İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kızlar günaydın,iyi haftalar hepimize.Aynen rüzgar gibi geçti valla haftasonu saçlarımın dibi geldi bembeyaz dolaşıyorum ama ona bile fırsat bulamadım yani.Cumartesi oğlanı kbb ye götürdüm doktora gitmişken banada baktı reçetelendik geldik gelincede bir pazar yaptım sebze aldım ve eve gelip kışlıkları çıkarma işlerine daldım öyle geçti pazarda malum yemek ütü ders derken bitti.Bugün türkçden yazılısı varmış ona baktık biraz.Matematikten bizde yuvarlamaları işliyoruz,türkçedede basit bileşik türemiş kelimelerdeler.29 ekim için afiş istemiş onu hazırlıcaz.
geçmiş olsun canım..
hepimizde aynı şeyler ev işi,yemek,ütü, ödev, şu, bu amannn:mad:
yazılılar başlamış hadi hayırlısı..
bizimkilerde 29 Ekim de halk oyunu oynayacaklar..öğretmenimiz kendi çalıp söyleyip öğretiyor..

geçmiş olsun canım..
bizimkilerde 29 Ekim de halk oyunu oynayacaklar..öğretmenimiz kendi çalıp söyleyip öğretiyor..
ne güzel öğretmen böyle şeylerlede uğraşıyor,bizimki zaten çok sosyal değil geçen yıl nasıl olduysa piknik organizasyonu yaptı ona bile şaşırdım..

geçmiş olsun canım..
sağol cnm,rutin sonbahar klasiği bizde

Canım günaydın hoşgeldin

Haftasonu çoook çabuk geçti yaaa doğru düzgün uykumu bile alamadım yani...

Cuma akşamı çamaşırlarımı hallettim sadece yıkama işlerini bitirdim birde oğlan biraz ders çalıştı. Cumartesi kursumuz vardıya o zamana kadar kahvaltı faslı vardı. Kursa gidip geldik işte sonra başladı maraton ev işi ütü vs. Ama ev işi üstten üstten yaptın yani... Akşam oğlanı dedesine satıp biz eşimle karşıya geçtik tiyatroya gittik gece çok geç geldik...

Pazar günü sabah saat kurup kalktım 7:30 gibi yemek yaptım kv lere. Evi dağınık halde bıraktım eşime topla diye oda güya toplamış yani :))))) Kursa gittik oğlanla. Sonra bir arkadaşa oturmaya, ordan sonra foruma gittik gece geldik dönüşte market filan evde acil yemek banyo vs derken buyrun sabah oldu yine masa başındayız...

Küçük ne yaptı bu ara ondan hiç bahsetmemişsin. Haftasonu ananemi bakıyor yoksa babamı ilgileniyor sen yokken.. Ödevinizde çok fazlaymış...

Bizimki alıştı kursa bizde de matematik ilkdi bu hafta ama sevdi öğretmenini bakalım iyi olur inşallah...

Canım günayhdın seninde çok yorucu olmuş haftasonu... Neler aldın sebze olarak bende dün sabah marketten yaptım sebze alışverişini simit almaya çıkınca :))))

Bu arada kitap son hız ama çok fena yaa :)))))))))))
öğretmeninini sevdiyse derside sever cnm,iş öğretmende bitiyor hadi hayırlısı olsun bakalım..

olur canım önemli değil.

Neee 10 sayfa mı gerçekten acısını çıkartmış, yetiştirmişsiniz bari canım. Ama yine de abartmasalar diyorum bu kadar yani.
kurs da güzel geçmiş sevindim, ama senin için zor olacak artık.

Günaydın canım,
Geçmiş olsun canım öncelikle.
Dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsin sen de, hepimiz de olduğu gibi.
Allah hepimize güç kuvvet versin de, yetişelim herşeye. :KK53::KK53:
Amin cnm,Allah sağlık sıhhat versinde yapalım

Sğol cnm.biz ana-oğul allerjikiz genizde akıntı burun tıkanıklığı vs..tam mevsimi ya şimdide azdı.oğlana şurup ve sprey banada hap ve sprey verdi.
Lazım oldukça çıkarmak daha zor değilmi cnm,bir kerette halletsen aslında daha rahat edersin
O Alerjik rinit bizde de var canım. Kızı 6 ayda bir çapaya alerji bölümüne götürüyorum. Kendim için artık doktora bile gitmiyorum ilkbahar-sonbaharda eczaneden aleji hapı alıp içiyorum artık.

Allah sağlık sıhhat versin, ne diyelim. İnşallah güzel günler gelir, gelecek hep umut dolu olsun.
Dilek ne yaptı acaba, merak ettim, gelmemiş daha.
arkadaşım günaydın.
mucuk.
ay evet.. ne karar verdiler acaba..
canım benim şu an bir karar yok.
bekliyoruz. eğer adam benim tayin işini ayarlayabilirse gideriz..diğer türlü pek bi şey düşünmedik..bekliyoruz.

Ben de cumartesi 3 e kadar işyerindeydim. Kızımı da yanıma getirdim. İş çıkışı 1 saat bi arkadaşa uğrayıp kahve içtik.
Pazar gününün nasıl geçtiğini hiç anlamdım zaten. Kızı kursa götürüp getirdim. O araya ev işlerini sıkıştırdım. Sonra ödevleriyle ilgilendim, gün bitti zaten.
Dün kursa ilk defa gitti, biraz tedirgindi yeni bir ortam diye ama çıkışta güzel geçti dedi.
Bizim öğretmen bu hafta sonu resmen bayramın acısını çıkarmıştı ödev konusunda. Türkçeden 4 sayfa, fenden 10 sayfa, h.bilgisinden 4 sayfa ödevi vardı. Zor yetiştirdi çocuk.
sizin öğretmen de çok vermiş canım yafw

bizim de yaklaşık böyle idi ödevler

günaydın cnm,sebze olarak semizotu,pırasa ve lahana aldım.Pırasaya bir haller olmuş yalnız kilosu 4 tl di şok oldum.Bugün işede getirdim öğlende yicem.Kitabı beğendin demek sevindim dur daha aklın kitapta kalacak okuyamadığın zamanlarda.Diyorum ya serisi nasıl bitti anlamadım.
ana..çok pahalı..ucuzlar ..havalar biraz daha soğusun..çoğalır pırasa

ben köfteli patates yemeği getirdi.
elma mandaline ve üzüm..
başka bi şey yok..
bi de poğaça alırım kantinden.

arkadaşım günaydın.
mucuk.

canım benim şu an bir karar yok.
bekliyoruz. eğer adam benim tayin işini ayarlayabilirse gideriz..diğer türlü pek bi şey düşünmedik..bekliyoruz.
Allah gönlünüze göre versin canım, hakkınızda hayırlısı olsun:KK68::KK68:

geçmiş olsun canım..
vayy ne güzelmiş..öğretmeninizin yeteneği var demek ki.

zeliş tiyatroya gitmişsiniz.neye gittiniz.
bizim oğluş da şu güldür güldür e gidemez miyiz diye soruyor..ben de belki bi gün neden olmasın diyorum..
tabi zor bir ihtimal ama..

günaydın cnm,sebze olarak semizotu,pırasa ve lahana aldım.Pırasaya bir haller olmuş yalnız kilosu 4 tl di şok oldum.Bugün işede getirdim öğlende yicem.Kitabı beğendin demek sevindim dur daha aklın kitapta kalacak okuyamadığın zamanlarda.Diyorum ya serisi nasıl bitti anlamadım.

hımm güzel sebzeler almışsın canım şimdiden afiyet olsun. Bende geçen hafta pırasa yapmıştım biliyormusun ilk defa içine nane koydum ve bu sefer oğluş daha istekli yedi pırasayı 2 gün yedik oğluşla babamız yemez zaten.. benimd ebu hafta taze fasulyem var akşam pişirdim zaten. patlıcanım var birde bolcana salata malzemlerim...

Kitapla ilgili bişey anlatıcam diğer taraftan sonra :)))) Yanlız içerik dehşet hep böyle mi gidecek merak ediyorum dışarda okurken ciddi rahatsız oluyorum :))))))

Maşallah Zeliş sana. Bayılıyorum senin şu zamanlarını dolu dolu yaşamana.
Ama bebek gelince çok arayacaksın bu günlerini:)
Eşim bu haftasonu çalıştı. O yüzden cumartesi iş çıkışı annemden aldım onu. Pazar günü falan ablayı beraber götürdük kursa. Yanımdaydı yani hep.

Ayy deme ama haklısın bebek gelirse zaten ben artık komple sahalara veda ederişm heralde :))))))))))))

Ama artık bak oda sisiznle takılmaya başlamış biraz daha büyüsünde bak yükü kalmayacak hiç abla kardeş takılırlar...

Biz ev hanımları kadar şanslı ve geniş değiliz işte.Benim arkadaşımda ev hanımı eşinin gömleklerini ütülemeye gönderiyor eve temizlik için kadın alıyor vs.Bizde amele takımı..

ahh ahhh bende de var o arkadaşlardan. Evde olupta çok gerginim diyip kızına özel hoca tutanımı ararsın, eve temizlikçi alıp temilikçi geldiği gün öldüm bittim diye sızlananı mı??? ama buna rağmen kirada oturmak hiç canlarını sıkmıyor...
Alemin enayisi biziz sanırım yada hayatı çokmu ciddiye alıyoruz ki

geçmiş olsun canım..

ayy bak ne aklıma geldi bizim ilkokul öğretmemiz de kendi saz çalıp bize şarkı söyletir oynatırdı. Çok güzel şeyler bunlar aslında... Bzim öğretmeninmizde sanırım ders bitsede gitsem telaşında hatta dersin bitmesini beklemek bile zor geliyorsdun sigara yüzünden...

öğretmeninini sevdiyse derside sever cnm,iş öğretmende bitiyor hadi hayırlısı olsun bakalım..

Evet canım umarım faydalı olur ne diyim. Gerçi benim bir çok nedenim var o merkeze götürmekte. Dün çok güzel bişey oldu bşliyormusun..

Ders arasında ortaokul öğrencisi 2 kız vardı benim oğlanla satranç oynadılar ne güzel anlaştı kızlarla bende orda kenardaydım beni görmeden o kadar mutlu oldum ki anlatamam.

arkadaşlar bu videonun 40 dakikasından itibaren başlayan skeç i çok çok very very tavsiye ediyorum.
ben tiviibu dan 15 kez izledim sanıyorum..ben çok beğendim..

Bizimki bayramda fazla ödev vermemişti çünkü elinde kitap yoktu. Bayram dönüşü yardımcı kitaplar gelmiş, onlardan vermiş bu ödevleri. Sanırım bundan sonra böyle olacak. Bizim için gerçekten zor oluyor ödev fazla olunca ama bir taraftan da iyi oluyor aslında. Çünkü ödev harici tekrar yapmıyor benimki , ödev olunca mecbur kalıyor. O ev hanımlarına da birşey diyemiyorum yani. Ben dün gece zeytinli poğça yaptım beslenmesine koymak için, kızım diyor ki anne çoğu kişi kantinden tost alıyor.Düşün yani çoğu ev hanımı bunların.
bizim cuma günü serbest beslenmede tost yapalım dedi sabah mis gibi yaptım. ayran yoktu evde. kantinden alırken bizim sınıftan bir ev hanımı bir bayan kantinciye tost yaptırıyordu.

ev hanımları bizim kadar uğraşmıyorlar..

vayy ne güzelmiş..öğretmeninizin yeteneği var demek ki.

zeliş tiyatroya gitmişsiniz.neye gittiniz.
bizim oğluş da şu güldür güldür e gidemez miyiz diye soruyor..ben de belki bi gün neden olmasın diyorum..
tabi zor bir ihtimal ama..

canım merhaba hoşgeldin nasılsınız ev ahalisi nasıllar, beklemeye almışsınız iş konusu rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip eder inşallah

cibali karakoluna gittik canımcım eskiden nejat uygur oynardı ya hani bu dönem zihni göktayla başladı oyun... Adam en son lüküs hayat oyununda oynuyordu ve kalp krizi geçirip ara vermişti 2 yıl önceydi sanırım hatta lüküs hayata bilet almıştık da oyun iptal edilmişti yerine başka bir oyun izlemiştik adam iyice yaşlanmıi arık ama sahnede deyim yerindeyse devleşiyor çok güzel ve keyifli bir akşam oldu... güldür güldür için geçeblerle bir arkadaşım çok gitmek istiyorum ama çekimler hafta içiymiş diyordu sanırım 70 tl filanmış bilşetler baya pahalı geldi bana açıkçası...

canımm harika yapmışsınız..karı koca gitmişsiniz..of valla..
bizim için de gezin
evet netten baktım..tam bilet 71 tl..öğrenci 67 tl..çokmuş

ana..çok pahalı..ucuzlar ..havalar biraz daha soğusun..çoğalır pırasa

ben köfteli patates yemeği getirdi.
elma mandaline ve üzüm..
başka bi şey yok..
bi de poğaça alırım kantinden.
afiyet olsun..
ıspanak pırasa marul soğuk yemeli dimi..kış sebzelerinide özledik artık..

X