İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın canım. Maşallah kızına 1 yanlış gayet iyi. Öğretmenin de yapamadığı soruyu takip edip üzerinde durması da çok güzel.
Bu akşam benim de yemeğim yok ama büyük ihtimal annemde yeriz. Genel de cuma günleri annem bırakmıyor yemek yemeden.

Günaydın canım. O yemeği ben de çok yaparım ve çok da sevilir bizde.
İstikrarlı bir şekilde çalışmışsınız yine , ne güzel.
Günaydın canım. Ne büyük bir şans ödevlerini babasıyla yapması biliyormusun. Çünkü onlar ödev yaparken sen de kendi işini yapabilirsin.Ben akşam 10 a kadar ödevlerle uğraştım. Babası küçüğü uyutup Vadi izlemeye geçti tv karşısına.

Dilek ya hayranım senin şu sabah kalkıp yemek yapma işine.Ben de yapacağım şeyleri geceden yaparım ama sabah ne kadar fazla uyursam kardır derim.

ben de hiç duymuyorum oğlumdan müzikle ilgili bi şey.
dün akşam ing. ödevini yaptı..bugün ders var.
sayıları yazdı
yani kitaptan kestik ..bi küme içinde 14 tane hayvan var..hem hayvanın adını yazdık ingilizce hem kat tane olduklarını.böyle 5 taneydi galiba..ya da 6 tane..

Dün akşam eve bir gittim küçüğün burnu akıyor, mızmız. Büyüğün ödevleri beni bekliyor. Yemek işini çok hızlı hallettik. Baba küçüğü aldı uyuttu.Ben de kıza ödevlerini yaptırdım, yatırdım falan saat 10 u geçmişti bizde de. Biraz mutfağı topladım, makineye çamaşır attım başka hiçbirşey yapmadım. Çocuklar uyumuşken biraz kitap okudum. Hannah ın Uzak Kıyılar kitabını okuyorum.
Kızlar sanırım daha önce konuşulmuştu Grip aşısı konusu. Yaptıran var mı?
Ben kızıma yaptırmak istiyorum çünkü ona okuldan bulaşıyor ondan da kardeşine geçiyor.

Dilek ya hayranım senin şu sabah kalkıp yemek yapma işine.Ben de yapacağım şeyleri geceden yaparım ama sabah ne kadar fazla uyursam kardır derim.
canım sen de akşamdan yaparsın..sabah kalmak zor oluyorsa ..ben uyanıyorum 1 haftadır çok erken.
çok geç yatmıyorum.11 yada 11.30 gibi yatıyorum..ondan uyanıyorum
canım zor tabi senin işin..küçük daha oğlun.
kitap okumaya fırsat buluyorsun maşallah arkadaşıma..
geçmiş olsun..inşallah çok daha burnu akmadan iyileşir oğluşun.kızına bulaşmaz inşallah

maşallah kızına fadimem..1 yanlış. tebrik ederim.

canım yaaaa, yazık oğluşuna.
bu arada tebrikler canım

Hamarat hatunun hali başka oluyor, akşam ben de ıslak kek yaptım, sabah beslenmelerine koydum.

Sağolasın canım.
Senin kız da başlasa artık kendi yapmaya ama yaa, mutfağa yanına al mesela yemek hazırlarken, bir yandan o da yapsın, bilemediklerini sana sorar. Bir de bu şekilde dene bakalım.

geçmiş olsun bebişe canım. Heee kitap okumaya başlamışsın çok güzel canım.
Grip aşısı ben hiç yaptırmadım, kimi faydası var diyor, kimi yok diyor.
Ben genelde kışın akşamları bitki çayı yapıyorum;
ıhlamur-adaçayı-çubuk tarçın-zencefil-top karabiber-karanfil atıyorum, onlardan karışım çok iyi geliyor canım. İçie de bir tatlı kaşığı bal birebir geliyor ve de severek içiyoruz ailecek.

maşallah kızına fadimem..1 yanlış. tebrik ederim.
Teşekkür ederim cancazım.

Fadimecim evde herkes, özellikle anane dede küçükle ilgileniyor oynuyor falan. Bizimkiler buna artık sen büyüdün şeklinde yaklaşıyorlar ve kardeşini içten içe kıskanıyor. Ben de zaman çok kısıtlı olduğu için onunla eskisi kadar ilgilenemiyorum. Sanırım bu yüzden ödevleri fırsat olarak görüyor beni yanında tutmak için.
Ben de bu yüzden artık kızmayayım diyorum ama akşam geç saate kalınca dayanamıyorum, söyleniyorum yine çocuğa.
Bu arada kış çayında güzelmiş. Ben nedense ıhlamuru, adaçayını, kekiği falan tek başına ayrı demliyorum. Böyle karışık yapmadım hiç. Çünkü aralarında etkileşim olur, birbirlerinin faydalarını etkilerler diye düşünüyorum niyeyse.

ama senin kızın büyük değil ki..onu da oyuna katsınlar ama..annene söylesen ya canım.
sonra kıskançlık yaratmış olurlar çünkü.istemeden de olsa

kıskançlık hepsinde var maalesef, misal 14 yaşındaki büyük kızımda fena halde kıskanıyor.
Canım ıhlamur-adaçayını karıştırmadan dediklerimi adaçayı+zencefil+tarçın+karabiber-karanfil şeklinde ya da ıhlamur+vs.vs.vs şeklinde yapabilirsin, ben de öyle yapıyorum zatii, ıhlamurum yok, şu sıralar hep adaçayıyla yapıyorum.

Evet vakitsizlik hepimizin sorunu zaten, benim ufak da hep yanında yatsam ister, yatarken sarılıp öperimya, hiç bırakası gelmez, sevgiyle bakar.

ah canım benim ya..koca kız olmuş ama küçüğü kıskanıyor demi..zor durum
kızın da sevgi ister tabi..benim oğlan da anne yanımda yat diye diretir..dün akşam baya sarıldık yattık..çok mutlu oldu.
iyice sarılayım da unutmayayım dedi dün akşam..
neden öyle dedin oğlum dedim
yarın bakıcıya gitcez ya ..özlerim , o yüzden dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…