İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ya evet 2 çocukla gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun kızlar...

Bak eşinde alışmış adet belirtilerine, bizimkide daha karnım ağrıyor der demez anlar tamam bırak git dinlen der...

evet canım..onlar da biraz büyüsün..aklımız da fikrimiz de onlarda kalmasın..benim kocama çocuk emanet ederken 3 kere düşünmem lazım..o derece...saldım çayıra mevlam kayıra..Allah korusun

büyüdü bile baksana ne kaldı şunun şurasında az daha sabırrr siz savdınız da ben napçam ki yaaaa

anladım..ama kalabilirsin kuzucum ya..kır zincirlerini zeliş..bak iyi gelecek emin ol.

hiç içimden gelmiyor da duruma göre bakıcam artık yeter canımı sıkmıcammm

afiyet olsun şekerimmm

bu arada hepsiburada.com da kitap seti sipariş verdim 30 tl olan, saraf jio nun setini, hehehe bugün kendim için bişey yaptım. Yaşasın mutluluk
benim kendim için yapmak istediğim en büyük mutluluk yan gelip birkaç saat battaniyenin altında salonda yatmak..sonra kalkıp kitap okuyabilirim bak..ama önce tembellik yapmak istiyorum..
sen güle güle oku tikaplarını fadimemm

kız bundan kolay ne var hemen bayramda yap sen bunu bence hemde öyle bir iki saatlende yetinme bak benimde canım çekti kaç zaman olmuştur şöyle sakin sakin tv karşısına uzanmayalı

yapalım bu izinde bu keyfi tamam mı arkadaşımmm

bir iki saat yatabilse yine iyi ya. çocuklar küçük malum illaki bişey isterler.

güzel kitaplar güle güle oku canım benim

iyi okumalar sana canım..
teşekkür ederim kızlarr.
dilekcim 100 tl yi geçmez, o bahsettiğin sobalar, evde sürekli hareket halindeyizya, beni de ateş basar. İşyerinde oturunca üşünüyor haliyle, al sen o sobalardan, bir de kanını ölçtürdün mü hiç?
Zelişin dediği gibi bikaç saat yatmaktan kolay ne var kız, al kuzunu da yanına, yatın sıcak sıcak.

bu arada hepsiburada.com da kitap seti sipariş verdim 30 tl olan, saraf jio nun setini, hehehe bugün kendim için bişey yaptım. Yaşasın mutluluk
Oh ne iyi yapmışsın canım.
Benim de kitap almam gerekiyor ben de bi bakayım oraya.
Bizim kız malesef sevmiyor kitap okumayı. Oysa kitapların içinde büyüdü hep. Bu duruma çok üzülüyorum ben.
Eşimle şöyle bir karar aldık ama ne kadar uygulayabiliriz bilmem.Çünkü eşim de pek sevmez ama deneyeceğiz.
Haftada bir gün, sanırım c.tesi akşamları olacak,( cuma akşamı karagül var:)) aile kitap okuma saati yapacağız ve herkes eline kitabını alıp 1 saat okuyacak.

kolay mı diyorsun..

yaaa..bi ara eşim akşamları 11 gibi gelmişti sık sık..emir babaanendeydi..ediz i de erken yatırıyordum..ben bu dediğim gibi salonda 3 lü koltukta uzanıyordum..mis gibi 2-3 saat güldür güldür izliyordum her gün..

ay dedim hayat bu demekkkkkkk

ama çocuklar yatmamışsa kocam da ortalardaysa ben yatamam ..ya çocuklar bi şey ister. ya ben onlara birşeyler yedirip içirmek isterim..ya çay içerim , çayım biter..ya meyve soyarım..ben de kurtluyum ki birileri varsa yatamam..

bir iki saat yatabilse yine iyi ya. çocuklar küçük malum illaki bişey isterler.
bunun için çocuğu önce parka götürüp yoracak, sonra da eve geldi mi karnını doyurup bir de banyoya soktun mu, tamamdır o iş, ikisi beraber yatacaklar mışıl mışıl

çok iyi düşünmüşsünüz canım, çocuk ailede ne görürse onu uyguluyor çünkü.
Kızın için de böyle Barbie li Winx li vs.vs. setler var canım, onlardan alsan, acaba okumaz mı? ödül koy sonuna da, işte de ki mesela 3 kitap bitirirsen sinemaya gidebiliriz, hamburger yemeye götürebiliim ya da lunapark.

umarım bu dediğini yapabilirsiniz tatlım..

biz yapamıyoruz ..çünkü eşim dizilerinden vaz geçemiyor..dizi kolik

dün netten bakmıştım ben küçük olan ıstıcılara 30 ve 50 arası değişiyor.

evet canım..onlar da biraz büyüsün..aklımız da fikrimiz de onlarda kalmasın..benim kocama çocuk emanet ederken 3 kere düşünmem lazım..o derece...saldım çayıra mevlam kayıra..Allah korusun
aynen benimkide öyle artık oğlana kızıyorum baban akıl edemiyor sen düşüneceksşn bunları diye.Yemeğe götürür buzlu kola içirtir,kışın şapkası tak derim kafa açık gelir of of.Bütün gün gün gezdirir oyalar ama ince düşünmez .Artık büyüdüde ben tembihliyorum kendine dikkat ediceksin diye..

sen bir kan tahlili yaptırsana kendine aile hekimliği yapıyor,bir şeylerin düşük mutlaka.Ben her 15 tatilde izne çıktığımda yaptırıyorum hep aynı sonuç kansızlık hap veriyor bir süre kullanıyorum sonra kilo aldırıyor diye bırakıyorum.Mesela kadın hastalığıda çok üşüme yapar.Tetkiklerini yaptırıyorsun dimi?

evet bu sıralar bol bol yiyoruz,ben çok seviyorum balığı.

Evet canım malesef çoğu erkek böyle. Ama bardağın dolu tarafından bakalım biraz en azından söyleyince yapıyorlar. Onu da yapmayanlar var biliyorsun.
ama gözle görüpde ne kadar bocaladığımızı söylemeden bir şey yapmamaları bazen çok sinirime dokunuyor.O kadar kızıyorumki sesli söylüyorum bazen Allah beni sağlığımdan edipde senin eline düşürmesin bakmadığın gibi artık ne hale geliriz bilemem.Bbama bakıyorum canım benim ya annemin hastalığından beri pire gibi valla alışveriş masa kur kaldır ,pazara çıkıyor bu arada merti okula getir götür
Evet sen geç kaldın bugün canım hafta sonu gerilmişsiniz sizde neyse ki alttan almış eşin.. Annen içinde çok geçmiş olsun bu arada.
sağol cnm,annemi artı küçük çocuk gibi her gün bir yerine bişey olduğu için hergün dr a taşıyoruz.Allah yinede beterinden saklasın ne diyelim..

Evet canım malesef çoğu erkek böyle. Ama bardağın dolu tarafından bakalım biraz en azından söyleyince yapıyorlar. Onu da yapmayanlar var biliyorsun.
babama bakıyorumda canım ya annemin hastalığından beri pire gibi maşallah alışveriş onda markatti pazardı,sofra kurar kaldırır salata yapar merti okuldan eve evden okula taşır Allah başımızdan eksik etmesin birde eşime bakıyorum akşamları ve haftasonları koltuğa bitişik yaşıyo sürekli yatış,çocuğun ödevlerini bile yattığı yerden kontrol ediyo.Allah diyorum sağlığıma zeval veripde beni senin eline düşürmesin.Benim abimde eşine çok yardımcıdır eşi ev hanımı olduğu halde el üstünde tutulur.Hastalansın mesela işten izin alır eşine bakar o derce,şans işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…