İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

oy geçmiş olsun cnm tekrardan,ameliyat sonrası oluyor komplikasyonlar ama sizin önceden olmuş anlaşılan.

bendede ıspanak var bu akşam birde kıymalı kabak.Naptı sizinkiler toparlandımı?haftasonu sana iş düşmüştür yine

oy geçmiş olsun cnm tekrardan,ameliyat sonrası oluyor komplikasyonlar ama sizin önceden olmuş anlaşılan.

canım birşey sormak istiyorum sana

ben şimdi ikinci kitapyayım ve bu vatandaşlar evlenmek üzere yahuu :)))

üçüncü kitaba bişey kalmıyor gibi ne dersin çok açık etmeden endişem yerli mi yersizmi bi söylesen :))))

bendede ıspanak var bu akşam birde kıymalı kabak.Naptı sizinkiler toparlandımı?haftasonu sana iş düşmüştür yine

yok canım benlik bişey yoktu giden gitti artık sadece görümcem vardı bir kaç saat oturduk cumartesi o kadar

barbunya,domatesli bulgur pilavı+salata.
afiyet şeker olsun canım.
haha akşam oldu gerçi ama bende öğlende barbunya yedim arkadaşım.Benim bilgisayar çöktü yine ya başka pc den yazıyorum.O yüzden geç geldim muhabbete.Yarın sabah gelecekler bakmaya idare edicem böyle

en heyecanlı 2 zaten ama yok güzellikler bitmiyor 3 dede güzel şeyler oluyor söylemem ama evlenmeleri 3.kitapta

3 te nasıl evlendiklerini anlatarak başlıyor balayındalar galiba 2 nin sonundaydı evet.Aman çok zaman oldu ya karıştırıyor olabilirim ama 3 te güzel

Kızlar ben kaçtım bir kaç iş var halletmem gereken

iyi bakın kendinize

yarın görüşürüz

iyi akşamlar

slm cnm,visco love diye bir mağaza var,şubeleri koçtaş yenibosnanın alt katındada var torıum da var bayrampaşadada varmış galiba netten bakarsın.Ben koçtaş ın ordan aldım.Sırf visco aldım 1700 tl verdim çift kişiliğine oğlanada aldım onada 780 tl verdim ama 3 tane visco yastık hediyemi aldım.Çarşamba gelicek bakalım çok heyecanlıyım.Benim yatak artık göçtüde 12 senede :)

Kızlar ben kaçtım bir kaç iş var halletmem gereken

iyi bakın kendinize

yarın görüşürüz

iyi akşamlar
iyi akşamlar canım.

Aynen benim de 12 sene oldu ve yatağın değişme zamanı geldi.Yatağı kullanmaya başladığında inşallah memnun kalıp kalırsın canım. Hayırlı olsun tekrar.

evet canım öyle.
Yiyorlar canım, içine yumurta kırıyorum. Ama ufak kız genelde anneannede yemiş olduğu için akşam pek sofraya oturmuyor.

yumurta kırıp yedik akşam çok da güzel oluyor evet.
Size de afiyet olsun, güzel oldu heee
bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz, iyi mi kötü mü? test yapıyorya, eve gönderiyor, anne-babanıza imzalatıp getirin diyormuş biliyor musun? bu da güzel bir yöntem, çocuk zayıf aldıysa bile hemen öğreneceğiz, saklayamayacaklar.
haha akşam oldu gerçi ama bende öğlende barbunya yedim arkadaşım.Benim bilgisayar çöktü yine ya başka pc den yazıyorum.O yüzden geç geldim muhabbete.Yarın sabah gelecekler bakmaya idare edicem böyle
Dün topikçek fasulye günümzmüş demekki
bugün çabucak yapılır inşallah bilgisayar desene.
güle güle kullan canım yatağını.
Bizim de 14 sene oldu, son demlerini yaşıyor artık

günaydın kızlar...
arkalı önlü okuma metni ve soruları vardı.
bir sayfada matematikten sorular vardı.
biz şimdi büyüktür, küçüktür, eşittir lere geçtik..
dünkü matematik sorularından bir tanesi de 6 rakamlı sayının okunuşu ve yazılışı idi..

günaydın canım,
bizde de matematikten aynı konudalar, kitap üzerindeki alıştırmaları yaptık. 6 rakamlı hiç görmedik ama daha.
bir de okulun tarihçesini yazdı a4 kağıdına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…