canım cım..güzelim plan iptal mı olacak ..
eğer öyleyse başka bi çözüm bulunamaz mı..
kardeşlerin sana uzak mı.
uzak değilse şayet yine gidebilirsin..kendi evinden bile olsa git derim..
sen ne dersin.
bu menü de güzelmiş zeliş..
burası çok soğuk kızlar..çok üşüyorum..ellerim ayaklarım buz ..sizin nasıl..bi ben mi üşüyorum..ellerim de dolaşım yok gibi..ayaklarım da aynı..ama daha kış gelmeden nedir bu üşümek..kar yağınca yerler buz tutunca napcam ben..ne giycemm.
sizinde çok güzel menü.afiyet olsun.
bende üşüyorum ceketimi çıkarmadım hala.benimde ellerim ve ayaklarım soğuk. şöyle küçük elektrik sobalarında olsa ayağımızın yanında.bu menü de güzelmiş zeliş..
burası çok soğuk kızlar..çok üşüyorum..ellerim ayaklarım buz ..sizin nasıl..bi ben mi üşüyorum..ellerim de dolaşım yok gibi..ayaklarım da aynı..ama daha kış gelmeden nedir bu üşümek..kar yağınca yerler buz tutunca napcam ben..ne giycemm.
canım ya seni çok iyi anlıyorum. böyle birikip birikip patlıyor insan bazen.Tünaydın kızlar sabahtan beri yine internetimiz yok network bağlantımız gitti hiçbir iş yapamadan öğlen oldu.Siz sohbeti ilerletmişsiniz bayağa ben burdaki mesaime geç kaldım yanibayram sohbetlerine başlanmış.Bizim oğlan dün yine bir arkadaşındaydı okul çıkışı orda derslerini yapmışlar babası kontrol etti sadece benimde yemeğim vardı oğlan yattıktan sonra biraz oturdum erkenden yattım sonra.Hayat ertelemeye gelmez demişsiniz çok doğru katılıyorum kendinize mutlaka vakit ayırın kızlar mutlaka.Zelişcim çok haklı valla biz kendimize değer vermezsek kimse vermez.Bende yapıyorum arada derslerle oğlanı babasına bırakıp çıkıyorum.Cumartesi bende bir sinir harbi yaşadım tam evi dağıtmışım temizlik yapıcam her yer her yerde annem aradı amcanlar gelicek gelip kek yaparmısın diye,annem düşmüştü tatilde ayağı davul gibi şiş geçmedi hala basamıyor üstüne.Tabi benim evdede her yer her yerde ya ben sinirden başladım ağlamaya ben hiçbir şeye yetişemiyorum sen bana yardım etmiyorsun diye eşime çıkıştım oda ben hazır kek alır götürürüm annene dedi.Sorun kek değil ki onu göremiyor işte.Çarptım kapıyı gittim anneme o dersler de bitecek dedim oğlana ben gelene kadar.geldiğimde mutfak toparlanmış dersler yapılmıştı ama o anlık tabi.Hep söylicez hep söylicez.
sanada afiyet olsun canım..bizde balık söyledik kızlarla bugün burda,afiyet olsun herkese
canım yaaaa anlayıyoruz hepimiz birbirimizi de bir kocalar anlamıyor daha doğrusu işlerine gelmiyor. Arada sopa göstermek lazımTünaydın kızlar sabahtan beri yine internetimiz yok network bağlantımız gitti hiçbir iş yapamadan öğlen oldu.Siz sohbeti ilerletmişsiniz bayağa ben burdaki mesaime geç kaldım yanibayram sohbetlerine başlanmış.Bizim oğlan dün yine bir arkadaşındaydı okul çıkışı orda derslerini yapmışlar babası kontrol etti sadece benimde yemeğim vardı oğlan yattıktan sonra biraz oturdum erkenden yattım sonra.Hayat ertelemeye gelmez demişsiniz çok doğru katılıyorum kendinize mutlaka vakit ayırın kızlar mutlaka.Zelişcim çok haklı valla biz kendimize değer vermezsek kimse vermez.Bende yapıyorum arada derslerle oğlanı babasına bırakıp çıkıyorum.Cumartesi bende bir sinir harbi yaşadım tam evi dağıtmışım temizlik yapıcam her yer her yerde annem aradı amcanlar gelicek gelip kek yaparmısın diye,annem düşmüştü tatilde ayağı davul gibi şiş geçmedi hala basamıyor üstüne.Tabi benim evdede her yer her yerde ya ben sinirden başladım ağlamaya ben hiçbir şeye yetişemiyorum sen bana yardım etmiyorsun diye eşime çıkıştım oda ben hazır kek alır götürürüm annene dedi.Sorun kek değil ki onu göremiyor işte.Çarptım kapıyı gittim anneme o dersler de bitecek dedim oğlana ben gelene kadar.geldiğimde mutfak toparlanmış dersler yapılmıştı ama o anlık tabi.Hep söylicez hep söylicez.
yaaaa bayağı bayağı kış gelmiş desene, biz sadece üstümüze mevsimlik bir ceket alıp geliyoruz, işe gelince de çıkarıyoruz onu.Değiller canım anneme yakınlar onlarda zaten bana diyecekler ki bizde kalın ama ben rahat edemiyorum anne evi gibi olmuyor ki kalamam yani
benim küçüğüm illa kahvaltıya çağırıyordu 3. gün şimdi diyecek ki akşamdan annemden sonra bize gel diyecek ama ben gitmeyeceğim rahat edemiyorum başkasının evinde off offff
burda sabah soğuk oluyor canım kat kat giyiniyorum
sabah tişört üzerine hırka üzerine ceket giyiyorum şe gelince ceketi çıkarıyorum 11 gibide hırkayı çıkarıyorum akşam yine serin oluyor
afiyet olsun canım,tam da mevsimi geldi artık balığın.bizde balık söyledik kızlarla bugün burda,afiyet olsun herkese
Tünaydın kızlar sabahtan beri yine internetimiz yok network bağlantımız gitti hiçbir iş yapamadan öğlen oldu.Siz sohbeti ilerletmişsiniz bayağa ben burdaki mesaime geç kaldım yanibayram sohbetlerine başlanmış.Bizim oğlan dün yine bir arkadaşındaydı okul çıkışı orda derslerini yapmışlar babası kontrol etti sadece benimde yemeğim vardı oğlan yattıktan sonra biraz oturdum erkenden yattım sonra.Hayat ertelemeye gelmez demişsiniz çok doğru katılıyorum kendinize mutlaka vakit ayırın kızlar mutlaka.Zelişcim çok haklı valla biz kendimize değer vermezsek kimse vermez.Bende yapıyorum arada derslerle oğlanı babasına bırakıp çıkıyorum.Cumartesi bende bir sinir harbi yaşadım tam evi dağıtmışım temizlik yapıcam her yer her yerde annem aradı amcanlar gelicek gelip kek yaparmısın diye,annem düşmüştü tatilde ayağı davul gibi şiş geçmedi hala basamıyor üstüne.Tabi benim evdede her yer her yerde ya ben sinirden başladım ağlamaya ben hiçbir şeye yetişemiyorum sen bana yardım etmiyorsun diye eşime çıkıştım oda ben hazır kek alır götürürüm annene dedi.Sorun kek değil ki onu göremiyor işte.Çarptım kapıyı gittim anneme o dersler de bitecek dedim oğlana ben gelene kadar.geldiğimde mutfak toparlanmış dersler yapılmıştı ama o anlık tabi.Hep söylicez hep söylicez.
Sağol canım. Uzağı göremiyor ve gözlük kullanıyor.geçmiş olsun canım nesi vardı kızının.
hafta içi kurslar her zaman çalışanlar için sorun olur zaten götürecek olmaz.
hangi kursa gidecek.
Hahaaa anlamamış demek bizde olsun yaaaa... Nolcak sanki... Bizde ritmik saymaları sanırım 7lerden sonra bıraktık çarpım tablosu yaptıkta ritmik saymayı bırakmıştık bakalım çıkacak mı önümüze...
Bu nazar konusuna kesinlikle inanıyorum ben cidden bak... Defalarca bende de oldu bu durum :))))) Yorucu geçmiş seninde akşamın canım benim ya...
Evet son cümleyi hayat felsefemiz olarak benimsemeliyiz
Bende azda olsa yapıyorum bunu ama siz tamamen feda etmiş durumdasınız kendiniziii
o nasıl bir dersmiş ki yaaa
evet bunu sevdim
hayat erteleyenleri sevmez...
1000 mi yuhhhh nasıl yazsın çocuk yaaaa sakın yanlış anlamış olmasın öğretmen
birde 3 rakamlı işlemlerden kastın şöylemi
123
4
x
al benden de o kadar çarpma yaparken çok olurdu bizde de hadi oğlum başa dönelim diyince
anneeee yinemi dinleyemedin diyordu sıpa yaaaaaa
banada çok fazla geldi daha 3 rakamlı işlem bile görmediler okumayı bile zor yaparlar ki öyle değil mi
yukarıda dediğim gibiyse 2 haneli sayıları tek haneli sayılarla çarpma yaptılarda 3 haneli ben hatırlayamadım hiç
Günaydın canım geçmiş olsun kıznıaa
sizin kurs nerede yakınmı size
Yok sen tembel değilsin. Ben de öyle düşünüyorum. Benim de enerjim yok 2 gün onu ordan oraya götürmeye.geçmiş olsun kuzucuğumuza..
oh dün akşam yırtmış ödevden..ama bu akşam x2 olmuş
olsun bi pazar gitsin..fazlası zarar bu yaşta sanki..ben çok tembelim demi.. :)
He işte ben de onu diyorum, küçük çocuk olunca evde başka birşeye zaman kalmıyor. İnş.onlar büyüdüklerinde birşeyler yaparız biz de.zeliş kuzum günaydın.
evet ya biz kendimizi baya baya feda ettik ..ben de öyleyim..ah ya ah zeliş..kökten değişim istiyorum..
az daha büyüseydi benim ediz sıpası ..o zaman ben de kendime daha çok zaman ayırırdım belki..belki diyorum..hahahahaha
ayırırdım ya..kesin..ama ediz daha küçük ya..işte yani onunla ilgilenmek gerekiyor..doğruyu yanlışı vs..
kelimeleri bile yanlış söylüyor zeliş teyzesi daha ediz.
akşam yatırırken çok kızdı bana..tikap okuuuu diye bağırda yani..kitap değil tikap..yani bu kadar küçük çocuğu olan bi gacının ne kadar kendine özel hayatı olur demi..
çocukları satıp arkadaşlarımla buluşayım hafta sonu ..kocam baksın diyelim..bu hafta sonu git dedi bana kocam..
hava yağmurlu..gitsem avm gezecem..alışveriş yapacak bi ihtiyaç yok..gitmeye karar vermiştim..sonra vez geçtim..bi arkaşadım yok ki şöyle gidip buluşup 1 kahve içelim dertleşelim..havadan sudan konuşalım..nasıl kendime vakit ayıralım.
Evet canım malesef çoğu erkek böyle. Ama bardağın dolu tarafından bakalım biraz en azından söyleyince yapıyorlar. Onu da yapmayanlar var biliyorsun.Tünaydın kızlar sabahtan beri yine internetimiz yok network bağlantımız gitti hiçbir iş yapamadan öğlen oldu.Siz sohbeti ilerletmişsiniz bayağa ben burdaki mesaime geç kaldım yanibayram sohbetlerine başlanmış.Bizim oğlan dün yine bir arkadaşındaydı okul çıkışı orda derslerini yapmışlar babası kontrol etti sadece benimde yemeğim vardı oğlan yattıktan sonra biraz oturdum erkenden yattım sonra.Hayat ertelemeye gelmez demişsiniz çok doğru katılıyorum kendinize mutlaka vakit ayırın kızlar mutlaka.Zelişcim çok haklı valla biz kendimize değer vermezsek kimse vermez.Bende yapıyorum arada derslerle oğlanı babasına bırakıp çıkıyorum.Cumartesi bende bir sinir harbi yaşadım tam evi dağıtmışım temizlik yapıcam her yer her yerde annem aradı amcanlar gelicek gelip kek yaparmısın diye,annem düşmüştü tatilde ayağı davul gibi şiş geçmedi hala basamıyor üstüne.Tabi benim evdede her yer her yerde ya ben sinirden başladım ağlamaya ben hiçbir şeye yetişemiyorum sen bana yardım etmiyorsun diye eşime çıkıştım oda ben hazır kek alır götürürüm annene dedi.Sorun kek değil ki onu göremiyor işte.Çarptım kapıyı gittim anneme o dersler de bitecek dedim oğlana ben gelene kadar.geldiğimde mutfak toparlanmış dersler yapılmıştı ama o anlık tabi.Hep söylicez hep söylicez.
Aman arkadaşım ..çok haklısın..Tünaydın kızlar sabahtan beri yine internetimiz yok network bağlantımız gitti hiçbir iş yapamadan öğlen oldu.Siz sohbeti ilerletmişsiniz bayağa ben burdaki mesaime geç kaldım yanibayram sohbetlerine başlanmış.Bizim oğlan dün yine bir arkadaşındaydı okul çıkışı orda derslerini yapmışlar babası kontrol etti sadece benimde yemeğim vardı oğlan yattıktan sonra biraz oturdum erkenden yattım sonra.Hayat ertelemeye gelmez demişsiniz çok doğru katılıyorum kendinize mutlaka vakit ayırın kızlar mutlaka.Zelişcim çok haklı valla biz kendimize değer vermezsek kimse vermez.Bende yapıyorum arada derslerle oğlanı babasına bırakıp çıkıyorum.Cumartesi bende bir sinir harbi yaşadım tam evi dağıtmışım temizlik yapıcam her yer her yerde annem aradı amcanlar gelicek gelip kek yaparmısın diye,annem düşmüştü tatilde ayağı davul gibi şiş geçmedi hala basamıyor üstüne.Tabi benim evdede her yer her yerde ya ben sinirden başladım ağlamaya ben hiçbir şeye yetişemiyorum sen bana yardım etmiyorsun diye eşime çıkıştım oda ben hazır kek alır götürürüm annene dedi.Sorun kek değil ki onu göremiyor işte.Çarptım kapıyı gittim anneme o dersler de bitecek dedim oğlana ben gelene kadar.geldiğimde mutfak toparlanmış dersler yapılmıştı ama o anlık tabi.Hep söylicez hep söylicez.
evet canım..onlar da biraz büyüsün..aklımız da fikrimiz de onlarda kalmasın..benim kocama çocuk emanet ederken 3 kere düşünmem lazım..o derece...saldım çayıra mevlam kayıra..Allah korusunSağol canım. Uzağı göremiyor ve gözlük kullanıyor.
Matematik ve ingilizce kursuna yazdırdık.
Zeliş haklısın hayatı kaçırmamak lazım ama bazen de bazı şeyler de gerçekten imkan meselesi. Kızım tek çocukken daha fazla fırsatım oluyordu ama şimdi 2.olunca bırak kendine zaman ayırmayı gün 24 saat yetmiyor bile.
Kurs G.O.P. merkezde canım.
Yok sen tembel değilsin. Ben de öyle düşünüyorum. Benim de enerjim yok 2 gün onu ordan oraya götürmeye.
He işte ben de onu diyorum, küçük çocuk olunca evde başka birşeye zaman kalmıyor. İnş.onlar büyüdüklerinde birşeyler yaparız biz de.
anladım..ama kalabilirsin kuzucum ya..kır zincirlerini zeliş..bak iyi gelecek emin ol.Değiller canım anneme yakınlar onlarda zaten bana diyecekler ki bizde kalın ama ben rahat edemiyorum anne evi gibi olmuyor ki kalamam yani
benim küçüğüm illa kahvaltıya çağırıyordu 3. gün şimdi diyecek ki akşamdan annemden sonra bize gel diyecek ama ben gitmeyeceğim rahat edemiyorum başkasının evinde off offff
burda sabah soğuk oluyor canım kat kat giyiniyorum
sabah tişört üzerine hırka üzerine ceket giyiyorum şe gelince ceketi çıkarıyorum 11 gibide hırkayı çıkarıyorum akşam yine serin oluyor
aaa ne güzel..sen geçen cuma günü de balık yemedin mi annende..bol bol balık yiyorsunuz bakıyorum.bizde balık söyledik kızlarla bugün burda,afiyet olsun herkese
az kaldı sıpalar büyüycek..hatta Allah nasip ederse benim daha az zamanım kaldı..ediz oğlan 3,5 yaşında çünkü..senin oğluşun 2 olmamıştır daha demi..Sağol canım. Uzağı göremiyor ve gözlük kullanıyor.
Matematik ve ingilizce kursuna yazdırdık.
Zeliş haklısın hayatı kaçırmamak lazım ama bazen de bazı şeyler de gerçekten imkan meselesi. Kızım tek çocukken daha fazla fırsatım oluyordu ama şimdi 2.olunca bırak kendine zaman ayırmayı gün 24 saat yetmiyor bile.
Kurs G.O.P. merkezde canım.
Yok sen tembel değilsin. Ben de öyle düşünüyorum. Benim de enerjim yok 2 gün onu ordan oraya götürmeye.
He işte ben de onu diyorum, küçük çocuk olunca evde başka birşeye zaman kalmıyor. İnş.onlar büyüdüklerinde birşeyler yaparız biz de.
ohhhh maşallah balıklar da yenecek, size de afiyet olsun şekerim.aaa ne güzel..sen geçen cuma günü de balık yemedin mi annende..bol bol balık yiyorsunuz bakıyorum.
ben de pazar akşamı tatildeyken eşimin vurduğu balıklardan kızarttım yedik..3 kilo kadar poşetleyip atmıştık buzluğa..yarın akşam da kızartsam iyi olur..dolap boşalsın..
afiyet olsun, kız Dilek sen şimdiden böyle donuyorsan, kışın ne yapacaksın?az kaldı sıpalar büyüycek..hatta Allah nasip ederse benim daha az zamanım kaldı..ediz oğlan 3,5 yaşında çünkü..senin oğluşun 2 olmamıştır daha demi..
ben öğlen menüsünde yemekhanede yedim..benim yemekler kesmez diye düşündüm..bi de hava soğuk sıcak çorba canım istedi.
mercimek çorba, barbunya yemeği, zeytinyağlı dolma, turşu , siğara böreği yedim..
üstüne çay..karnım doydu..ellerim ayaklarım titriyordu yemek yerken..açlıktan..gözüm dönüverdi..
bilmiyorum fadimecim..bana bi fikir verin.afiyet olsun, kız Dilek sen şimdiden böyle donuyorsan, kışın ne yapacaksın?