- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
hayırlısı olsun canım, yeni okulunuz... yerel bi okul mu yoksa doğa, odtü gelişim gibi zincir okullardan mı[
bu arada parkon, kişisel iletini yeni okudum çok güldüm
ben oluruna bırakmıştım aslındaGenelde sınıfları ayırırken öğretmenin fikri alınıyor zaten.Ama Çok uzattılar bu işi.En az 2 hafta önce belli olmalıydı bütün sınıflarda öğretmenlerde.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
hayırlısı olsun canım, yeni okulunuz... yerel bi okul mu yoksa doğa, odtü gelişim gibi zincir okullardan mı
tamam işte saçma olcak bazı öğretmenler ve öğrenciler kura dışı kalırsa
ayrıca diğer öğretmenlerin suçu ne başarısız öğrenciler onlarda toplansın
kızlar okulu aradım sınıflar bölünecekmi öğretmen değişecekmi diye....müdrü yardımcısı hiç bir şey belli değil dedi nasıl bir şeydir bu ben anlamadım kaldı şurda 1 hafta ayrıca kura filan olacaksa eğer bizlere nasıl söylemezler yoksa kendi kafalarına göremi ayıracaklar acaba.Peki sizler e okula baktınızmı bir şeyler görünüyormu ???
kızlar okulu aradım sınıflar bölünecekmi öğretmen değişecekmi diye....müdrü yardımcısı hiç bir şey belli değil dedi nasıl bir şeydir bu ben anlamadım kaldı şurda 1 hafta ayrıca kura filan olacaksa eğer bizlere nasıl söylemezler yoksa kendi kafalarına göremi ayıracaklar acaba.Peki sizler e okula baktınızmı bir şeyler görünüyormu ???
bizde de durum aynıkızlar okulu aradım sınıflar bölünecekmi öğretmen değişecekmi diye....müdrü yardımcısı hiç bir şey belli değil dedi nasıl bir şeydir bu ben anlamadım kaldı şurda 1 hafta ayrıca kura filan olacaksa eğer bizlere nasıl söylemezler yoksa kendi kafalarına göremi ayıracaklar acaba.Peki sizler e okula baktınızmı bir şeyler görünüyormu ???
Sağol canım,
Ciddi göründüğüme bakmayın,eğlenmeyi çokseverim.
arkamdan dedikodu yapmayın ha 35 sayfayı okuyamıyorum diye
Bize bir şey demedikleri için ne yapıyorlar bilmiyorum 1 hafta kalmış ne olacak hiç mi bilinmiyor çok saçma bence chess bugün e okula baktınmı hiç?? bugün her şey netlik kazandı diyorlar her il kendi düzenini oturtacakmış
bizde de durum aynı
okulun açıldığı ilk gün kura çekimi yapılacak.1.sınıfların durumuna göre ne olacağımız anlaşılacak canım
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Bu işin peşini bırakmayın derim.
Torpil mutlaka dönecektir sınıflar ayrılırken.Gerekiyorsa sizde torpil bulmaya çalışın.Çünkü malesef Türkiyede artık her iş böyle hallediliyor.
Bize bir şey demedikleri için ne yapıyorlar bilmiyorum 1 hafta kalmış ne olacak hiç mi bilinmiyor çok saçma bence chess bugün e okula baktınmı hiç?? bugün her şey netlik kazandı diyorlar her il kendi düzenini oturtacakmış
ya sizde oluyomu bu saçmalık yoksa sadece banamı özel, bazı sayfaları hiç açamamam