İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bizim de bugün toplantı bakalım neler çıkacak? İngilizceden geçen hafta fiiler vermiş, bu hafta da sayılar vardı, daha yapmadık, pazar gününe attı benim kız.

benim oğluşum da hiç cetvel kullanmıyor..
Allah a emanet..yapıyor kaldırıyor..eciş büçüş..heheheheh
Ay işte aynı benimki

Allah allah niye acaba ısrarla gel diyor? Umarım bişey yoktur.
Simetri de gerekiyor cetvel kullanmaları.
İnşallah siz de halledersiniz canım.
Öğretmen de nasıl olacak acaba yaa, var mı okulda değiştirebileceğin iyi bir öğretmen? Bir de arkadaşlarından ayrılacak.

Canım okuldaki öğretmeni değil özel öğretmen arıyoruz

canımcım umarım gönlüne göre bir öğretmen bulursun..
bize yaz gelişmeleri..tavsiye eden olur belki velilerden ya da tanıdıklarından.

bir de çocuk anne okula bugün gelir misin diyorsa kesin bir sıkıntısı vardır.bi şekilde gidin okula bugün canım..

Yazarım tabi canım

Bende öyle hissediyorum az önce aradım eşimi gidebilirsen git dedim ama erkekler bizim gibi değil işte

yoktur bişey bilmem ne vır vır vırrr

ingilizceden hangi filler vardı acaba..
bir de ingilizce kitabını bu sabah çantasına koyarken içine bir baktım , dinleme şeklidne resimler gördüm..her konu başında..acaba cd si de olması mi gerekiyor diye düşündüm..bizde yok da.

geçen sene 100 tl vermiştik biz. bakalım bu sene kaç olacak.
bizim öğretmen ne zaman aldıracak bakalım yardımcı kitapları.şimdilik ödevler az ama o zaman yaprak yaprak gelir artık.

günaydın cnm,maşallah güzel okuyor kuzun aferin ona.Cetvel konusunda hepsi aynı uğraşmak istemiyor ama bizim babamız diretiyor uğraştırıyor biraz bende ses etmiyorum öğrensin kullanmayı diye.Haftasonları vakit genişken o istemesede uğraştır biraz eli alışsın onada.Halbuki biraz alışsalar ne kadar basit gelecek.

hımm anladım canım, inekle.com dan da yararlanabilirsiniz arkadaşlar, gerçi ufaklar için gerek yok şimdilik de, benim büyük kız çok yararlanıyor, orda bir abla buldu kendine, sevdi de, sürekli görüşüyor, sağolsun kızcağız da ilgileniyor, bir nevi koçu gibi yanii. Mesajlarına bakıyorum da, bize anlatmadıklarını ona anlatıyor.
win-run-walk-spin-look-start-stop bu fiiler vardı canım. Canım ben de gördüm onu ama bizde de Cd yok

iyi düşünmüşsün zeliş gitsin tabi eşin müsaitse,erkek çocukları daha içe kapanık oluyo varsa bir sıkıntısı bilmek lazım.

Ben artık biraz eşime yıktım ödev olayını ne vardı çok hatırlamıyorum matematiği babasıyla yapıyorda türkçedende kitapta evde uyulması gereken kurallar ve uyulmazsa ne olur konusunu yazdı birde bayram sabahı ailede nasıl yaşanır resimlenecekti.

kızlar dün eve gittim benim kız toz alıyor. süpürmüş,yerleri silmiş. bende kızıma teşekkür ederim annecim ellerine sağlık dedim öptüm..eee napalım çalışanlar haftada 1 süpürebiliyoruz. ben öyle yapıyorum napim.pazar günü temizlemiştim evi benim kız tozlu gördü herhalde evi.

Aferin ona,hep diyorum kızı olan bayanlar çok şanslı diye.Aklı erdikçe sana dahada yardımı dokunacaktır ama birazda alıştırmaya bağlı diye düşünüyorum.Benimde yiğenim var lise 2 ye gidiyor elini bişeye sürmez odası darmadağın anneden alışmadı çünkü yaptırmadılar zmanında.o yüzden arada haftasonları biraz işe alıştır vakti olduğu zamanlarda.

sana da günaydın canım, sağolasın.
Evet alışsa, düzgün düzgün yapsa ödevlerini iyi olacak. Ne güzel senin eşin uğraşıyor, keşke bizim ki de uğraşsa.

maşallah kızına canım

yok demek sizin de..demek ki biz kaybetmedik cd yi iyi bari.
güzelmiş .
kızın da güzel okuyor fadimecim..
bizim öğretmen de haftasonu okuma yaptırın dakika tutun diye not aldırmış çocuklara..bir de yine pazartesi günü duyu organlarıyla ilgili test yapacakmış.onu yazdırmış..çalışın haftasonu diye.

dimi ya..bugün yine tembihledim yazılacak olursa yaz tatile bırakma diye. akşam yemekten sonra da dışarı çıkarıcam bayramlık almaya.
ooooo ciciler alınıyor demek.
biz bayramlık almıyoruz hiç..ne varsa onu giyiyor paşalar..acaba ben bu bayram alsam mı kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…