İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

slm cnm,hengameler başladı akşamları dimi?bende hadi demekten bıkıyorum akşam ya,biraz ödev bırakmış akşama hadi oğlum yatacak oyalanıyor hadi oğlum 10 da zor yatırıyorum sabahta kalkamıyor napıcaz bilmem.Senin dediğin uzman doğan cüceloğlu olabi
slm cnm,hengameler başladı akşamları dimi?bende hadi demekten bıkıyorum akşam ya,biraz ödev bırakmış akşama hadi oğlum yatacak oyalanıyor hadi oğlum 10 da zor yatırıyorum sabahta kalkamıyor napıcaz bilmem.Senin dediğin uzman doğan cüceloğlu olabilirmi?bu sabah ablamla konuştukta onun programı varmış bu sabah netten seyret bak hadilerin bitecek dedi ama seyredemedim de bi ara bakıcam.

günaydın canım.. bende oğlana yapabildiklerini yap dedim. özellikle yazma varsa ağır yazıyor çünkü.
eşine geçmiş olsun cnm.Bende yapabildiklerini yap mutlaka akşama bırakma diye temmih ediyorum ama akşamada ödevler kalıcak gibime geliyor

aaa evet dediğin gibi doğan cüceloğlu olabilir bende müsait bir zamanda adamın yayın kayıtlarını izlemek istiyorum

eşine geçmiş olsun cnm.Bende yapabildiklerini yap mutlaka akşama bırakma diye temmih ediyorum ama akşamada ödevler kalıcak gibime geliyor
sağol canım pazartesiye randevu aldı doktora gidecek tekrar.Allahım annede acil şifalar versin inşallah.benim oğlan uyuyormuş şimdi. bende sabah yazılacağın olursa mutlaka yaz demiştim ama.

haribu ben bulamadım doğan cüceloğlu nun katıldığı programı.ablan hadilerin bitecek deyince çok merak ettim.

iyi valla bizde başladık ama ödev yok ....
hemen konulara mı başlıyorsunuz yoksa önce geçen sene tekrar mı?
türkçeden kitapta hikaye vardı o hikayeye göre mektup yazma yaptık akşam birde türkçe fotokopi kağıdı vermiş.yeni konulardı yani.Bakalım matematik olunca görücez tekrarlardanmı gidecek ilk etapta

sağol canım pazartesiye randevu aldı doktora gidecek tekrar.Allahım annede acil şifalar versin inşallah.benim oğlan uyuyormuş şimdi. bende sabah yazılacağın olursa mutlaka yaz demiştim ama.
sağolasın,Allahım nerde varsa şifasını versin inşallah.Uyuması ne güzelmiş benimki gündüz uyumuyorda halbuki uyusa 1-2 saat oda rahat eder bende.Dün dersini yaptıktan sonra tv karşısında gözleri kapanıyormuş neredeyse ama uyumadı dedi annem.

hımmm
türkçeden kitapta hikaye vardı o hikayeye göre mektup yazma yaptık akşam birde türkçe fotokopi kağıdı vermiş.yeni konulardı yani.Bakalım matematik olunca görücez tekrarlardanmı gidecek ilk etapta
bizimkiler kitap okumuş ikili çarpma yapmışlar bugün.....
kaç saat ders çalışıyorsunuz günlük...
avatardaki oğlun sanırım allah bağışlasın cnım

hımmm

bizimkiler kitap okumuş ikili çarpma yapmışlar bugün.....
kaç saat ders çalışıyorsunuz günlük...
avatardaki oğlun sanırım allah bağışlasın cnım
sağol cnm,hepimizinkini.Valla bu sene ilk defa sabahçı olduk öğleden sonra anneannede ders yapıyor yapabildiği kadar ama akşamada bırakıyor.Dün az bırakmış yarım satte bitti ama tam olarak yoğun ders vermeye başlamadı daha.bu buzdağının görünen kısmı birkaç gün sonra belli olur düzen.

günaydın kızlarr,
akşam fazla ödevi yoktu, okumalarını gündüzden yapmış, türkçe ve hayat bilgisinden çalışma kitabından üzerine yapılacaklar vardı, onları da yapmış. Ben sadece kontrol ettim. Biraz ateşi var gibiydi, sabaha artmış, okula gidemedi. Anneannede kaldı, ağlayıp duruyordu. İnşallah akşama iyileşir. İlk gün buzlu su koymuştum yanına, hemen ılımasın su diye, sanırım ondan oldu kendi elimle çocuğu hasta ettim.

günaydın canım geçmiş olsun. havalarda soğudu buzlu su fazla olur.bizimde ödevimiz kitaptan kunduz metni başlığı tam hatırlayamadım şimdi.onu okuduk arkasındaki çalışmasını yaptık.yazılacak vardı birde onları yazdı.

geçmiş olsun canım sezonu açtınız desene..
valla bende korkuyorum okulkda açıldı artık mikropları alır alır gelir eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…