adı ne canım kitapların?bizim toplantı olmadı bakalım ne zaman yapacak o zaman söyler.
ingilizce öğretmeni kitap istedi onu aldık. 2 kitap 1 tane cd var.
günaydın canım,bizim bu gün saat 11 .00 de toplantı..gidimem tabi.
akşama konuşuruz ne kitap aldıracak söyleyecekmiş toplantıda.
zeliş seneleri devirmişsiniz.maşallah size..Allah daha nicelerini göstersin inşallah.
benim eşimin bugün doğum günü..akşam yemeğe mi gitsek acep ne yapsak kızlar..akıl verin. ya da eve pasta mı alsak.
haribucum. araştır bakalım futbol istiyorsa oğluşun. benim oğluş da futbol a düşkün..çok seviyor..hem oynar hem tv den maç izler.
kabak mı yedi oğluş..ay ne güzel..ama senin oğlan kıymalı yemekleri seviyor ki..ondan tadını sevdi demek.
bulgarcım.puding mi yaptın..bayılılııııııımmm..
ben de akşam sade kek yaptım..okul beslenmesi için..yedi yattı bizim sıpada..ediz daha erken yattı..
fadimecimmmmmmmmmmmm...şekerim günaydın...muckkkkkkkkkk
bizim ödevler şöyleydi hayat bilgisi çalışma kitabı 15-16. sayfa yapıldı.
bugün fen bilgisi duyu organları sınav varmış.test değil sınav dedi oğluşum..neyse artıkın..
bi dünya fotokopi yollamış.6 yaprak .12 sayfa eder..çok söylendi ama çok..alışmış tatile bulgarcım bizim oğlan da sizin sınıf gibi.
Cumaya denk gelseymiş süper olurmuş dışarda yemek güzel olurdu,gerçi işlerinini ayarlayabilirsen öyle yapabilirsin.Ama olmazsada üzülme evdede güzel bir pastayla kutlayıp bu haftasonu dışarda yemeklede telafi edebilirsin..bizim bu gün saat 11 .00 de toplantı..gidimem tabi.
zeliş seneleri devirmişsiniz.maşallah size..Allah daha nicelerini göstersin inşallah.
benim eşimin bugün doğum günü..akşam yemeğe mi gitsek acep ne yapsak kızlar..akıl verin. ya da eve pasta mı alsak.
haribucum. araştır bakalım futbol istiyorsa oğluşun. benim oğluş da futbol a düşkün..çok seviyor..hem oynar hem tv den maç izler.
kabak mı yedi oğluş..ay ne güzel..ama senin oğlan kıymalı yemekleri seviyor ki..ondan tadını sevdi demek.
ben de akşam sade kek yaptım..okul beslenmesi için..yedi yattı bizim sıpada..ediz daha erken yattı..
bugün fen bilgisi duyu organları sınav varmış.test değil sınav dedi oğluşum..neyse artıkın..
bi dünya fotokopi yollamış.6 yaprak .12 sayfa eder..çok söylendi ama çok..alışmış tatile bulgarcım bizim oğlan da sizin sınıf gibi.
5 kitap 20 tl ye mi aldınız? Çok uygunmuş canım, darısı bizim başımıza artık.Günaydın kızlar,biz yardımcı kitapları aldık uygun yayınlarının 3.sınıf 5 tane kitap var.Geçan senede uygundan almıştık zaten.Bir tanesi tüm dersler değerlendirme kitabı o okula gelicek dolapta duracak ben ondan değerlendirme yapıcam demiş.Benimki uyanık ya akşam ben bunlara bakim biraz dedi bir iki sayfa göz gezdirdi sonra koyduk çantaya.Öğretmen bu sene deneme sınavları olduğunda size haber vericem katılmak istiyenler çocuğunu sokar faydalı bu sınavlar dedi.Bende istiyordum zaten hem sınav heyecanı yenmesi hemde zamana karşı sınava alışmaları birde çocuğun bilgisini görme amaçlı faydalı olur.Akşam izah ettim oğluma bunlar zevkli sınavlar senin notunu etkilemicek ama bilgi düzeyini görmüş olacaksın diye onunda aklına yattı.
30 tl cnm,birde evde çözmeleri için test kitabı aldıracak onu bakıcam haftasonu5 kitap 20 tl ye mi aldınız? Çok uygunmuş canım, darısı bizim başımıza artık.
kitabın adı aklımda değil bakayım da bildireyim.adı ne canım kitapların?
günaydın canım,
yemeğe çıkın canım, değişiklik olur, restauranta pastanı alıp gitsen, yemeğin üstüne onlar hazırlayıp pastayı getirseler, mumları yakılmış olarak?imkan varsa böyle bişey olabilir.
ödevler başlamış, hadi bakalım, tabii 3 ay rahattan sonra 12 sayfa zoruna gider çocuğun, ama zaten sizin geçen senelerde de çok oluyordu ödevler, alışır 2-3 gün sonra.
günaydın kızlar.. dün benim oğlan yazılacağını bitirmiş gündüzden.
Türkçe den fotokopi kağıdında arkalı önlü test vardı onu yaptık.
Matametik den fotokopi kağıdında arkalı önlü doğru, ışın sorularını cevapladık.
çabuk bitti ödevlerimiz oh ne güzeldi.
günaydın cnm,ne güzel akşamınız iyi geçmiş.Birazını kendileri yapınca iyi oluyor.Ben sabahçılığı sevdim tek derdim dersini apar topar yapıp tv ye çok dalıyor evde olsam asla yapamaz bunu ama annanede bir şekilde sözünü dinletiyor.annemle kavga ediyorum bu sefer bir çocuğa laf geçiremiyosunuz diye.Dün kitabı vardı mesela okumamış akşamada geometri ödevi vardı onu bırakmış babası hakkından geldi biraz cetvelle tek tek çizdirdi benimki isyanlardaydı babacım karali kağıt cetvele luzum yok dedikçe babası hayır cetvelle yapıcaksın kullanmasını öğren dedi oflaya puflaya yaptı.Zaman aldı tabi bende üstüne kitabını okuttum.Birdaha asla akşama kitap bırakmıyacaksın gündüz tv karşısında oturana kadar kitabını bitir dedim.Kek istedi benden kakaolu yemekten sonra onu yaptım yatmadan yedi,birde annecim sen sınıfa göre yapta arkadaşlarımada dağıtırım diyo hey allahım ya
Günaydın kızlar,biz yardımcı kitapları aldık uygun yayınlarının 3.sınıf 5 tane kitap var.Geçan senede uygundan almıştık zaten.Bir tanesi tüm dersler değerlendirme kitabı o okula gelicek dolapta duracak ben ondan değerlendirme yapıcam demiş.Benimki uyanık ya akşam ben bunlara bakim biraz dedi bir iki sayfa göz gezdirdi sonra koyduk çantaya.Öğretmen bu sene deneme sınavları olduğunda size haber vericem katılmak istiyenler çocuğunu sokar faydalı bu sınavlar dedi.Bende istiyordum zaten hem sınav heyecanı yenmesi hemde zamana karşı sınava alışmaları birde çocuğun bilgisini görme amaçlı faydalı olur.Akşam izah ettim oğluma bunlar zevkli sınavlar senin notunu etkilemicek ama bilgi düzeyini görmüş olacaksın diye onunda aklına yattı.
bende sabah oğlanın öğretmeniyle konuştum sınıf rahata çok alışmış tatilde dedi. yazmayı çok veriyorum dedi.öğretmenin önünde oturan ufak tefek bir kız ama öğretmenim parmaklarım morarıyor diyor.bende puding yapıverdim genelde sütlaç yaparım.benim oğlanda anne bişeyler alıp dağıtalım sınıfta dedi.
bizim toplantı olmadı bakalım ne zaman yapacak o zaman söyler.
ingilizce öğretmeni kitap istedi onu aldık. 2 kitap 1 tane cd var.
bizim bu gün saat 11 .00 de toplantı..gidimem tabi.
sürekli tembihliyorum yazılacağını bitir diye.kendisi de sevindi akşam hemen bitince ödevi.
yine de çok uygun canım, tek bir kitap bakıyorum misal 18-20 tl diyor internette.30 tl cnm,birde evde çözmeleri için test kitabı aldıracak onu bakıcam haftasonu
çocuklarla başbaşa yemek zor zaten de, ailecek gidersiniz, olmazsa hafta sonu ayarla bişeyler. Dediğim gibi pastayı önceden al, yemekten sonra masaya getirsinler? Sürpriz olur.kızçeler. bu akşam yemeğe gitmeyi çok isterim. hem de yemeğim yok.
sadece sabah kalkıtm yeşil mercimek haşladım . akşama çorba yaaparım diye düşündüm en kötü ihtimal erişteli..emir aç geliyor ya okuldan.
bilemiyorum .zelişçim bizim baş başa yemek yememiz olanaksız sanıyorum.
bu sabah yine zor oldu bakıcıya bırakırken..anam ağladı y ani.. çantalar poşetler..hava buz gibi..arabaya koyuyoruz çocukları sabah . bakıcının evinin oraaya araç girmiyor.baya yürüyoruz. sabah..çocuklar üşüyor..
yine ddedim bu sabah bize gelemez misin diye
gelemem dedi yine
doğuma kadar bari dedim
gelemem dedi.
o zaman ben eve bakıcı bakacağım dedim.
oluur dedi.
mecburum arkadaşlar
Canım yaaa, gerçekten biran önce bir çözüm bulursun inşallah, mutfakta çocuk mu dururmuş, kıyamam oğluşlarına. Sen sonuçta parasını verip baktırıyorsun, niye böyle yapıyor bu kadın? Senin için dua edeceğim canım arkadaşım, hayırlı bir bakıcı bulman için, Allah tez zamanda seni rahata kavuşturacak bir bakıcı nasip etsin sana inşallah.bir de yarın eşim sabah 6.00 da çıkacak evden..beni merkeze bırakacak kimse olmadığı için sabah 7.00 otobüsüne binip merkeze gitmem lazım..ordan da ilçenin belediye otobüsüne binmem lazım.
geçenlerde 2 kez eşim yine evden erken çıktı. ilçelere gidip dana bakıyorlar. 150 tane dana vardı. şimdi çiftlik sahibi danaları çoğaltmayı planladı..alım yapıyorlar gidip gidip. 3-5 adet.
dedim bakıcıma da. böyle olacak yarın diye. saat 6.50 de en geç bakıcıya bırakmalıyım .
zor olacak falan dedim..emme gelmem dedi
evine misafir geliyor 2 seferdir. evi 2 +1
salon kapısı kapalı ve içerisi karanlık oluyor.misafiri uyuyor..bizim oğlanlar mutfakta oturuyor falan..zor işler anlayacağınız..hep bi tuhaflık var şu bakıcı olaylarında.
dilek sen böyle anlattığın zaman inan ki ben çok üzülüyorum.Allah işini rast getirsin inşallah arkadaşım.. inşallahhh istediğin gibi birini bulursun bu mübarek ay hürmetine.kızçeler. bu akşam yemeğe gitmeyi çok isterim. hem de yemeğim yok.
sadece sabah kalkıtm yeşil mercimek haşladım . akşama çorba yaaparım diye düşündüm en kötü ihtimal erişteli..emir aç geliyor ya okuldan.
bu sabah yine zor oldu bakıcıya bırakırken..anam ağladı y ani.. çantalar poşetler..hava buz gibi..arabaya koyuyoruz çocukları sabah . bakıcının evinin oraaya araç girmiyor.baya yürüyoruz. sabah..çocuklar üşüyor..
gelemem dedi yine
doğuma kadar bari dedim
gelemem dedi.
oluur dedi.
mecburum arkadaşlar
evet sanırım tüm 3.sınıflar anlaşma yapıyorlar adamlar kendi getiriyor dağıtıyor hemde uygun fiyata.Öğretmenler ön ayak oluyor bu işe bayağa pazarlık ediyorlar.Bizim okul müdürü aidat istemiş 100 tl bizim öğretmende eylülde okul açıldı masrafları var ekimde bayram var masrafları var kasım-aralık gibi verirler demiş.yine de çok uygun canım, tek bir kitap bakıyorum misal 18-20 tl diyor internette.
Bizim de böyle uygun bir set bulur inşallah öğretmenleri. Cuma günü 12 de de bizim toplantı var.
İnşallah şöyle işini gerçekten iyi yapan helal süt emmiş bir bakıcı bulursunda senden sonra bizde rahatlarız burada valla bende çok üzülüyorum çocuklara.Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın cnm.bir de yarın eşim sabah 6.00 da çıkacak evden..beni merkeze bırakacak kimse olmadığı için sabah 7.00 otobüsüne binip merkeze gitmem lazım..ordan da ilçenin belediye otobüsüne binmem lazım.
geçenlerde 2 kez eşim yine evden erken çıktı. ilçelere gidip dana bakıyorlar. 150 tane dana vardı. şimdi çiftlik sahibi danaları çoğaltmayı planladı..alım yapıyorlar gidip gidip. 3-5 adet.
dedim bakıcıma da. böyle olacak yarın diye. saat 6.50 de en geç bakıcıya bırakmalıyım .
zor olacak falan dedim..emme gelmem dedi
evine misafir geliyor 2 seferdir. evi 2 +1
salon kapısı kapalı ve içerisi karanlık oluyor.misafiri uyuyor..bizim oğlanlar mutfakta oturuyor falan..zor işler anlayacağınız..hep bi tuhaflık var şu bakıcı olaylarında.
100 tl mi, kız neymiş o kadar, senede 1 kere mi verceksiniz? Öğretmeniniz de ne iyiymiş sizi savunmuş.evet sanırım tüm 3.sınıflar anlaşma yapıyorlar adamlar kendi getiriyor dağıtıyor hemde uygun fiyata.Öğretmenler ön ayak oluyor bu işe bayağa pazarlık ediyorlar.Bizim okul müdürü aidat istemiş 100 tl bizim öğretmende eylülde okul açıldı masrafları var ekimde bayram var masrafları var kasım-aralık gibi verirler demiş.
kızçeler. bu akşam yemeğe gitmeyi çok isterim. hem de yemeğim yok.
gelemem dedi yine
doğuma kadar bari dedim
gelemem dedi.
oluur dedi.
mecburum arkadaşlar
canım benim yaaaa...dualarla ayaktayız vallahi.çocuklarla başbaşa yemek zor zaten de, ailecek gidersiniz, olmazsa hafta sonu ayarla bişeyler. Dediğim gibi pastayı önceden al, yemekten sonra masaya getirsinler? Sürpriz olur.
Allah kolaylık versin canım da, işin gerçekten zor. Apartmanda bakmak isteyen var diyordun?
Canım yaaa, gerçekten biran önce bir çözüm bulursun inşallah, mutfakta çocuk mu dururmuş, kıyamam oğluşlarına. Sen sonuçta parasını verip baktırıyorsun, niye böyle yapıyor bu kadın? Senin için dua edeceğim canım arkadaşım, hayırlı bir bakıcı bulman için, Allah tez zamanda seni rahata kavuşturacak bir bakıcı nasip etsin sana inşallah.
İnsanlara da sinir oluyorum ama, önceki bakıcın da böyleydi, sonra da pişman olur.
canım yaaaa, bir de açık açık söylüyor. Üzülme inşallah tez zamanda iyi birini bulacaksın, bak bugün hepimiz dua ettik senin içincanım benim yaaaa...dualarla ayaktayız vallahi.
evet onlar paraya bakıyor canım..ay geçsin param gelsin ..
15 gün yıllık izindeydik ya..gelince uğradık ona..dedim dinlenmişsindir 15 gün..yoookkk..aynı bişey yapmadık...dedi..
güler misin ağlar mısın..
gerçekten çocuklar için özel bir şey yapmıyor..sabah karınları doyuyor..öğlen yemekleri..sonra çartoon tv. ya da terete çocukk...
bu kadar...
canım dün aslında yan komşumla konuştum..o da bakabilirim diye söyledi ..ama apartmanda bi yaşlı teyze var..o benim üst komşuma demiş sana baktırır bakıcı arayacak yakında..bakıcısı doğum yapacak diye söylemiş..şu yaşlı teyzeler ne bilmiş bir bilseniz..dilek sen böyle anlattığın zaman inan ki ben çok üzülüyorum.Allah işini rast getirsin inşallah arkadaşım.. inşallahhh istediğin gibi birini bulursun bu mübarek ay hürmetine.
amin arkadaşım inşallah..bakalım kim olacak yeni bakıcı..İnşallah şöyle işini gerçekten iyi yapan helal süt emmiş bir bakıcı bulursunda senden sonra bizde rahatlarız burada valla bende çok üzülüyorum çocuklara.Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın cnm.
bizim senede 1 kez 75 tl. aidatımız var okula..aama okulumuz bal dök yala...fazla bile isteseler değer.100 tl mi, kız neymiş o kadar, senede 1 kere mi verceksiniz? Öğretmeniniz de ne iyiymiş sizi savunmuş.