İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

zeliş kocanın morali düzelir inşallah. Allah beterinden korusun.
günaydın arkadaşlar
nasılsınız

günaydın kızlarrr
Günaydın kızlar,Biz akşam matematik çalıştık biraz yarın sınavları varmış.Fadimecim bende bir site keşfettim seninkiyle aynı olabilir hatırlamadım şimdi.Testleri ekranda çözüyor A mı B mi C mi hangisiyse üstüne basıyor doğru veya yanlış diye çıkıyor ekranda.Çok hoşuna gitti benim sıpanın akşam bayağa soru çözdü kağıtta olsa o kadar yapmazdı 20 tane geometri sorusu 20 tane örüntü 20 de romen rakamları.
Bizimkiler romen rakamlarını öğrendiler bu arada zevkle yapıyor.Hatta testte şöyle bir soruda vardı 20. Aşağıdaki sıralamalardan hangisiyanlıştır?
A) VIII<IX<XII<XV
B) XX>XIV>XIII>X
C) XX<XIX<XIV<XXV<XXX zevkle yapıyor bunları benim sıpa.Önce boş kağıda hangi rakam olduğunu yazıyor sonra sıralıyor.Bunlar zevkli hakikaten..

zeliş kocanın morali düzelir inşallah. Allah beterinden korusun.
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
Günaydın cnm,iyiyim şükür sabah geldimki bilgisayarım açıldı şok oldum.Dün tüm gün arızalıydı bugün geleceklerdi yapmaya ama servisi iptal ettirmedim tabi gelip baksınlar bi.Sen nasılsın?kuzular nasıl?

çok güzelmiş haribucum. bizim emir görmedi roma rakamlarını ama biz anlattık ona..bi yerde denk geldi konusu açıldı.

gelsinler tabi canım.aynı arızayı tekrar yapabilir çünkü. iyiyim
emir akşam ödevini yapamadı 1 sayfa zor yaptı. saat 8 de yattı uyudu kardeşiyle.yorulmuş.maç yapıyor okulda.

linki vereyim sizede çok güzel bir site

http://www.testimiz.com/
güzelmiş canım. ama biz evde interneti açmıyoruz hafta içi. çünkü pc nin açılması oyun oynayabilecekleriini çağrıştırıyor. o yüzden sadece hafta sonu açıyoruz. biz test kitabı alacağız şimdi.
öğretmen aldırdığı soru bankalarından ödev veriyor. onun dışında çözemiyoruz. yasak var. yeni bir kitap önerin bana kızlar

çok güzelmiş haribucum. bizim emir görmedi roma rakamlarını ama biz anlattık ona..bi yerde denk geldi konusu açıldı.
bu sitede çok daha zevkli,yarın sınavda soracakmış öğretmen harıl harıl çalışıyor hayret ettim.Sevdiği konu olunca.Gerçi geometri sorularıda güzel bir bak.

gelsinler tabi canım.aynı arızayı tekrar yapabilir çünkü. iyiyim
emir akşam ödevini yapamadı 1 sayfa zor yaptı. saat 8 de yattı uyudu kardeşiyle.yorulmuş.maç yapıyor okulda.
hımm bayağa enerji harcamış desene iyi yapmış arada lazım.Bizimkilerde okul çıkışı parka gidip futbol oynuyorlar hemde okul kıyafetleriyle napalım eğlensinler azıcık havalar güzelken

bu sitede çok daha zevkli,yarın sınavda soracakmış öğretmen harıl harıl çalışıyor hayret ettim.Sevdiği konu olunca.Gerçi geometri sorularıda güzel bir bak.
canımcım gördüm..güzelmiş gerçekten canımcım

Ders için her yol mübah,başında olduktan sonra bence açmanda bir problem olmaz tabi öncesinde test için olduğunu anlatmalısın bence.Dün zor yatırdım benimkini mesela daldı testlere onuda yapim bunuda derken 10 oldu.

hımm bayağa enerji harcamış desene iyi yapmış arada lazım.Bizimkilerde okul çıkışı parka gidip futbol oynuyorlar hemde okul kıyafetleriyle napalım eğlensinler azıcık havalar güzelken
evet canım. her gün oynuyorlar bu sıpalar da ..haftaların birikimi ancak çıktı sanıyorum . dizleri yeşil geliyor ..daha dün giydi..pazartesi , temiz pantolon..akşam baktım dizleri yeşil olmuş bile..1 hafta öyle gidecek vallahı..yıkamayacağım.yedek de almadım..kıyletini bilsin. bizim öyle yedeklerimiz yoktu..kendim gibi yetiştiriyorum çocukları. öyle gak guk deyince olmuyor istedikleri bizimkilerin.
yalnız sağlam çıktı pantolon. geçen yıldan giydiği pantolon..evdeki pantolonların pijamaların dizleri hemen delinir. bu delinmedi hayret..
boyu küçük gelmeye başladı..yenisi alınacak fakat tam takım almak lazım.çünkü okul bu yıl forma değiştirdi..kırmızı gri olan kıyafetler krem ve koyu yeşil oldu..

haftasonları cam silmeye niyetleniyorum kaç zamandır hep yağmurlu gösteriyor silemiyorum yağdığıda yok ya işte puslu bir hava.Şimdi haftaiçi günlük güneşlik haftasonuna baktım gene sağnak yağış gösteriyor ya ama bu hafta kararlıyım bakalım

canımcım ya..bizim evde onu yapacak fırsatımız kalmıyor ki.
akşam 6 da çıkıyor emir
eve gelişimiz ve yemek yememiz saat 7 .
biraz oynuyor kardeşiyle saat 8
o saatten sonra ödevlerini açıyor..
1,5 saat ödev sürse 9.30
zaten yatma vakti.
ertesi gün ise saat 7 de kalmak ve bakıcıya gitmek zorunda..
pc ye vakit yok ki..ancak hafta sonu haribucum.

evet canım temizini giydirsen ne olacak akşama aynısı.Tüm haftalık almak lazım o zaman oda mümkün değil. O yüzden bende pantalon konusunu iplemiyorum çok yırtılmadıkça sorun yok.

Doğru cnm,en azından aklında olsun ne bilim hoşuna gidince bizim sıpanın belki hepinizinkinin hoşuna gider diye düşündüm.

hıııı sevindim canım aman çalışsınlar da değil mi? ben de düşünüyorum bilgisayarda yaptırmayı da, akşam bir bakayım olmazsa, fırsat olmuyor.

linki vereyim sizede çok güzel bir site

http://www.testimiz.com/
sağol canım bakıyorum.

yeni bir kitap derken canım, emir için mi? Güvender yayınları var, zambak var, bir sürü yayınevi var, kitapçıya gidince bakarsın sizin orda hangileri var, ben genelde yeni basım olmasına dikkat ediyorum.

evet canım temizini giydirsen ne olacak akşama aynısı.Tüm haftalık almak lazım o zaman oda mümkün değil. O yüzden bende pantalon konusunu iplemiyorum çok yırtılmadıkça sorun yok.
evet haribucum..haklısın..hiç uğraşamaycağım onun pantolonuyla..sökülmediği yırtılmadığı sürece bi problem yok..
canım bizim burda kitapcı çok..ama siz tavsiye edersiniz diye sordum..hani kullandığınız kitaplardan
bakayım bu akşam olmazsa..
her zaman için değil de . çünkü akşamları ancak ödevlerini yapabiliyoruz..öğretmenin söylediği test sayfalarını yapıyoruz..yeterli geliyor
ama hafta sonları ödevleri çabuk bitiyor.
bazen 2 sayfa test çözse diye bakıyorum..
elimde test yok..zaten öğretmeni demişti siz kendiniz alın birkaç tane diye..biz almadık ..şimdiden sonra almalı sanıyorum..boş durmasın..hehehe..

ben zambak yayınları aldım bu yıl, fena değil, soru bankası, geçen yıl da güvender almıştım o da güzeldi. bir de google de bunu da aratabilirsin, 3.sınıf için soru bankası hangi yayın diye bir sor istersen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…