İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

geçmiş olsun kızına canım, bişeyi yoktur inşallah.
Kurs için de hayırlısı olsun bakalım, inşallah memnun kalırsınız.
Sağol canım. Kızım gözlük kullanıyor zaten , problem var gözünde. Ama iyiye gidiyor demiş doktor gözlüğü düzenli kullandığı için.
Pazar günü evden çıkmayı çok sevmiyorum ama mecburen götürüp getireceğiz artık.

geçmiş olsun canım nesi vardı kızının.
hafta içi kurslar her zaman çalışanlar için sorun olur zaten götürecek olmaz.
hangi kursa gidecek.

bugünde toplantı var 13:30 da bakalım neler isteyecek..

Hahaaa anlamamış demek bizde olsun yaaaa... Nolcak sanki... Bizde ritmik saymaları sanırım 7lerden sonra bıraktık çarpım tablosu yaptıkta ritmik saymayı bırakmıştık bakalım çıkacak mı önümüze...

Bu nazar konusuna kesinlikle inanıyorum ben cidden bak... Defalarca bende de oldu bu durum :))))) Yorucu geçmiş seninde akşamın canım benim ya...

Evet son cümleyi hayat felsefemiz olarak benimsemeliyiz

Bende azda olsa yapıyorum bunu ama siz tamamen feda etmiş durumdasınız kendiniziii

o nasıl bir dersmiş ki yaaa

evet bunu sevdim

hayat erteleyenleri sevmez...

1000 mi yuhhhh nasıl yazsın çocuk yaaaa sakın yanlış anlamış olmasın öğretmen
birde 3 rakamlı işlemlerden kastın şöylemi

123
4
x

saymaları ben seviyorum..çünkü o sayıyor ben dinler gibi yapıyorum.başka şey düşünüyorum...hahahahahhah

al benden de o kadar çarpma yaparken çok olurdu bizde de hadi oğlum başa dönelim diyince

anneeee yinemi dinleyemedin diyordu sıpa yaaaaaa

3 RAkamlı çarpmalar falan bayağı ileride değil mi hemen girişmiş, iki basamaklı bile yapmadılar ki geçen sene, yapmışlar mıydı? Yapmadılar diye hatırlıyorum.

banada çok fazla geldi daha 3 rakamlı işlem bile görmediler okumayı bile zor yaparlar ki öyle değil mi

geçen sene ikili çarpma vardı bizim hatta arada üçlü de oldu.

yukarıda dediğim gibiyse 2 haneli sayıları tek haneli sayılarla çarpma yaptılarda 3 haneli ben hatırlayamadım hiç

Günaydın canım geçmiş olsun kıznıaa

sizin kurs nerede yakınmı size

geçmiş olsun kuzucuğumuza..
oh dün akşam yırtmış ödevden..ama bu akşam x2 olmuş

olsun bi pazar gitsin..fazlası zarar bu yaşta sanki..ben çok tembelim demi.. :)

3 RAkamlı çarpmalar falan bayağı ileride değil mi hemen girişmiş, iki basamaklı bile yapmadılar ki geçen sene, yapmışlar mıydı? Yapmadılar diye hatırlıyorum.
geçen yıl sene sonunda bizim çocuklar 2 basamaklı çarpma yapıyorlardı canım..ama son zamanlarda..

zeliş kuzum günaydın.
evet ya biz kendimizi baya baya feda ettik ..ben de öyleyim..ah ya ah zeliş..kökten değişim istiyorum..
az daha büyüseydi benim ediz sıpası ..o zaman ben de kendime daha çok zaman ayırırdım belki..belki diyorum..hahahahaha

ayırırdım ya..kesin..ama ediz daha küçük ya..işte yani onunla ilgilenmek gerekiyor..doğruyu yanlışı vs..
kelimeleri bile yanlış söylüyor zeliş teyzesi daha ediz.

akşam yatırırken çok kızdı bana..tikap okuuuu diye bağırda yani..kitap değil tikap..yani bu kadar küçük çocuğu olan bi gacının ne kadar kendine özel hayatı olur demi..
çocukları satıp arkadaşlarımla buluşayım hafta sonu ..kocam baksın diyelim..bu hafta sonu git dedi bana kocam..
hava yağmurlu..gitsem avm gezecem..alışveriş yapacak bi ihtiyaç yok..gitmeye karar vermiştim..sonra vez geçtim..bi arkaşadım yok ki şöyle gidip buluşup 1 kahve içelim dertleşelim..havadan sudan konuşalım..nasıl kendime vakit ayıralım.

keşke hepimiz aynı ilde olsaydık değil mi, ne güzel buluşur keyif yapardık.

günaydın canım. ödev fotokopi kağıdındaydı.işlemlerin altında yazıyordu 1000'e kadar diye.
567
789
x _____
çarpmada böyle

Arkadaş olmayınca da zor tabi, kendinde gidebilirsin aslında ama o zamanı da çocuklarla geçirmek istiyor insan değil mi?

Eskiden olsa bend eğitmezdim yalnız olunca ama şimdi bulduğum her zamanı değerlendiriyorum geçenlerde hani şu eşimle konuşmadığım zaman vardıya bir akşam o kadar kötü hissettim ki kendimi servisten indim çarşıda gittim tek başıma yemek yedim peşine kahve içtim bu arada bir iki eski arkadaşla konuştum telde ne bileyim bunu da bana okuduğum kitaplar kazandırdı biliyormusun

eğer sen kendine değer vermezsen başkası hiç değer vermiyor

önce kendim için değerli kıymetli olmalıyım, kendimi şimatrtmalıyım ara sıra diye düşünmeye başladım artık...

dediğin gibi 2 çocuk olunca da çok daha zor o yüzden belkide son zamanlarım bunlar onları değerlendiriyorum

senin Ediz de büyüsün çok daha rahat olursun eminim hem o zamana kadar orada çevrend e olur canım benim...

günaydın canım. ödev fotokopi kağıdındaydı.işlemlerin altında yazıyordu 1000'e kadar diye.
567
789
x _____
çarpmada böyle

yani demekki öğretmiş o zaman öğretmen bu işlemlerin nasıl mözüleceğini biz daha yapmadık böyle işlemler canım

süpersin canım ne diyeyim artık sana, bugün de ben mi çarşıya gitsem, takılsam yalnız başıma

yapardık kuzum yapardık..
biz hafta sonları bir kaç kez (ayda) ablamlara kaçıyoruz..fakat o da ev kuşu..birileri gelsin gitsin istemiyor..ona da gidemeyiz bu sene öyle..hepten yandık..

oy afiyet bal ossunn..bi de kahve içmiş üstüne ..bak ya..

tebrik ediyorum seni..ben de yaparım umarım bu gibi kaçamaklar..

eşimle tartışınca ben de kendimi evden dışarı atıyorum..yürüyorum yürüyorum..geziyorum . . sakinleşip öyle dönüyorum eve..ama evdeki adam aynı adam..ben rahatlıyorum amaç o..

keşke keşkee ama değiliz işte çok güzel olurduuu

yapardık kuzum yapardık..
biz hafta sonları bir kaç kez (ayda) ablamlara kaçıyoruz..fakat o da ev kuşu..birileri gelsin gitsin istemiyor..ona da gidemeyiz bu sene öyle..hepten yandık..

hadi yaaa iş arkadaşlarından yokmu ailece görüşebileceği kimse ne bileyim yada dışarda bulup görüşebileceğin kimseler...

yaaa bend eaynı bak bizde mi bir terslik var acaba neden biz gidiyoruz çıkıp çıkıp benimki gitmez ben bildiğimden ben vurup çıkıyorum kapıyı hahhahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…