servisle gidip geliyor ama .aşırı yükten olabilir
Bizde 2 yıldan bu yana 2 çanta eskittik bu sene bakalım çek çekli çanta istiyor ben taraftar değilim.Daha okul alışverişne başlamadık ama bu sene kıyafetleride baştan sona yenileyeceğiz
çekçekli çantaları ben hiç sevmiyorum başka çocuklar içinde tehlikle yaratıyor.:18:rahat rahat kullanan bir öğrenci görmedimyükümüz biraz hafiflese sırt çantaları bu kadar sorun yaratmayacak .
ben kalabalığa kalmak istemedim o zaman çok sıkıntılı oluyor.
bu yıl beslenmeleri nasıl olacak ?
Allahtan bizimkide servisle gidiyor o yönden biraz daha rahatız.En iyisini yapmışsın erkenden alışverişe başlamakla.Geçen sene bizim beslenme listemiz çok kötüydü benim açımdan beslenme listesinde pilav,makarna tavuk köfte türü şeyler vardı evde olan anneler en azından sıcak bir şekilde götürebiliyorlardı ama çalışan anneler sabahtan koyunca hele kışın bu gibi bir pilav ve makarna yemek benim oğlanın malesef harcı değildi bu yüzden belli bir süre sonra ben listeye itibar etmemeye başladım zaten yemek yedinizmi diye yada hangi yemeği getirdiniz diye soran bir öğretmende yoktu.
Bu arada kızlar dün haberlerde ikili öğretim yapacak okullarda çocukların giriş çıkış saatlerinde karmaşa yaşanacağı söyleniyor bununla ilgili bir bilginiz varmı 19,30 20.00 dan bahsediliyor akşam çıkışı için :44:
tabii canım şaka yapıyorum, biziminin öyle dertleri yok iki yıldır, özel dolabı vardı herkesin, defterler kiatplar hep orda duruyodu, ödev olan derslerin defteri kitabı eve getiriliyodu, artık bence o dolaplı sınıfları bizimkilere vermezler, her sınıfta yok çünkü, onları artık 1 ve 2 ler alır diye tahmin ediyorum, bakalım napcaz
onlar hiç kullanışlı olmuyo canım ya, hele merdivenden çıkarıp indirirken çocuklar bayağı bi zorlanıyo, sırtına alsa o esnada, onların boş hali bile zaten çok ağır oluyo diğer çantalara göre, sınıfı giriş katında olursa bi derece
ay aman bana beslenme deme, bu senede geçen seneki sistem olurda kafayı yerim, valla hiçbişey yemese daha iyi
canım bizimki, hep ikili eğitimdi, sabahçılar 7.10 gibi başlıyo sanırım, bizimki öğleciydi hep 6.20 gibi çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam ama galiba şuan sorun yaratan 2. kademinin ders saatinin artmış olması, mantıksız mantıksız işler, hem orta okulla ilkkokulların sınıfları aynı olmayacakki, sizinki ortaokul olduğuna göre, onların sınıf sayısının çok olmazsı lazım, nasıl olcak
haftaya bi okula gideyim diyorum. öğretmenler işe 3 eylülde başlıcak ya
bakayım yeni sınıfı nerde, öğretmeni değiştimi değişmedimi, cumaya kadar bunlar belli olur herhalde
umarım kötü süprizlerle karşılaşmayız hiçbirimiz
her sınıfa bu dolaplardan yapsalar muhteşem olur.ama nerdedünyanın parası da toplanıyor
sizin beslenmeniz de ayrı bir işkence
okula gittiğinde umarım herşey istediğin gibi olur . kötü bir şeyle karşılaşmazsın:18::18:umut etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden
haftaya bi okula gideyim diyorum. öğretmenler işe 3 eylülde başlıcak ya
bakayım yeni sınıfı nerde, öğretmeni değiştimi değişmedimi, cumaya kadar bunlar belli olur herhalde
umarım kötü süprizlerle karşılaşmayız hiçbirimiz
Bugün okulu aradım öğretmenimizin değişip değişmediğini sormak için müdür yardımcısı daHA belli deği hiç bir şey dedi Ne zaman belli olacak ki pazartesi zaten öğretmenler okula başlayacaklar dosyalrını hazırlayacaklar giden zaten gitmiş değilmidir ?
biz çok kasıyoruz galiba ya, çevremde bizim kadar endişeli anne yok valla, oluruna bırakmak lazım, gerilmemek lazım ama nerde
yarın yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor, haydi hayırlısı
Yarınmı başlıyor?
15 gün daha yokmu canım
yani yeni eğitim öğretim yılı dersek, teknik olarak evet, öğretmenler yarın işe başlıyor, 11 inde 1. sınıflar, 17 sinde bizim çocuklar okula başlayacak
seninde oğlun vardı galiba değil mi canım kaça gidiyor
Oğlum 6. sınıfa geçti.
Kzım 3.sınıfta.bu topiğe sık geliyorsanız geleyim.6. sınıf topiğinde pek hareket yok canım.
valla canım hoşgelirsin, biz beş altı üye sık takılıyoruz buraya, sanırım velilere yönelik en hareketli başlık bizimkisi iki senedir, iki senedir seninle hiç karşılaşmadıkmı yani biz bu başlıklarda şaşırdım doğrusu:26:
Bu başlıkta hareket görmediğimden çok nadir yazıyordum ben.
Birde daha büyük çocuğum olunca onun derslerini falan daha çok önemsiyorum heralde,ondandır.
Şimdi birde 6. sınıf topiği açmayı planlıyorum ama katılan olurmu bilmiyorum.
kızın 3. sınıfa başlayacak değilmi parkon, ben seni hiç görmedim galiba bizim başlıkta ya:26::26::26:
Bilim sanatla ilgili konuşmuştuk canım.kızım 3.sınıfa başlıyor.
hay allah hiç hatırlamıyorum ya üyelik adın yine parkondu öylemi:26::26:
Evet canım,hiç değiştirmedim.Bilsemin sınav soruları ile ilgili.Benim oğlum bilim sanata devam ediyor 3 yııldır,genel kültür sorularını sormuştunuz.Neyse işte öyle.Sen sınava sokmuşmuydun.