İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım benimmm hep aynı sorunlar, çocuklar için başka oda yok mu? tüm erkekler aynı maalesef, biz de akşam sofradayız haber izliyo, çocuklara susun konuşmayın diyo. Neyse ki bizim odamız var, gidip arka tarafta çalışıyorlar.
Ben yemek hazırılıyom mutfakta, çocuk bir soruyu yapamamış, bana gönderiyo, baban baksın dedimi ben anlamam diyo, niye uğraşsın nasıl olsa uğraşan var? O yüzden kendini çok da üzme canım, en azından erken yatıyosa çocukların, kendine bir kahve yap, ayaklarını uzat 5 dakka da olsa keyif çat.

kız beni niye gebertiyon anlamadım, yardımcı oldum diye mi?

kız beni niye gebertiyon anlamadım, yardımcı oldum diye mi?
bilmiyorum fadime neden gebertirim ki..
sanıyorum kendimi gebertmem lazım..bütün gündür gözlerim klavyeye baka baka şaşı oldu da..sana sorsaymışım keşkemmm

Ooooo kimler gelmiş

Dilekk nerelerdesin kızzz neyse ayarlamışsın klavyeniii

Senin eşin periyodik olarak yapıyor bunu senin ipleri bırakmaman laızm canım benim sürekli hatırlatman lazım sorumluluklarını çünkü sen çıngar çıkarınca da yapıyor adam yani

amaa baktı ki senden ses yok oda bırakıyor yapmayıı

dün akşam eşimi çocuğa kitap okumaya yollayamadım, gitmmedi sonra bana ne kadar yardım ettiğini saymaya başladı işte şunu yapıyorum bunu yapıyorum tamam allah razı olsun yiyemem hakkını yapıyor ama dedim ki peki dinlemek istermisin bende sayayım neler yaptığımı sonra çok üstelemedi.

Ama ben kitap okurken tv de açmadı kızdım diye akıllı

kilo almışsın bak ne güzel kendini de daha iyi hiddetmişsin resim paylaş o zaman yakında da görelim

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fadimem ahhhhhhhhhhhhh

ne güzel de söyledin.
bunların topu aynı..
pis adamlar. çok kızgınım çokk.
ayrı oda var fakat emir yalnız başına gitmez , korkar..ben de gitcem yanında ..kardeşi giderse zaten ikisi oyuna dalar ..ders falan yalan olur ..bi de kitapların defterlerin üstünde yatar yuvarlanırlar.
aynı odada yapınca sanıyorum ben de yalnız kalmak istemiyorum
diyelim ki ben emir le gittim ..ödev yapıyorum..o tv izler ,yan gelir yatar.ben öte odada cebelleşeyim..o orda keyif çatsın..çok gıcık ama fadimeee..çok gıcık..ben oturayım istiyorum.
off..bilemiyorum.
kahve mi ..evet ya..kahve..içeyim demi..

bir de benim koca akşamları eve geliyorum zaten 2-3 saatim var diyor..tabi tv izleycem diyor..
diyorum ki maden 2-3 saatin var neden biz konuşamıyoruz bu 2 saatte..neden sen hipnoz olmuş gibi tv ye bakıyorsun..ne konuşuruz ne anlaşırız... o gözünü kırpmadan dizi arar . belgesel arar. yaban tv ara..ühühühü...
napsam ya..
bu kışı böyle geçirmek istemiyorum desem ..çok bunalıyorum desem..ne dersiniz acep..

ah canım yaa..
yani ben hep söyleyeyim mi bu adama acaba..he söyleyeyim mi..?
kendimi psikologa götürcem artıkın..atcam kendimi kapısına ..diycem kocam böyle böyle..

canım ya ..haftada 2 kere bu yüzden birbirimize giriyoruz
bilemiyorum daha kaç kez söyleyeyim..
yani en baştan demeliyim belki sen edizle ilgilen ben emirle olayım diye
ya da sen ediz i yatır ben emirle ödev yapayım diye öyle mi

ühühühühüh...çok sinirliyim zelişşş ..

Canımmmm sinirlenme sakin ol

Erkek milleti bildiğin hamur gibi düşün ona şekil vermek de bize düşüyor

bıraktığın an salıyor kendini kıvamı iyi ayarlamak lazım zannımca ve her ihtiyaç olduğunda tekrar ele almak lazım

bence işe ciddi ve sakin bir konuşmayla başlayabilirsin sonrasında ufak ufak dürtmelere devam

malum hepimizin bir tek canı varr

kilo aldım zeliş evet.
bi ara çok uğraştım almak için..çok yedim çok yedim
en son 4 gün önce 52.5 geldim..
dedim bu nasıl iş..
o kadar yemeye 2,5 kilo mu aldım.
yıllık izinde 50 kilo civarıydım
ama şimdi 53-54 oldum kesin.
foto çekerim yollarım..
ama şu ara sinirliyim ya..çok çirkinim çokk..suratım sirke satıyor..ama hiç umurumda değil biliyon mu..
ne oldu bana ki..??????????///

evett..öyle tek canımız var ama kıymetini bilen kim..
ben bilmiyorum mesela..hiç canımın kıymetini bilmem..

inşallah bunun üstesinden geliriz. çünkü kış maratonu başladı..yoksa ben yanmışımdır.

sen napıyorsun arkadaşım..iyi misin..oğluşun nasıl ..
kurslara yazdırdın mı oğluşunu.

canım yyaaa artık büyüdüler, kendi başlarına yapmaları lazım ödevleri, birebir sen başında mı duruyorsun ki? Diyelim ki diğer odaya beraber geçtiniz, al eline bir kitap oku, sen diyosun ki illa ki eşime çatacağım, onlar değişmiyor k, niye kendini üzeceksin. Evde kendin için mutlu olabileceğin şeyler yapmaya bak,mutlaka vardır seni mutlu edecek bişeyler, erkekler değişmiyor ben onu öyle kabul ettim, öyleyse kendim için yaşamayı da öğreneceğim diye kendimi motive ediyorum.

gerçekten 2 çocukla çalışan kadının işi çok zor.hele ki küçüklerse .

bir de koca çok rahat bi kocaysa ..tamamdır.

canım emir ödevlerini kendi yapıyor da..öbür odada korkuyor ..yalnız gitmiyor başka odaya..illa yanında biri olsun..

he illa çatmam lazım..ben odada cebelleşirken onun da yayılıp yatması kanıma dokanıyorrr..heheheh

belki kendime iyi gelecek birşeyler ayarlarsam olur ..
emir ödevlerini yaparken ben de birşeylerle mesgül olsam iyi olur gerçekten..evet fadimecim..ama ne ??

Evet hemde hiç bilmiyorsun canının kıymetini... Sen üstesinden gelirsin canım eminim buna...

Bizde bildiğin gibi işte canım yaa aynı yani evde asayiş berkemal şükür

Oğlanla gerildik akşam azıcık malum okula konuk sanatçı olarak gittiğini sanıyorrr

Kursa bu hafta başlıyoruz İngilizce ve matematik işte cuma haftaiçi zaten Türkçe takviye alıyorduk ona devam edeceğiz bir iki ay daha gerçi bir faydasını da gördüğümüz yokya neyse işte

bmyle bizde de durumlar canım

gerçekten 2 çocukla çalışan kadının işi çok zor.hele ki küçüklerse .

bir de koca çok rahat bi kocaysa ..tamamdır.

burdan kendime pay çıkarsam mı 2 çocuk vurgusu kaçmadı gözümden

hemde benimki emir gibi kolay bir çocukda değil yani okul anlamında

hahahah...artık anlayan anlasın..ona göre 2. çocuğu yapsın..hahahahh..senin kocan ilgilenir zeliş..hhahahah..çok güldüm yaaa..

Allah kolaylık versin..bi şeyi anlayamadım..kaçırmışım..neden oğluşun kendini misafir sanatçı sanıyor okulda..
eski okuluna mı gitcek sanıyor yoksa..

bir de dua et ikiz olmasın..eder sana 3 çocuk ....yaa o zaman senin işin bizden daaha zor ..mumla ararsın 2 çocuğu ..hahahahahahaha

hahahah...artık anlayan anlasın..ona göre 2. çocuğu yapsın..hahahahh..senin kocan ilgilenir zeliş..hhahahah..çok güldüm yaaa..

Ne diyim şimdi ben sana kız.. Hadi hadi diye beni gaza getirdin getirdin şimdi de ne diyosun yaaa :)

Allah kolaylık versin..bi şeyi anlayamadım..kaçırmışım..neden oğluşun kendini misafir sanatçı sanıyor okulda..
eski okuluna mı gitcek sanıyor yoksa..

Yok kız neden öyle hissediyor bilmiyorum nasılsa evde yaptırıyorlar diye heralde yada ne bileyim işte okulda yapması gerekeni yapmıyor. Öğretmende ilgilenip bakmadığı için çocuk nasılsa bir yaptırım yok diyor heralde... eee evd eyapılıyor zati...

bir de dua et ikiz olmasın..eder sana 3 çocuk ....yaa o zaman senin işin bizden daaha zor ..mumla ararsın 2 çocuğu ..hahahahahahaha

kızzz delimisin o zaman biterim heralde allah isteyene versin çifter çifter :)))))

kızlar ne bu kocalardan çektiğimiz dimi.. rahat şeyler.. hızlıca okudum yazdıklarınızı puantajları giriyorum bende.

sorma sorma hepimizin bir tarafı eksik bunlarla :))))

kızlar ne bu kocalardan çektiğimiz dimi.. rahat şeyler.. hızlıca okudum yazdıklarınızı puantajları giriyorum bende.
gir şekerim gir puantajları.kolay gelsin sana ..
yok şaka şaka..yap tabi 2. yi ..

2. ler tadından yenmiyor..o derece tatlı oluyorlar da..işte kocalar hep yapıyor gıcıklık..sonra da anneler yetemiyorum sıkıntısıyla saldırıyor kocaya..hahahah..sıkıntı bundan kaynaklanıyor..
yoksa yap kesinlikle..ben tavsiye ediyorum..Allah ömür versin cücüklerimizeeee..mis onlar..mis

ama tabi ikiz olmasa iyi olur senin için..olursa da bakarsın bi şekilde..bakan nası bakıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…