git arkad aşım git..gez ..bak senin sıpalar da büyüdü..süpersin canım ne diyeyim artık sana, bugün de ben mi çarşıya gitsem, takılsam yalnız başıma
git arkad aşım git..gez ..bak senin sıpalar da büyüdü..
o kadar ne yedi ne içti diye düşünecek de değilsin sanıyorum..git..
bazen aklıma ne geliyor kızlar biliyor musunuz..
şimdi kışlık yazlık değişimi yaparken çok feci başıma ağrı girdi..inme gibi..beyin kanaması mı geçiriyorum dedim..
ağrı eşiğim çok yüksek olduğu için ben en son aşamada algılıyorum ağrıyı falan..
dedim kötü bi şey olursa bana çocuklar ne yapar..ölüm herkes için ve hayat aslında çok kısa..
bugüne kadar hayattan ne anladın derseniz sanki hiç bir şey anlamamış gibiyim..dönüp bakıyorum ..
o yüzden anı yaşamak lazım diyorlar..çünkü hatırlanmıyor acılar da mutluluklar da bi zaman sonra.
otobüsümüz mezarlığın tam kenarından geçiyor her gün..hatta orada durak var duruyoruz.koca mezarlık ayaklarımızın dibinde duruyor..
Diyorum ki içimden "ey insanlar neredesiniz . bi ses verin. nereye gittiniz. hangi yoldan gittiniz, şimdi neredesiniz. "
yaşlanıyor muyum ne..hahahahah..garip garip şeyler geliyor insanın aklına
bu mesajımı da renkli yazdım..renkli hayatımız olsun bugün..
aynı Aysel gürel gibi her güne bi renkli peruk takıp gelsem işe amma olur hee...6 ay istirahat yazar doktor hemencecikkk..
zaman zaman ben de düşünürüm, acaba ben ölsem çocuklarım ne olur? hatta daha dün akşam düşündüm ve dedim ki Allahım çocuklarımı yetiştirip meslek sahibi etmeden, beni bu dünyadan alma. Çünkü öyle düşünüyorum ki Allah korusun bana bişey olsa, kocam çocuklarımı rezil eder, şu anda her ne kadar büyük olsalar da bana muhtaçlar. Ne zaman ki onlar benim evimden gider o zaman benim de bu dünyanın hiçbişeyinde gözüm yok. İnanın o derece yani, sadece çocuklarım için yaşıyorum.git arkad aşım git..gez ..bak senin sıpalar da büyüdü..
şimdi kışlık yazlık değişimi yaparken çok feci başıma ağrı girdi..inme gibi..beyin kanaması mı geçiriyorum dedim..
ağrı eşiğim çok yüksek olduğu için ben en son aşamada algılıyorum ağrıyı falan..
dedim kötü bi şey olursa bana çocuklar ne yapar..ölüm herkes için ve hayat aslında çok kısa..
bugüne kadar hayattan ne anladın derseniz sanki hiç bir şey anlamamış gibiyim..dönüp bakıyorum ..
o yüzden anı yaşamak lazım diyorlar..çünkü hatırlanmıyor acılar da mutluluklar da bi zaman sonra.
otobüsümüz mezarlığın tam kenarından geçiyor her gün..hatta orada durak var duruyoruz.koca mezarlık ayaklarımızın dibinde duruyor..
Diyorum ki içimden "ey insanlar neredesiniz . bi ses verin. nereye gittiniz. hangi yoldan gittiniz, şimdi neredesiniz. "
aynı Aysel gürel gibi her güne bi renkli peruk takıp gelsem işe amma olur hee...6 ay istirahat yazar doktor hemencecikkk..
kendine dikkat et canım ya. sen hızlı hareket ediyorum demiştin ya ondan olmuştur.git arkad aşım git..gez ..bak senin sıpalar da büyüdü..
zaman zaman ben de düşünürüm, acaba ben ölsem çocuklarım ne olur? hatta daha dün akşam düşündüm ve dedim ki Allahım çocuklarımı yetiştirip meslek sahibi etmeden, beni bu dünyadan alma. Çünkü öyle düşünüyorum ki Allah korusun bana bişey olsa, kocam çocuklarımı rezil eder, şu anda her ne kadar büyük olsalar da bana muhtaçlar. Ne zaman ki onlar benim evimden gider o zaman benim de bu dünyanın hiçbişeyinde gözüm yok. İnanın o derece yani, sadece çocuklarım için yaşıyorum.
Çıkıp gitmek gezmek zor değil ama o gitmelerin bir de dönüşü var, yani diyeceğim o ki karışık duyuglar içerisindeyim bugün
arkadaş sigara içen smile yine bulamadım kör olacağım bi saattir arıyorumohhh buldum sonunda en yukarda kalmış.
yok kız ne sigarası, efkarlılığımı belirtmek için simile koymak istedimkız sen sigara içiyor musun
Allah gecinden versin fadime cim..
aminnnn canım benim, işte öyle bir ruh halindeyim yani düşün artık, hem güler hem ağlarım.Kızzzz hem duygulandım yazdıklarını okuyuncaa, son cümlede de güldürdün beni
Umutsuz olma nolur bugün sıkkınsınya ondan canım benim
Allah dermansız dert vermesin
aminnnn canım benim, işte öyle bir ruh halindeyim yani düşün artık, hem güler hem ağlarım.
aramızda sigara da içen yok dimi. ortak yanlarımızdan biri.
bende değilimAllah gülmekten ayırmasınn canım yaaaa
Bayram geliyor ama hiç heyecanlı değilim ben yaaa
bende değilim
ne haberi aldın ki canım? sıkma canını, hadi geçsin gitsin artık negatiflikler,pozitif olalım, sağlık sıhhat versin Allahım da bayramımız da ağıztadıyla geçsin.Birde dün bir haber aldım oda çok canımı sıktı ailemle geçireceğim zaman az olacak gidip döneceğim o yüzden de sıkıldım ben biraz
ahahhahaahah..taam o zamanyok kız ne sigarası, efkarlılığımı belirtmek için simile koymak istedim
ben içmiremmaramızda sigara da içen yok dimi. ortak yanlarımızdan biri.
neden heyecanlı değiliz bilmiyorsun sen zeliş..bize her gün bayram zaten..bi değişen yok..Allah gülmekten ayırmasınn canım yaaaa
Bayram geliyor ama hiç heyecanlı değilim ben yaaa
ne haberi aldın ki canım? sıkma canını, hadi geçsin gitsin artık negatiflikler,pozitif olalım, sağlık sıhhat versin Allahım da bayramımız da ağıztadıyla geçsin.
burası yoğunlaştı kızçeler..
ahahhahaahah..taam o zaman
ben içmiremm
neden heyecanlı değiliz bilmiyorsun sen zeliş..bize her gün bayram zaten..bi değişen yok..
kız biz deli miyiz neyiz, aynen öyle olmuş.ahahhahaahah..taam o zaman
ben içmiremm
neden heyecanlı değiliz bilmiyorsun sen zeliş..bize her gün bayram zaten..bi değişen yok..
kolay gelsin canım.burası yoğunlaştı kızçeler..