İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Canım merhaba
Azmış ödeviniz ama her gün de çok ödev çekilmez canım belki de öğretmen çocukları tanımaya filan çalışıyordur artırır belki zamanla canım çocuk alacağını alıyorsa çok da kasmamak lazım canım benim...

Kitap okumaları da iyi gidiyor demek ki beğenmene sevindim. Bende akşam yatmadan önce okudum yine azda olsa genelde sabah akşam yolda okuyorum aslında ama evde de okudum mu yatmadan iyi oluyor...

Ama son zamanlarda serviste midem bulanmaya başladı neden olur ki anlamadım... araştırıcam bu konuyu...

Selam canım

sizin ödeviniz bolmuş bitirmişsiniz de ne güzel... Burda hep yazıyorsunuz ya bizim öğretmen Türkçeden hiç böyle konular yapmadı sanırım çünkü eve hiç bir şey gelmiyor anca yazı yazdırıyor Türkçeden o kadar etkinlikleri evde yapıyoruz zaten...

Kitapta okumuşsunuz maşallah...

Maşallah kızına canım kısa sürüyor artık ödevleriniz ne güzel... Başka bir okul başka başka sorunlar demek boşver canım hem daha yeni ya yukarda dediğim gibi belki de tanımaya çalışıyor sonradan açılır belkim...

Haklısın aslında biz her şeyi ayaklarına serdiğimizde hayatta amaçları olmuyor doyumsuz oluyorlar ama artık tüm çevre herkes böyle ne bileyim doğrumu yapıyoruz yanlış mı?

Zaten okul ödevler yeterince yorucu onlar içinde eğer bir noktada sorun yoksa çok zorlamakta bıktıracak çocukları canım gönlünü ferah tutu lütfen...

Bende yazdırdım kursa bu hafta bizde başlıyoruz ama bizim için gerekli gerçekten aslında ihtiyaç olmasa bende senin gibi düşünüyorum canım ama işte...

Bizimde yardımcı kitaplarımız alınmadı henüz bakalım bugün babamız bakacaktı...

Kurslar kaldırılmamış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum ki??

Sen gönderecek misin peki canım kursa...

Ahh be canım yaaa işte her çocuk bir olmuyor biliyormusun oğlanın yavaşlığı bazen benide delirtiyor çünkü kendim hiç öyle değilim ve sinir olurum yavaş insanlara ama gel gör ki oğlan çok fena bu konuda mıy mıy... Sinirlenmicem diyorum kendime ama bazen elde değil...

Umarım büyük kızında çok geç olmadan doğru olanı, kendi için çalışması gerektiğini anlar canım ya... Ama bulgarında dediği gibi aslında onlar bunu anlamadıktan sonra çokda elden bişey gelmiyor..

Allah hepsine akıl fikir versin...

Kızlar merhaba

Akşam matematik ödevi varmış kitaptan 2 sayfa kadar onu babasıyla yapmıştı birde Türkçeden yazı yazmışlar okulda yine yazmamış benimki akşam akşam gerildik yine...

Sonra dedim yazacaksın bunları yazdı ama çok canım sıkıldı yine konuşuyorum konuşuyorum ama hep aynı off offff

Sonra sakinleştim işte, pide yaptım söylemesi ayıp akşam onları yedik sonra azıcık tv izleyip yatırdım. Önce ona sonra kendime kitap okudum bende...

Arada eşimle azıcık muhabbet ettik ama akşam olunca birde eve geç gidince zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan...

canım yaaa kızlar için sağolasın yorumlarında, inşallah Allah bahtlarını açık etsin.
Oğluşun da sınıfta mı yazmıyor, eve gelince mi yapmıyor? İnşallah yaşı büyüdükçe düzelir canım, sen de çok üzme kendini.
Afiyet olsun, pideyi ben de severim, hamurunu kendin mi hazırladın? Ben 1 kere yapmıştım, ama fırındakinin yerini tutmuyor. Biz de ayda 1 yaptırıyoruz artık, alıştım iç hazırlamaya, hem güzel oluyor, hem de değişiklik oluyor.
Sen eve geç geliyodun değil mi, o da ayrı bir sorun? Biz de 6,30-7 gibi evde oluyoruz.

Bence de küçükler dersane için ama başka seçeneğim kalmadı. Derslerde gerilediğini hissettiğim için böyle bir karar verdik.Ben başında olsam düzgünce çalıştırırım ama işte başında olmayınca yarım yamalak oluyor herşey.Bi de bunu deneyelim bakalım nasıl olacak.

Evet ödevlerde olmasa hiç ders çalışmayacaklar. Bizim öğretmen okulda kurs olmayacak dedi.Olsaydı okul kursuna gönderirdim.

Fadimecim senin kız yoğun bir şekilde ergenlik psikolojisini yaşıyor. Sen ne dersen de senin sözünü dinlemeyecek gibi görünüyor. Benim sana önerim konusunda uzman olan özellikle ergen çocuklarla çalışan bir psikolog bulup ondan yardım alman canım. Biliyorum geçen yıl eğitim koçu falan denedin ama bir de bunu denesen..
Ah zeliş nasıl üzülüyorum bir bilsen kendi zamansızlığımızın acısı malesef çocuklardan çıkıyor. Akşamları çoğunlukla çocuğa bağırırken buluyorum kendimi. Sürekli hadi hadi durumu var.Akşam zaman nasıl geçiyor ben de hiç anlamıyorum.

canım yaaaa zaten koçla çalışmamız yarım kaldı, tekrar başlayacağız, bir türlü başlayamadık ama. Bilmiyorum olmazsa tekrar gidip koçla yüzyüze görüşürüm. Gerçekten çok zor oldu benim bu kızla ergenlik, inşallah ufak da aynı sorunlar olmaz. Yoruldum çünkü artık uğraşıp uğraşıp sonuç alamamaktan.

Kızın için de hayırlısı olsun canım, inşallah faydası olur.

Canım ya sınıfta yapmıyor benimki evde yapıyoruz sürekli çok sıkıldım artık bu durumdan dün akşam bağırdım baya ne yapayım bir yere kadar tutuyorum kendimi sonrası böyle oluyor... İnşallah düzelir canım. Çok üzerine düşüyoruz her dersini okulda işlediklerini hem baba hem ben takip ediyoruz yoksa umursamıyor ama böylede nereye kadar bilmiyorum inan ki...

Evet akşam en iyi ihtimalle 7:30 da gidiyorum eve. Ben hamuru hazır aldım canım. Bende ayda 1-2 defa dışardan pide yada lahmacun söylüyorum. İyi geliyor dediğin değişiklikten ziyade akşam akşam yemek için uğraşmamak işime geliyor daha çok...

Düşündükçe bende çok üzülüyorum ve böyle düşününce kendimede çok kızıyorum hele de anne işe gitmesen olmaz mı dediğinde var ya çok kötü hissediyorum kendimi, annelik içgüdüsü işte...

İşle ilgili artık şöyle düşünmeye çalışıyorum; çalıştığım için onların maddi ihtiyaçlarını rahatça karşılayabiliyorum ama evde olsaydım da bu sefer istediği birşeyi alamazsam, ki kendileriyle birlikte ihtiyaçları da büyüyor,o zaman da onun için mutsuz olacaklardı ben yine kendimi bi şekilde yetersiz hissedecektim falan. Yani hiçbirşeyin mükemmeli yok. Çok şükür bir işimiz var ve kimseye muhtaç değiliz.

anladım canım, siz de fazla üstüne gitmeyin bakalım, sıkıştırmayın çocuğu, ikiniz birden ilgilenince çocuk da belki bunalıyordur. Neticede daha küçükler, şimdiden bunalırlarsa, ilerde daha da kötü olur, o yüzden biraz relax olmaya çalış.

aminnn çok şükür, değil mi ama istedikleri bişeyi alamasak o zaman ne yapacaklardı. Biz düşünüyoruz ama onlar bunu bilmiyor biliyor musun?

Öyle canım bu konuda kendi kafamda kesinlikle netim yoksa işe gelmek çalışmak kesinlikle işkence olurdu. Söylediklerine aynen katılıyorum bu arada...

Haklısın canım da işte ben dursam içim durmuyor... İnşallah aşarız bu zamanları en az hasarla...

zeliş kilo durumları ne alemde? ben bayramda epey bir saldım, saldıkça da insan iyice salıyor, ne yapacağız bilmem? Toparlanma vakti geldi artık.

zeliş kilo durumları ne alemde? ben bayramda epey bir saldım, saldıkça da insan iyice salıyor, ne yapacağız bilmem? Toparlanma vakti geldi artık.

off offf sorma hiç en az 4 kilo aldımmm ve açıkçası diyet filanda hiç içimden gelmiyorrr

hatta az önce aklımdan geçti canım tatlı istiyor ne yesem ki diye bilmiyorum canım ya dediğim gibi içimden gelmiyor bu ara ama bayram ve öncesinde de saldım kendimi sonuç kilo olarak dönüyor malum...

ah aynı canım saldın mı bir toparlanması da o derece zor oluyor. Ben bayramda baklava yaptım 1 günde bitti düşünebiliyor musun, eşim illa tutturdu bir daha yap. Allahım yarabbim ya, deli olacağım ben kilo alıyorum yapınca yiyorum diye istemiyorum adam zorla yaptıracak. Keşke hiç yapmasaymışım, kendim de yemek istemiştim, ama böyle abartacağını bilemedim. Bir de şeker hastası eşim, nasıl oluyor bu iş anlamadım.

Bende evde olunca tatlıya çok düşüyorum ve özellikle kahvaltıyı inanılmaz abartıyoruz ailece yaaa.... İşte tamda bu yüzden evde mümkün olduğunca tatlı yapmıyorum çok canımız isterse dışarda yiyoruz yada alıyoruz işte. En son önceki akşam eşimi gönderip kadayıflı dondurma aldırdım düşün gece gece yedik yaaa bizde...

Her şeyimiz dert yaniii off offf

kızlar.merhaba
işler çoktu
ara ara boşluk oldu
çok ödev vardı.
çokkk
7 sayfa falan soru bankalarından kopardık yaptık.ödev olarak vermiş.

ooo
ben kılo aldım canım
hemde tatlşıları çıkolataları yıye yıye
yanaklarım toptop oldu şükürrrrrrrrrrr
çok ıyıyım
klendımı daha iyi hıssedıyorum
o kadar yedım dana gıbı
53 kılo olmuştum en son

geldım geldım
klavyem q olmuş
ne yapsam f yapamadım
yazamıyorum fadimem..eziyet gibi şuan
canımmm kıyamam niye yapamadın ki, yaz hemen google amcana o söyler
ödevleri döşemiş yine öğretmeniniz? ben de kendim yaptıracağım artık ekstra evde.

kocamla kavga ettim sabah
hiç destek olmuyor
yemek yap
yedır (sofrayı o topladı.bulaşık mak. boşalttı)
ben edizle ilgılendım.hıkaye okudum uyuttum
ıkı ınatcı kecı .her akşam aynı hıkayeyı okurum
bırde şarkısısnı söylettırır..
uyur
sonra salona gıttım
emır odevlerı
9 gıbı bıttı
aslında cabuk yapar belkı ama tv acık
eşim kımıyor
kapatmıyor
çocuk sureklı bakıyor
neyse sonra ona dedım gıt kardesının yanına yat
o ılla sen gel anne dıyor
,gıt oglum dıyorum
gıtmez
eve geldım bı boş kalamadım
neyse gıttım yatırdım öptum
geçtım salona kı arkamdan gelmış
sınırlendım bagırdım
neyse eşim kızdı
heh heh aferın dıyor

dedım simdiye kadar sesın çıkmadı
şimdi karışma
çocukların bırıyle bıle ılgılenmedı.
sabahta surat yaptım
bana bagırdı
bogazı yırtılcaktı bagırırken
üste çıkcak ya
dedim
benım kış sendromum başladı
kendımı çok mutsuz hissedıyorum bunca işin altında.sen tv izliyon
neyse
öğlen aramış canım cıcıcm

kız fadime..seni gebertirim
daha önce sana sorsaydım keşke
denetim masasından yaptım olmadı..sabah beri tin tin yazıyorum inan ki..f klavyede parmaklarıma bakmadan yazıyorum..direk ekrana bakıyorum
ama g ya geçince feleğim şaştı ..tek tek tuşların yerini arıyorum.
ay kısa yol varmış google amcaya sordum.
shft +ctrl
bu kaa basitmiş kııızz..
canım benim..mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…