öğretmenlerin bu tutumunu hiç anlamıyorumyok canım ya, biz öğretmenizimi öyle rahatlıkla arayamıyoruz ne yazıkki,
nasıl olcakki e okul açılmadan, imkansız yani, illaki açılır, malesef arkadaşın sürekli sormak takip etmek zorunda
çocuklarımızın geleceği için hepimiz endişe ediyoruzBen üniversitedeyim canım.
Bakalım daha başımıza neler gelecek.
Bende merakla bekliyorum.Umarım çocuklarımızın emekleri heba olmaz.
umarım bugün halledersiniz.her gün git gel çok yorucu oluyorbizde uğraşıyoruz nakil için bugün çağırmış müdür,kayınvalidem gidecekti yine bakalım bi sonuç alırsam yazarım size
öğretmenlerin bu tutumunu hiç anlamıyorummuhabbet yada geyik için aramıyoruz ki
müdür bu yıl açılmaz falan demiş ,okul çevresinden ev tutun ve nüfus kaydınızı alın demiş.hergün gidiyor ama sonuç yok henüz
çocuklarımızın geleceği için hepimiz endişe ediyoruzumarım heba olmaz emekleri .
umarım bugün halledersiniz.her gün git gel çok yorucu oluyorbelirsizlik çok kötü .
son değil bi evvelki toplantıda, beni haftasonu ve diğer tatillerde arayanı savcılığa veririm dedi
sonrada diyoki bi sorununuz olunca arayın
oldu canım ararız
öğretmenlerin bu tutumunu hiç anlamıyorummuhabbet yada geyik için aramıyoruz ki
müdür bu yıl açılmaz falan demiş ,okul çevresinden ev tutun ve nüfus kaydınızı alın demiş.hergün gidiyor ama sonuç yok henüz
çocuklarımızın geleceği için hepimiz endişe ediyoruzumarım heba olmaz emekleri .
umarım bugün halledersiniz.her gün git gel çok yorucu oluyorbelirsizlik çok kötü .
senin adına çok sevindim .şimdi yeni bir marAton başlıyorkızlar slm,dün bende işten izin aldım gittim öğleden sonra okula işimizi hallettik şükür.istediğim okula kaydettik.müdür pazartesi 9.30 da burda olun dedi.nakiller bu sene yok diye bişey olamaz.evini değiştiren başka yere kiraya çıkanlar,tayini çıkanlar napıcak,mecburen okullar nakil çekecek.çünkü internette kaydı düştükten sonra muhakkak nakil yoluyla çekiliyo.bizdede öyle oldu muhtemelen ne işlem yaptı bilmiyorum ama ekrandan nakil istediğinde bulundu galiba,işleminiz tamam dedi.şu an açık değilse bile açıldığında nakiller çekmiş olacak.öğretmenimiz bile belli oldu.istediğim öğretmene düştü şükür,yani yaz başından beri stress yaptım çok,şu an hafifledim
son değil bi evvelki toplantıda, beni haftasonu ve diğer tatillerde arayanı savcılığa veririm dedi
sonrada diyoki bi sorununuz olunca arayın
oldu canım ararız
bugün öğretmen arkadaştan aldığım haberle eşimi okulla yolladım. okuldan öğrendiğim son durum kuraların noter huzurunda çekileceği.öğretmenimiz de bir kaç tane öğrencinin kuraya dahil olmamasını, kendilerine de öğrenci tercih bırakılmasını istemiş
eşim işini sağlama almak için öğretmen arayışına girdi. ne olacağımız tam bir muamma
kızlar slm,dün bende işten izin aldım gittim öğleden sonra okula işimizi hallettik şükür.istediğim okula kaydettik.müdür pazartesi 9.30 da burda olun dedi.nakiller bu sene yok diye bişey olamaz.evini değiştiren başka yere kiraya çıkanlar,tayini çıkanlar napıcak,mecburen okullar nakil çekecek.çünkü internette kaydı düştükten sonra muhakkak nakil yoluyla çekiliyo.bizdede öyle oldu muhtemelen ne işlem yaptı bilmiyorum ama ekrandan nakil istediğinde bulundu galiba,işleminiz tamam dedi.şu an açık değilse bile açıldığında nakiller çekmiş olacak.öğretmenimiz bile belli oldu.istediğim öğretmene düştü şükür,yani yaz başından beri stress yaptım çok,şu an hafifledim
hayırlısı olsun sen kurtuldun:13:
seninkinin geçen sene gitmesi gerekiyodu dimi yanlış hatırlamıyorsam
son değişimde herkes küçükleri düşünüyo ama bence büyüklerede haksızlık olcak, tekrar anaokuluna gidiyo gibi olcaklar, kapasitelerinin altında ders görcekler ve sıkılcaklar bence büyükler
teşekkür ederim,evet 2005 aralık sonu doğumlu diye geçen yıl göndermedim.bu sistemin çıkacağını bilseydim gönderirdim herhalde.Ama dün müdürümüz şöyle dedi bilinçli insanların hepsi rapor alıp göndermiyo,66 aylık çocuklara 1.sınıf olmaz.bunu eğitimci söylüyor.gerçi ben pişman değilim.çocuğum çocukluğunu yaşasın istedim.ilerde sıkıntı çıkmasın dedim.bakalım bu sene başımıza ne gelicek yaşayıp görücez.çünkü bazısı kitaplar aynı diyo bazısı müfredat çok hafif diyo.benim korkum başlıcak olan minikler için 1-2 ay hafifletip oyunlarla falan sonra aynı müfredatı dayamalarıbiz ise bakalım napıcaz,okul öncesini mastır yaptık gelişmeleri yazarım.
senin adına çok sevindim .şimdi yeni bir marAton başlıyor
siz evi başka yerde mi gösterdiniz? nufusa gitmeye gerek kalmadan mı kayıt ettinizz
al birini vur ötekinene demek savcılığa verecem
umarım bu yıl değişir öğretmeniniz
bugün öğretmen arkadaştan aldığım haberle eşimi okulla yolladım. okuldan öğrendiğim son durum kuraların noter huzurunda çekileceği.öğretmenimiz de bir kaç tane öğrencinin kuraya dahil olmamasını, kendilerine de öğrenci tercih bırakılmasını istemiş
eşim işini sağlama almak için öğretmen arayışına girdi. ne olacağımız tam bir muamma
Umarım iddialı bir öğretmene düşersiniz.
Büyük çocukları sıkmadan,küçükleride yormadan dengeyi tutturacak öğretmenler gerek aslında 1.sınıflara.
teşekkür ederim,evet 2005 aralık sonu doğumlu diye geçen yıl göndermedim.bu sistemin çıkacağını bilseydim gönderirdim herhalde.Ama dün müdürümüz şöyle dedi bilinçli insanların hepsi rapor alıp göndermiyo,66 aylık çocuklara 1.sınıf olmaz.bunu eğitimci söylüyor.gerçi ben pişman değilim.çocuğum çocukluğunu yaşasın istedim.ilerde sıkıntı çıkmasın dedim.bakalım bu sene başımıza ne gelicek yaşayıp görücez.çünkü bazısı kitaplar aynı diyo bazısı müfredat çok hafif diyo.benim korkum başlıcak olan minikler için 1-2 ay hafifletip oyunlarla falan sonra aynı müfredatı dayamalarıbiz ise bakalım napıcaz,okul öncesini mastır yaptık gelişmeleri yazarım.
Kızlar hala mı belli değil okullar ve sınıflar?
gerçi bana nedense öğretmenler bildikleri gibi yapacaklar gibi geliyo, çünkü adı üstünde sınıf öğretmeni anaokulu öğretmeni değil
yok canım ya, güya bugün e veli bilgilendirmede herşey açık görüncekti ama hala yok, pazartesi okula gideceğim sırf meraktan
senin çocukların özelde değilmi, sizde bi değişiklik yoktur
o zaman onlarla patlasın. sizin ne günahınız var?empati yapmaya çalışıyorum, bi kısım veliye kızdırmıştır ondan patlıyodur diyorum çünü bazı veliler beni bile çıldırtıyo ama o zaman bi kısım veliye söylesin bizim suçumuz ne, valla iki senedir aramışlığımız 3 ü geçmez
ben noter huzurunda da olsa adil olacağını düşünmüyorum.öğretmenimizin amacı başka .başarılı olan, kendini üzmeyen çocukları istiyor üstüne basa basa bizimde tercih hakkımız olmalı diyor .o zaman ne önemi varki noter huzurunda kuranın falan
1.sınıflar okula başladıktan sonra öğretmen ve sınıf açığına bakılıp bir şeyler belirlenecekKızlar hala mı belli değil okullar ve sınıflar?
Umarım iyi bir öğretmene düşersiniz chess.Aslında okullarda öğretmen ve sınıf fazlası olacağı için sınıf mevcutlarını da düşürürler sanıyorum,iyi olur heralde.
Benimkiler özelde,kızımın öğretmeni aynı,
Oğlum ortaokula geçti,onun okulunu değiştirdim.
Bulundukları okulun ortaokulundan çok memnun değillerdi veliler,başka okula aldım.ayrıldılar bakalım.
o zaman onlarla patlasın. sizin ne günahınız var?
ben noter huzurunda da olsa adil olacağını düşünmüyorum.öğretmenimizin amacı başka .başarılı olan, kendini üzmeyen çocukları istiyor üstüne basa basa bizimde tercih hakkımız olmalı diyor .
1.sınıflar okula başladıktan sonra öğretmen ve sınıf açığına bakılıp bir şeyler belirlenecek
okulun açıldığı gün herşey netleşecek bizim için
o zaman onlarla patlasın. sizin ne günahınız var?
ben noter huzurunda da olsa adil olacağını düşünmüyorum.öğretmenimizin amacı başka .başarılı olan, kendini üzmeyen çocukları istiyor üstüne basa basa bizimde tercih hakkımız olmalı diyor .
1.sınıflar okula başladıktan sonra öğretmen ve sınıf açığına bakılıp bir şeyler belirlenecek
okulun açıldığı gün herşey netleşecek bizim için
inşallah canım,okulda 2 öğretmen üzerinde çok duruyolardı,okulda çalışan hizmetliyede sordumda aynı 2 ismi verdi ve bi tanesine düştük şüküröğretmenimiz bayan bu arada.diğer isimde bayandı.Hayırlısı olsun artık yaşayıp görücez.ben çocucuğum şansına güveniyorum.umarım iyi olacak herşey