İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım yaaaa anladım ama sıkma canını, 1.gün gitsen o zaman akşam orda kalsan olmaz mı?

canım yaaaa anladım ama sıkma canını, 1.gün gitsen o zaman akşam orda kalsan olmaz mı?

ya bizim kurban 2. gün kesilecek o yüzden giderken orda kurban kesmeyen bir kaç kişiye pay götürücem o yüzden ikinci güne kalıyoruz canımcım ama kalamam o oradayken kalmam...

neyse artık beni en çok sıkan kızlara nasıl dicemmm kızmı

aranızda ne geçtiyse boşver görmezden gel dicem ama.

yani zeliş ve diğer kızlar.bize her gün bayram ise ..kimlere her gün bayram olur..

aha da resim atıyorum..siz anlarsınız artıkınnn

ay nerden çıktı şimdi babaanne..sen sevmiyorsan vardır bi bildiğin..sonuna kadar arkandayım zeliş...
artık bu yazdıklarım ne demekse .ben de anlamadım.

kızlar kim zeliş..kardeşlerin mi..arkadaşların mı

aranızda ne geçtiyse boşver görmezden gel dicem ama.

Ahh keşke ama olmuyor be canımmm, buna müsaade etmiyorda zaten kendisi...

yani zeliş ve diğer kızlar.bize her gün bayram ise ..kimlere her gün bayram olur..

aha da resim atıyorum..siz anlarsınız artıkınnn

ay nerden çıktı şimdi babaanne..sen sevmiyorsan vardır bi bildiğin..sonuna kadar arkandayım zeliş...
artık bu yazdıklarım ne demekse .ben de anlamadım.

hahahahaaaaaa

kızlar kim zeliş..kardeşlerin mi..arkadaşların mı

kardeşlerim canımmm

acıktım fadimecim ya..açlıktan oluyor bak bunlar..
biber ve patlıcan kızartması getirdim..ekmek getirdim..yoğurt getirdim..sizde ne var yimekk

biber ve patlıcan kızartması getirdim..ekmek getirdim..yoğurt getirdim..sizde ne var yimekk
vayyy menü süpermişşşş

afiyet olsun canım benimmm

bizde nohut pilav turşu çorba var

Ahh keşke ama olmuyor be canımmm, buna müsaade etmiyorda zaten kendisi...

hahahahaaaaaa

kardeşlerim canımmm
canım cım..güzelim plan iptal mı olacak ..
eğer öyleyse başka bi çözüm bulunamaz mı..
kardeşlerin sana uzak mı.
uzak değilse şayet yine gidebilirsin..kendi evinden bile olsa git derim..
sen ne dersin.

vayyy menü süpermişşşş

bu menü de güzelmiş zeliş..

burası çok soğuk kızlar..çok üşüyorum..ellerim ayaklarım buz ..sizin nasıl..bi ben mi üşüyorum..ellerim de dolaşım yok gibi..ayaklarım da aynı..ama daha kış gelmeden nedir bu üşümek..kar yağınca yerler buz tutunca napcam ben..ne giycemm.

vayyy menü süpermişşşş

Bizde de karışık kızartma var, çorba var, sarımsaklı yoğurt.
Herkese afiyet olsun.
Aaaa burda kapı açık duruyoruz biz, kansızlık da mı var canım sen de? Kuru üzüm çekirdekli olan varya ondan ye barim.

Tünaydın kızlar sabahtan beri yine internetimiz yok network bağlantımız gitti hiçbir iş yapamadan öğlen oldu.Siz sohbeti ilerletmişsiniz bayağa ben burdaki mesaime geç kaldım yani bayram sohbetlerine başlanmış.Bizim oğlan dün yine bir arkadaşındaydı okul çıkışı orda derslerini yapmışlar babası kontrol etti sadece benimde yemeğim vardı oğlan yattıktan sonra biraz oturdum erkenden yattım sonra.Hayat ertelemeye gelmez demişsiniz çok doğru katılıyorum kendinize mutlaka vakit ayırın kızlar mutlaka.Zelişcim çok haklı valla biz kendimize değer vermezsek kimse vermez.Bende yapıyorum arada derslerle oğlanı babasına bırakıp çıkıyorum.Cumartesi bende bir sinir harbi yaşadım tam evi dağıtmışım temizlik yapıcam her yer her yerde annem aradı amcanlar gelicek gelip kek yaparmısın diye,annem düşmüştü tatilde ayağı davul gibi şiş geçmedi hala basamıyor üstüne.Tabi benim evdede her yer her yerde ya ben sinirden başladım ağlamaya ben hiçbir şeye yetişemiyorum sen bana yardım etmiyorsun diye eşime çıkıştım oda ben hazır kek alır götürürüm annene dedi.Sorun kek değil ki onu göremiyor işte.Çarptım kapıyı gittim anneme o dersler de bitecek dedim oğlana ben gelene kadar.geldiğimde mutfak toparlanmış dersler yapılmıştı ama o anlık tabi.Hep söylicez hep söylicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…