İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yok kız bizde yufkadan yapıyoruz gözlemeyi

bu bahsettiğimi eski işyerimde bir arkadaşın annesi yapıyordu o getirirdi yerdik çok güzel oluyordu bazlama mı?? bilmiyorum
hımm manladım canım, afiyet olsun.

kayınvalidem patlıcan kabak ve kıymadan yapıyor yufkadan tepsi böreği süper bişi oluyor..
patlıcanlı biliyorum da kabaklı hiç duymadım, güzel oluyor demek, afiyet olsun sizlere o zaman.

günlerde var ya bir yiyorlar ama.
hatta dün gün varmış benim oğlanda gitmiş.bu sefer pasta börek değil keşkek, turşu, aşure varmışş yaaaaa..
aşmış bu hatunlar desene, keşkek,turşu

hımm manladım canım, afiyet olsun.

patlıcanlı biliyorum da kabaklı hiç duymadım, güzel oluyor demek, afiyet olsun sizlere o zaman.

aşmış bu hatunlar desene, keşkek,turşu
patlıcan, kabak ,soğan, kıyma ve baharatların karışımı enfes...

geldim canım burdayım,yemeğimi yedim kahvemi içtim işimin başındayım.Bende evden dolma getirmiştim onu yedim hepinize afiyet olsun bu arada

Aiyet olsun canımmmm

Cumartesi ne yapıyorsun canım vialanda gelsene öğlen gibi buluşalım müsaitsen ne dersin hımm...

Aiyet olsun canımmmm

Cumartesi ne yapıyorsun canım vialanda gelsene öğlen gibi buluşalım müsaitsen ne dersin hımm...
bu cumartesi oğlanı belki futbol kursuna yazdırıcam cnm,illa futbol istedi bizim evede yakın galatasaray okulu futbol kursu varmiş telefonla konuştum çocuğu görmemiz lazım dediler.Olursa cumartesi -pazar gidecek bakalım.

hımm anladım bizde kursta oluyoruz iki günde ama bizim sabahtan çıkışta gideriz diye düşünüyorum oğlanla uysaydı güzel olurdu...

tamam canım ben sana telefonumu yazıcam face ten arayabilirsinde

kızlar ya masamı bir türlü toparlayamadım.. iş üstüne iş birikiyor..

hiç sorma canım aldı başını gidiyor masa

Aynen. Muhasebecilerin kaderi bu malesef.

valla ben muhasebeci değilim ama benim masamda coşmuş durumda :)))))

Yaa ben bu cumartesi de çalışıyorum, yoksa ben de gelirdim. Vieand bana da yakın çünkü.

hımm sen istediğin müsait olduğun zaman söyle ben ayarlamaya çalışırım dediğin gibi yakın sanada nasılsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…