İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yok canım devam ediyor daha, bir umut, kurbanda işte 1000 TL aldı, kurbanı onunla aldı, şimdi tekrar uğraşıyorlar yaa, ne bileyim artık olacaksa olsa bişeyler iyi olacak.
Sıkma canını hep böyle gidecek değil ya elbet şans dönecektir birgün.Tek başına çabalamak çok zor biliyorum o evrelerden geçtik bizde biraz sabır cnm

zelişim akıcı okuma çalışması nasıl yaptınız.

vücudumuz ara sıra isyan ediyor.. etmez mi hep koşturmaca dinlenmek yok..
kuzulara başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin..

Sıkma canını hep böyle gidecek değil ya elbet şans dönecektir birgün.Tek başına çabalamak çok zor biliyorum o evrelerden geçtik bizde biraz sabır cnm
sabrediyorum zaten canım şu an için başka seçenek yok, sağolasın. Oğluşuna da başarılar dilerim, güzel notlarla gelir inşallah.

ama çocuk disiplinli bak öğretmeni nasıl dinliyor aferin.Benimki yatırmasam yatmıyacak 10 u buluyor çoğu zaman.Ama dersler yönünden çok sıkıntı oluyo dediğin gibi 9 da yatmaları.Biz eve gidince 9 oluyor hemen zaten.o yüzdende bağrışmamız hiç bitmiyor.Haftasonları anca sakinleşebiliyoruz.Hep bir curcuna ya.

sabrediyorum zaten canım şu an için başka seçenek yok, sağolasın. Oğluşuna da başarılar dilerim, güzel notlarla gelir inşallah.
Boşuna kadınlara çok güçlü denmiyor herşeyi biz göğüslüyoruz yeri geliyor erkeğin sorumluluğunu bile alıyoruz ama işte yeterki değer bilinse..

Valla brova sanada cnm akşamları bayağa verimli çalışmalar yapıyorsunuz çok güzel.Öyle birşey gözüme çarpmadı yardımcı kitapta ama bakarım tekrar.Bizim kitapta okulda eve gelmiyor hiç o yüzden nasıl bişey bilmiyorum dediğin,nette yokmu öyle çalışmalar acaba

evet çok kuralcı, öğretmen toplantıda dedi ki tek çocuk mu, çok sinirli, paylaşmayı sevmiyor dedi.
Kızıma sordum öğretmen böyle diyor diye, o da dedi ki anne dedi, herkes kendi ödevini kendi yapsın, birisi defterine baktı mı kzııyormuş benim kız da, onu demiş, ne varsa bunda.

Boşuna kadınlara çok güçlü denmiyor herşeyi biz göğüslüyoruz yeri geliyor erkeğin sorumluluğunu bile alıyoruz ama işte yeterki değer bilinse..
Aynen canım haklısın.

ama süper bu bak öğretmenin dediğinden çıkmıyor demek ki biz 10 da giriyoruz yatağa çoğu zaman 10:30 oluyor uyuyana kadar

zelişim akıcı okuma çalışması nasıl yaptınız.

canım bu hafat yeni bir çalışmaya başladık tavsiye üzerine... Şiir okuyoruz ilk okumada kaydediyorum ve süre tutuyorum sonra aynı şiiri 5 defa daha okuyor sonuncuda tekrar kaydediyorum yine süre tutuyorum sonra kayıtları ona da dinletiyorum aradaki farkı görmesi için... Böyle bir çalışma yapıyoruz bir süre devam edip sonra farklı bir çalışma yaptıracağım yazarım yine burdan...

al bizden de o kadar önceden daha kötüyük varya artık okul ödevlerinin çoğunlukla baba yaptırıyor ben eksta çalışmalar yaptırıyorum bu şekilde daha sakin olmaya başladı...

Bende ödev konusunda biraz çemkirince dün ödevlerini yapmış gündüz dedesindende biraz destek almış akşam sadece biraz fen çalıştık kitabınıda okumuş dün nispeten sakin bir akşamdı.Bakalım ne kadar sürecek :)

araştıracağım canım netten olmadı kendim tasarlayacağım artık...

canım bu seferde ödevi yetişmeyince kendi stres oluyor, 9,30 bari olsa, akşam ikide bir anne saat kaç oldu, ayyy saat 9 olmuş vs.vs.
Bakalım fayda sağlayacak mı bu çalışmalar, inşallah iyi olur canım.

tamam canım daha önce bahsettiğin şiir okumasıymış. ben denemedim daha.

Maşallah Zeliş yaptırdığın çalışmalar çok güzel.Çok faydası olacaktır eminim bunların oğluna.Şanslı çocuk.

Bizimki de geçen hafta Türkçeden olmuştu yazılı. Akşam sordum öğretmen söyledi mi kaç aldığınızı diye. 2 gün önce söyledi ama unuttum kaç aldığımı diyor.

Ufaklık ben gitmeden uyuya kalırsa kalıyor annemde ki o da çok çok nadir. Uyanıkken bizi bırakmıyor çok ağlıyor.
Akşam gittiğimizde ödevle uğraşıyoruz ya, ondan dolayı evin işlerini çocuklar yattıktan sonra yapıyorum zaman nasıl geçmiş anlamıyorum.
Maşallah senin oğluna 20 sorudan 19 doğru çok iyi.

Canım çok saol bende çok şanslıyım aslında o kuzunun annesi olduğum için

sizinkiler sınavlara başladı demek ki

geçen sordum oğlana oğlum hiç sınav yapmıyormu öğretmen yada sınav yapıcam demiyormu dedim anne sadece etüde kalanlara yapıyor dedi demekki aynı sistemi devam ettiriyor öğretmen...

senin işinde çok zor canım ya Allah yardımcın olsun ama büyüyor ufaklığında baksana artık kolaylaşır biraz daha sanırım

çok ilginçmiş canım.

alem bunların hepsi canım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…