İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım cım..güzelim plan iptal mı olacak ..
eğer öyleyse başka bi çözüm bulunamaz mı..
kardeşlerin sana uzak mı.
uzak değilse şayet yine gidebilirsin..kendi evinden bile olsa git derim..
sen ne dersin.

Değiller canım anneme yakınlar onlarda zaten bana diyecekler ki bizde kalın ama ben rahat edemiyorum anne evi gibi olmuyor ki kalamam yani

benim küçüğüm illa kahvaltıya çağırıyordu 3. gün şimdi diyecek ki akşamdan annemden sonra bize gel diyecek ama ben gitmeyeceğim rahat edemiyorum başkasının evinde off offff

burda sabah soğuk oluyor canım kat kat giyiniyorum

sabah tişört üzerine hırka üzerine ceket giyiyorum şe gelince ceketi çıkarıyorum 11 gibide hırkayı çıkarıyorum akşam yine serin oluyor

bende üşüyorum ceketimi çıkarmadım hala.benimde ellerim ve ayaklarım soğuk. şöyle küçük elektrik sobalarında olsa ayağımızın yanında.

canım ya seni çok iyi anlıyorum. böyle birikip birikip patlıyor insan bazen.
kendimize ayıracağımız bir zaman yok. iş iş iş..

canım yaaaa anlayıyoruz hepimiz birbirimizi de bir kocalar anlamıyor daha doğrusu işlerine gelmiyor. Arada sopa göstermek lazım

yaaaa bayağı bayağı kış gelmiş desene, biz sadece üstümüze mevsimlik bir ceket alıp geliyoruz, işe gelince de çıkarıyoruz onu.

Evet sen geç kaldın bugün canım hafta sonu gerilmişsiniz sizde neyse ki alttan almış eşin.. Annen içinde çok geçmiş olsun bu arada.

geçmiş olsun canım nesi vardı kızının.
hafta içi kurslar her zaman çalışanlar için sorun olur zaten götürecek olmaz.
hangi kursa gidecek.
Sağol canım. Uzağı göremiyor ve gözlük kullanıyor.
Matematik ve ingilizce kursuna yazdırdık.

Zeliş haklısın hayatı kaçırmamak lazım ama bazen de bazı şeyler de gerçekten imkan meselesi. Kızım tek çocukken daha fazla fırsatım oluyordu ama şimdi 2.olunca bırak kendine zaman ayırmayı gün 24 saat yetmiyor bile.
Kurs G.O.P. merkezde canım.

geçmiş olsun kuzucuğumuza..
oh dün akşam yırtmış ödevden..ama bu akşam x2 olmuş

olsun bi pazar gitsin..fazlası zarar bu yaşta sanki..ben çok tembelim demi.. :)
Yok sen tembel değilsin. Ben de öyle düşünüyorum. Benim de enerjim yok 2 gün onu ordan oraya götürmeye.

He işte ben de onu diyorum, küçük çocuk olunca evde başka birşeye zaman kalmıyor. İnş.onlar büyüdüklerinde birşeyler yaparız biz de.

Evet canım malesef çoğu erkek böyle. Ama bardağın dolu tarafından bakalım biraz en azından söyleyince yapıyorlar. Onu da yapmayanlar var biliyorsun.

Aman arkadaşım ..çok haklısın..

desene hepimiz aynıyız..Allah güç versin bize..

ama eşime sorsan yaka silker benden..dün akşam soruyor senin adetin yeni geçmemişmiydi..yine adet sendromuna girdin diyor.

çok haklısın haribucum çok...
iyi bari ev toplanmış ödevler yapılmış..

evet canım..onlar da biraz büyüsün..aklımız da fikrimiz de onlarda kalmasın..benim kocama çocuk emanet ederken 3 kere düşünmem lazım..o derece...saldım çayıra mevlam kayıra..Allah korusun

anladım..ama kalabilirsin kuzucum ya..kır zincirlerini zeliş..bak iyi gelecek emin ol.

bizde balık söyledik kızlarla bugün burda,afiyet olsun herkese
aaa ne güzel..sen geçen cuma günü de balık yemedin mi annende..bol bol balık yiyorsunuz bakıyorum.
ben de pazar akşamı tatildeyken eşimin vurduğu balıklardan kızarttım yedik..3 kilo kadar poşetleyip atmıştık buzluğa..yarın akşam da kızartsam iyi olur..dolap boşalsın..

az kaldı sıpalar büyüycek..hatta Allah nasip ederse benim daha az zamanım kaldı..ediz oğlan 3,5 yaşında çünkü..senin oğluşun 2 olmamıştır daha demi..

ben öğlen menüsünde yemekhanede yedim..benim yemekler kesmez diye düşündüm..bi de hava soğuk sıcak çorba canım istedi.

mercimek çorba, barbunya yemeği, zeytinyağlı dolma, turşu , siğara böreği yedim..
üstüne çay..karnım doydu..ellerim ayaklarım titriyordu yemek yerken..açlıktan..gözüm dönüverdi..

ohhhh maşallah balıklar da yenecek, size de afiyet olsun şekerim.

afiyet olsun, kız Dilek sen şimdiden böyle donuyorsan, kışın ne yapacaksın?

bu arada hepsiburada.com da kitap seti sipariş verdim 30 tl olan, saraf jio nun setini, hehehe bugün kendim için bişey yaptım. Yaşasın mutluluk

afiyet olsun, kız Dilek sen şimdiden böyle donuyorsan, kışın ne yapacaksın?
bilmiyorum fadimecim..bana bi fikir verin.
yüzüm ellerim mor mor oluyor..yüzümde de burnum tüm kış neredeyse kızmızı ve yine yüzüm de mor rengi hakim oluyor..kış geldi mi ben böyleyim..çok üşüyorum iş yerinde..evde öyle olumuyor ama..kışın burda aynaya bakmaya korkuyorum resmen.

yemekhanede yemek yerken ellerime dokundu bi arkadaş da ölü eli gibi dedi heee
bana şu ayak altına konulan ısıtıcılardan tavsiye etti..bunu düşüneceğim fadime ..kaç paradır ki onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…