Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım arada olacak böyle yanlışlar. Ama kızın bilinçli defalarca okumuş soruyu. Öyle hemen anlamadım deyip bırakmamış yani.kızlarrr az önce kötü bir haber aldım ufaktan benim, dünkü testten de 7 yanlışı çıkmış
Eve gidince bakacağım artık, soruları okudum 5 defa 10 defa ama saçmaydı diyr kuzun.
Neyse hep başarılı olacaklar değil ya, böyle zamanlar da olacak.
kızlar bendede bomba haber var kayınpederle kayınvalide nikah kıymaya karar vermişler tekrar.Ben onları bir arada hiç çekemiyorum ayvayı yedim gibime geliyor hadi hayırlısı
ben her cumartesi burdayım canım. allah güç kuvvet versin hepimize.Kızlar bir cumartesi daha işyerindeyim . Saat kaça kadar çalışacağımız belli değil.Bu gün böyle öldü.
Yarın da kızı kursa getir götür zaman geçecek. Artık evin içinde koştur koştur iş yaparım.
Dün akşam annemde yedik yemeği eve de geç gittik.Böyle geçti akşamımız.
Cumartesi kaça kadar çalışıyorsun canım.ben her cumartesi burdayım canım. allah güç kuvvet versin hepimize.
İyi olmuştur hazır yemek sana, biz de arada annemlerde yeriz, bazen annemler yemeğini alır bize gelir.
İyi tatiller canım sana.
Evet kızım okumuş da, biraz ezber zihniyetli gidiyor, aceleci yani, hemen yapmak geçmek istiyor, akşam biraz anlatmaya çalıştım kendini tatil moduna sokmuş fazla dinlemedi. Ne yapalım böyle böyle öğrenecekler inşallah.
genelde 2 gibi 3 gibi çıkarız canım.Cumartesi kaça kadar çalışıyorsun canım.
Çocuklar aceleci şimdi, hemen bitsin istiyorlar.Evet sürekli anlatacağız artık ne yapalım.
günaydın cnm,benide cuma akşamı kayınvalidem aradı ve esir aldı.Haftasonu istanbula gelicem elbise bakalım nikah için diye cumartesi o geldi alışverişe çıktık ona elbise hatta kendimede bir elbise aldım.Yatak alacaktım ya onuda hallettim.Çarşamba getirecekler.Oğlanın kursu için bile gidemedim cumartesi yani.29 ekim gibi nikah düşünüyorlarmış bizimkiler.Evrakları tamamlamışlar.Pazarda yemeklerimi yaptım akşama doğru kendi anneme geçtim yemek yedik orda ablamda gelmişti öylece bir hafta sonu daha bitti.Günaydın kızlarrr, nasılsınız??
Gene başladık yeni bir haftaya, güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için...
Haftasonumuz güzel geçti, iş güç gez dolaş derken hooop pazartesi oluverdi...
Haftsonu ödevi yokmuş oğlanın cuma akşamı azıcık ingilizce zıcık okuma yaptık, cumartesi pazar zaten kursları vardı malum. Ama pek çalışamadık kurs sonraları nedense zamanda olmadı hiç cumartesi kv misafirler vardı orada da zaman geçirdik...
Böyle geldi ve geçti iki günümüz...
Günaydın cnm, sizinde ödev çok değilmiş bizimde 2 sayfa fotokopi kağıdı vardı o kadar,kitap okuttum biraz.günaydın.. iyi haftalar kızlar..
ödevlerimiz fasiküllerdendi onlardan yaptık..
cumartesi anneme gittim. pazar günüde ev işleriyle geçti.
günaydın cnm,benide cuma akşamı kayınvalidem aradı ve esir aldı.Haftasonu istanbula gelicem elbise bakalım nikah için diye cumartesi o geldi alışverişe çıktık ona elbise hatta kendimede bir elbise aldım.Yatak alacaktım ya onuda hallettim.Çarşamba getirecekler.Oğlanın kursu için bile gidemedim cumartesi yani.29 ekim gibi nikah düşünüyorlarmış bizimkiler.Evrakları tamamlamışlar.Pazarda yemeklerimi yaptım akşama doğru kendi anneme geçtim yemek yedik orda ablamda gelmişti öylece bir hafta sonu daha bitti.
günaydın kızlarr,
cumartesi biz de dışardaydık, benim ufak kıza babası söz vermişti, altın bileklik istiyordu ne zamandır, onu aldık.
Biraz çarşı dolaştık, onlar yemek yediler.
biz şirketçe dışarda yemiştik, o yüzden katılmadım yemeğe.
pazar günü de pazara çıktık, sonrasında annemlerde balık mangal keyfi yaptık. Temizlikti bulaşıktı, yemekti o şekilde geçti gitti bir hafta sonu daha.
Köy işini cumartesi akşam kızım ders aldığı için iptal ettik.
Haftaya köy gezmesi var anlayacağınız
Ödevler konusunda da, hayat bilgisinden sınıf krokisi çizim yaptı karton kağıda. Biraz ecüş bücüş olmuş ama karışmadım artık.
matematikten ne yaptı bilmiyorum, yaptı kaldırdı.
türkçe den türemiş kelimelerle ilgili cümleler vardı.
cumartesi akşam biraz ingilizce tekrar yaptık biz de. Bir de hikaye kitabı bitirdi, öğretmen vermiş.
canım matematikten ders alıyor işte, 60 dakikası 15 tl, matematiği şimdi çok iyi, sınıfta herkese yardım ediyormuş dediğine göre.maşallah canım ne çok çalışmışsınız aferin kızına... Keyifli bir haftasonu olmuş.. Eşinin işleri nasıl canım bir ilerleme varmı? Büyük kız memnun kaldımı derslerden bir de saat ücreti ne kadar canım sabit bir ücretmi yoksa hocasına göre değişiyormu?
Ben ingilizce çalışmalarda kullanışlı olur diye yazı tahtası aldım oğlana bir yazı beyaz bir yanı yeşil tebeşir tahtası odası çok daralıyor ama ne yapayım kağıttan daha etkili olur diye düşünüyorum. Her hafta yeni kelimeler öğreniyor ezberleyemeden hafta bitiyor böyle yazarım tahtaya bir hafta yazılı kalır diye düşünüyorum inşallah faydalı olur...
canım matematikten ders alıyor işte, 60 dakikası 15 tl, matematiği şimdi çok iyi, sınıfta herkese yardım ediyormuş dediğine göre.
Biz de almıştık yazı tahtası ama bir kenara kaldırdık geçtik, bir ayağı da kırıldı
dediğin gibi iyi olur, yaz bakalım kelimeleri.
Eşimin işleri maalesef aynı, bizim arabayla gidiyor, 4.ay bitiyor işte, bakalım ne olacak bu işin sonu? Ha bire olacak bişeyler deyip duruyor, ama olduğu yok henüz
ezber konusunda tahta çok faydalı oluyor cnm bizde istiklal marşının 10 kıtasını öyle ezberledik her kıtayı ezberledikten sonra silip yenisin yazdık bazen 2 şer kıta yazdık mutlaka faydalı olacaktır.maşallah canım ne çok çalışmışsınız aferin kızına... Keyifli bir haftasonu olmuş.. Eşinin işleri nasıl canım bir ilerleme varmı? Büyük kız memnun kaldımı derslerden bir de saat ücreti ne kadar canım sabit bir ücretmi yoksa hocasına göre değişiyormu?
Ben ingilizce çalışmalarda kullanışlı olur diye yazı tahtası aldım oğlana bir yazı beyaz bir yanı yeşil tebeşir tahtası odası çok daralıyor ama ne yapayım kağıttan daha etkili olur diye düşünüyorum. Her hafta yeni kelimeler öğreniyor ezberleyemeden hafta bitiyor böyle yazarım tahtaya bir hafta yazılı kalır diye düşünüyorum inşallah faydalı olur...
umarım bize de faydalı olur caım, şunu uzun zaman önce farkettim ki oğlanın görsel hafızası çok daha iyi biliyorsun bizde ezber çok daha zor oluyor defalarca tekrar, tekrar, tekrar... umarım faydası olur...ezber konusunda tahta çok faydalı oluyor cnm bizde istiklal marşının 10 kıtasını öyle ezberledik her kıtayı ezberledikten sonra silip yenisin yazdık bazen 2 şer kıta yazdık mutlaka faydalı olacaktır.
valla ben sırf o istiyor diye yazdıracaktım ama sınıf arkadaşıda aynı kursa gidiyor saat 12 den 3 e kadar demiş birde 2 gün olursa tüm günü ölüyor o yüzden mrın kırın etti.Fakat bir spora gitmesi şart.Yine sınıftan bir arkadaşı yüzmeye gidiyor oraya göndereyim dedim onu hiç istemedi,ben yüzme biliyorum diyor.Biliyorsunda tekniklerini öğrenicen dedim.Bakalım sonunda kareteye yazdırıcam galiba bize yakın var.umarım bize de faydalı olur caım, şunu uzun zaman önce farkettim ki oğlanın görsel hafızası çok daha iyi biliyorsun bizde ezber çok daha zor oluyor defalarca tekrar, tekrar, tekrar... umarım faydası olur...
senn oğluş nasıl futbola kesin karar verdiniz değil mi bir gün mü iki bünmü gidecek
valla ben sırf o istiyor diye yazdıracaktım ama sınıf arkadaşıda aynı kursa gidiyor saat 12 den 3 e kadar demiş birde 2 gün olursa tüm günü ölüyor o yüzden mrın kırın etti.Fakat bir spora gitmesi şart.Yine sınıftan bir arkadaşı yüzmeye gidiyor oraya göndereyim dedim onu hiç istemedi,ben yüzme biliyorum diyor.Biliyorsunda tekniklerini öğrenicen dedim.Bakalım sonunda kareteye yazdırıcam galiba bize yakın var.