oy geçmiş olsun cnm tekrardan,ameliyat sonrası oluyor komplikasyonlar ama sizin önceden olmuş anlaşılan.ablam idare eder..ameliyattan sonra yine rahatsızlanıp hastaneye götürüldü
meğer ameliyat öncesi kanala taş düşmüş.o yüzden karaciğer enzimleri 10 katı fazla çıktı normalden..
bol su içecek..bugün doktora tekrar gidecekti.
bendede ıspanak var bu akşam birde kıymalı kabak.Naptı sizinkiler toparlandımı?haftasonu sana iş düşmüştür yineBu akşam eşim bayram etsinde yarın akşam ıspanak yeriz dedim bende morali bozuktuya bir kaç gündür anlattığım mevzudan o yüzden yapıyorum menüyü :))))
ayyy kavurmasıda pek güzle olur dimi çok severim çokkk afiyet olsun canım benim...
hani face eklediğim resim vardıya onu yapıyorduk oğluşla ama ıspanaklı yapmadım, peynirli, peynirli sucuklu ve kavrulmuş soğanlı yaptım canım çokda güzel oldular afiyetle uedik sıcak sıcak...
ama bu çok güzel bir ödev olmuş canım öğretmeniniz sağlam adımlarla ilerliyor...
oy geçmiş olsun cnm tekrardan,ameliyat sonrası oluyor komplikasyonlar ama sizin önceden olmuş anlaşılan.
bendede ıspanak var bu akşam birde kıymalı kabak.Naptı sizinkiler toparlandımı?haftasonu sana iş düşmüştür yine
haha akşam oldu gerçi ama bende öğlende barbunya yedim arkadaşım.Benim bilgisayar çöktü yine ya başka pc den yazıyorum.O yüzden geç geldim muhabbete.Yarın sabah gelecekler bakmaya idare edicem böylebarbunya,domatesli bulgur pilavı+salata.
afiyet şeker olsun canım.
iyi görümcen varmış.Sen onların herşeyine koşturunca ben yok sandım kızlarıyok canım benlik bişey yoktu giden gitti artık sadece görümcem vardı bir kaç saat oturduk cumartesi o kadar
en heyecanlı 2 zaten ama yok güzellikler bitmiyor 3 dede güzel şeyler oluyor söylemem ama evlenmeleri 3.kitaptacanım birşey sormak istiyorum sana
ben şimdi ikinci kitapyayım ve bu vatandaşlar evlenmek üzere yahuu :)))
üçüncü kitaba bişey kalmıyor gibi ne dersin çok açık etmeden endişem yerli mi yersizmi bi söylesen :))))
iyi görümcen varmış.Sen onların herşeyine koşturunca ben yok sandım kızları
en heyecanlı 2 zaten ama yok güzellikler bitmiyor 3 dede güzel şeyler oluyor söylemem ama evlenmeleri 3.kitapta
slm cnm,visco love diye bir mağaza var,şubeleri koçtaş yenibosnanın alt katındada var torıum da var bayrampaşadada varmış galiba netten bakarsın.Ben koçtaş ın ordan aldım.Sırf visco aldım 1700 tl verdim çift kişiliğine oğlanada aldım onada 780 tl verdim ama 3 tane visco yastık hediyemi aldım.Çarşamba gelicek bakalım çok heyecanlıyım.Benim yatak artık göçtüde 12 senede :)Selam kızlar,
Gelemedim sabah sabah işler coştu.Ancak fırsat buldum yazmak için.
Fadimeciğim kızına kursun faydası olduğuna çok sevindim canım. Soruları çözmeye başlayınca kendine güveni de yerine gelmiş baksana, arkadaşlarına da anlatıyormuş.
Zeliş h.sonu çocuğu kursa götürmek çok yoruyor değil mi insanı. Onlar iyi olsun diyoruz ama biz yorgunluktan ölüyoruz. Kursunuz yakın mı bari size.
Haribu arkadaşım yatağını güle güle kullan. Biz de bu ara yatak araştırması yapıyoruz. Sen nerden aldın, özellikleri ne, kaça aldın anlatırmısın canım.Çok sordum ama.Çünkü yatak fiyatları arasında çok fark var. Kafam karıştı iyice.
iyi akşamlar cnm.Kızlar ben kaçtım bir kaç iş var halletmem gereken
iyi bakın kendinize
yarın görüşürüz
iyi akşamlar
iyi akşamlar canım.Kızlar ben kaçtım bir kaç iş var halletmem gereken
iyi bakın kendinize
yarın görüşürüz
iyi akşamlar
Aynen benim de 12 sene oldu ve yatağın değişme zamanı geldi.Yatağı kullanmaya başladığında inşallah memnun kalıp kalırsın canım. Hayırlı olsun tekrar.slm cnm,visco love diye bir mağaza var,şubeleri koçtaş yenibosnanın alt katındada var torıum da var bayrampaşadada varmış galiba netten bakarsın.Ben koçtaş ın ordan aldım.Sırf visco aldım 1700 tl verdim çift kişiliğine oğlanada aldım onada 780 tl verdim ama 3 tane visco yastık hediyemi aldım.Çarşamba gelicek bakalım çok heyecanlıyım.Benim yatak artık göçtüde 12 senede :)
Canım çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.ablam çıkmış .2 taş almışlar kanaldan.
evet canım öyle.araştırmacı öğrenciler iş başında desene.
hadi bakalım.
bizim çocuklar da geçenlerde çalışma sayfasından böyle bi şey doldurmuşlardı.
okulunuz nerede, ne zaman kuruldu, bulunduğu yerde eskiden ne vardı, kaç öğretmen var, kaç öğrenci var vs diye..
ıspanak kavurmasını çocukların yiyor mu fadimem
yumurta kırıp yedik akşam çok da güzel oluyor evet.Bu akşam eşim bayram etsinde yarın akşam ıspanak yeriz dedim bende morali bozuktuya bir kaç gündür anlattığım mevzudan o yüzden yapıyorum menüyü :))))
ayyy kavurmasıda pek güzle olur dimi çok severim çokkk afiyet olsun canım benim...
hani face eklediğim resim vardıya onu yapıyorduk oğluşla ama ıspanaklı yapmadım, peynirli, peynirli sucuklu ve kavrulmuş soğanlı yaptım canım çokda güzel oldular afiyetle uedik sıcak sıcak...
ama bu çok güzel bir ödev olmuş canım öğretmeniniz sağlam adımlarla ilerliyor...
Dün topikçek fasulye günümzmüş demekkihaha akşam oldu gerçi ama bende öğlende barbunya yedim arkadaşım.Benim bilgisayar çöktü yine ya başka pc den yazıyorum.O yüzden geç geldim muhabbete.Yarın sabah gelecekler bakmaya idare edicem böyle
güle güle kullan canım yatağını.slm cnm,visco love diye bir mağaza var,şubeleri koçtaş yenibosnanın alt katındada var torıum da var bayrampaşadada varmış galiba netten bakarsın.Ben koçtaş ın ordan aldım.Sırf visco aldım 1700 tl verdim çift kişiliğine oğlanada aldım onada 780 tl verdim ama 3 tane visco yastık hediyemi aldım.Çarşamba gelicek bakalım çok heyecanlıyım.Benim yatak artık göçtüde 12 senede :)
günaydın canım,günaydın kızlar...
arkalı önlü okuma metni ve soruları vardı.
bir sayfada matematikten sorular vardı.
biz şimdi büyüktür, küçüktür, eşittir lere geçtik..
dünkü matematik sorularından bir tanesi de 6 rakamlı sayının okunuşu ve yazılışı idi..