İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

süpersin canım ne diyeyim artık sana, bugün de ben mi çarşıya gitsem, takılsam yalnız başıma
git arkad aşım git..gez ..bak senin sıpalar da büyüdü..

o kadar ne yedi ne içti diye düşünecek de değilsin sanıyorum..git..
bazen aklıma ne geliyor kızlar biliyor musunuz..
şimdi kışlık yazlık değişimi yaparken çok feci başıma ağrı girdi..inme gibi..beyin kanaması mı geçiriyorum dedim..
ağrı eşiğim çok yüksek olduğu için ben en son aşamada algılıyorum ağrıyı falan..
dedim kötü bi şey olursa bana çocuklar ne yapar..ölüm herkes için ve hayat aslında çok kısa..
bugüne kadar hayattan ne anladın derseniz sanki hiç bir şey anlamamış gibiyim..dönüp bakıyorum ..
o yüzden anı yaşamak lazım diyorlar..çünkü hatırlanmıyor acılar da mutluluklar da bi zaman sonra.

otobüsümüz mezarlığın tam kenarından geçiyor her gün..hatta orada durak var duruyoruz.koca mezarlık ayaklarımızın dibinde duruyor..
Diyorum ki içimden "ey insanlar neredesiniz . bi ses verin. nereye gittiniz. hangi yoldan gittiniz, şimdi neredesiniz. "
yaşlanıyor muyum ne..hahahahah..garip garip şeyler geliyor insanın aklına
bu mesajımı da renkli yazdım..renkli hayatımız olsun bugün..

aynı Aysel gürel gibi her güne bi renkli peruk takıp gelsem işe amma olur hee...6 ay istirahat yazar doktor hemencecikkk..

Canım yaaa öncelikle Allah korusun evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın... Evet ölüm hepimiz için hazırlıklı olmakda lazım ne zaman geleceğini bilmiyoruz...

Ama çok doğru bir noktaya değindin anı yaşamak, yaşanılan andan keyif almak lazım bu günlerde bunu telkin adiyorum kendime çok...

Hep bir şeyler gelsin, şu da geçsin derken giden ömürden gidiyor aslında gelecek dün baktığımda bugün değil miydi diyorum...

Doğru anı yaşayıp keyif alıp gülmek mutlu olmak lazım...

zaman zaman ben de düşünürüm, acaba ben ölsem çocuklarım ne olur? hatta daha dün akşam düşündüm ve dedim ki Allahım çocuklarımı yetiştirip meslek sahibi etmeden, beni bu dünyadan alma. Çünkü öyle düşünüyorum ki Allah korusun bana bişey olsa, kocam çocuklarımı rezil eder, şu anda her ne kadar büyük olsalar da bana muhtaçlar. Ne zaman ki onlar benim evimden gider o zaman benim de bu dünyanın hiçbişeyinde gözüm yok. İnanın o derece yani, sadece çocuklarım için yaşıyorum.
Çıkıp gitmek gezmek zor değil ama o gitmelerin bir de dönüşü var, yani diyeceğim o ki karışık duyuglar içerisindeyim bugün
arkadaş sigara içen smile yine bulamadım kör olacağım bi saattir arıyorumohhh buldum sonunda en yukarda kalmış.

kendine dikkat et canım ya. sen hızlı hareket ediyorum demiştin ya ondan olmuştur.
çoğumuz yapmıyoruz bunu anı yaşamak sahi nedir o.
işyerinde işleri yetiştir telaşı evde ev işleri aman bişey eksik olmasın.
çamaşırlar yıkansın, ütüler yapılsın, temizlik yapılsın, yemek yapılsın, çocuklarla ilgilenilsin, eşlerle ilgilenilsin eeee sonra. nerde kaldı an zamanı.
ölüme gelince her canlı ölümü tadacak.Allah hayırlı ölüm versin inşallah.
beni de çok bunalımlı yaptı ya.

Kızzzz hem duygulandım yazdıklarını okuyuncaa, son cümlede de güldürdün beni

Umutsuz olma nolur bugün sıkkınsınya ondan canım benim

Allah dermansız dert vermesin

Kızzzz hem duygulandım yazdıklarını okuyuncaa, son cümlede de güldürdün beni

Umutsuz olma nolur bugün sıkkınsınya ondan canım benim

Allah dermansız dert vermesin
aminnnn canım benim, işte öyle bir ruh halindeyim yani düşün artık, hem güler hem ağlarım.

Birde dün bir haber aldım oda çok canımı sıktı ailemle geçireceğim zaman az olacak gidip döneceğim o yüzden de sıkıldım ben biraz
ne haberi aldın ki canım? sıkma canını, hadi geçsin gitsin artık negatiflikler,pozitif olalım, sağlık sıhhat versin Allahım da bayramımız da ağıztadıyla geçsin.

yok kız ne sigarası, efkarlılığımı belirtmek için simile koymak istedim
ahahhahaahah..taam o zaman
aramızda sigara da içen yok dimi. ortak yanlarımızdan biri.
ben içmiremm
Allah gülmekten ayırmasınn canım yaaaa

Bayram geliyor ama hiç heyecanlı değilim ben yaaa
neden heyecanlı değiliz bilmiyorsun sen zeliş..bize her gün bayram zaten..bi değişen yok..

ne haberi aldın ki canım? sıkma canını, hadi geçsin gitsin artık negatiflikler,pozitif olalım, sağlık sıhhat versin Allahım da bayramımız da ağıztadıyla geçsin.

off canım yaaa bayramın 2. günü akşam annemlere gidip orada kalacaktık ertesi gün kahvaltıya kız kardeşime geçecektik filan yani 2 hafta önce filan konuştuk kızlarla ama gel gör ki babaannem geliyormuş memleketten annemlerde olacak bayramda o oradayken kalmam orada geri dönmeye karar verdim gittikten sonra bir kaç saat durup ama daha kızlara sölemedim kızacaklar bana ne yapayım ki

ben babaannemi hiç ama hiç sevmem aynı ortamda bulunmaya dahi tahammülüm kalmadı...

burası yoğunlaştı kızçeler..

kolay gelsin canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…