İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

çocuk bakıcılığı yapacak kişinin kesinlikle çocuk sevmesi gerekiyor.
yan komşunda hayırlı olur inşallah.ev işi yapmasın varsın çocuklarla ilgilensin yeter.ben olsam yan komşuma bende diyemezdim ev işlerini..ilk gün de ki komşuna canınız ne istiyorsa yiyin için pişirin hiç çekinme de.. komşunda anlar pişirir bişiler herhalde.

yuh diyebilirmiyim

tamam .öyle söyleyecemmm

Ne güzel işte kafayı çalıştırıp para getirisi şeyler yapmak lazım.Bizimde oluyor kermes ama dedim ya paralar ne oluyor bilmem.Bizim müdür geçen yıl ilkokul 1.sınıfa bile kurs açtı para gelsin diye sen düşün artıkın.Eğitimden tasarruf olmaz çocuklarınızı okula kursa gönderin diye bas bas bağırdı.Gönderende çok oldu ama okul aynı düzeyde hiçbir fark yok.Okullarınız temizmiş ne güzel değerini bilin.Ben birtek öğretmenimizden memnunum onun için o okula gönderdim güç bela yazdırdım birde o kadar rağbet var yani.

Mantıklı düşünmüşsün cnm,dediğim gibi hayırlısı olsun hakkınızda :)

selam :)
adilemir Allah yardımcın olsun. Bakıcı işi zor iş. Rabbim sana yardımcı olsun inşallah.

Benim çocuklarıma babanneleri bakıyor. Çok şükür bu yönden iyiyiz. En azından gözüm arkada kalmıyor. Gerçi ben sabah kıyafetlerini, beslenmelerini çantalarını falan sabahtan hazırlıyorum. Babannede giderken yemeklerini yediriyor üstlerini giydiriyor servise veriyor. Akşamda karşılıyor ben geç kalırsam akşam yemeklerinide veriyor. Daha fazlasını istiyemiyorum, yapmak istemiyor

haribu ben çalışıyorum o yüzden erkenciyim :)

Ama keşke evde olsam

Bizim bu hafta hiç ödevimiz olmadı. Birtane hikaye özeti hariç . Artık veriyorda yazmıyormu bilmiyorum oğluş.

Bizde toplantı olmasını dört gözle bekliyoruz inşallah yarın olur. Öğretmeni yakından tanımak istiyorum.

Kusura bakma cnm diğer bir arkadaşla karıştırdım seni

günaydın hayırlı cumalar..
Türkçe den kırmızı top metnini okuduk 5 soru çıkarttık başka ödev yoktu.akşam yine rahattık.

günaydın hayırlı cumalar..
Türkçe den kırmızı top metnini okuduk 5 soru çıkarttık başka ödev yoktu.akşam yine rahattık.

Günaydın canım azmış ödeviniz

Bizimde akşam müzik ödevi varmış kitaptan İstiklal marşı ile ilgili sayfalar yapmıştı babasıyla.

Fen bilgisinden de duyu organları ile ilgili özet yazdık bizimde ödevimiz bu kadardı ama türkçeden de dayanışma metnini okuduk tekrar. Çok azda ingilizce önneleri tekrar ettik.

günaydın kızlarrr,
bizde de simetriden 5 tane örnek yapın demiş, benim kız cetvel kullanmayı sevmiyor, biraz o yüzden tartıştık, bu sene bir de ben bilirim havası var ki zaten üstünde, aldı defterini kendi yaptı kaldırdı. İşimiz var yani, şimdiden triplere başladık.
Bir de hikaye kitabı vermiş 30 sayfalık, küçük, yarısı resimli, onu okudu. Dakika tuttum ilk başta, o zaman hoşuna gidiyor, 3 kere 1 er dakika tuttuk, önce 100-105-110 kelime okudu. Nasıl okuma hızı bilmiyorum?
Sonrasında da normal okudu, kaldırdı ödevleri, başka ödev yoktu.

canım okuma hızı gerçekten çopk iyi maşallah kızınaaa

ödevler az olunca bize de iyi çocuklarda rahata alışıyor dimi..az mı olsun çok mu olsun bilemedim bende..

canım sizinde azmış ödeviniz..çocuklar cetveli sever aslında senin kız niye sevmiyor ki.
okuma hızı gayet güzel maşallah fıstığa..
ingilizce yi sormuştun ya canım baktım kırmızı beyaz yayın evinin.

Cetveli neden sevmiyor biliyor musun, o ödevi hemen yapıp kaldırmak istiyor, uğraşmak istemiyor da ondan. Ben yokken kendi başına ödev yapsın mesela, getir bir kontrol edeyim dedim mi, hiç getiresi gelmez. Çünkü düzelttircem diye korkar
canım okuma hızı gerçekten çopk iyi maşallah kızınaaa
Sağol canım, hep böyle gider inşallah.

günaydın kızçeler.
bizim akşam ödevimiz sadece öğretmenin verdiği 4 sayfa fotokopiydi
içinde fen ile ilgili duyu organları , türçe ile ilgili yapım eki bulmalar, matematik ile ilgili de simetri tamamlama vardı.
başka ödev yoktu.
dün toplantı olmuş
okul aidatı 80 tl olmuş...yıllık..

ayrıca 50 şer tl toplanacakmış..sınıfın bilgisayarı çok eskimiş..o değişecekmiş.

4 tane kitap ismi vermiş ..onlar alınacak..soru bankaları yani..
daha önce ismini hiç duymadığım yayın evlerine ait..
ama hatırlamıyorum..pazartesi bakar yazarım size olmazsa.belki siz bilirsiniz.

ingilizce dersi bugün bizim oğluşun.
geçen hafta ne işlediler hiç bilmiyorum.

songulcum inşallah bakıcımız artık iyi olsun..çocuklarım mutlu olsun..benim de kafam rahat olsun..

sen çok şanslısın..bi de babaanneniz size geliyormuş..ne güzel..daha ne istersin ki ...

benim oğluşum da hiç cetvel kullanmıyor..
Allah a emanet..yapıyor kaldırıyor..eciş büçüş..heheheheh

ödevler az olunca bize de iyi çocuklarda rahata alışıyor dimi..az mı olsun çok mu olsun bilemedim bende..

evet ya akşam derslerle uğraşmaktan bazen oyuna vakit kalmıyor buda çok kötü tabii neyse haftasonu geldiiii

sabah okula gitmeden aradım kuzumu sesini duyayım diye anne diyor bugün öğlen de okula gelsene halbuki dün akşamda aynı şeyi kaç defa söyledi bende anlattım gelemem oğlum diye içten içede acaba bir sorun mu var diyorum bugün bakalım belki babasına söylerim de o gider

bizde henüz evde hiç kullanmadık cetvellerini ama dün okulda cetvellerle resim çüzmiş oğluş ara ara yaptırmak lazım evde de aslında ama hangi birine vakit bulucaz ki

Gider canım okuma ve anlama önemli bir adım siz hallettiniz bunu bizim hala sıkıntılı bu ara başka bir öğretmen arayışındayız bakalım neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…