canım yaaaa anladım ama sıkma canını, 1.gün gitsen o zaman akşam orda kalsan olmaz mı?off canım yaaa bayramın 2. günü akşam annemlere gidip orada kalacaktık ertesi gün kahvaltıya kız kardeşime geçecektik filan yani 2 hafta önce filan konuştuk kızlarla ama gel gör ki babaannem geliyormuş memleketten annemlerde olacak bayramda o oradayken kalmam orada geri dönmeye karar verdim gittikten sonra bir kaç saat durup ama daha kızlara sölemedim kızacaklar bana ne yapayım ki
ben babaannemi hiç ama hiç sevmem aynı ortamda bulunmaya dahi tahammülüm kalmadı...
kolay gelsin canımcım
hahahaaaaaa sen şimdi bize alttan alttan deli mi dedin hımmm
kız biz deli miyiz neyiz, aynen öyle olmuş.
deliye hergün bayram derlerya
canım yaaaa anladım ama sıkma canını, 1.gün gitsen o zaman akşam orda kalsan olmaz mı?
aranızda ne geçtiyse boşver görmezden gel dicem ama.off canım yaaa bayramın 2. günü akşam annemlere gidip orada kalacaktık ertesi gün kahvaltıya kız kardeşime geçecektik filan yani 2 hafta önce filan konuştuk kızlarla ama gel gör ki babaannem geliyormuş memleketten annemlerde olacak bayramda o oradayken kalmam orada geri dönmeye karar verdim gittikten sonra bir kaç saat durup ama daha kızlara sölemedim kızacaklar bana ne yapayım ki
ben babaannemi hiç ama hiç sevmem aynı ortamda bulunmaya dahi tahammülüm kalmadı...
kolay gelsin canımcım
ay nerden çıktı şimdi babaanne..sen sevmiyorsan vardır bi bildiğin..sonuna kadar arkandayım zeliş...off canım yaaa bayramın 2. günü akşam annemlere gidip orada kalacaktık ertesi gün kahvaltıya kız kardeşime geçecektik filan yani 2 hafta önce filan konuştuk kızlarla ama gel gör ki babaannem geliyormuş memleketten annemlerde olacak bayramda o oradayken kalmam orada geri dönmeye karar verdim gittikten sonra bir kaç saat durup ama daha kızlara sölemedim kızacaklar bana ne yapayım ki
kolay gelsin canımcım
kızlar kim zeliş..kardeşlerin mi..arkadaşların mıya bizim kurban 2. gün kesilecek o yüzden giderken orda kurban kesmeyen bir kaç kişiye pay götürücem o yüzden ikinci güne kalıyoruz canımcım ama kalamam o oradayken kalmam...
neyse artık beni en çok sıkan kızlara nasıl dicemmm kızmı
ay nerden çıktı şimdi babaanne..sen sevmiyorsan vardır bi bildiğin..sonuna kadar arkandayım zeliş...
artık bu yazdıklarım ne demekse .ben de anlamadım.
aranızda ne geçtiyse boşver görmezden gel dicem ama.
yani zeliş ve diğer kızlar.bize her gün bayram ise ..kimlere her gün bayram olur..
aha da resim atıyorum..siz anlarsınız artıkınnn
ay nerden çıktı şimdi babaanne..sen sevmiyorsan vardır bi bildiğin..sonuna kadar arkandayım zeliş...
artık bu yazdıklarım ne demekse .ben de anlamadım.
kızlar kim zeliş..kardeşlerin mi..arkadaşların mı
ben kimim, nerdeyim, sen kimsin
vayyy menü süpermişşşşacıktım fadimecim ya..açlıktan oluyor bak bunlar..
biber ve patlıcan kızartması getirdim..ekmek getirdim..yoğurt getirdim..sizde ne var yimekk
canım cım..güzelim plan iptal mı olacak ..Ahh keşke ama olmuyor be canımmm, buna müsaade etmiyorda zaten kendisi...
hahahahaaaaaa
kardeşlerim canımmm
bu menü de güzelmiş zeliş..vayyy menü süpermişşşş
afiyet olsun canım benimmm
bizde nohut pilav turşu çorba var
kız dilek noldun yavrum sen..yani zeliş ve diğer kızlar.bize her gün bayram ise ..kimlere her gün bayram olur..
aha da resim atıyorum..siz anlarsınız artıkınnn
bilmiyorum fatmacım..ama böyle iyiyim sanki..kendimi daha iyi hissediyorum..ihihihkız dilek noldun yavrum sen..
afiyet olsun şekerim.acıktım fadimecim ya..açlıktan oluyor bak bunlar..
biber ve patlıcan kızartması getirdim..ekmek getirdim..yoğurt getirdim..sizde ne var yimekk
acıktım fadimecim ya..açlıktan oluyor bak bunlar..
vayyy menü süpermişşşş
Bizde de karışık kızartma var, çorba var, sarımsaklı yoğurt.bu menü de güzelmiş zeliş..
burası çok soğuk kızlar..çok üşüyorum..ellerim ayaklarım buz ..sizin nasıl..bi ben mi üşüyorum..ellerim de dolaşım yok gibi..ayaklarım da aynı..ama daha kış gelmeden nedir bu üşümek..kar yağınca yerler buz tutunca napcam ben..ne giycemm.
sizinde çok güzel menü.afiyet olsun.vayyy menü süpermişşşş