İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Evet canım çok düşkün benimki bize aslında kendi elinde olarak üzmüyor bizi yavrum sağolsun inşallah canım bakalım nasıl olacak..

Aslında her ikisinde de saat seçme şansımız olmadı canım ama bir deneyeceğiz bakalım daha yüzmeye var zaman bu arada kursa bir başlayalım bakalım ama baktım ağır geliyor bıraktırırım başka şekilde ayarlamaya çalışırım kesinlikle..

Çokda basl-kıylada olmaz bu işler farkındayım ama bu kurs ortamı ona iyi gelecek çünkü oldukça sıcak bir ortam.

Aslında doğru canım yaa

Çocukalrın gözünden bakınca başkasının evinde kalmakda çok zor onlara en büyük iyilik evde kalmak heralde dediğin gibi ama geçicek bu günlerde hızla büyüyorlar baksana

herkese iyi akşamlar..öpiremmm..

kendinize iyi bakın..mucuk..
yarın görüşürüz inşallah..
iyi akşamlar canım iyi bak kendine...

günaydın kızlarrr,
akşam ödevleriyle pek ilgilenemedim, kitabın üzerine yapılacaklar vardı, onları yaptı. Matematikten 100 e kadar ritmik saymaları öğrenin dedi ama kaçar kaçar sayılacağını anlamamış.

günaydın kızlar..bugün renkli başlayayım dedim..renkli olsun.

Dün eşim fasulye ayıkladı dedim ya..dün akşam da nazar değdi benim kocama..hahahahahah

ediz i uyutmaya gittim..siz dedim ödev yapın..40 dakika yordu beni sıpa..uyuttum zor.

sonra salona geçtim ki ödevlerin 1 sayfası falan yapılmış..dünya kadar ödev duruyor..

Açtım ağzımı yumdum gözümü kocama..dır dır konuştum vallahi hiç affetmedim.

karadayı dizisini izliyordu..yuh dedim yuh..emir de tv, ye bakmaktan yapmamış ödev..aslında önünde kitap açık ama ..
sonra bi 40 dakika da emir ile uğraştım.

hem çocuk uyut hem gel büyük oğlanın ödevlerini yaptır..ohhh valla..hayat kocama güzel..

emir e de söyledim..akşam gelince yemek , az dinlen sonra otur yap ödevlerini..ben söylemeyeyim..

ah canım yaaaa, seni çok iyi anlıyorum ama odunlar odunluk vazifelerinden hiçbir zaman vazgeçmeyecekler. Bizim de pek parlak değildi akşamımız, o yüzden sana bişey diyemeyeceğim, boşver salla gitsin bu kocaları, hepinin köküne kibrit suyu. Başka da bişey demicem yani, biz kendimize yeteriz, o yüzden hayatta istediğini yap, hiçbirşeyi erteleme, canın ne istiyosa al, hayatını yaşa.

çok haklısın arkadaşım..HAyat erteleyenleri sevmiyor..Yaşayalım gitsin.

sizin de parlak değildi demek.

örüntü vardı akşam ama çok karışık..renkli örüntü tamamlama vardı. çok uyuz oldum..örüntüünün başı var sonu yok..sen boyayarak tamamlayacan..bi de hali deseni gibi karışık.

türkçe yapım ekleri ile ilgili test koymuş öğretmen

onlarla ilgili fotokopiler vardı ..boşluk doldurma vs.
hayat bilgisi çalışma kitabından yerleri yapmış ben ediz i uyuturken ..ama bakmadım..kocam ben kontrol ettim dedi..artıkın bilemiyorum.

aynen canım, sen verdikçe onlar daha da kendini kasıyor, en iyisi mi birazcık biz de relax olalım, herşeyi yüklenmeyelim.
Ben de doğru dürüst bakmadım canım.

günaydınlar..
bir sayfa 6 rakamlı toplama ve çıkarma, 3 rakamlı çarpma işlemi vardı.birde 2,3,4,5,6 sayılarını 1000'e kadar deftere yazılacaktı ama biz 100'e kadar yapabildik.benim oğlanda anne öğretmen 1000'kadar abartmış diyor.

günaydın canım. iyi bari kitabı tek başına yaptıysa. saymaları da hiç sevmiyorum ben ya.

canım siz çok mu hızlı ilerliyorsunuz

günaydın canım. hayat onlara güzel tabi.arada bir bişey yapıyorlar tamam o kadar. sen işlerle, ödevlerle çırpın dur umurlarında değil.

fatmacım ya..o ne hakkatten abartmış öğretmeniniz..manyak mı ne..
çok hızlı çıkış yaptı sizin örtmen.

bende anlamadım ne yapacak böyle. yaparken zorlanmadı ama arada hata yapıyor tabi.
3 RAkamlı çarpmalar falan bayağı ileride değil mi hemen girişmiş, iki basamaklı bile yapmadılar ki geçen sene, yapmışlar mıydı? Yapmadılar diye hatırlıyorum.

3 RAkamlı çarpmalar falan bayağı ileride değil mi hemen girişmiş, iki basamaklı bile yapmadılar ki geçen sene, yapmışlar mıydı? Yapmadılar diye hatırlıyorum.
geçen sene ikili çarpma vardı bizim hatta arada üçlü de oldu.

Günaydın kızlar,

Dün öğleden sonra babası göz doktoruna götürdü bizimkini. 3 tane damla damlatmış doktor. Akşam herşeyi bulanık görüyordu.Ödev yapamadık tabi. Ben de öğretmenine msj çektim durumu anlattım. Bu akşam iki günlük ödev yapacağız mecburen.
Bizde de eşim ödevlere hiç yardım etmez ama ufaklığı bakma görevi onun. Biz kızımla ödev yaparken o da ufaklıkla ilgileniyor, uyutuyor.
Akşam kurs konusunu da konuştuk. Mecburen pazar günü olana gidecek, haftaiçi götürecek kimse bulamadık.

geçen sene ikili çarpma vardı bizim hatta arada üçlü de oldu.
ben hatırlamıyorum canım, demek ki sizin öğretmen hızlılardan
çocuk konuyu anladıktan sonra sorun yok, anlamadan geçmesin yeter ki değil mi?
Bizim öğretmen geçen yıl çok ağır giderdi, pekiştire pekiştire geçerdi konuları.
bu yıl nasıl olacak bakalım?

geçmiş olsun kızına canım, bişeyi yoktur inşallah.
Kurs için de hayırlısı olsun bakalım, inşallah memnun kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…