsan bile mevsimi olmadığı için , güneşi görmeyeceği için çok sürmez ölür..
kızcağız kurtuldum diyordu ama bitmemiş daha..hadi yaaa, geçmiş olsun canım? tekrar ikinci bir operasyon, ama en azından ameliyat kadar ağır olmaz yani. Allah daha beterinden korusun.
benim görümcem de 3.çocuğunu sezaryenle doğum yaptığında, içten iltihaplanma olmuştu, tekrar ameliyata alındı, bebek 20 günlük falandı, ordan yoğun bakıma, bir ara nerdeyse gitti denecek kadar kötü oldu yani ölümlerden döndü, 20 gün kadar da sanırım yoğun bakımda kaldı, çocuk evde görümcesi gilde, bir rezil oldular ki sorma. Allah sağlık sıhhat versin herkeslere, hele de küçük bebeği olanlara.
Allah korusun fadimem ya..benim görümcem de 3.çocuğunu sezaryenle doğum yaptığında, içten iltihaplanma olmuştu, tekrar ameliyata alındı, bebek 20 günlük falandı, ordan yoğun bakıma, bir ara nerdeyse gitti denecek kadar kötü oldu yani ölümlerden döndü, 20 gün kadar da sanırım yoğun bakımda kaldı, çocuk evde görümcesi gilde, bir rezil oldular ki sorma. Allah sağlık sıhhat versin herkeslere, hele de küçük bebeği olanlara.
tamamdır zeliş..başlayın bu akşam..anladım canım o zaman başlayalım pamukla biz :)
ayy ne zor bir durum yaşanmış allah sağlık sıhhat versim hepimizee
sağolun kızlarrr, 7 yıl oluyor işte geldi geçti.Allah korusun fadimem ya..
duyuyoruz ..Geçmişler olsun görümcene de.
ablam çıkmış .2 taş almışlar kanaldan.sağolun kızlarrr, 7 yıl oluyor işte geldi geçti.
çok çok geçmiş olsun canım.ablam çıkmış .2 taş almışlar kanaldan.
ablam çıkmış .2 taş almışlar kanaldan.
teşekkür ederim kızlar.uyuyormuş şimdi.inşallah bu sondur.
akşam oldu.
ödevler , yemek , çay vs .
akşamınız güzel geçer inşallah kızlar.
of of afiyet olsun..ben kurufasülyenin yanına yoğurt çıkartırım bi tek..Hımmm dün marketten yemeklik sebze olarak bu hafta için ıspanak ve kabak aldım. Dün ıspanak pişirdim birazdan yiyecek oğluş Akşam içide biftek çıkarmıştım buzluktan. Onu kızartıp yanına pilav, patates, salata ve ayran yaparım... Ispanak yarına kalır...
sana da afiyet olsun canımcım.bende belli..kurufasülye.
pilav yapmayacağım yalnız..
bu ara çok pişirdim.
bol bol fasülye yensin..ekmekle.
öğren bakalım sizde ne varmış yemek :)
araştırmacı öğrenciler iş başında desene.sana da afiyet olsun canımcım.
Bizim kızı aramıştım, öğretmen okulun tarihçesini yazın demiş, gurup ödevi vermiş, bana okulun tarihini çıkartır mısın dedi? diğer bir arkadaş resimlerini çıkacak, biz gurup ödevi yapacağız dedi. 2 kişi yazacaklarmış, hangisinin ki güzel olursa, onu vereceklermiş öğretmene.
bende belli..kurufasülye.
pilav yapmayacağım yalnız..
bu ara çok pişirdim.
bol bol fasülye yensin..ekmekle.
öğren bakalım sizde ne varmış yemek :)
of of afiyet olsun..ben kurufasülyenin yanına yoğurt çıkartırım bi tek..
bende de ıspanak var canım, dün kavurdum, bugün içine yumurta kıracağım.
afiyet olsun zeliş, geçen haftaki gözlemevari yemek nasıl oldu, anlatmış mıydın?
sana da afiyet olsun canımcım.
Bizim kızı aramıştım, öğretmen okulun tarihçesini yazın demiş, gurup ödevi vermiş, bana okulun tarihini çıkartır mısın dedi? diğer bir arkadaş resimlerini çıkacak, biz gurup ödevi yapacağız dedi. 2 kişi yazacaklarmış, hangisinin ki güzel olursa, onu vereceklermiş öğretmene.