İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Ha ha güldürdün beni kız, Allah iyiliğini versin..
Hamarat hatunun hali başka, bir de sabah menemen yapmış ya.
hee yaptım şeker.
bir de akşam patates haşlamıştım ..3 tane falan kalmış sabaha.
onlardan patatesli omlet yaptım..çocuklara ve kocama yedirdim..hiç boş durmadım yani..fırıl fırıl döndüm mutfakta..

ah canım benim ya..koca kız olmuş ama küçüğü kıskanıyor demi..zor durum
kızın da sevgi ister tabi..benim oğlan da anne yanımda yat diye diretir..dün akşam baya sarıldık yattık..çok mutlu oldu.
iyice sarılayım da unutmayayım dedi dün akşam..
neden öyle dedin oğlum dedim
yarın bakıcıya gitcez ya ..özlerim , o yüzden dedi.
ay kıyamam yaaa, sevgi böcüğü onlar. Bugünleri iyi değerlendirelim, zaman çok hızlı geçiyor maalesef.

hee yaptım şeker.
bir de akşam patates haşlamıştım ..3 tane falan kalmış sabaha.
onlardan patatesli omlet yaptım..çocuklara ve kocama yedirdim..hiç boş durmadım yani..fırıl fırıl döndüm mutfakta..
ohh oh hamarat hatun, maşallah kız:nazar::nazar::nazar:
totonu kaşı kendi kendine nazar değdircen.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kızlar yeniden merhabaaaa muhabbet almış yürünüş

Sınavada başarı almış kuzular hep beyle devam eder inşallah. Maşallah.. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Boncuk canım ben her yıl yaptırıyorum grip aşısını ama bu sene daha yaptırmadım bir türlü fırsat bulamadım belki bu hafta halledip aradan çıkarırım, biz çok faydasını görüyoruz canım hasta oluyor ama 1 günde atlatıyor aşı olunca...

Ben hala aç değilim o yüzden yemeğide sormadım hiç ne varmış diye çay içiyorum halen...

Ben elli ton serisine son sürat devam ediyorum. İkinci kitaba başladım bilem :KK53::KK53::KK53:

Dilekkkkk yazı rengini değiştirmişsin ama okurken çok yoruyor tatlım...

Sınavada başarı almış kuzular hep beyle devam eder inşallah. Maşallah.. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Boncuk canım ben her yıl yaptırıyorum grip aşısını ama bu sene daha yaptırmadım bir türlü fırsat bulamadım belki bu hafta halledip aradan çıkarırım, biz çok faydasını görüyoruz canım hasta oluyor ama 1 günde atlatıyor aşı olunca...

Ben hala aç değilim o yüzden yemeğide sormadım hiç ne varmış diye çay içiyorum halen...

Ben elli ton serisine son sürat devam ediyorum. İkinci kitaba başladım bilem :KK53::KK53::KK53:

maşallah maşallah pek sürekleyici demek ki, son süret gittiğine göre:KK45::KK45::KK45:
çocuklar için de sağolasın canım, hepimizin çocukları hep başarılı olsunlar inşallah, gülen yüzlerini soldurmasın Rabbim.

maşallah maşallah pek sürekleyici demek ki, son süret gittiğine göre:KK45::KK45::KK45:
çocuklar için de sağolasın canım, hepimizin çocukları hep başarılı olsunlar inşallah, gülen yüzlerini soldurmasın Rabbim.

amin canım sen nasılsın?

toplantıdaydım bitti şükür bir kaç seminer kitlendi bize ama olsun napaşım artık...

tamam değiştirdim
aç değil misin
hımmmmmmmmm

elli ton he..vay anasını..nasıl ekşın var mı .hahhahaha:KK22::KK22:

tamam değiştirdim
aç değil misin
hımmmmmmmmm

elli ton he..vay anasını..nasıl ekşın var mı .hahhahaha:KK22::KK22:

ekşın derken hımmm sanırım onada ekşin diyebiliriz ve istemediğin kadar var :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aaaaa değişmemiş..
sorry

zeliş ve diğer kıslar

bakın ne buldum..öğretmenlerinizden herhangi bir şikayetiniz olursa
buraya tık tık
http://www.e-okulveli.com/node/3338
[URL='http://www.e-okulveli.com/node/3338[/QUOTE'][/QUOTE[/URL]]

hemen bakalım neymiş malum en çok benim ihtiyacım var...

Ben bir yemek yiyip geleyim

özelden yazdım size kızlar bir konu varfdı

hadi afiyet olsun

merhaba kızlar..hayırlı cumalar..
dün ödev yapamadık.akşam dayımın oğlunun kına gecesi vardı bugünde düğünü var.
evede geç geldik.. gündüz de yapmadığı için ödev kaldı

kızlar tatil geldi çattı..hadi bakalım..tatil planlarınız var mı..
ben doya doya cücüklerime sarılmak ,kucaklaşmak ve öpmek istiyorum
başka plan yok.

kızlarrr az önce kötü bir haber aldım ufaktan benim, dünkü testten de 7 yanlışı çıkmış:KK14::KK14:
Eve gidince bakacağım artık, soruları okudum 5 defa 10 defa ama saçmaydı diyr kuzun.
Neyse hep başarılı olacaklar değil ya, böyle zamanlar da olacak.

kızlar tatil geldi çattı..hadi bakalım..tatil planlarınız var mı..
ben doya doya cücüklerime sarılmak ,kucaklaşmak ve öpmek istiyorum
başka plan yok.

Evet haftayı bitirdik çok şükür canım... Bizde durumlar karışık malum temizlik tamamen bana kalabilir yanlız yapıncada çok zaman alıyor ye işte bilmiyorum ne yaparım ne zaman yaparım... Geçen hafta da üstten üstten yapmıştık...

Cumarteside pazarda sabah 11:30 dan 13:00 a kadar kursumuz var, aralarda çamaşır, yemek, ütü, temzilik, ödevler, birde fırsat yaratıp kendimi dışarı atmam lazım...

kızlarrr az önce kötü bir haber aldım ufaktan benim, dünkü testten de 7 yanlışı çıkmış:KK14::KK14:
Eve gidince bakacağım artık, soruları okudum 5 defa 10 defa ama saçmaydı diyr kuzun.
Neyse hep başarılı olacaklar değil ya, böyle zamanlar da olacak.

kızın öyle dediyse kesin saçmadır sorular... üzerinden geçersiniz beraberce..

Günaydın canım. Maşallah kızına 1 yanlış gayet iyi. Öğretmenin de yapamadığı soruyu takip edip üzerinde durması da çok güzel.
Bu akşam benim de yemeğim yok ama büyük ihtimal annemde yeriz. Genel de cuma günleri annem bırakmıyor yemek yemeden.

Günaydın canım. O yemeği ben de çok yaparım ve çok da sevilir bizde.
İstikrarlı bir şekilde çalışmışsınız yine , ne güzel.

Günaydın canım. Ne büyük bir şans ödevlerini babasıyla yapması biliyormusun. Çünkü onlar ödev yaparken sen de kendi işini yapabilirsin.Ben akşam 10 a kadar ödevlerle uğraştım. Babası küçüğü uyutup Vadi izlemeye geçti tv karşısına.
Bizimkide yaptırıyorda nasıl birde bana sor,eline alıyor tableti açıyor oyunu çocuk soru soruyor 10 dk sonra cevaplıyor

kızlar bendede bomba haber var kayınpederle kayınvalide nikah kıymaya karar vermişler tekrar.Ben onları bir arada hiç çekemiyorum ayvayı yedim gibime geliyor hadi hayırlısı

X