İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın kızlarrrrr

Daha ilk günden ödevleri yalnız yapmaya teşvik başlamış ne güzel mutlaka bir zaman sonra alışacaklardır yalnız başlarına yapmaya en azından yapabildiklerini.

Dün okul çıkışı babamız almıştı oğluşu önceki kıyametler kopmuştu iğne yüzünden havuz için teste götürdüğümde dün babasıyla yaptırmışlar şükür. 2 sayfa matematik ödevi varmış onları yapmışlardı ben gittiğimde. Beni dışarda karşıladı oğluş "anne hiç ağlamadım iğne yaparlaken dondurma alırmısın" dedi. Eee aldık bizde.

Dün telefonlada konuşmuştum okul sonrası ama hiç okulu yada ödevleri vs sormadım hep nasıl olduğunu konuştuk akşam eve gidince biraz oyun hamurlarıyla oynadı sonra yalnız başına banyo yapmasına izin verdim. Sonrasında ben kitaplarını kaplarken oda kısa bir masal okudu sonra az biraz çarpım tablosu tekrarı yaptık.

Akşmımız böyle geçti kızlar. Önceki gün bir uzmanın yazısını okumuştum onu uygulamaya çalıştım inşallah iyi sonuç alırım bakalım zaman ne gösterecek.

Bulgar canım eşine çok geçmiş olsun, büyük kızının zaten dersleri iyiydi diye hatırlıyorum ve çok da haklısın çok önemli zamanlar bu zamanlar..

İnaycığım biliyor musun bizimde yaşlı bir erkek öğretmenimiz var ve aramız zaten malumunuz. Ama siz daha yenisiniz inşallah yanıltır sizi. Anlıyorum seni kızın üzüldüğünde sen daha beter üzülmüşsündür.
günaydın canım.. sağol canım. kızımın dersleri iyi ama bu 2 sene ipleri çok sıkı tutsun istiyorum. akşamda oğlanın bir kaç kırtasiye malzemesi vardı onları almaya çıktık yemekten sonra.ödevlerini bitirdik sıkıntısız geçti akşamımız.

günaydın canım.. sağol canım. kızımın dersleri iyi ama bu 2 sene ipleri çok sıkı tutsun istiyorum. akşamda oğlanın bir kaç kırtasiye malzemesi vardı onları almaya çıktık yemekten sonra.ödevlerini bitirdik sıkıntısız geçti akşamımız.

iyi olur inşallah canım, hepimiz elimizden geleni yapıyoruz inşallah hepsinin güzel ve mutlu hayatları olur canım...

maşallah canım oğluşuna, artık büyüyor annesi. Evet ödevlerini kendileri yapmaya alışsınlar artıkın. Bizim de fen bilgisinden yazılacak ödevi vardı, akşam yaptı. Onu ancak bitirebildi, başka ödev yoktu zaten.
Ne okumuştun canım, bize de anlatsana.
Biz de artık sabahları cümbür cemaat evden çıkıyoruz, 7,10 da ufaklığı bırakıyoruz okula, annemlere geçiyoruz 7,30 da da ordan çıkıp, 8 de büyük kızı bırakıp, eşim sonra beni bırakıp kendi işine geçiyor. Şimdilik durumlar böyle bakalım.
günaydın canım.. bende oğlana yapabildiklerini yap dedim. özellikle yazma varsa ağır yazıyor çünkü.

günaydın canım.. bende oğlana yapabildiklerini yap dedim. özellikle yazma varsa ağır yazıyor çünkü.
bizim ki de akşam bir görsen, dersin başına geçene kadar, vır vır vır konuşuyor, oturuyor kalkıyor:KK53::KK53: Artık sabaha bırakma şansı da yok, mecbur bitirmesi lazım, zamanla oturur herhalde artık.

kızlar noluyo ne ödevi iki günden
biz bişi yap mıyoruz daha
dün kitap felan okumuşlar

Günaydın herkese,

Okul başladı ilk günden ödev derdi de başladı. Dün öğleden sonra iki defa aradım yazma ödevini yap diye. Öğretmen İstiklal marşını Türkçe defterinizin ilk sayfasına yazın demiş. Eve bir gittim hiçbirşey yapılmamış. Bir sürü bahane. Ödev akşama kalınca geç yattı. Tabi sabah da zor kalktı.
Bu böyle olursa ikimiz de çok yoruluruz bir düzen oturtmam lazım.

Bizimkiler bir de dün okulda tatilde neler yaptıklarını yazmışlar defterlerine aklımda kalanları yazayım size onun yanında değil ama sonradan okuyup güldük eşimle.

Başlık; Tatilim Çok Güzel Geçti

Tatile annemle babamla kuşadasına gittik ama önce İzmire uğradık orada gezdik, otel çok güzeldi hemde havuzu vardı, denizde vardı. Hergün güzel güzel yemekler vardı hepsinden yedim. Havuza denize girdim. Sonra tatil bitti eve gittik :))))))))))))))

Gerçi tatilde biz anı defteri yazmıştık ama öğretmen ona bakmamış defterinize yazın demiş. Kısa yazmış karışık yazmış hatalar var ama o kadar mutlu oldum ki ben akşam "maşallah" oğluşuma bu bile büyük başarı bizim için...

Günaydın herkese,

Okul başladı ilk günden ödev derdi de başladı. Dün öğleden sonra iki defa aradım yazma ödevini yap diye. Öğretmen İstiklal marşını Türkçe defterinizin ilk sayfasına yazın demiş. Eve bir gittim hiçbirşey yapılmamış. Bir sürü bahane. Ödev akşama kalınca geç yattı. Tabi sabah da zor kalktı.
günaydın canım..tatil dönüşü çocuklarada bizede zor geliyor.
bizim ufaklıklar bu senede bizi yoracak gibi geliyor.

Günaydın herkese,

allah kolaylık versin canım, biz gitmeden ödevlerini yapmaması çok kötü, inşallah zamanla oturur düzeniniz.

Bizimkiler bir de dün okulda tatilde neler yaptıklarını yazmışlar defterlerine aklımda kalanları yazayım size onun yanında değil ama sonradan okuyup güldük eşimle.

Tatile annemle babamla kuşadasına gittik ama önce İzmire uğradık orada gezdik, otel çok güzeldi hemde havuzu vardı, denizde vardı. Hergün güzel güzel yemekler vardı hepsinden yedim. Havuza denize girdim. Sonra tatil bitti eve gittik :))))))))))))))

Gerçi tatilde biz anı defteri yazmıştık ama öğretmen ona bakmamış defterinize yazın demiş. Kısa yazmış karışık yazmış hatalar var ama o kadar mutlu oldum ki ben akşam "maşallah" oğluşuma bu bile büyük başarı bizim için...
Ha hay deniz ve havuz mu varmış, bir de güzel güzel yemekler. Çocuklar için ne olacak ki işte, özet geçmiş oğluşun:KK53::KK53:

maşallah oğluşa. zeliş hataları kelime içinde harfleri mi eksik yazıyor.benim oğluşta harfleri unutuyor arada.

allah kolaylık versin canım, biz gitmeden ödevlerini yapmaması çok kötü, inşallah zamanla oturur düzeniniz.

Ha hay deniz ve havuz mu varmış, bir de güzel güzel yemekler. Çocuklar için ne olacak ki işte, özet geçmiş oğluşun:KK53::KK53:

sorma baya özet olmuş kelimelerden tasarruf etmiş ama biliyormusun beni en çok mutlu eden şu ki bir önceki gün konuştuk onunla okuldan yapılması gerekenleri yapması için evde oyuna daha fazla zaman kalır böylelikle filan diye genelde biliyosunuz ya yapmazdı pek okulda hatta okulun ilk günü yazdıkları yazıyıda yarım bırakmıştı. Ama kısa da olsa bitirmiş olması çok önemliydi. tekrar maşallah kuzucuğuma inşallah böyle böyle alışacak...

maşallah oğluşa. zeliş hataları kelime içinde harfleri mi eksik yazıyor.benim oğluşta harfleri unutuyor arada.

saol canım. evet harf eksikleri de var ama genelde noktalı kelimelerin noktalarını unutmuş her zamanki gibi belliki acele etmiş.

sorma baya özet olmuş kelimelerden tasarruf etmiş ama biliyormusun beni en çok mutlu eden şu ki bir önceki gün konuştuk onunla okuldan yapılması gerekenleri yapması için evde oyuna daha fazla zaman kalır böylelikle filan diye genelde biliyosunuz ya yapmazdı pek okulda hatta okulun ilk günü yazdıkları yazıyıda yarım bırakmıştı. Ama kısa da olsa bitirmiş olması çok önemliydi. tekrar maşallah kuzucuğuma inşallah böyle böyle alışacak...
böyle böyle olacak demek ki Zelişim, hayırlısı inşallah çocuklarımız için. İnşallah daha da iyi günlerini görürüz.

X