İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

o ne demekmiş canım yaa, etüde kalanlara sınav yapması? Neyse bakalım, sen kendin bilinçlisin de takip ediyorsun oğluşunu canım, inşallah ilerleyen dönemlerde de hep başarıyla gelirler.

canım bizim öğretmenimiz de sınav yapıyor her gün.
bugün de fen sınavı yapacakmış
bazı öğretmenler sınav yapmıyormuş
direk kendi veriyormu not

o ne demekmiş canım yaa, etüde kalanlara sınav yapması? Neyse bakalım, sen kendin bilinçlisin de takip ediyorsun oğluşunu canım, inşallah ilerleyen dönemlerde de hep başarıyla gelirler.

geçen yılda böyle yapıyordu ya zatenn amaann çokda takmıyorum artık hayırlısıyla şunun şurasında ilkolun bitmesine ne kaldı dediğin gibi zorlu bir yolda ilerliyoruz oğluşla umarım çok daha iyi olacak herşey onun için...

canım bizim öğretmenimiz de sınav yapıyor her gün.
bugün de fen sınavı yapacakmış
bazı öğretmenler sınav yapmıyormuş
direk kendi veriyormu not

sanırım bizimkide yapıyor arada ama bunu önceden söylemiyor yani hiç söylemedi oğluş şimdiye kadar... Geçen kısa bir şiir vardı okulda yazıp bitirmiş benimki gidip öğretmene göstermiş oda gülen yüz vermiş en aızından bunu yapmış :)) motivasyon için...

evet canım 2 yıl daha sabredeceğiz, en iyisi boşver, takmaya değmez.

börek mi..... geçenler de konuşmuştuk ya börek, gözleme o günden beri yapamadım bende..
nam nam olsa da yesek..
sana da afiyet olsun..

saol canım geçen bahsettiğimizi ben haftasonu yapmayı planlıyorum bilmiyorum ama bu akşamda yemeğim yok patlıcanım var ama patlıcanıda bekletmek gerekiyorya uzun sürüyor akşama hamur alıp yapsammı acaba.... Ispanak temizlemekde uğraştırıyor oda ayrı...

sen iyisi mi bu akşam hazırla ıspanağını, yarın da pişirirsin. ne yapacaktın, ıspanaklı börek mi?

sen iyisi mi bu akşam hazırla ıspanağını, yarın da pişirirsin. ne yapacaktın, ıspanaklı börek mi?

yok kız ıspanaklı gözlemevari bişey işte :)))))))))))

ekmek hamuru alıcam, açıcam onu içine malzeme koyup teflon tavada pişirip yağlayacağım

yok kız ıspanaklı gözlemevari bişey işte :)))))))))))

ekmek hamuru alıcam, açıcam onu içine malzeme koyup teflon tavada pişirip yağlayacağım
yap bakalım nasıl olacak? Gözlemeyi siz mayalı hamurla mı yapıyorsunuz? Bazlama deriz biz, gözleme deyince yufkadan yapılan oluyor burada, öyle denir yani.

yap bakalım nasıl olacak? Gözlemeyi siz mayalı hamurla mı yapıyorsunuz? Bazlama deriz biz, gözleme deyince yufkadan yapılan oluyor burada, öyle denir yani.

yok kız bizde yufkadan yapıyoruz gözlemeyi

bu bahsettiğimi eski işyerimde bir arkadaşın annesi yapıyordu o getirirdi yerdik çok güzel oluyordu bazlama mı?? bilmiyorum

kayınvalidem patlıcan kabak ve kıymadan yapıyor yufkadan tepsi böreği süper bişi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…