- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
bizim de bugün toplantı bakalım neler çıkacak? İngilizceden geçen hafta fiiler vermiş, bu hafta da sayılar vardı, daha yapmadık, pazar gününe attı benim kız.günaydın kızçeler.
bizim akşam ödevimiz sadece öğretmenin verdiği 4 sayfa fotokopiydi
içinde fen ile ilgili duyu organları , türçe ile ilgili yapım eki bulmalar, matematik ile ilgili de simetri tamamlama vardı.
başka ödev yoktu.
dün toplantı olmuş
okul aidatı 80 tl olmuş...yıllık..
ayrıca 50 şer tl toplanacakmış..sınıfın bilgisayarı çok eskimiş..o değişecekmiş.
4 tane kitap ismi vermiş ..onlar alınacak..soru bankaları yani..
daha önce ismini hiç duymadığım yayın evlerine ait..
ama hatırlamıyorum..pazartesi bakar yazarım size olmazsa.belki siz bilirsiniz.
ingilizce dersi bugün bizim oğluşun.
geçen hafta ne işlediler hiç bilmiyorum.
songulcum inşallah bakıcımız artık iyi olsun..çocuklarım mutlu olsun..benim de kafam rahat olsun..
sen çok şanslısın..bi de babaanneniz size geliyormuş..ne güzel..daha ne istersin ki ...
Ay işte aynı benimkibenim oğluşum da hiç cetvel kullanmıyor..
Allah a emanet..yapıyor kaldırıyor..eciş büçüş..heheheheh
Allah allah niye acaba ısrarla gel diyor? Umarım bişey yoktur.evet ya akşam derslerle uğraşmaktan bazen oyuna vakit kalmıyor buda çok kötü tabii neyse haftasonu geldiiii
sabah okula gitmeden aradım kuzumu sesini duyayım diye anne diyor bugün öğlen de okula gelsene halbuki dün akşamda aynı şeyi kaç defa söyledi bende anlattım gelemem oğlum diye içten içede acaba bir sorun mu var diyorum bugün bakalım belki babasına söylerim de o gider
bizde henüz evde hiç kullanmadık cetvellerini ama dün okulda cetvellerle resim çüzmiş oğluş ara ara yaptırmak lazım evde de aslında ama hangi birine vakit bulucaz ki
Gider canım okuma ve anlama önemli bir adım siz hallettiniz bunu bizim hala sıkıntılı bu ara başka bir öğretmen arayışındayız bakalım neler olacak...
Simetri de gerekiyor cetvel kullanmaları.
İnşallah siz de halledersiniz canım.
Öğretmen de nasıl olacak acaba yaa, var mı okulda değiştirebileceğin iyi bir öğretmen? Bir de arkadaşlarından ayrılacak.