merhaba hanımlar sbs den yırtmışız, bakalım ondan yırtıp başımızı hangi belaya soktuk, eğitim sistemi çok maceralı şu sıralar
Chess başımıza gelecek belanın SBS yi aratacağını düşünüyorum ben.
Söyledikleri gibi sınavları kaldırmaları iyi bir gelişme değil diye düşünüyorum.
Bazı küçük şehirlerde ve doğuda öyle dolaplar dönüyor ki bu sınav sisteminde bile,birde sınavın kalktığını düşünmek bile istemiyorum.
Torpili olan,gücü olanın çocuğu istediği yerde okuyacak anlamına geliyor bu.
yazını okuyunca aklıma, sbs ve lys gibi sınavlarda esamesi bile okunmayan siirtin birden kpss de birinci olması geldi
bence büyük şehir, küçük şehir fark etmeyecek dediğin gibi torpil, rüşvet alcak başını gitçek, notlar şişim şişim şişecek, böylece güzel bi liseye kapak atılacak
gerçi artık iyi liseninde önemi kalmadı lys de okul puanı kalktığı için,
bence bu işlerden en karlı çıkan özel okullar olacak, hepsi olmasa bile bi kısmının müşteri kaybetmemek adına öğrenci notlarını yüksek tutacağını düşünüyorum
zaten en baştan beri asıl amaçlarına ek olarak amaçları eğitimi özelleştirmekti bence, harçlar kalktı aman ne güzel demekle güllük güllistanlık olmadı eğitim malesef
bu kadarı yetsin diyorum artık insan geleceğinden korkuyor
Aynen bunlar yaşanacak malesef.
Yarın ne olucağına dair bir tahmin bile yapamıyorum.Henüz bu sene yapılan Hakimlik sınavlarında birinci ve ikinci karı-kocaymış.Artık nekadar akıllılarsa,ilk ikiyi kimseye kaptırmamışlar.
Senin tek çocuğun mu var chess,
henüz tam tanışmadık bile.
Ben 35 yaşındayım ve 2 çocuk annesi.
benim tek çocuğum var canım 33 yaşındayım:13:
Öğretmen misin canım.
sbs den kurtulup başka bir saçmalığın içine gireriz nasılsamerhaba hanımlar sbs den yırtmışız, bakalım ondan yırtıp başımızı hangi belaya soktuk, eğitim sistemi çok maceralı şu sıralar
Chess başımıza gelecek belanın SBS yi aratacağını düşünüyorum ben.
Söyledikleri gibi sınavları kaldırmaları iyi bir gelişme değil diye düşünüyorum.
Bazı küçük şehirlerde ve doğuda öyle dolaplar dönüyor ki bu sınav sisteminde bile,birde sınavın kalktığını düşünmek bile istemiyorum.
Torpili olan,gücü olanın çocuğu istediği yerde okuyacak anlamına geliyor bu.
bugün oğluma hadi okuluna gidelim sınıfının yerine falan bakarız dedim, gerek yok nasılsa gidince görürüm okullar açıldığında dedi
erkek milleti çocukluktan böyle rahat ya
doğru demiş çocuk,bütün senesi o sınıfta geçecek zaten şimdiden kasmaya gerek yok
yok canım ya, okula gitsemmi diye düşündüm yanıma arkadaş aradımda ondan öyle dedim, benim asıl merak ettiğim öğretmen değişmişmi değişmemiş mi, ama daha belli olmamıştır herhalde cuma ya da pazartesi gideyim
sizinkide ayrı bir stres,öğretmen değiştimi değişmedimi alıştığınız bi düzen var sonuçta,öğretmeninizin huyunu suyunu biliyodunuz.şimdi ne oldu diye düşünmek yorar insanı.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
tatilin son günleri bırak tadını çıkarsınbugün oğluma hadi okuluna gidelim sınıfının yerine falan bakarız dedim, gerek yok nasılsa gidince görürüm okullar açıldığında dedi
erkek milleti çocukluktan böyle rahat ya
bence bu hafta hiç birşey netleşmez okulllarda durum karışıkyok canım ya, okula gitsemmi diye düşündüm yanıma arkadaş aradımda ondan öyle dedim, benim asıl merak ettiğim öğretmen değişmişmi değişmemiş mi, ama daha belli olmamıştır herhalde cuma ya da pazartesi gideyim
bencede pazartesi git,okullarda anormal bi kaos var şu anda,ben okulda çalışan yardımcı bayanla görüşüyorum telefonlada akşam saat 7 de çıkmışlar o saate kadar veliler varmış müdürde ordaymış bu kayıtlarla ilgili.İnsanlar burnundan soluyo,sistemler çalışmıyo bu sene anormal herşey.Allah sonumuzu hayır etsin
tatilin son günleri bırak tadını çıkarsın
bence bu hafta hiç birşey netleşmez okulllarda durum karışıköğretmeni aradınız mı bu durumla ilgili.biz öğretmenden duyduk bu söylentiyi. kuranın gözler önünde olacağını ve okulun ilk günü yapılacağını söyledi. ama netleşen birşey yok diye ekledi
benim arkadaşım oğlunu nakil yapacaktı. bu yıl nakiller için sistem yok denilmiş. e okuldan bir günlük açılması lazımmış, o da bu yıl yokmuş :44::44::44:
bir bilginiz var mı?
Ben üniversitedeyim canım.hiç alakam yok ama öğretmen arkadaşım çok
internet teknolojileri üzerine bi işteyim, sen ne iş yapıyosun
sbs den kurtulup başka bir saçmalığın içine gireriz nasılsa
torpil ve güç varsa okumalarına da gerek kalmıyor.bir yere sırtını dayayacaksın tamam
nasıl bir eğitim sisteminin içindeyiz
tatilin son günleri bırak tadını çıkarsın
bence bu hafta hiç birşey netleşmez okulllarda durum karışıköğretmeni aradınız mı bu durumla ilgili.biz öğretmenden duyduk bu söylentiyi. kuranın gözler önünde olacağını ve okulun ilk günü yapılacağını söyledi. ama netleşen birşey yok diye ekledi
benim arkadaşım oğlunu nakil yapacaktı. bu yıl nakiller için sistem yok denilmiş. e okuldan bir günlük açılması lazımmış, o da bu yıl yokmuş :44::44::44:
bir bilginiz var mı?