günlerde var ya bir yiyorlar ama.ayyy ttmayı çok isterdim
günlerde var ya bir yiyorlar ama.
hatta dün gün varmış benim oğlanda gitmiş.bu sefer pasta börek değil keşkek, turşu, aşure varmışş yaaaaa..
yok kız nasıl gideyim hafta içi.hadi yaaaa sende katılıyormusun o günlere eğlenceli olur heralde
hımm manladım canım, afiyet olsun.yok kız bizde yufkadan yapıyoruz gözlemeyi
bu bahsettiğimi eski işyerimde bir arkadaşın annesi yapıyordu o getirirdi yerdik çok güzel oluyordu bazlama mı?? bilmiyorum
patlıcanlı biliyorum da kabaklı hiç duymadım, güzel oluyor demek, afiyet olsun sizlere o zaman.kayınvalidem patlıcan kabak ve kıymadan yapıyor yufkadan tepsi böreği süper bişi oluyor..
aşmış bu hatunlar desene, keşkek,turşugünlerde var ya bir yiyorlar ama.
hatta dün gün varmış benim oğlanda gitmiş.bu sefer pasta börek değil keşkek, turşu, aşure varmışş yaaaaa..
patlıcan, kabak ,soğan, kıyma ve baharatların karışımı enfes...hımm manladım canım, afiyet olsun.
patlıcanlı biliyorum da kabaklı hiç duymadım, güzel oluyor demek, afiyet olsun sizlere o zaman.
aşmış bu hatunlar desene, keşkek,turşu
doğru dimi onlar çalışmayınca zor tabiiyok kız nasıl gideyim hafta içi.
arkadaşlar geldi yemeğe çıkıyorum bende..
geldim canım burdayım,yemeğimi yedim kahvemi içtim işimin başındayım.Bende evden dolma getirmiştim onu yedim hepinize afiyet olsun bu aradaHaribuuu nerelerde acaba yaaaaa
geldim canım burdayım,yemeğimi yedim kahvemi içtim işimin başındayım.Bende evden dolma getirmiştim onu yedim hepinize afiyet olsun bu arada
bu cumartesi oğlanı belki futbol kursuna yazdırıcam cnm,illa futbol istedi bizim evede yakın galatasaray okulu futbol kursu varmiş telefonla konuştum çocuğu görmemiz lazım dediler.Olursa cumartesi -pazar gidecek bakalım.Aiyet olsun canımmmm
Cumartesi ne yapıyorsun canım vialanda gelsene öğlen gibi buluşalım müsaitsen ne dersin hımm...
bu cumartesi oğlanı belki futbol kursuna yazdırıcam cnm,illa futbol istedi bizim evede yakın galatasaray okulu futbol kursu varmiş telefonla konuştum çocuğu görmemiz lazım dediler.Olursa cumartesi -pazar gidecek bakalım.
eger gitmezsem görüşmeye faceden haberleşirim seninlehımm anladım bizde kursta oluyoruz iki günde ama bizim sabahtan çıkışta gideriz diye düşünüyorum oğlanla uysaydı güzel olurdu...
hiç sorma canım aldı başını gidiyor masakızlar ya masamı bir türlü toparlayamadım.. iş üstüne iş birikiyor..
Aynen. Muhasebecilerin kaderi bu malesef.kızlar ya masamı bir türlü toparlayamadım.. iş üstüne iş birikiyor..
Yaa ben bu cumartesi de çalışıyorum, yoksa ben de gelirdim. Vieand bana da yakın çünkü.hımm anladım bizde kursta oluyoruz iki günde ama bizim sabahtan çıkışta gideriz diye düşünüyorum oğlanla uysaydı güzel olurdu...
kızlar ya masamı bir türlü toparlayamadım.. iş üstüne iş birikiyor..
hiç sorma canım aldı başını gidiyor masa
Aynen. Muhasebecilerin kaderi bu malesef.
Yaa ben bu cumartesi de çalışıyorum, yoksa ben de gelirdim. Vieand bana da yakın çünkü.