canım kim b ilir nasıl sorular. sen gidinc e bakarsınkızlarrr az önce kötü bir haber aldım ufaktan benim, dünkü testten de 7 yanlışı çıkmış
Eve gidince bakacağım artık, soruları okudum 5 defa 10 defa ama saçmaydı diyr kuzun.
Neyse hep başarılı olacaklar değil ya, böyle zamanlar da olacak.
bizde de temizlik olur biraz. aynen.Evet haftayı bitirdik çok şükür canım... Bizde durumlar karışık malum temizlik tamamen bana kalabilir yanlız yapıncada çok zaman alıyor ye işte bilmiyorum ne yaparım ne zaman yaparım... Geçen hafta da üstten üstten yapmıştık...
Cumarteside pazarda sabah 11:30 dan 13:00 a kadar kursumuz var, aralarda çamaşır, yemek, ütü, temzilik, ödevler, birde fırsat yaratıp kendimi dışarı atmam lazım...
Bizimkide yaptırıyorda nasıl birde bana sor,eline alıyor tableti açıyor oyunu çocuk soru soruyor 10 dk sonra cevaplıyor
kızlar bendede bomba haber var kayınpederle kayınvalide nikah kıymaya karar vermişler tekrar.Ben onları bir arada hiç çekemiyorum ayvayı yedim gibime geliyor hadi hayırlısı
Allah bi yastıkta kocatsın canımkızlar bendede bomba haber var kayınpederle kayınvalide nikah kıymaya karar vermişler tekrar.Ben onları bir arada hiç çekemiyorum ayvayı yedim gibime geliyor hadi hayırlısı
siz köye gitceeniz demek..anasını görsün tabii......sanırım köy planı var bu hafta bizim de, eşim anamı özledim deyip durur
saçma sorular oluyo hakikaten mesela dün bizdede başımızda ne bulunmaz diye soru çıkmış şıklarda kulak göz deri varmış çoğu deri demiş oğlum dedim vücudumuzun heryeri deriyle kaplı saçma değilmi ama hepsi var başımızdakızlarrr az önce kötü bir haber aldım ufaktan benim, dünkü testten de 7 yanlışı çıkmış
Eve gidince bakacağım artık, soruları okudum 5 defa 10 defa ama saçmaydı diyr kuzun.
Neyse hep başarılı olacaklar değil ya, böyle zamanlar da olacak.
zeliş kız sen grinin elli tonunu yolla onlara evlilik öncesi okusunlar ..aaa günün en flaş haberi bu oldu hadi bakalım mutluluklarr dileyelim bizde :))
aman kocatsın mümkünse benden uzakta kocatsınAllah bi yastıkta kocatsın canım
çok saçmaymış harbidennnnnsaçma sorular oluyo hakikaten mesela dün bizdede başımızda ne bulunmaz diye soru çıkmış şıklarda kulak göz deri varmış çoğu deri demiş oğlum dedim vücudumuzun heryeri deriyle kaplı saçma değilmi ama hepsi var başımızda
evet yaaa, bir de öğretmen çok güzel sorular bunlar diyor, dedi.saçma sorular oluyo hakikaten mesela dün bizdede başımızda ne bulunmaz diye soru çıkmış şıklarda kulak göz deri varmış çoğu deri demiş oğlum dedim vücudumuzun heryeri deriyle kaplı saçma değilmi ama hepsi var başımızda
he ya görecek anasını danasınısiz köye gitceeniz demek..anasını görsün tabii......
zeliş kız sen grinin elli tonunu yolla onlara evlilik öncesi okusunlar ..
hahha güzelmiş,aman onlarda ne elli tonu ahları gitmiş artıkın zaten çok uzunda sürmezzeliş kız sen grinin elli tonunu yolla onlara evlilik öncesi okusunlar ..
valla cnm onlar eşim ilkokuldayken ayrılmış fakat 4 sene önce bir araya gelmişlerdi 1-2 sene beraber yaşadılar nikahsız fakat yapamadılar gene ayrıldılar şimdi ne olduysa artık nikah kıymaya karar vermişler,eşimde soruyor bişey takmak gerekirmi diye hey allahım yarabbim,en büyügünden bir altın alırsın artık dedim ne diiiimmmevet yaaa, bir de öğretmen çok güzel sorular bunlar diyor, dedi.
he ya görecek anasını danasını
bu süper işte.
Yeşim cim üzülme kız sen de ziyaretlerini azaltırsın, bırak adamlar hasret gidersin
Bu arada kaç yıldır ayrıydılar ki, ne oldu da aşkları mı depreşti acep?
hahahahha..ay çok güldüm eşine..ne takcanız kız ilahiiiiiiiiiiiiivalla cnm onlar eşim ilkokuldayken ayrılmış fakat 4 sene önce bir araya gelmişlerdi 1-2 sene beraber yaşadılar nikahsız fakat yapamadılar gene ayrıldılar şimdi ne olduysa artık nikah kıymaya karar vermişler,eşimde soruyor bişey takmak gerekirmi diye hey allahım yarabbim,en büyügünden bir altın alırsın artık dedim ne diiiimmm
zeliş kız sen grinin elli tonunu yolla onlara evlilik öncesi okusunlar ..
aman kocatsın mümkünse benden uzakta kocatsın
hahha güzelmiş,aman onlarda ne elli tonu ahları gitmiş artıkın zaten çok uzunda sürmez
valla cnm onlar eşim ilkokuldayken ayrılmış fakat 4 sene önce bir araya gelmişlerdi 1-2 sene beraber yaşadılar nikahsız fakat yapamadılar gene ayrıldılar şimdi ne olduysa artık nikah kıymaya karar vermişler,eşimde soruyor bişey takmak gerekirmi diye hey allahım yarabbim,en büyügünden bir altın alırsın artık dedim ne diiiimmm
laf olsun işte benim kaynanam tutarsız biraz yanlızlık basmıştır içine halbuki çift kişilik yalnızlıktansa tek kişilik yalnızlık çok daha iyidir bana göre birde denenmiş şeyler tekrar tekrar ne bilim ben saçma geliyor banahahahahha..ay çok güldüm eşine..ne takcanız kız ilahiiiiiiiiiiiii
niye evleniyorlar şimdi. hiç anlamadım..o kadar anlaşamıyorlar madem
heee cuma günü stres atın azıcık dedim ama ben stress oldum vallaay alemsiniz öğleden sonra iyi geldi bu muhabbet
şiddet falan uygulamaz demi kaynanana..korktum birdenlaf olsun işte benim kaynanam tutarsız biraz yanlızlık basmıştır içine halbuki çift kişilik yalnızlıktansa tek kişilik yalnızlık çok daha iyidir bana göre birde denenmiş şeyler tekrar tekrar ne bilim ben saçma geliyor bana
yok benim kayınpederimin fiziki şiddeti hiç yok psikolojik şiddet uygular oda yetiyor zaten.Onun istekleri doğrultusunda yaşarsın mesela.Mutfaktan çıkmaz kimseyide sokmaz ne pişiriyorsa onu yiceksin yada ne bilim kaynanamın cüzdanına çantasına kadar düzenler kartlar şurda olmalı şunlar şöyle durmalı gibi..insan belli bir süre sonra asalak haline geliyor ki bunu kaynanam çok iyi biliyor ama işte yalnız yaşıyor ya o canına tak ettirdi diye düşünüyorum birde uzakta silivride başka bir izahı yok yanişiddet falan uygulamaz demi kaynanana..korktum birden
Anladım canım .yok benim kayınpederimin fiziki şiddeti hiç yok psikolojik şiddet uygular oda yetiyor zaten.Onun istekleri doğrultusunda yaşarsın mesela.Mutfaktan çıkmaz kimseyide sokmaz ne pişiriyorsa onu yiceksin yada ne bilim kaynanamın cüzdanına çantasına kadar düzenler kartlar şurda olmalı şunlar şöyle durmalı gibi..insan belli bir süre sonra asalak haline geliyor ki bunu kaynanam çok iyi biliyor ama işte yalnız yaşıyor ya o canına tak ettirdi diye düşünüyorum birde uzakta silivride başka bir izahı yok yani
kendini hasta edecek işte ne diim inşallah hayırlısı olur cnmyanii bir bakıyorum sayfalar dolmuş. hızlıca bir okudum.
yeşim hayırlı olsun ne diyelim. bir insan 7 sinde ne ise 70 inde aynı oluyor.belli bir yaştan sonra da böyle bir adamı çekmek çok zor ama kaynanoşun bir bildiği vardır diyelim..