- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
günaydın kızlarr,
akşam fazla ödevi yoktu, okumalarını gündüzden yapmış, türkçe ve hayat bilgisinden çalışma kitabından üzerine yapılacaklar vardı, onları da yapmış. Ben sadece kontrol ettim. Biraz ateşi var gibiydi, sabaha artmış, okula gidemedi. Anneannede kaldı, ağlayıp duruyordu. İnşallah akşama iyileşir. İlk gün buzlu su koymuştum yanına, hemen ılımasın su diye, sanırım ondan oldu kendi elimle çocuğu hasta ettim.
günaydın canım geçmiş olsun. havalarda soğudu buzlu su fazla olur.bizimde ödevimiz kitaptan kunduz metni başlığı tam hatırlayamadım şimdi.onu okuduk arkasındaki çalışmasını yaptık.yazılacak vardı birde onları yazdı.
günaydın kızlar ne yapıyorsunuz
geçmiş olsun canım sezonu açtınız desene..
valla bende korkuyorum okulkda açıldı artık mikropları alır alır gelir eve
Günaydın kızlarrr İstanbulda fena bir yağmur var
Az evvel oğlanı aradım üzerine birşeyler alsın diye inşallah hasta olmaz.
Fadime canım çok geçmiş olsun kızına inşallah iyileşir hemencecik anane iyi bakar zaten.
Dün okulda şu kunduz metni varya deftere yazdırmış öğretmen ama bizimki sadece başlık yazıp bırakmış akşam ciddi bir konuşma yaptık yine meğer bambaşka nedenleri varmış yazmamak için neyse...
Evde yazmış metni defterine, matematikten 1 sayfa ödev vermiş öğretmen ilk konu olan düzelmlerle ilgili sayfayı çalışın demiş babamız yaprtırdı onuda.
Birde ders programı geldi dün ona göre gönderdik bugün eşyalarımızı...