İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızçeler.
bizim akşam ödevimiz sadece öğretmenin verdiği 4 sayfa fotokopiydi
içinde fen ile ilgili duyu organları , türçe ile ilgili yapım eki bulmalar, matematik ile ilgili de simetri tamamlama vardı.
başka ödev yoktu.
dün toplantı olmuş
okul aidatı 80 tl olmuş...yıllık..

ayrıca 50 şer tl toplanacakmış..sınıfın bilgisayarı çok eskimiş..o değişecekmiş.

4 tane kitap ismi vermiş ..onlar alınacak..soru bankaları yani..
daha önce ismini hiç duymadığım yayın evlerine ait..
ama hatırlamıyorum..pazartesi bakar yazarım size olmazsa.belki siz bilirsiniz.

ingilizce dersi bugün bizim oğluşun.
geçen hafta ne işlediler hiç bilmiyorum.

songulcum inşallah bakıcımız artık iyi olsun..çocuklarım mutlu olsun..benim de kafam rahat olsun..

sen çok şanslısın..bi de babaanneniz size geliyormuş..ne güzel..daha ne istersin ki ...
bizim de bugün toplantı bakalım neler çıkacak? İngilizceden geçen hafta fiiler vermiş, bu hafta da sayılar vardı, daha yapmadık, pazar gününe attı benim kız.

benim oğluşum da hiç cetvel kullanmıyor..
Allah a emanet..yapıyor kaldırıyor..eciş büçüş..heheheheh
Ay işte aynı benimki:KK53::KK53:

evet ya akşam derslerle uğraşmaktan bazen oyuna vakit kalmıyor buda çok kötü tabii neyse haftasonu geldiiii

sabah okula gitmeden aradım kuzumu sesini duyayım diye anne diyor bugün öğlen de okula gelsene halbuki dün akşamda aynı şeyi kaç defa söyledi bende anlattım gelemem oğlum diye içten içede acaba bir sorun mu var diyorum bugün bakalım belki babasına söylerim de o gider

bizde henüz evde hiç kullanmadık cetvellerini ama dün okulda cetvellerle resim çüzmiş oğluş ara ara yaptırmak lazım evde de aslında ama hangi birine vakit bulucaz ki

Gider canım okuma ve anlama önemli bir adım siz hallettiniz bunu bizim hala sıkıntılı bu ara başka bir öğretmen arayışındayız bakalım neler olacak...
Allah allah niye acaba ısrarla gel diyor? Umarım bişey yoktur.
Simetri de gerekiyor cetvel kullanmaları.
İnşallah siz de halledersiniz canım.
Öğretmen de nasıl olacak acaba yaa, var mı okulda değiştirebileceğin iyi bir öğretmen? Bir de arkadaşlarından ayrılacak.:KK64::KK64:

bizim de bugün toplantı bakalım neler çıkacak? İngilizceden geçen hafta fiiler vermiş, bu hafta da sayılar vardı, daha yapmadık, pazar gününe attı benim kız.

Öğretmen de nasıl olacak acaba yaa, var mı okulda değiştirebileceğin iyi bir öğretmen? Bir de arkadaşlarından ayrılacak.:KK64::KK64:

Canım okuldaki öğretmeni değil özel öğretmen arıyoruz

canımcım umarım gönlüne göre bir öğretmen bulursun..
bize yaz gelişmeleri..tavsiye eden olur belki velilerden ya da tanıdıklarından.

bir de çocuk anne okula bugün gelir misin diyorsa kesin bir sıkıntısı vardır.bi şekilde gidin okula bugün canım..

canımcım umarım gönlüne göre bir öğretmen bulursun..
bize yaz gelişmeleri..tavsiye eden olur belki velilerden ya da tanıdıklarından.

bir de çocuk anne okula bugün gelir misin diyorsa kesin bir sıkıntısı vardır.bi şekilde gidin okula bugün canım..

Yazarım tabi canım

Bende öyle hissediyorum az önce aradım eşimi gidebilirsen git dedim ama erkekler bizim gibi değil işte

yoktur bişey bilmem ne vır vır vırrr :KK62::KK62::KK62:

ingilizceden hangi filler vardı acaba..
bir de ingilizce kitabını bu sabah çantasına koyarken içine bir baktım , dinleme şeklidne resimler gördüm..her konu başında..acaba cd si de olması mi gerekiyor diye düşündüm..bizde yok da.

günaydın kızçeler.
bizim akşam ödevimiz sadece öğretmenin verdiği 4 sayfa fotokopiydi
içinde fen ile ilgili duyu organları , türçe ile ilgili yapım eki bulmalar, matematik ile ilgili de simetri tamamlama vardı.
başka ödev yoktu.
dün toplantı olmuş
okul aidatı 80 tl olmuş...yıllık..

ayrıca 50 şer tl toplanacakmış..sınıfın bilgisayarı çok eskimiş..o değişecekmiş.

4 tane kitap ismi vermiş ..onlar alınacak..soru bankaları yani..
daha önce ismini hiç duymadığım yayın evlerine ait..
ama hatırlamıyorum..pazartesi bakar yazarım size olmazsa.belki siz bilirsiniz.

ingilizce dersi bugün bizim oğluşun.
geçen hafta ne işlediler hiç bilmiyorum.

songulcum inşallah bakıcımız artık iyi olsun..çocuklarım mutlu olsun..benim de kafam rahat olsun..

sen çok şanslısın..bi de babaanneniz size geliyormuş..ne güzel..daha ne istersin ki ...
geçen sene 100 tl vermiştik biz. bakalım bu sene kaç olacak.
bizim öğretmen ne zaman aldıracak bakalım yardımcı kitapları.şimdilik ödevler az ama o zaman yaprak yaprak gelir artık.

günaydın kızlarrr,
bizde de simetriden 5 tane örnek yapın demiş, benim kız cetvel kullanmayı sevmiyor, biraz o yüzden tartıştık, bu sene bir de ben bilirim havası var ki zaten üstünde, aldı defterini kendi yaptı kaldırdı.:KK53::KK53: İşimiz var yani, şimdiden triplere başladık.
Bir de hikaye kitabı vermiş 30 sayfalık, küçük, yarısı resimli, onu okudu. Dakika tuttum ilk başta, o zaman hoşuna gidiyor, 3 kere 1 er dakika tuttuk, önce 100-105-110 kelime okudu. Nasıl okuma hızı bilmiyorum?
Sonrasında da normal okudu, kaldırdı ödevleri, başka ödev yoktu.
günaydın cnm,maşallah güzel okuyor kuzun aferin ona.Cetvel konusunda hepsi aynı uğraşmak istemiyor ama bizim babamız diretiyor uğraştırıyor biraz bende ses etmiyorum öğrensin kullanmayı diye.Haftasonları vakit genişken o istemesede uğraştır biraz eli alışsın onada.Halbuki biraz alışsalar ne kadar basit gelecek.

hımm anladım canım, inekle.com dan da yararlanabilirsiniz arkadaşlar, gerçi ufaklar için gerek yok şimdilik de, benim büyük kız çok yararlanıyor, orda bir abla buldu kendine, sevdi de, sürekli görüşüyor, sağolsun kızcağız da ilgileniyor, bir nevi koçu gibi yanii. Mesajlarına bakıyorum da, bize anlatmadıklarını ona anlatıyor.
ingilizceden hangi filler vardı acaba..
bir de ingilizce kitabını bu sabah çantasına koyarken içine bir baktım , dinleme şeklidne resimler gördüm..her konu başında..acaba cd si de olması mi gerekiyor diye düşündüm..bizde yok da.
win-run-walk-spin-look-start-stop bu fiiler vardı canım. Canım ben de gördüm onu ama bizde de Cd yok:KK64::KK64:

evet ya akşam derslerle uğraşmaktan bazen oyuna vakit kalmıyor buda çok kötü tabii neyse haftasonu geldiiii

sabah okula gitmeden aradım kuzumu sesini duyayım diye anne diyor bugün öğlen de okula gelsene halbuki dün akşamda aynı şeyi kaç defa söyledi bende anlattım gelemem oğlum diye içten içede acaba bir sorun mu var diyorum bugün bakalım belki babasına söylerim de o gider

bizde henüz evde hiç kullanmadık cetvellerini ama dün okulda cetvellerle resim çüzmiş oğluş ara ara yaptırmak lazım evde de aslında ama hangi birine vakit bulucaz ki

Gider canım okuma ve anlama önemli bir adım siz hallettiniz bunu bizim hala sıkıntılı bu ara başka bir öğretmen arayışındayız bakalım neler olacak...
iyi düşünmüşsün zeliş gitsin tabi eşin müsaitse,erkek çocukları daha içe kapanık oluyo varsa bir sıkıntısı bilmek lazım.

Günaydın canım azmış ödeviniz

Bizimde akşam müzik ödevi varmış kitaptan İstiklal marşı ile ilgili sayfalar yapmıştı babasıyla.

Fen bilgisinden de duyu organları ile ilgili özet yazdık bizimde ödevimiz bu kadardı ama türkçeden de dayanışma metnini okuduk tekrar. Çok azda ingilizce önneleri tekrar ettik.
Ben artık biraz eşime yıktım ödev olayını ne vardı çok hatırlamıyorum matematiği babasıyla yapıyorda türkçedende kitapta evde uyulması gereken kurallar ve uyulmazsa ne olur konusunu yazdı birde bayram sabahı ailede nasıl yaşanır resimlenecekti.

kızlar dün eve gittim benim kız toz alıyor.:KK57::KK57: süpürmüş,yerleri silmiş. bende kızıma teşekkür ederim annecim ellerine sağlık dedim öptüm..eee napalım çalışanlar haftada 1 süpürebiliyoruz. ben öyle yapıyorum napim.pazar günü temizlemiştim evi benim kız tozlu gördü herhalde evi.

kızlar dün eve gittim benim kız toz alıyor.:KK57::KK57: süpürmüş,yerleri silmiş. bende kızıma teşekkür ederim annecim ellerine sağlık dedim öptüm..eee napalım çalışanlar haftada 1 süpürebiliyoruz. ben öyle yapıyorum napim.pazar günü temizlemiştim evi benim kız tozlu gördü herhalde evi.
Aferin ona,hep diyorum kızı olan bayanlar çok şanslı diye.Aklı erdikçe sana dahada yardımı dokunacaktır ama birazda alıştırmaya bağlı diye düşünüyorum.Benimde yiğenim var lise 2 ye gidiyor elini bişeye sürmez odası darmadağın anneden alışmadı çünkü yaptırmadılar zmanında.o yüzden arada haftasonları biraz işe alıştır vakti olduğu zamanlarda.

günaydın cnm,maşallah güzel okuyor kuzun aferin ona.Cetvel konusunda hepsi aynı uğraşmak istemiyor ama bizim babamız diretiyor uğraştırıyor biraz bende ses etmiyorum öğrensin kullanmayı diye.Haftasonları vakit genişken o istemesede uğraştır biraz eli alışsın onada.Halbuki biraz alışsalar ne kadar basit gelecek.
sana da günaydın canım, sağolasın.
Evet alışsa, düzgün düzgün yapsa ödevlerini iyi olacak. Ne güzel senin eşin uğraşıyor, keşke bizim ki de uğraşsa.

maşallah kızına canım:nazar::nazar:

hımm anladım canım, inekle.com dan da yararlanabilirsiniz arkadaşlar, gerçi ufaklar için gerek yok şimdilik de, benim büyük kız çok yararlanıyor, orda bir abla buldu kendine, sevdi de, sürekli görüşüyor, sağolsun kızcağız da ilgileniyor, bir nevi koçu gibi yanii. Mesajlarına bakıyorum da, bize anlatmadıklarını ona anlatıyor.
win-run-walk-spin-look-start-stop bu fiiler vardı canım. Canım ben de gördüm onu ama bizde de Cd yok:KK64::KK64:
yok demek sizin de..demek ki biz kaybetmedik cd yi iyi bari.
güzelmiş .
kızın da güzel okuyor fadimecim..
bizim öğretmen de haftasonu okuma yaptırın dakika tutun diye not aldırmış çocuklara..bir de yine pazartesi günü duyu organlarıyla ilgili test yapacakmış.onu yazdırmış..çalışın haftasonu diye.

X