yok canımcım soyut kavramlardan bahsetmedim..ruh ya da ahiret değil anlattıklarım..sadece doğada her bir şeyin doğal olarak bittiğini anlattım. kendimizden bahsetmedim..Bizde biraz biraz anlattık ama sanırım daha erken bu konuları konuşmak için soyut kavramları anlamalarını beklememiz lazım heralde daha kafalarıda daha çok karışmasın
ben de diyorum bize bir şey olursa siz o çocuk gibi olmazsınız oğlum diye.canım tv sağolsun..her bir haltı gösteriyorlar..izlettirmemek lazım ama şimdilerde bi reklam var..kazayen ebeveynlerin ölümü halinde çocuklarınıza sigorta ödüyor ya..işte o reklam..ilk çıktı bizim çocuklar pür dikkat baktı..ediz anlamadı da emir çok sessiz kaldı reklam sonunda..
sobeeeeeEn son ben yazdım..Ebe , ebe..sobeee,sobee..
evet ya çok sinir bir reklam çocukların içine işliyor,birinden kaçırsan öbürünü görüyor çocuk.Bazen ben kızıyorum oğlana takıntılısın diye kızmamak lazım bu ortamda.canım tv sağolsun..her bir haltı gösteriyorlar..izlettirmemek lazım ama şimdilerde bi reklam var..kazayen ebeveynlerin ölümü halinde çocuklarınıza sigorta ödüyor ya..işte o reklam..ilk çıktı bizim çocuklar pür dikkat baktı..ediz anlamadı da emir çok sessiz kaldı reklam sonunda..
hee ya . işim bittiydi ..tam çıkar ayak ebeleyeyim dedimsobeeeee
işin yok galiba canın mı sıkıldı şekerim?
canım sabah 8 akşam 5 bizim..kaçta çıkıyon Dilek? 5 mi mesai bitiş?
öyle canımcım öyle. çocuklar okulda da konuşmaya başlıyor artık bazı şeyleri..evet ya çok sinir bir reklam çocukların içine işliyor,birinden kaçırsan öbürünü görüyor çocuk.Bazen ben kızıyorum oğlana takıntılısın diye kızmamak lazım bu ortamda.
sizin öğretmeniniz kısa ve öz maşallah..ne güzelgünaydın kızlar..
dün hayat bilgisinden kurallar la ilgili yazıyı okuyup sorularını cevapladık ve 10 tane de deftere soru yazdık.Türkçe den ailemiz şiiri ni gündüzden yazmış defterine okumuş.başka ödev yoktu.
dün toplantıda öğretmen yardımcı kitaplar alınacak demiş.okul ve kitaplar için 120 tl vericez.sizin öğretmeniniz kısa ve öz maşallah..ne güzel
bizim türkçe defterine eş anlamlı kelimeler yazdırmış..karşılıklarını yazın demiş evde.
tip, yapıt, düşünce, .... vs gibi kelimeler yazdırmış..eş anlamlılarını yazın demix..
günaydın bulgarcım sana da..
ısıtıcı almayı düşünüyor musun hala..ben eşime dedim..30-50 arasıymış diye..alırız dedi..
biz kitapları alıyoruz tek tek..öğretmenimiz 4 kitap istedi..4 ü de ayrı kırtasiyelerden alınıyor.4 kitap 50 tl ...dün toplantıda öğretmen yardımcı kitaplar alınacak demiş.okul ve kitaplar için 120 tl vericez.
yardımcı kitap gelince boş olmayız artıkın.ısıtıcı düşünüyorum hatta şimdi ekranda reklamı bile var.
saçların uzun mu..kızçeler saçlarım bugün çok kabarık.. .elektiriğe tutulmuş gibi tellerin hepsi havada ve ahenkle dans ediyor..
yok canım kısaldı artık..omuzlarıma değiyor..saçların uzun mu..
sağol canım çok şükür iyiyiz hepimiz..sizde iyisinizdir inşallah..yok canım kısaldı artık..omuzlarıma değiyor..
sen nasılsın..oğluşun nasıl..bugün ne yemek var sizde..