günaydın canım,günaydın kızlar..
dün hayat bilgisinden kurallar la ilgili yazıyı okuyup sorularını cevapladık ve 10 tane de deftere soru yazdık.Türkçe den ailemiz şiiri ni gündüzden yazmış defterine okumuş.başka ödev yoktu.
bizim de sabah 8, akşam 6 canım. Kışın 5,30 olur.canım sabah 8 akşam 5 bizim..
sizin nedir.?
öyle canımcım öyle. çocuklar okulda da konuşmaya başlıyor artık bazı şeyleri..
duyacaklar..daha neler neler duyacaklar kim bilir.
Akşam ödevlerimiz bi dünyaydı ya..bitmek bilmedi..
hayat bilgisi çalışma kitabından vardı.
matematik çalışma kitabından 2 sayfa vardı..öründü.
örüntüyü tamamla boya
fotokopi vardı..3 sayfa ..bitmek bilmedi uzun uzun şeyler incik cincik..
yordu vallahi
Eşine niye diyorsun kız, çık çarşıya al, ahhh ah o eşler.sizin öğretmeniniz kısa ve öz maşallah..ne güzel
bizim türkçe defterine eş anlamlı kelimeler yazdırmış..karşılıklarını yazın demiş evde.
tip, yapıt, düşünce, .... vs gibi kelimeler yazdırmış..eş anlamlılarını yazın demix..
günaydın bulgarcım sana da..
ısıtıcı almayı düşünüyor musun hala..ben eşime dedim..30-50 arasıymış diye..alırız dedi..
120 tl mi, ne kadar çokdün toplantıda öğretmen yardımcı kitaplar alınacak demiş.okul ve kitaplar için 120 tl vericez.
yardımcı kitap gelince boş olmayız artıkın.ısıtıcı düşünüyorum hatta şimdi ekranda reklamı bile var.
of canım yaaa sizin de çokmuş, 180 tl.biz kitapları alıyoruz tek tek..öğretmenimiz 4 kitap istedi..4 ü de ayrı kırtasiyelerden alınıyor.4 kitap 50 tl ...
50 tl bilgisayar parası toplandı..sınıfa yeni bilgisayar alınıyor..
80 tl de okul aidatı.
bizim toplamda 180 tl yapıyor.
ama işte okul başlarken veriyoruz..bi daha para falan toplanmıyor..
ay ısıtıcı şart oldu bana..
yalnız önce amirime sormam lazım..büyük ihtimalle izin verir..tamam der ama diğer türlü sormadan yasak..
eşime söyledim ..öyle muhabbet arasında konuştuk fadimecim..izin almak amaçlı değil..günaydın canım,
dün matematikten örüntü yapmışlar deftere, onu kağıda çizip gelin demiş, 3 tane örüntü çizdi, boyadı.
Fen bilgisinden hareket eden ve etmeyen 10 varlığı yazın demiş onu yazdı. Hikaye kitabı vermiş, onu bitirdi.
Kitaptan başka ödevler de yaptı sanırım ama kontrol edemedim. Annemler yemeğe bize gelmişlerdi çünkü, yemekleriyle birlikte
onları ağırlamakla geçti akşamım.
bizim de sabah 8, akşam 6 canım. Kışın 5,30 olur.
Allah kolaylık versin canım, siz full time devam, biz de kaplumbağa hızıyla.
İkisinin ortasını bulamayacağız herhalde.
Eşine niye diyorsun kız, çık çarşıya al, ahhh ah o eşler.
120 tl mi, ne kadar çok
bizim de 20 tl temizlik ve güvenlik parası istemişler.
daha da dolaplar tamir olacak, hikaye kitabı alınacak, onların rakam söylenmedi.
of canım yaaa sizin de çokmuş, 180 tl.
Bizim 2.dönem ayrı istiyorlar.
Sor canım sor, ne olacak, sonuçta senin sağlığından önemli değildir herhalde?
annenler yemekleri getirdi tabi dün..hazır yemekle misafir de ağırlamak ne güzeldir demi..yemek olarak evde, dünden az tavuk çorbası var, yanına da sebzeli makarna yapmayı düşünüyorum.
işyerinde nohut-pilav var canım.
hamarat arkadaşım..sen de güzel yemekler yapmışsın maşallah..sağol canım çok şükür iyiyiz hepimiz..sizde iyisinizdir inşallah..
akşama patlıcan musakka yaptım dünden çorba var birde cacık yaparım yeter bize.
ay Dilek aynı benimki kızzz, burcu ne merak ettim? benimkinin yengeç, trip atmasından bıktım, aynı şeyleri o da söyler de takmıyom artık.eşime söyledim ..öyle muhabbet arasında konuştuk fadimecim..izin almak amaçlı değil..
söylemeyince çok bozuluyor eşim..hep kafana göre yaşıyorsun diyer..beni takan yok ki , en son benim haberim oluyor diyor..ondan
Benim de vardı zati önceden bişeyler, hepsi birleşince bir sürü yemek oldu.annenler yemekleri getirdi tabi dün..hazır yemekle misafir de ağırlamak ne güzeldir demi..
ben de sabah et haşladım..
eşime iş yerinden bi abla iç fasulye ayıklamış vermiş 4 poşet..3 ünü buzluğa attım..1 ini az haşladım..
ama yetiştiremedim yemeğe dönüştüremedim..akşama gidince hallederim inşallah.
bu sabah da çocukları 06.50 de evden çıkardım..eşim yoktu..bakıcıya yürüyerek gideceğimiz için erken çıktık..ellerine 1 er tost verdim.yiye yiye gittik..yoksa acıktık diye başımın etini yiyorlar..emir e yine beslenmeye tost koydum..1 haftadır kek koyuyordum...artık sıkılmıştır kekten..
başka ne koymalı ki..tıkandım bu aralar..siz neler koyuyorsunuz beslenmeye..
Kızzzz o Fatma liseye giden kızı var, hatlar karıştı seninhamarat arkadaşım..sen de güzel yemekler yapmışsın maşallah..
sen 2. çocuğu yapmayacak mısın..böyle rahat rahat durunca tek çocukla 2. yi yapsana diyesim geliyor...rahata erdiniz ..2. leri yapın da az koşturun beyaa
Benimde çünkü ayın 1 i faturalar ve ödemeler var önümdekızçeler saçlarım bugün çok kabarık.. .elektiriğe tutulmuş gibi tellerin hepsi havada ve ahenkle dans ediyor..
çokmuş ya bizim öğretmen o kadar vermiyor sağolsun.Türkçe vardı 2 sayfa birde fen yardımcı fasikülden.Deneyde yaptı akşam 3 kaba su koydu birine sıcak birinde soğuk birine ılık ellerini soktu ne hissediyorsun diye babaannesi geldi akşam onunla yaptı derslerini ben yemek hazırlarken..canım sabah 8 akşam 5 bizim..
sizin nedir.?
öyle canımcım öyle. çocuklar okulda da konuşmaya başlıyor artık bazı şeyleri..
duyacaklar..daha neler neler duyacaklar kim bilir.
Akşam ödevlerimiz bi dünyaydı ya..bitmek bilmedi..
hayat bilgisi çalışma kitabından vardı.
matematik çalışma kitabından 2 sayfa vardı..öründü.
örüntüyü tamamla boya
fotokopi vardı..3 sayfa ..bitmek bilmedi uzun uzun şeyler incik cincik..
yordu vallahi
fadime kuzum hatlarım karışmadı da..onun kızının olduğunu bilmiyordum bak..ay Dilek aynı benimki kızzz, burcu ne merak ettim? benimkinin yengeç, trip atmasından bıktım, aynı şeyleri o da söyler de takmıyom artık.
Benim de vardı zati önceden bişeyler, hepsi birleşince bir sürü yemek oldu.
Barbunya demek istedin herhal, iç fasulye ne kız
biz hamburger ekmeğine tost yapıyoruz 2 gündür, salam almıştım, salam+kaşar peyniriyle yapıyorum ufağa, büyük de sadece kaşar peyniriyle yiyor. Börek yap canım, patates kızartması olabilir. Poğaça olabilir.
Sabah sabah da yine hamaratlığın dibine vurmuşun
Kızzzz o Fatma liseye giden kızı var, hatlar karıştı senin
Allah kolaylık versin canım.Benimde çünkü ayın 1 i faturalar ve ödemeler var önümde
çokmuş ya bizim öğretmen o kadar vermiyor sağolsun.Türkçe vardı 2 sayfa birde fen yardımcı fasikülden.Deneyde yaptı akşam 3 kaba su koydu birine sıcak birinde soğuk birine ılık ellerini soktu ne hissediyorsun diye babaannesi geldi akşam onunla yaptı derslerini ben yemek hazırlarken..
ay sizin azmış şekerim..ne güzel..hem babaanneye de bravo vallahi..tebrik ederim..ilgileniyor kuzunla..yazın da öyle ..hep babaannede..Allah eksik etmesin başınızdan..çokmuş ya bizim öğretmen o kadar vermiyor sağolsun.Türkçe vardı 2 sayfa birde fen yardımcı fasikülden.Deneyde yaptı akşam 3 kaba su koydu birine sıcak birinde soğuk birine ılık ellerini soktu ne hissediyorsun diye babaannesi geldi akşam onunla yaptı derslerini ben yemek hazırlarken..
sizin akşamda hareketli geçmiş ne güzel aileyle yemek afiyet olsun.günaydın canım,
dün matematikten örüntü yapmışlar deftere, onu kağıda çizip gelin demiş, 3 tane örüntü çizdi, boyadı.
Fen bilgisinden hareket eden ve etmeyen 10 varlığı yazın demiş onu yazdı. Hikaye kitabı vermiş, onu bitirdi.
Kitaptan başka ödevler de yaptı sanırım ama kontrol edemedim. Annemler yemeğe bize gelmişlerdi çünkü, yemekleriyle birlikte
onları ağırlamakla geçti akşamım.
bizim de sabah 8, akşam 6 canım. Kışın 5,30 olur.
Allah kolaylık versin canım, siz full time devam, biz de kaplumbağa hızıyla.
İkisinin ortasını bulamayacağız herhalde.
Eşine niye diyorsun kız, çık çarşıya al, ahhh ah o eşler.
120 tl mi, ne kadar çok
bizim de 20 tl temizlik ve güvenlik parası istemişler.
daha da dolaplar tamir olacak, hikaye kitabı alınacak, onların rakam söylenmedi.
of canım yaaa sizin de çokmuş, 180 tl.
Bizim 2.dönem ayrı istiyorlar.
Sor canım sor, ne olacak, sonuçta senin sağlığından önemli değildir herhalde?
kız benim 2 tane çocuğum kızım var lise 3 e gidiyor.hamarat arkadaşım..sen de güzel yemekler yapmışsın maşallah..
sen 2. çocuğu yapmayacak mısın..böyle rahat rahat durunca tek çocukla 2. yi yapsana diyesim geliyor...rahata erdiniz ..2. leri yapın da az koşturun beyaa
sabahları 2 küçük çocuk Allah kolaylık versin canım.annenler yemekleri getirdi tabi dün..hazır yemekle misafir de ağırlamak ne güzeldir demi..
ben de sabah et haşladım..
eşime iş yerinden bi abla iç fasulye ayıklamış vermiş 4 poşet..3 ünü buzluğa attım..1 ini az haşladım..
ama yetiştiremedim yemeğe dönüştüremedim..akşama gidince hallederim inşallah.
bu sabah da çocukları 06.50 de evden çıkardım..eşim yoktu..bakıcıya yürüyerek gideceğimiz için erken çıktık..ellerine 1 er tost verdim.yiye yiye gittik..yoksa acıktık diye başımın etini yiyorlar..emir e yine beslenmeye tost koydum..1 haftadır kek koyuyordum...artık sıkılmıştır kekten..
başka ne koymalı ki..tıkandım bu aralar..siz neler koyuyorsunuz beslenmeye..
benimde işler çok ay sonu ay başı işleri..Benimde çünkü ayın 1 i faturalar ve ödemeler var önümde
ödevleri bir başkası da yaptırınca pek de güzel oluyor..çokmuş ya bizim öğretmen o kadar vermiyor sağolsun.Türkçe vardı 2 sayfa birde fen yardımcı fasikülden.Deneyde yaptı akşam 3 kaba su koydu birine sıcak birinde soğuk birine ılık ellerini soktu ne hissediyorsun diye babaannesi geldi akşam onunla yaptı derslerini ben yemek hazırlarken..
hani bakacaktı yan komşun ne oldu da değişti ne yapıcan şimdi.Allah kolaylık versin canım.
ay sizin azmış şekerim..ne güzel..hem babaanneye de bravo vallahi..tebrik ederim..ilgileniyor kuzunla..yazın da öyle ..hep babaannede..Allah eksik etmesin başınızdan..
biz bakıcı arıyoruz halen..yan komşum bakamayacağını söyledi.
fadime yazınca hatırladım..bizim de fen ödevi vardı..duran , kalkan, yön değiştiren nesneler ve durumlarla ilgili kitaptan yaptık..fotokopilerde de vardı aynı konu..onu da yaptık..
ay bizim oğlan liste falan getirmiyor..bazen böyle salatalık , domates , peynir , zeytin yazıyor listede..onu koycam diye ödü kopuyor..koymuyor..herkes uymak zorunda değil diyor..ilk hafta bi liste geldi ama 2. hafta liste falan getirmedi..sabahları 2 küçük çocuk Allah kolaylık versin canım.
beslenmemiz sınıfça aynı herkes aynı şeyi koyuyor
pazartesi : poğaça börek
salı : makarna pilav
çarşamba : patates. salatası köftesi kavurması ne yaparsan
perşembe : ekmek zeytin peynir domates salatalık
cuma : serbest
yanlarına mevsim meyvesi, meyve suyu veya ayran
bu mesajı da renkli yazmaya karar verdim..:)hani bakacaktı yan komşun ne oldu da değişti ne yapıcan şimdi.
makarnayı domatesli yapıyorum bayılıyor benim oğlan yanınada ayran oh mis.ay bizim oğlan liste falan getirmiyor..bazen böyle salatalık , domates , peynir , zeytin yazıyor listede..onu koycam diye ödü kopuyor..koymuyor..herkes uymak zorunda değil diyor..ilk hafta bi liste geldi ama 2. hafta liste falan getirmedi..
aslında 1 güne makarna koymak isterim..sorayım bakalım bizim sıpaya ..makarna koyup getiren var mı diye..
güzelmiş haftalık menü..sevdim.
canımcım..senin büyük kız çok uysal sanıyorum..hiç ondan bahsetmiyorsun..ne yapıyor ne ediyor..hangi liseye gidiyor.?kız benim 2 tane çocuğum kızım var lise 3 e gidiyor.