İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Allah güç kuvvet versin sana arkadaşım.
Ege maşallah çok tatlı bi çocuk..sana da düşkün..sürekli sarmaş dolaş görüyorum sizi resimlerde..sanki hiç öyle yormayacak bi yapısı var..
inşallah kolaycacık halledersiniz şu kurs işlerinizi.

Evet şimdide annemi anlatıyorum ben 48 yaşımndayım
hızlı giriş yaptınız topiğe o yüzden anlayamadım, kusura bakmayın. Emekli misiniz peki, çalışıyor musunuz? İnşallah biz de o günlerini görürüz, gerçekten günümüz koşullarında çocuk yetiştirmek, hele de ergen zamanında çok zor.

Evet kimse çocuğunu yabancı ülkede başka kültürlerle yetiştirmesin asla müslümanları sevmiyorlar isterseniz 10 üniverslte bitirin, ayrımcılık ve haksızlık çok hiçde oraları gözünüzde büyütmeyin ben yaşadıklarımı biliyorum ,tşk
yaş 48 olsa bile geçmiş yara kalıyor insanın içinde demek ki.
Daha güzel günler görün inşallah
kızınıza da başarılar dilerim

zaten ev süpürme işi, büyük kızımda, hafta sonu evi süpürür, her ne kadar biraz baştan savma da olsa, sonracıma çamaşırları katlamak onun görevi. Ufak da toz almakla görevli, eşim de işine gelirse balkon yıkar. Öyle işte, bir şekilde geçiyor hayat. Ha bir de bu arada tuvalet-lavaboyu temizlettiriyorum kızıma. Banyoyu kendim yapıyorum da. Yemek işine de bir el atsak iyi olacak da, artık onu da ne zaman yaparız bilmiyorum. Salataya yardım eder, yemek hazırlama aşamasında patates vs. soydururum ama daha hiç yemek pişirmişliği-kek pişirmişliği yok. Benim görümcemin kızı pişiriyor oysa ki kek. Yapabilecek yaşta da içinden gelmiyor keratanın.

Sağol iyi dileklerin için

zelişcim spordan sonra ders naçizade fikrim yorucu olur,keşke önde ders sonra spor olsaymış daha iyiymiş.Ben 2 sene baskete gönderdim çıkışta perti çıkıyodu çocuğun eve geliyoduk atıyodu kendini koltuğa yada yatağa bir iki saat dokunmuyodum çocuğa.İnşallah çok fazla gelmez böyle..

beni annem bir tek mutfağa sokmazdı onun dışında her işi yaptım temizlik,ütü ama evlenincede hiç zorlanmadım yemek konusunda.Alışmaya bağlı işte işlerde pratik olursan hiçbir şey zor gelmiyor.

aslında kek pasta türü şeyler zevkli geliyor onlara yapması lazım hemde kendi isteğiyle,birde anne baba beğendimi yaptıklarını daha çok kamçılıyor onları.Benim yeğende başladı bu sene kek yapmaya hevesle yapıyor.

inşallah birgün benimki de heves eder.

beni annem bir tek mutfağa sokmazdı onun dışında her işi yaptım temizlik,ütü ama evlenincede hiç zorlanmadım yemek konusunda.Alışmaya bağlı işte işlerde pratik olursan hiçbir şey zor gelmiyor.
aslında öyle orası tabii, benim de dayımın kızı vardı ağırdı biraz,bu evlenince ne yapcak derlerdi? şimdi maşallah dört dörtlük evi var, hem öğretmenlik yapıyor. Başına gelice yapılıyor yanii.

cumartesileri sosyal faaliyete verip pazar kursa gitsin desem çocuk sizinle vakit geçiremicek aslında götüren olsa hafataiçi süper olurmuş,işte yine biz çalışan kadınların çilesi bende evde olsam haftaiçi gündüzleri boş nasılsa taşırdım kurslara.

YAAA Anam da derdi..siz bu evde yapmayın bakalım..kendi evinize gidince siler süpürür beni beğenmezsiniz diye..
hakkatten insan kendi evi olunca bak nasıl yapıyor..
kızların baya baya yardımcı sana be fadimem..yemek , kek de yapmayı versin boş veee,

ben de evde olsam hafta içi ya da hafta sonu fark etmezdi..çocuğu çok boğmamak kaydıyla yazdırırdım ben de kursa

küçükler ve ders kurs bunaltmak istemiyorum ..kendisi de istemiyor şu an..
evde kalmak istiyor.
zaten hep bakıcının evindeler hafta içi..evi özlüyorlarmış öyle söylüyorlar..şimdi bi de kursa git desem olmaz..isyan eder.

ama bir santranç ya da ingilizce ya da dans kursu iyi olurdu..hep ders hep ders olmazdı da böyle kafasını dağıtacağı bi aktivite olurdu.

herkese iyi akşamlar..öpiremmm..

kendinize iyi bakın..mucuk..
yarın görüşürüz inşallah..

ama bir santranç ya da ingilizce ya da dans kursu iyi olurdu..hep ders hep ders olmazdı da böyle kafasını dağıtacağı bi aktivite olurdu.
Bizim teyzemiz bu yıl gitar kursuna yazılmış benim oğlanında gitarı var evde onu vericem masraf yapmasın ama karşılığında sende yeğenine öğreticen dedim.

bide biz birtek haftasonu görüyoruz çocukları dediğin gibi o bakımdandan da kötü.bende daha birşeye yazdırmadım acele etmiyorum bu sene ağırdan alıyorum.Seninkiler de dediğin gibi evi hepten özlüyorlar benimki gene dedesini bizim eve hapsediyor sıpa biz gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…