- 6 Ağustos 2010
- 38.527
- 67.192
hayırlısı olsun, çok iyi yapmışsınız, burda hep söyledim bilsem abartılıyo diye:13:
yanınıza kar olan oğlunun potansiyelini resmi olarakta öğrenmeniz
sadece çocuğa eziyet olsa, ana babayada eziyet oluyo yoğun program, ayrıca insan çocuğunun yüzünü bile göremiyo
aynen canım ben zaten bilseme gönderme gibi bir hissiyatla değil de arkadaşları sınava katılıyor sınav delisi oğlum da katılmak isteyince bir potansiyelini görelim istemiştim
gönderme konusunda asıl isteyen babasıydı .
ama çocuğu telef etmenin anlamı yok daha küçük yaşında
yaz boyunca tek kelime etmedim çocuğa ders çalış kitap oku vs diye
ama hırslı amacı olan bir çocuk olduğundan kendi kendine türkçe matematik hayat bilgisinden tudem yayınlarından sorular çözdü
kitap okudu ,bu sene birinci sınıf olacak kardeşiyle ilgileniyor ona matematik işlemleri yaptırıyor zihinden problemler oluşturuyor çözdürtüyor
bütün bunları yap et demeden daha ne yapsın
ben de sevdiği çizgi kahramanların dergilerini ve spor gazetelerini alıyorum okusun da ne okursa okusun severek okuyor okuma alışkanlığını yitirmemiş oluyor
tatil başında aldığı tatil kitabını bitiridi , günlük vardı onu yazdı .
bilseme gidip de sıınıftaki başarısını düşürüp için için kendini yiyeceğine bilsemi kazandım ama gitmedim psikolojisi bence onu daha çok motive eder diye düşünüyorum.
okulu ve arkadaşlarını ,dersleri ve de özellikle deneme sınavlarını çok özlediğini dile getiriyor kuzucuğum ,
yemekle arası çok iyi olduğundan anne sınavda 1. olursam şunu yaparsın ,bunu yaparsın değil mi diye soruyor
sen 1. olmasan da yaparım dediğimde olmaz 1. olmanın ödülü olsun diyor
Son düzenleme: