İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bizim toplantı olmadı bakalım ne zaman yapacak o zaman söyler.
ingilizce öğretmeni kitap istedi onu aldık. 2 kitap 1 tane cd var.
adı ne canım kitapların?

günaydın canım,
yemeğe çıkın canım, değişiklik olur, restauranta pastanı alıp gitsen, yemeğin üstüne onlar hazırlayıp pastayı getirseler, mumları yakılmış olarak?imkan varsa böyle bişey olabilir.
ödevler başlamış, hadi bakalım, tabii 3 ay rahattan sonra 12 sayfa zoruna gider çocuğun, ama zaten sizin geçen senelerde de çok oluyordu ödevler, alışır 2-3 gün sonra.

Cumaya denk gelseymiş süper olurmuş dışarda yemek güzel olurdu,gerçi işlerinini ayarlayabilirsen öyle yapabilirsin.Ama olmazsada üzülme evdede güzel bir pastayla kutlayıp bu haftasonu dışarda yemeklede telafi edebilirsin..

5 kitap 20 tl ye mi aldınız? Çok uygunmuş canım, darısı bizim başımıza artık.

Son düzenleme:
kitabın adı aklımda değil bakayım da bildireyim.

Günaydııııııııııııııııınnnnn kızlarrrr

herkesler iyidir inşallah haftasonu yaklaştı sonbahar iyiden iyiye göstermeye başladı kendini sabahları baya serin oluyor...

Ne güzel sen gitmeden bitmiş ödevlerin bir kısmı böyle olduğunda gerçekten rahat oluyor değil mi...

Bababnın ödev desteği iyi olmuş canım, sende kendi işlerine bakmışsın, düb benim oğlan daha eve girer girmez diyorki anne hani okumadığım kitaplar varya kutunun içinde onları okula götüreceğim kitaplığa koyacağım diyor...

O daha küçücüktü gazeteden kuponla almıştım bir koli hikaye kitabı var aslında tam şimdi okuyabileceği zaman ama resimli olmadığı için o kitaplar hoşuna gitmiyor okula vermek istiyormuş :)))))))))))))

Evet ben de deneme sınavları faydalı olur diye düşünüyorum dediğin gibi hem sınav olmaya alışırlar hemde durum analizi yapılabilir. Yardımcı kitaplarda gelmiş ne güzel bizim daha toplantı için ses çıkmadı öğretmenden... İnşallah bu hafta olmaz hiç vaktim yok çünkü...

Evet sonrası zor tabi biz bile koca insanlar bir hafta tatil sonra alışma süreci geçiriyorsak çocuklar napsın...

bizim toplantı olmadı bakalım ne zaman yapacak o zaman söyler.
ingilizce öğretmeni kitap istedi onu aldık. 2 kitap 1 tane cd var.

Daha bizimkiler hiç ingilizce dersi yapmadılar biliyormusun...Bizde de olmadı toplantı... Kitaplarınız hayırlı olsunnnn

akşama alırsın havadisleri canım sende, bence durumun neye elveriyorsa ve içinden ne geliyorsa onu yap canım. Dışarda yemek değişiklik olabilir ama çocukları bırakacak yer olmadığında belki daha yorucu olur başbaşa kalamazsınız bu yüzden evde değerlednrimekte güzel olabilir. Yada cumaya bırakıp dışarda güzel bir şeyler yapılabilir yemek vs.
hayat bilgisinden aynıymış ödevlerimiz birde matematik vardı bizim...

dün akşam hazırladığım kartlarla ingilizce çalıştık biraz baya keyifli oldu biliyormusun canımm senin fikrindi çok teşekkür ederim...

birde hayat bilgisinde anlatılan konularda konuştuk biraz akşam hoşgörü, dayanışma, yardımlaaşma, bende dün duyarlı olmak olgusunu anlatamadım yaa çokda yorguın baştan savma oldu üzerinden geçmemiz lazım...

sürekli tembihliyorum yazılacağını bitir diye.kendisi de sevindi akşam hemen bitince ödevi.

böyle böyle alışacaklar canım inşallah kendi başlarının çaresine bakmaya...

30 tl cnm,birde evde çözmeleri için test kitabı aldıracak onu bakıcam haftasonu
yine de çok uygun canım, tek bir kitap bakıyorum misal 18-20 tl diyor internette.
Bizim de böyle uygun bir set bulur inşallah öğretmenleri. Cuma günü 12 de de bizim toplantı var.

kızçeler. bu akşam yemeğe gitmeyi çok isterim. hem de yemeğim yok.
sadece sabah kalkıtm yeşil mercimek haşladım . akşama çorba yaaparım diye düşündüm en kötü ihtimal erişteli..emir aç geliyor ya okuldan.
bilemiyorum .zelişçim bizim baş başa yemek yememiz olanaksız sanıyorum.
bu sabah yine zor oldu bakıcıya bırakırken..anam ağladı y ani.. çantalar poşetler..hava buz gibi..arabaya koyuyoruz çocukları sabah . bakıcının evinin oraaya araç girmiyor.baya yürüyoruz. sabah..çocuklar üşüyor..
yine ddedim bu sabah bize gelemez misin diye
gelemem dedi yine
doğuma kadar bari dedim
gelemem dedi.
o zaman ben eve bakıcı bakacağım dedim.
oluur dedi.
mecburum arkadaşlar

bir de yarın eşim sabah 6.00 da çıkacak evden..beni merkeze bırakacak kimse olmadığı için sabah 7.00 otobüsüne binip merkeze gitmem lazım..ordan da ilçenin belediye otobüsüne binmem lazım.
geçenlerde 2 kez eşim yine evden erken çıktı. ilçelere gidip dana bakıyorlar. 150 tane dana vardı. şimdi çiftlik sahibi danaları çoğaltmayı planladı..alım yapıyorlar gidip gidip. 3-5 adet.
dedim bakıcıma da. böyle olacak yarın diye. saat 6.50 de en geç bakıcıya bırakmalıyım .

zor olacak falan dedim..emme gelmem dedi

evine misafir geliyor 2 seferdir. evi 2 +1
salon kapısı kapalı ve içerisi karanlık oluyor.misafiri uyuyor..bizim oğlanlar mutfakta oturuyor falan..zor işler anlayacağınız..hep bi tuhaflık var şu bakıcı olaylarında.

çocuklarla başbaşa yemek zor zaten de, ailecek gidersiniz, olmazsa hafta sonu ayarla bişeyler. Dediğim gibi pastayı önceden al, yemekten sonra masaya getirsinler? Sürpriz olur.
Allah kolaylık versin canım da, işin gerçekten zor. Apartmanda bakmak isteyen var diyordun?

Canım yaaa, gerçekten biran önce bir çözüm bulursun inşallah, mutfakta çocuk mu dururmuş, kıyamam oğluşlarına. Sen sonuçta parasını verip baktırıyorsun, niye böyle yapıyor bu kadın? Senin için dua edeceğim canım arkadaşım, hayırlı bir bakıcı bulman için, Allah tez zamanda seni rahata kavuşturacak bir bakıcı nasip etsin sana inşallah.
İnsanlara da sinir oluyorum ama, önceki bakıcın da böyleydi, sonra da pişman olur.

dilek sen böyle anlattığın zaman inan ki ben çok üzülüyorum.Allah işini rast getirsin inşallah arkadaşım.. inşallahhh istediğin gibi birini bulursun bu mübarek ay hürmetine.

yine de çok uygun canım, tek bir kitap bakıyorum misal 18-20 tl diyor internette.
Bizim de böyle uygun bir set bulur inşallah öğretmenleri. Cuma günü 12 de de bizim toplantı var.
evet sanırım tüm 3.sınıflar anlaşma yapıyorlar adamlar kendi getiriyor dağıtıyor hemde uygun fiyata.Öğretmenler ön ayak oluyor bu işe bayağa pazarlık ediyorlar.Bizim okul müdürü aidat istemiş 100 tl bizim öğretmende eylülde okul açıldı masrafları var ekimde bayram var masrafları var kasım-aralık gibi verirler demiş.

İnşallah şöyle işini gerçekten iyi yapan helal süt emmiş bir bakıcı bulursunda senden sonra bizde rahatlarız burada valla bende çok üzülüyorum çocuklara.Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın cnm.

100 tl mi, kız neymiş o kadar, senede 1 kere mi verceksiniz? Öğretmeniniz de ne iyiymiş sizi savunmuş.

ayyy canım yaa okurken bile içim acıdı umarım en kısa zamanda bulursun iyi bir bakıcı bide yani senin gibi biriyle çalışmak kolay tek isteğin çocuklarına iyi davranması kendi evinde bakması hiç bir zorluğu yok iyide para veriyorsun inşallah canım inşallah bulursunnn

canım benim yaaaa...dualarla ayaktayız vallahi.

evet onlar paraya bakıyor canım..ay geçsin param gelsin ..

15 gün yıllık izindeydik ya..gelince uğradık ona..dedim dinlenmişsindir 15 gün..yoookkk..aynı bişey yapmadık...dedi..
güler misin ağlar mısın..
gerçekten çocuklar için özel bir şey yapmıyor..sabah karınları doyuyor..öğlen yemekleri..sonra çartoon tv. ya da terete çocukk...

bu kadar...

canım yaaaa, bir de açık açık söylüyor. Üzülme inşallah tez zamanda iyi birini bulacaksın, bak bugün hepimiz dua ettik senin için

dilek sen böyle anlattığın zaman inan ki ben çok üzülüyorum.Allah işini rast getirsin inşallah arkadaşım.. inşallahhh istediğin gibi birini bulursun bu mübarek ay hürmetine.
canım dün aslında yan komşumla konuştum..o da bakabilirim diye söyledi ..ama apartmanda bi yaşlı teyze var..o benim üst komşuma demiş sana baktırır bakıcı arayacak yakında..bakıcısı doğum yapacak diye söylemiş..şu yaşlı teyzeler ne bilmiş bir bilseniz..
işte yan komşum da yani üst komşu sizin çocuklara bakacağını sanıyor dedi..
ben birşey söylemedim ona dedim..benim haberim yok dedim..
ama o kendine plan bile yaptı falan dedi..
küser mi bana falan dedi...
artık bilemiyorum..ben yan komşumun bakması taraftarıyım.

amin arkadaşım inşallah..bakalım kim olacak yeni bakıcı..

yan komşum kabul ederse öğlen emir okula gidene kadar bende olacaklar..öğlenden sonra kendi evine geçer..kızı okuladan gelecek onun da..2 kızı var ..biri lisede diğeri 6. sınıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…