- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
Sağol canım. Uzağı göremiyor ve gözlük kullanıyor.
Matematik ve ingilizce kursuna yazdırdık.
Zeliş haklısın hayatı kaçırmamak lazım ama bazen de bazı şeyler de gerçekten imkan meselesi. Kızım tek çocukken daha fazla fırsatım oluyordu ama şimdi 2.olunca bırak kendine zaman ayırmayı gün 24 saat yetmiyor bile.
Kurs G.O.P. merkezde canım.
Yok sen tembel değilsin. Ben de öyle düşünüyorum. Benim de enerjim yok 2 gün onu ordan oraya götürmeye.
He işte ben de onu diyorum, küçük çocuk olunca evde başka birşeye zaman kalmıyor. İnş.onlar büyüdüklerinde birşeyler yaparız biz de.
ya evet 2 çocukla gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun kızlar...
Aman arkadaşım ..çok haklısın..
desene hepimiz aynıyız..Allah güç versin bize..
ama eşime sorsan yaka silker benden..dün akşam soruyor senin adetin yeni geçmemişmiydi..yine adet sendromuna girdin diyor.
çok haklısın haribucum çok...
iyi bari ev toplanmış ödevler yapılmış..
Bak eşinde alışmış adet belirtilerine, bizimkide daha karnım ağrıyor der demez anlar tamam bırak git dinlen der...
evet canım..onlar da biraz büyüsün..aklımız da fikrimiz de onlarda kalmasın..benim kocama çocuk emanet ederken 3 kere düşünmem lazım..o derece...saldım çayıra mevlam kayıra..Allah korusun
büyüdü bile baksana ne kaldı şunun şurasında az daha sabırrr siz savdınız da ben napçam ki yaaaa
anladım..ama kalabilirsin kuzucum ya..kır zincirlerini zeliş..bak iyi gelecek emin ol.
hiç içimden gelmiyor da duruma göre bakıcam artık yeter canımı sıkmıcammm
az kaldı sıpalar büyüycek..hatta Allah nasip ederse benim daha az zamanım kaldı..ediz oğlan 3,5 yaşında çünkü..senin oğluşun 2 olmamıştır daha demi..
ben öğlen menüsünde yemekhanede yedim..benim yemekler kesmez diye düşündüm..bi de hava soğuk sıcak çorba canım istedi.
mercimek çorba, barbunya yemeği, zeytinyağlı dolma, turşu , siğara böreği yedim..
üstüne çay..karnım doydu..ellerim ayaklarım titriyordu yemek yerken..açlıktan..gözüm dönüverdi..
afiyet olsun şekerimmm