inşallah canım sağol.anladım canım inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşır bu iş mevzusu seninde en azından kafan rahat eder belirsizlik çok kötü...
Aslında fiyatıda pahalı geldi bu tahtanın ama işte karar vermiştik oğlanlada konuşunca bilirsin işte dilinden düşmüyordu alalım alalım diye çokda sağlamda değil hani bizimkininde sonu aynı kırılır bir yerleri :))))
aslında uygunmuş saat fiyatı derslerin ben daha hala çalışmaya başlamadım sınavlar ne zamandı ona bile bakmadım nasıl olacak bu iş bilmiyorum...
ben de isterdim kareteye gitsin..ama istemiyor..hafta sonu olduğu için..hafta içi olursa tamam diyor..valla ben sırf o istiyor diye yazdıracaktım ama sınıf arkadaşıda aynı kursa gidiyor saat 12 den 3 e kadar demiş birde 2 gün olursa tüm günü ölüyor o yüzden mrın kırın etti.Fakat bir spora gitmesi şart.Yine sınıftan bir arkadaşı yüzmeye gidiyor oraya göndereyim dedim onu hiç istemedi,ben yüzme biliyorum diyor.Biliyorsunda tekniklerini öğrenicen dedim.Bakalım sonunda kareteye yazdırıcam galiba bize yakın var.
bizim burda bi komşu matematik öğretmeni.canım matematikten ders alıyor işte, 60 dakikası 15 tl, matematiği şimdi çok iyi, sınıfta herkese yardım ediyormuş dediğine göre.
Biz de almıştık yazı tahtası ama bir kenara kaldırdık geçtik, bir ayağı da kırıldı
dediğin gibi iyi olur, yaz bakalım kelimeleri.
Eşimin işleri maalesef aynı, bizim arabayla gidiyor, 4.ay bitiyor işte, bakalım ne olacak bu işin sonu? Ha bire olacak bişeyler deyip duruyor, ama olduğu yok henüz
oooooo 3 sinema heee, güzel olmuş.merhaba kızlar.
yoğunduk sabahtan gelemedim
bizim hafta sonumuz da güzeldi.sizinkiler gibi.
gerçi haribucum kayınvalidesinin nikahı için esir olmuş ama kendine de cici olmış ,yatağını da almış..iyi olmuş
zeliş iyi olur tabi yazarak daha iyi aklında kalacaktır eminim..
fadimecim..balık mangal he..bak ya..canım çekti şimdi hee..
buzlukta vardı..kocamın vurduğu balıklardan akşam çıkarayım da yarın kızartırım..biz mangal değil de tavada yaparız ancak..hehehe
cumartesi evdeydik ..çocukları yıkadım..pakladım.öğlene kadar oynadılar. güreştiler..vs..
öğlenden sonra pc açtılar..ben de temizlik işlerine giriştim..sonra pc yi erken kapattılar..3 sinema izledik..oturdu..oğluşlarım ve ben.
evde tek başına 1, evde tek başına 3 , alice harikalar diyarında.
bunlar çok sevdiğimiz filmler..sık sık izleriz..ama yine de izleriz yani..bıkmadan.
dün akşam üstü ablamlara geçtik
annem gelmişti ablama..ameliyat olmuştu ya..onu da görmüş oldum
benim çocuklar anneanneyi görünce direk koştu ..çığılık çığlığa ikisi de..
öyle işte
ödevler ise neydi bilemiyorum ki..hep aynı konular..alıştırmalar vs..yani yeni konuya geçinceye kadar böyle devam sanıyorum.
yok kız kurs, internet üzerinden inekle.com da büyük kız ders alıyor. Yoksa birebir ders pahalı biliyorum. Bu siteyi keşfetmem güzel oldu, benim tembel kızın ders çalışacağı yok, çalış diye diye dilimizde tüy bitiyor ama yok, 15-20 dakkaya ders çalıştım deyip geliyor hanımefendi.bizim burda bi komşu matematik öğretmeni.
kurs veriyormuş..1 saati 40.tl. indirimli dedi
indirimsizi ne kadar ki diye sordum..80 dedi ..herkes 80 tl ye veriyormuş
senin büyük kız mı gidiyor bu kursa
ablam idare eder..ameliyattan sonra yine rahatsızlanıp hastaneye götürüldüoooooo 3 sinema heee, güzel olmuş.
senin de güzel geçmiş hafta sonun, maşallah diyelim.
ablan nasıl oldu, iyileşti mi?
Sana da afiyet olsun canım, annemler olmasa mecbur biz de tavada yapardık mecburen. İyiki annemler var ve müstakil evleri var.
barbunya,domatesli bulgur pilavı+salata.öğlen kuru fasülye,yoğurt ve müsli yedim.
geçmiş olsun canım tekrardan, bol su ile geçecek bir durum yani değil mi? Allah korusun.ablam idare eder..ameliyattan sonra yine rahatsızlanıp hastaneye götürüldü
meğer ameliyat öncesi kanala taş düşmüş.o yüzden karaciğer enzimleri 10 katı fazla çıktı normalden..
bol su içecek..bugün doktora tekrar gidecekti.
sen söyledikten sonra ben bi ara bakmıştım o siteye..yok kız kurs, internet üzerinden inekle.com da büyük kız ders alıyor. Yoksa birebir ders pahalı biliyorum. Bu siteyi keşfetmem güzel oldu, benim tembel kızın ders çalışacağı yok, çalış diye diye dilimizde tüy bitiyor ama yok, 15-20 dakkaya ders çalıştım deyip geliyor hanımefendi.
canım eğer taş küçükse bol su ile olacak..eğer değilse endesopi ile oradan alınacakmış..öyle demişti ablam..bugün mr sonurçları çıkacaktı.geçmiş olsun canım tekrardan, bol su ile geçecek bir durum yani değil mi? Allah korusun.
merhaba kızlar.
yoğunduk sabahtan gelemedim
bizim hafta sonumuz da güzeldi.sizinkiler gibi.
gerçi haribucum kayınvalidesinin nikahı için esir olmuş ama kendine de cici olmış ,yatağını da almış..iyi olmuş
zeliş iyi olur tabi yazarak daha iyi aklında kalacaktır eminim..
fadimecim..balık mangal he..bak ya..canım çekti şimdi hee..
buzlukta vardı..kocamın vurduğu balıklardan akşam çıkarayım da yarın kızartırım..biz mangal değil de tavada yaparız ancak..hehehe
cumartesi evdeydik ..çocukları yıkadım..pakladım.öğlene kadar oynadılar. güreştiler..vs..
öğlenden sonra pc açtılar..ben de temizlik işlerine giriştim..sonra pc yi erken kapattılar..3 sinema izledik..oturdu..oğluşlarım ve ben.
evde tek başına 1, evde tek başına 3 , alice harikalar diyarında.
bunlar çok sevdiğimiz filmler..sık sık izleriz..ama yine de izleriz yani..bıkmadan.
dün akşam üstü ablamlara geçtik
annem gelmişti ablama..ameliyat olmuştu ya..onu da görmüş oldum
benim çocuklar anneanneyi görünce direk koştu ..çığılık çığlığa ikisi de..
öyle işte
ödevler ise neydi bilemiyorum ki..hep aynı konular..alıştırmalar vs..yani yeni konuya geçinceye kadar böyle devam sanıyorum.
inşallah canım sağol.
Ya bizimki de 60 tl ydi, bir de 2 sene önce almıştık işte, dediğin gibi bişey duydular mu mümkün değil dillerinden kurtulmak, benimki de aynı.
Sınavlar ne zaman canım senin, bir de ne sınavıydı bu? Ben vazgeçtim Kpss olayından, gözüm kesmedi, bir de 19 sene olmuş arkadaş okul biteli, yani hangi bir konuyu hatırlayayım, olup-olmayacağı belli değil bişey için bir de?
öğlen kuru fasülye,yoğurt ve müsli yedim.
ablam idare eder..ameliyattan sonra yine rahatsızlanıp hastaneye götürüldü
meğer ameliyat öncesi kanala taş düşmüş.o yüzden karaciğer enzimleri 10 katı fazla çıktı normalden..
bol su içecek..bugün doktora tekrar gidecekti.
barbunya,domatesli bulgur pilavı+salata.
afiyet şeker olsun canım.
ben de isterdim kızım bir spora gitsin ama hem benim vaktim yok, hem de götürecek başka adam yok kızı.
Yoksa gerçekten güzel olurdu keşke gidebilseydi bir etkinliğe.
inşallah küçüktür o zaman.canım eğer taş küçükse bol su ile olacak..eğer değilse endesopi ile oradan alınacakmış..öyle demişti ablam..bugün mr sonurçları çıkacaktı.
ben çay almaya gidiyorum aşağı..gelirim birazdan fadimem..
öptüm seni kuşum..
sen bu arada yaz ..gelince okuycammm
hiç gözüm kesmiyor canım o konulara sil baştan bakmayı, Allah senin yardımcın olsun. Ne okumayı düşünüyorsun? Biran önce başla eğer öyleyse.hoşgeldin canım dolu dolu geçmiş haftasonunuz canım ne güzel, çalıştığımız için böyle değilmi heşeylerimizi 2 güne sığdırmaya çalışıyoruz...
Ben yeniden YGs ye giricem canım üniversite için ama sayısaldan giricem ve bu konuda oldukça kötüyüm bir an evvel çalışmaya başlamam laızm ama hiç de içimden gelmiyor ki
afiyet olsun canım bizde de kuru fasulye varmış bugün erken haberim olsa gitmezdim hiç dışardan yerdim sevmiyorum ben kurufasulyeyi ama yedim işte biraz...
Çok geçmiş olsun canım ablana tekrar umarım tez zamanda atlatır...
aaa sizdede mi faulye vardı...
babası götürmez mi canım mesela sen evde işlerini yaparken
inşallah küçüktür o zaman.
afiyet olsun canım, ben de seni öptüm.
hiç gözüm kesmiyor canım o konulara sil baştan bakmayı, Allah senin yardımcın olsun. Ne okumayı düşünüyorsun? Biran önce başla eğer öyleyse.
Evet bizde barbunya vardı
anlaşmış aşçılar, neden sevmiyorsun, kuru fasulye güzel olur.iyi pişiremiyorlar mı?
canım babası hafta sonu anca yatmayı bilir, bana dokunmayın da der, ne yaparsanız yapın
yeterki o yatsın uyusun.
Selam kızlar,
Gelemedim sabah sabah işler coştu.Ancak fırsat buldum yazmak için.
Fadimeciğim kızına kursun faydası olduğuna çok sevindim canım. Soruları çözmeye başlayınca kendine güveni de yerine gelmiş baksana, arkadaşlarına da anlatıyormuş.
Zeliş h.sonu çocuğu kursa götürmek çok yoruyor değil mi insanı. Onlar iyi olsun diyoruz ama biz yorgunluktan ölüyoruz. Kursunuz yakın mı bari size.
Haribu arkadaşım yatağını güle güle kullan. Biz de bu ara yatak araştırması yapıyoruz. Sen nerden aldın, özellikleri ne, kaça aldın anlatırmısın canım.Çok sordum ama.Çünkü yatak fiyatları arasında çok fark var. Kafam karıştı iyice.
ne diyeyim Allah gönlüne göre versin o zaman.Ah canımcım yaaa ben bu yaştan sonra mühendislik okumayı planlıyorum tilki misali inine gireyip çalı bağlayacağım
Canım zor olmazmı oluyor da işte napıcaksın gerçi bizim tek çocuk olunca daha kolay sana göre tabi
ne diyeyim Allah gönlüne göre versin o zaman.
o nasıl deyim kız anlamadım, tilki misali devamını anlamadım
hiç duymamıştım öğrenmiş oldum.hani derlerya tilki inine giremezmiş ama kuyruğuna çalı bağlarmış diye o şekil benim durumda yeni :)
hiç duymamıştım öğrenmiş oldum.
okumanın yaşı mı var kız, boşver sonuçta gönlünden geleni yapacaksın, hayırlısı olsun.