- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
günaydın canım.. sağol canım. kızımın dersleri iyi ama bu 2 sene ipleri çok sıkı tutsun istiyorum. akşamda oğlanın bir kaç kırtasiye malzemesi vardı onları almaya çıktık yemekten sonra.ödevlerini bitirdik sıkıntısız geçti akşamımız.Günaydın kızlarrrrr
Daha ilk günden ödevleri yalnız yapmaya teşvik başlamış ne güzel mutlaka bir zaman sonra alışacaklardır yalnız başlarına yapmaya en azından yapabildiklerini.
Dün okul çıkışı babamız almıştı oğluşu önceki kıyametler kopmuştu iğne yüzünden havuz için teste götürdüğümde dün babasıyla yaptırmışlar şükür. 2 sayfa matematik ödevi varmış onları yapmışlardı ben gittiğimde. Beni dışarda karşıladı oğluş "anne hiç ağlamadım iğne yaparlaken dondurma alırmısın" dedi. Eee aldık bizde.
Dün telefonlada konuşmuştum okul sonrası ama hiç okulu yada ödevleri vs sormadım hep nasıl olduğunu konuştuk akşam eve gidince biraz oyun hamurlarıyla oynadı sonra yalnız başına banyo yapmasına izin verdim. Sonrasında ben kitaplarını kaplarken oda kısa bir masal okudu sonra az biraz çarpım tablosu tekrarı yaptık.
Akşmımız böyle geçti kızlar. Önceki gün bir uzmanın yazısını okumuştum onu uygulamaya çalıştım inşallah iyi sonuç alırım bakalım zaman ne gösterecek.
Bulgar canım eşine çok geçmiş olsun, büyük kızının zaten dersleri iyiydi diye hatırlıyorum ve çok da haklısın çok önemli zamanlar bu zamanlar..
İnaycığım biliyor musun bizimde yaşlı bir erkek öğretmenimiz var ve aramız zaten malumunuz. Ama siz daha yenisiniz inşallah yanıltır sizi. Anlıyorum seni kızın üzüldüğünde sen daha beter üzülmüşsündür.