İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kızlar okulu aradım sınıflar bölünecekmi öğretmen değişecekmi diye....müdrü yardımcısı hiç bir şey belli değil dedi nasıl bir şeydir bu ben anlamadım kaldı şurda 1 hafta ayrıca kura filan olacaksa eğer bizlere nasıl söylemezler yoksa kendi kafalarına göremi ayıracaklar acaba.Peki sizler e okula baktınızmı bir şeyler görünüyormu ???

hayırlısı olsun canım, yeni okulunuz... yerel bi okul mu yoksa doğa, odtü gelişim gibi zincir okullardan mı[

Bulunduğumuz şehirde yok malesef doğa veya Odtü tarzı okullar,yerel bütün okullarımız.Ama genel ortalamaları çok iyi özel okulların.3 senedir SBS de Okullar ortalamasında ilk 50 ye giren 3 tane özel okulumuz var.
Tabii artık SBS de yok.:18:İnsan korkuyor çocuklarının geleceğinden.

öff inanmıyorum ya, yine aynı şey, ben şuan 35. sayfayı okuyamıyorum ve okuyamıcamda

siz okuyabiliyomusunuz 35. sayfayı, neden bende böyle oluya, bazı başlıklarda bazı sayfalar hiç görünmüyo ama sonraki 36 sayfayı görebilcem, gıcık oldum

parkon evet okuyabiliyomuşunuz beğenmişsin, öff boş boş doldurayım bari 35. sayfayı, bana bişey yazdıysanız okuyamıyorum haberiniz olsun

ben oluruna bırakmıştım aslında her gün yeni birşey duymak bu belirsizlik beni çıldırtmış durumda.
i

bir kılıf uyduruyorlar nasıl olsa herkes kendi çıkarını düşünüyor.bizim okul maddiyatçı olduğu için bu işe de ticaret gibi bakacaktır
bu yıl mantıklı olan hiçbir şey yok
1.sınıfa başladığımızda bu kadar gerilmemiştim

Bu işin peşini bırakmayın derim.
Torpil mutlaka dönecektir sınıflar ayrılırken.Gerekiyorsa sizde torpil bulmaya çalışın.Çünkü malesef Türkiyede artık her iş böyle hallediliyor.

Bize bir şey demedikleri için ne yapıyorlar bilmiyorum 1 hafta kalmış ne olacak hiç mi bilinmiyor çok saçma bence chess bugün e okula baktınmı hiç?? bugün her şey netlik kazandı diyorlar her il kendi düzenini oturtacakmış

sana 35.sayfayı kopyaladım.....

bizde de durum aynı
okulun açıldığı ilk gün kura çekimi yapılacak.1.sınıfların durumuna göre ne olacağımız anlaşılacak canım
Sağol canım,

Ciddi göründüğüme bakmayın,eğlenmeyi çokseverim.

arkamdan dedikodu yapmayın ha 35 sayfayı okuyamıyorum diye

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bende aynen öyle okudum canım, güya e okulda tüm bilgiler görüncekmiş falan bugün için, hiç bişeyin göründüğü yok, pazartesi gidicem, ee artık belli olmuş olur herhalde o zaman

bizde de durum aynı
okulun açıldığı ilk gün kura çekimi yapılacak.1.sınıfların durumuna göre ne olacağımız anlaşılacak canım

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ya sizde oluyomu bu saçmalık yoksa sadece banamı özel, bazı sayfaları hiç açamamam

Son düzenleme:
Bu işin peşini bırakmayın derim.
Torpil mutlaka dönecektir sınıflar ayrılırken.Gerekiyorsa sizde torpil bulmaya çalışın.Çünkü malesef Türkiyede artık her iş böyle hallediliyor.

okul aile birliği başkanını tanıyorum o konuda her halde bir şeyler yapar ama şu an devam eden öğretmenimize sorupta ayrıştırma yaparlarsa bizi başka sınıfa göndereceğini zannetmiyorum ama çocuk öğretmenini istemiyor o ayrı...

eşim okula gitti e okuldan da baktım netleşen birşey yok
topik canlandııı şimdiden

chess bu kura çok saçma olur dedin ya , bende 35. sayfada olana cevabımı yapıştırım

bir kılıf uyduruyorlar nasıl olsa herkes kendi çıkarını düşünüyor.bizim okul maddiyatçı olduğu için bu işe de ticaret gibi bakacaktır
bu yıl mantıklı olan hiçbir şey yok
1.sınıfa başladığımızda bu kadar gerilmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…