- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
günaydın canım,günaydın kızlar..
dün hayat bilgisinden kurallar la ilgili yazıyı okuyup sorularını cevapladık ve 10 tane de deftere soru yazdık.Türkçe den ailemiz şiiri ni gündüzden yazmış defterine okumuş.başka ödev yoktu.
dün matematikten örüntü yapmışlar deftere, onu kağıda çizip gelin demiş, 3 tane örüntü çizdi, boyadı.
Fen bilgisinden hareket eden ve etmeyen 10 varlığı yazın demiş onu yazdı. Hikaye kitabı vermiş, onu bitirdi.
Kitaptan başka ödevler de yaptı sanırım ama kontrol edemedim. Annemler yemeğe bize gelmişlerdi çünkü, yemekleriyle birlikte
onları ağırlamakla geçti akşamım.
bizim de sabah 8, akşam 6 canım. Kışın 5,30 olur.canım sabah 8 akşam 5 bizim..
sizin nedir.?
öyle canımcım öyle. çocuklar okulda da konuşmaya başlıyor artık bazı şeyleri..
duyacaklar..daha neler neler duyacaklar kim bilir.
Akşam ödevlerimiz bi dünyaydı ya..bitmek bilmedi..
hayat bilgisi çalışma kitabından vardı.
matematik çalışma kitabından 2 sayfa vardı..öründü.
örüntüyü tamamla boya
fotokopi vardı..3 sayfa ..bitmek bilmedi uzun uzun şeyler incik cincik..
yordu vallahi
Allah kolaylık versin canım, siz full time devam, biz de kaplumbağa hızıyla.
İkisinin ortasını bulamayacağız herhalde.
Eşine niye diyorsun kız, çık çarşıya al, ahhh ah o eşler.sizin öğretmeniniz kısa ve öz maşallah..ne güzel
bizim türkçe defterine eş anlamlı kelimeler yazdırmış..karşılıklarını yazın demiş evde.
tip, yapıt, düşünce, .... vs gibi kelimeler yazdırmış..eş anlamlılarını yazın demix..
günaydın bulgarcım sana da..
ısıtıcı almayı düşünüyor musun hala..ben eşime dedim..30-50 arasıymış diye..alırız dedi..
120 tl mi, ne kadar çokdün toplantıda öğretmen yardımcı kitaplar alınacak demiş.okul ve kitaplar için 120 tl vericez.
yardımcı kitap gelince boş olmayız artıkın.ısıtıcı düşünüyorum hatta şimdi ekranda reklamı bile var.
bizim de 20 tl temizlik ve güvenlik parası istemişler.
daha da dolaplar tamir olacak, hikaye kitabı alınacak, onların rakam söylenmedi.
of canım yaaa sizin de çokmuş, 180 tl.biz kitapları alıyoruz tek tek..öğretmenimiz 4 kitap istedi..4 ü de ayrı kırtasiyelerden alınıyor.4 kitap 50 tl ...
50 tl bilgisayar parası toplandı..sınıfa yeni bilgisayar alınıyor..
80 tl de okul aidatı.
bizim toplamda 180 tl yapıyor.
ama işte okul başlarken veriyoruz..bi daha para falan toplanmıyor..
ay ısıtıcı şart oldu bana..
yalnız önce amirime sormam lazım..büyük ihtimalle izin verir..tamam der ama diğer türlü sormadan yasak..
Bizim 2.dönem ayrı istiyorlar.
Sor canım sor, ne olacak, sonuçta senin sağlığından önemli değildir herhalde?