Sıkma canını hep böyle gidecek değil ya elbet şans dönecektir birgün.Tek başına çabalamak çok zor biliyorum o evrelerden geçtik bizde biraz sabır cnmyok canım devam ediyor daha, bir umut, kurbanda işte 1000 TL aldı, kurbanı onunla aldı, şimdi tekrar uğraşıyorlar yaa, ne bileyim artık olacaksa olsa bişeyler iyi olacak.
istikrarlı bir şekilde devam yani aman allah bozmasın maşallah diyelimolsun 1 sayfa 1 sayfadır
yok babamız iyi ..biz kavga etmiştik ya en son..ben dalmıştım adama hani..
o za man bu zaman iyi.
Günaydın kızlarrrrr
Akşam tamda burada yazdığım gibi 7:30 da evdeydim aklıma geldi gülümsedim :)))) Yemekleri yaptım hızlıca yedik.
Hayat bilgisinden ödevi varmış oğlanın yalnızca onunda yarısını yapmıştı kalanınıda yaptırmadım çünkü bugün hayat bilgisi dersleri yok...
Akıcı okuma çalışması yaptık biraz. İnglizce sayıları ezberlemişti onlardan sınva yaptım oğluşu gayet başarılıydı.Sonra pc de çarpım tablosu oyunu açtım onu oynadı azıcık...
Yatarken masal okudum yine öncesinde biraz esrten okuma oyunu oynadık kısacıkta olsa...
Kızlar ingilizce ünite 1 deki sayılardan sonraki kelimeler varya şimdi onlardayız ama bizde ezber gerçekten çok zor oluyor kart hazırlamak istiyorum sizin yardımcı kitaplarda varmı böyle bir çalışma acaba...
günaydın kızlar nasılsınız?
ödevler bolmuş akşam...
saol canım benim bu site benimde takibimde :))) alışveriş yaptığım bir site hemen baktım sen yazınca bir kaç şey attım sepete inceleyeceğim şimdi...
aferin kuzuya okumaya devam...
Günaydın kızlar,
Çok uykum var bugün. Hafta başından beri çok geç yatıp erken kalktım ama bugün iyice halsizleştim.Eve gidip yatasım var ya.
Dün türkçeden 2 sayfa yazma ödevi,1 mat.fotokopi vardı. Bugün Fen bilgisinden yazılı olacaklarmış biraz da ona çalıştık.
vücudumuz ara sıra isyan ediyor.. etmez mi hep koşturmaca dinlenmek yok..Günaydın cnm,bu akşam erken yatmaya çalış dicemde başarabilirsen.Ufaklığı bu gecede annene bıraksan mesela erken yatabilirsin sanki.Arada vücutta dinlenmek istiyor tabi.Bizimde bugün fenden yazılımız var akşam çalıştık hepsini biliyo zaten üstünden geçtik.Dün okulda öğretmen ön bir test yapmış fenden 20 sorudan 19 doğrusu var o yüzden bugün içim rahat.Senin kuzununda çok güzel geçsin sınavı inşallah
sabrediyorum zaten canım şu an için başka seçenek yok, sağolasın. Oğluşuna da başarılar dilerim, güzel notlarla gelir inşallah.Sıkma canını hep böyle gidecek değil ya elbet şans dönecektir birgün.Tek başına çabalamak çok zor biliyorum o evrelerden geçtik bizde biraz sabır cnm
ama çocuk disiplinli bak öğretmeni nasıl dinliyor aferin.Benimki yatırmasam yatmıyacak 10 u buluyor çoğu zaman.Ama dersler yönünden çok sıkıntı oluyo dediğin gibi 9 da yatmaları.Biz eve gidince 9 oluyor hemen zaten.o yüzdende bağrışmamız hiç bitmiyor.Haftasonları anca sakinleşebiliyoruz.Hep bir curcuna ya.bizimkiler de sayılarda, dün yapmışlar 12 olan yerlere two teen yazmış
düzeltmek için sildirdim, bir kızıyor bana, ödevler yetişmeyecek şimdi diyor, birkaç da yazım yanlışı vardı, onalrı silince epey bir kızdı9 da yatın diyormuş öğretmeni, 9 oldu mu panik yapıyor resmen çocuk, kızım diyorum 9,30 da yatabilirsin, yoook öğretmen 9 da dedi diyor
Boşuna kadınlara çok güçlü denmiyor herşeyi biz göğüslüyoruz yeri geliyor erkeğin sorumluluğunu bile alıyoruz ama işte yeterki değer bilinse..sabrediyorum zaten canım şu an için başka seçenek yok, sağolasın. Oğluşuna da başarılar dilerim, güzel notlarla gelir inşallah.
Valla brova sanada cnm akşamları bayağa verimli çalışmalar yapıyorsunuz çok güzel.Öyle birşey gözüme çarpmadı yardımcı kitapta ama bakarım tekrar.Bizim kitapta okulda eve gelmiyor hiç o yüzden nasıl bişey bilmiyorum dediğin,nette yokmu öyle çalışmalar acabaGünaydın kızlarrrrr
Akşam tamda burada yazdığım gibi 7:30 da evdeydim aklıma geldi gülümsedim :)))) Yemekleri yaptım hızlıca yedik.
Hayat bilgisinden ödevi varmış oğlanın yalnızca onunda yarısını yapmıştı kalanınıda yaptırmadım çünkü bugün hayat bilgisi dersleri yok...
Akıcı okuma çalışması yaptık biraz. İnglizce sayıları ezberlemişti onlardan sınva yaptım oğluşu gayet başarılıydı.Sonra pc de çarpım tablosu oyunu açtım onu oynadı azıcık...
Yatarken masal okudum yine öncesinde biraz esrten okuma oyunu oynadık kısacıkta olsa...
Kızlar ingilizce ünite 1 deki sayılardan sonraki kelimeler varya şimdi onlardayız ama bizde ezber gerçekten çok zor oluyor kart hazırlamak istiyorum sizin yardımcı kitaplarda varmı böyle bir çalışma acaba...
ödevler bolmuş akşam...
saol canım benim bu site benimde takibimde :))) alışveriş yaptığım bir site hemen baktım sen yazınca bir kaç şey attım sepete inceleyeceğim şimdi...
evet çok kuralcı, öğretmen toplantıda dedi ki tek çocuk mu, çok sinirli, paylaşmayı sevmiyor dedi.ama çocuk disiplinli bak öğretmeni nasıl dinliyor aferin.Benimki yatırmasam yatmıyacak 10 u buluyor çoğu zaman.Ama dersler yönünden çok sıkıntı oluyo dediğin gibi 9 da yatmaları.Biz eve gidince 9 oluyor hemen zaten.o yüzdende bağrışmamız hiç bitmiyor.Haftasonları anca sakinleşebiliyoruz.Hep bir curcuna ya.
Aynen canım haklısın.Boşuna kadınlara çok güçlü denmiyor herşeyi biz göğüslüyoruz yeri geliyor erkeğin sorumluluğunu bile alıyoruz ama işte yeterki değer bilinse..
bizimkiler de sayılarda, dün yapmışlar 12 olan yerlere two teen yazmış
düzeltmek için sildirdim, bir kızıyor bana, ödevler yetişmeyecek şimdi diyor, birkaç da yazım yanlışı vardı, onalrı silince epey bir kızdı9 da yatın diyormuş öğretmeni, 9 oldu mu panik yapıyor resmen çocuk, kızım diyorum 9,30 da yatabilirsin, yoook öğretmen 9 da dedi diyor
zelişim akıcı okuma çalışması nasıl yaptınız.
ama çocuk disiplinli bak öğretmeni nasıl dinliyor aferin.Benimki yatırmasam yatmıyacak 10 u buluyor çoğu zaman.Ama dersler yönünden çok sıkıntı oluyo dediğin gibi 9 da yatmaları.Biz eve gidince 9 oluyor hemen zaten.o yüzdende bağrışmamız hiç bitmiyor.Haftasonları anca sakinleşebiliyoruz.Hep bir curcuna ya.
Valla brova sanada cnm akşamları bayağa verimli çalışmalar yapıyorsunuz çok güzel.Öyle birşey gözüme çarpmadı yardımcı kitapta ama bakarım tekrar.Bizim kitapta okulda eve gelmiyor hiç o yüzden nasıl bişey bilmiyorum dediğin,nette yokmu öyle çalışmalar acaba
sen kendin çokda iyisini tasarlarsın eminim sadece vakit ayırmak lazım iştearaştıracağım canım netten olmadı kendim tasarlayacağım artık...
canım bu seferde ödevi yetişmeyince kendi stres oluyor, 9,30 bari olsa, akşam ikide bir anne saat kaç oldu, ayyy saat 9 olmuş vs.vs.ama süper bu bak öğretmenin dediğinden çıkmıyor demek ki biz 10 da giriyoruz yatağa çoğu zaman 10:30 oluyor uyuyana kadar
canım bu hafat yeni bir çalışmaya başladık tavsiye üzerine... Şiir okuyoruz ilk okumada kaydediyorum ve süre tutuyorum sonra aynı şiiri 5 defa daha okuyor sonuncuda tekrar kaydediyorum yine süre tutuyorum sonra kayıtları ona da dinletiyorum aradaki farkı görmesi için... Böyle bir çalışma yapıyoruz bir süre devam edip sonra farklı bir çalışma yaptıracağım yazarım yine burdan...
al bizden de o kadar önceden daha kötüyük varya artık okul ödevlerinin çoğunlukla baba yaptırıyor ben eksta çalışmalar yaptırıyorum bu şekilde daha sakin olmaya başladı...
tamam canım daha önce bahsettiğin şiir okumasıymış. ben denemedim daha.ama süper bu bak öğretmenin dediğinden çıkmıyor demek ki biz 10 da giriyoruz yatağa çoğu zaman 10:30 oluyor uyuyana kadar
canım bu hafat yeni bir çalışmaya başladık tavsiye üzerine... Şiir okuyoruz ilk okumada kaydediyorum ve süre tutuyorum sonra aynı şiiri 5 defa daha okuyor sonuncuda tekrar kaydediyorum yine süre tutuyorum sonra kayıtları ona da dinletiyorum aradaki farkı görmesi için... Böyle bir çalışma yapıyoruz bir süre devam edip sonra farklı bir çalışma yaptıracağım yazarım yine burdan...
al bizden de o kadar önceden daha kötüyük varya artık okul ödevlerinin çoğunlukla baba yaptırıyor ben eksta çalışmalar yaptırıyorum bu şekilde daha sakin olmaya başladı...
Günaydın kızlarrrrr
ödevler bolmuş akşam...
Bizimki de geçen hafta Türkçeden olmuştu yazılı. Akşam sordum öğretmen söyledi mi kaç aldığınızı diye. 2 gün önce söyledi ama unuttum kaç aldığımı diyor.aaa, sıpaya bak sen, buna göre not verecek desen, benimki maşallah öğretmen verdi mi çok güzel okuyor
aminnnn inşallah.
günaydın canım,
Çok iyi anlıyorum seni, Allah kolaylık versin. İnşallah güzel notlarla gelir.
Dün de bizimkiler matematikten olmuş ama bilmiyor nasıl olduğunu? yaptım hepsini diyor.
Bugün ve yarın da olacaklarmış, neyden olacak diyorum unuttum diyor
Ufaklık ben gitmeden uyuya kalırsa kalıyor annemde ki o da çok çok nadir. Uyanıkken bizi bırakmıyor çok ağlıyor.Günaydın cnm,bu akşam erken yatmaya çalış dicemde başarabilirsen.Ufaklığı bu gecede annene bıraksan mesela erken yatabilirsin sanki.Arada vücutta dinlenmek istiyor tabi.Bizimde bugün fenden yazılımız var akşam çalıştık hepsini biliyo zaten üstünden geçtik.Dün okulda öğretmen ön bir test yapmış fenden 20 sorudan 19 doğrusu var o yüzden bugün içim rahat.Senin kuzununda çok güzel geçsin sınavı inşallah
Aynen vücut bir noktadan sonra alarm veriyor artık.vücudumuz ara sıra isyan ediyor.. etmez mi hep koşturmaca dinlenmek yok..
kuzulara başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin..
Maşallah Zeliş yaptırdığın çalışmalar çok güzel.Çok faydası olacaktır eminim bunların oğluna.Şanslı çocuk.
Bizimki de geçen hafta Türkçeden olmuştu yazılı. Akşam sordum öğretmen söyledi mi kaç aldığınızı diye. 2 gün önce söyledi ama unuttum kaç aldığımı diyor.
Ufaklık ben gitmeden uyuya kalırsa kalıyor annemde ki o da çok çok nadir. Uyanıkken bizi bırakmıyor çok ağlıyor.
Akşam gittiğimizde ödevle uğraşıyoruz ya, ondan dolayı evin işlerini çocuklar yattıktan sonra yapıyorum zaman nasıl geçmiş anlamıyorum.
Maşallah senin oğluna 20 sorudan 19 doğru çok iyi.
çok ilginçmiş canım.kızlar bakın
alem bunların hepsi canım yaaaaMaşallah Zeliş yaptırdığın çalışmalar çok güzel.Çok faydası olacaktır eminim bunların oğluna.Şanslı çocuk.
Bizimki de geçen hafta Türkçeden olmuştu yazılı. Akşam sordum öğretmen söyledi mi kaç aldığınızı diye. 2 gün önce söyledi ama unuttum kaç aldığımı diyor.
Ufaklık ben gitmeden uyuya kalırsa kalıyor annemde ki o da çok çok nadir. Uyanıkken bizi bırakmıyor çok ağlıyor.
Akşam gittiğimizde ödevle uğraşıyoruz ya, ondan dolayı evin işlerini çocuklar yattıktan sonra yapıyorum zaman nasıl geçmiş anlamıyorum.
Maşallah senin oğluna 20 sorudan 19 doğru çok iyi.