- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
tsk ederim canım hepimizin çocuğunu bağışlasınAllah bağışlasın. amanda pek tatlıymış annesi.
aminnn.tsk ederim canım hepimizin çocuğunu bağışlasın
aminnnnn..tsk ederim canım hepimizin çocuğunu bağışlasın
fatmacım sen nasılsın görüşmeyeli anlat bakalım? tatile gittin mi, evde miydin, nasıl geçti yaz tatiliniz? Büyük kızın nasıl? Benimkisi imam hatibe başladı.aminnnnn..
çok şükür iyiyim canım. her zaman ki gibi işe git gel.tatile gitmedik evdeydik kızım dayısının kızıyla 1 haftalığına didime gittiler.oğlan eşim ben evdeydik.eşiminde omuzunda iltihap oluşmuş kolunu geriye doğru kaldıramıyor.fiziğe gidiyor şimdifatmacım sen nasılsın görüşmeyeli anlat bakalım? tatile gittin mi, evde miydin, nasıl geçti yaz tatiliniz? Büyük kızın nasıl? Benimkisi imam hatibe başladı.
ev de aranıyor canım yaa, çalışınca sürekli insan evi de istiyor. Eşine de geçmiş olsun, Allah şifa versin. Neden olmuş ki acaba, bişey demiyor mu doktorlar?çok şükür iyiyim canım. her zaman ki gibi işe git gel.tatile gitmedik evdeydik kızım dayısının kızıyla 1 haftalığına didime gittiler.oğlan eşim ben evdeydik.eşiminde omuzunda iltihap oluşmuş kolunu geriye doğru kaldıramıyor.fiziğe gidiyor şimdi
2 hafta da akupuntur yapıldı bakalım ne olacak. kızımda lise 3 e geçti dersaneye yazdırdık bakalım ne kadar çok çalışacak artık.hayırlı olsun sizinde okulunuz canım.inşallah güzel güzel çalışırlar artık..
özlemiştim ama geri aldım.bugün bütün aksilikler geldi yani.Fatura kesemedim printer ayarı bozuldu yapamıyorum,müşterilerden ödeme sorucam ulaşamıyorum,sinir harbi yani.Yeni öğretmeniniz hayırlı olsun o zman,gelen gideni aratmasın inşallah.Bizimkide bugün bir ödevini yalnız yapacak diğeride türkçeymiş anne zor dedi akşam beraber yaparız dedi tamam dedim.ay sorma o curcunayı, biz de dün burda gittik, anam talan edilmiş resmen, aradığını bulmak mümkün değil.
İnşallah daha da iyi haberlerini alırsınız annenin.
Beslenme verecekler mi bilmiyorum, geçen sene herkes kendi koyuyordu bişeyler. Bir de benim kız istemiyor biliyor musun, anne acıkmıyorum, beslenme koyma diyor.
evetttt çok şükür.
Değişti canım, artık yeni bir öğretmenimiz var, dün tanışmışlar. Okuma yaptırmış. eve de okuma ödevi vermiş, ben gidince anne ödevim bitti dedi. İşi de özledin yaniii o derece?
sağolun kızlar,inşallah hep iyi haberlerini alırız..ay sorma o curcunayı, biz de dün burda gittik, anam talan edilmiş resmen, aradığını bulmak mümkün değil.
İnşallah daha da iyi haberlerini alırsınız annenin.
Beslenme verecekler mi bilmiyorum, geçen sene herkes kendi koyuyordu bişeyler. Bir de benim kız istemiyor biliyor musun, anne acıkmıyorum, beslenme koyma diyor.
evetttt çok şükür.
Değişti canım, artık yeni bir öğretmenimiz var, dün tanışmışlar. Okuma yaptırmış. eve de okuma ödevi vermiş, ben gidince anne ödevim bitti dedi. İşi de özledin yaniii o derece?
onun tatil uzun sürdü baya ama oda doya doya bir tatil yaptı sanırsam.Zaten enerjikti artık dönüşü nasıl olur bilememEmir babaannesindeydi canım balıkesirde hem onu alıp hemde tatil yapaklardı resimlerini paylaşmış faceden gördüm. 1 hafta gecikmeli başlayacak emir okula
sağol canım..zorlamadan olmuş dedi doktor. fizik bu hafta son nolacak bakalım.ev de aranıyor canım yaa, çalışınca sürekli insan evi de istiyor. Eşine de geçmiş olsun, Allah şifa versin. Neden olmuş ki acaba, bişey demiyor mu doktorlar?
Kızına da başarılar dilerim, az kaldı, inşallah gönlünüze göre bir yer kazanır. Allah hepimizin çocuğuna akıl-fikir-sağlık-sıhhat versin canım.
aynen katılıyorum canım enerjisini düşünemiyorum.onun tatil uzun sürdü baya ama oda doya doya bir tatil yaptı sanırsam.Zaten enerjikti artık dönüşü nasıl olur bilemem
hay Allah desene tüm hepsi bugüne birikmiş.özlemiştim ama geri aldım.bugün bütün aksilikler geldi yani.Fatura kesemedim printer ayarı bozuldu yapamıyorum,müşterilerden ödeme sorucam ulaşamıyorum,sinir harbi yani.Yeni öğretmeniniz hayırlı olsun o zman,gelen gideni aratmasın inşallah.Bizimkide bugün bir ödevini yalnız yapacak diğeride türkçeymiş anne zor dedi akşam beraber yaparız dedi tamam dedim.
canım yaaa üzüldüm inan ama ne yapacaksınız, 2 sene idare edin artık, kızına da anlat,olumlu şeyler söyle. Onun önünden beğenmediğini vurgulama canım. 2 sene sonra birsürü öğretmeniniz olacak de. İnşallah alışırsınız.naber
okulumuz değişti biliyorsunuz..diğer okul yeniydi tahtalar kalemle yazılanlardandı para toplayıp dolap yapılmıştı projeksiyon cihazı vs almıştık kitaplar dolaplarında duruyordu taşımıyorlardı hergün. şuanki okul 40 senelik ben ordan mezun olalı 26 yıl olmuş ve sanki bıraktığım gibi duruyor :) 2 öğretmen için tavsiye almıştık iyi diye onlara yazdıramadık ricamız kabul olmadı erkek öğretmene düştü bayada yaşlıca ben sevmedim kızımda sevmemiş bütün akşam ağladı onu istemiyorum diye yapacak bişey yok tabi ama çok üzüldüm insan çocuğu için en iyisini istiyor tabi ama elden bişey gelmiyor diğer okul her anlamda daha iyiydi((
canım yaaa seni o kadar çok iyi anlıyorum ki, ama çocuklara anlatamıyoruz işte. İnşallah dediğin gibi çok çalışır da, yüzünü kara çıkartır. Allah bahtlarını açık etsin. Elbette kazansalar da kazanmasalar da bizim çocuklarımız, ama işte gönül öyle demiyor, neden iyi bir işleri, kolay bir hayatları olmasın diyosun.sağol canım..zorlamadan olmuş dedi doktor. fizik bu hafta son nolacak bakalım.
kızımında çok harıl harıl çalışacağını zannetmiyorum ama inşallah benim yüzümü kara çıkartır.ben istiyorum ki artık bu ve öbür sene dersten başını kaldırmasın, sürekli test çözsün çok mu şey istiyorum sence. kendi iyiliği için okuyup hayatını kurtarsın. okusa da okumasa da canı sağ olsun başımın üstünde yeri var.
merhaba canım.naber
okulumuz değişti biliyorsunuz..diğer okul yeniydi tahtalar kalemle yazılanlardandı para toplayıp dolap yapılmıştı projeksiyon cihazı vs almıştık kitaplar dolaplarında duruyordu taşımıyorlardı hergün. şuanki okul 40 senelik ben ordan mezun olalı 26 yıl olmuş ve sanki bıraktığım gibi duruyor :) 2 öğretmen için tavsiye almıştık iyi diye onlara yazdıramadık ricamız kabul olmadı erkek öğretmene düştü bayada yaşlıca ben sevmedim kızımda sevmemiş bütün akşam ağladı onu istemiyorum diye yapacak bişey yok tabi ama çok üzüldüm insan çocuğu için en iyisini istiyor tabi ama elden bişey gelmiyor diğer okul her anlamda daha iyiydi((
maşallah canım oğluşuna, artık büyüyor annesi. Evet ödevlerini kendileri yapmaya alışsınlar artıkın. Bizim de fen bilgisinden yazılacak ödevi vardı, akşam yaptı. Onu ancak bitirebildi, başka ödev yoktu zaten.Günaydın kızlarrrrr
Daha ilk günden ödevleri yalnız yapmaya teşvik başlamış ne güzel mutlaka bir zaman sonra alışacaklardır yalnız başlarına yapmaya en azından yapabildiklerini.
Dün okul çıkışı babamız almıştı oğluşu önceki kıyametler kopmuştu iğne yüzünden havuz için teste götürdüğümde dün babasıyla yaptırmışlar şükür. 2 sayfa matematik ödevi varmış onları yapmışlardı ben gittiğimde. Beni dışarda karşıladı oğluş "anne hiç ağlamadım iğne yaparlaken dondurma alırmısın" dedi. Eee aldık bizde.
Dün telefonlada konuşmuştum okul sonrası ama hiç okulu yada ödevleri vs sormadım hep nasıl olduğunu konuştuk akşam eve gidince biraz oyun hamurlarıyla oynadı sonra yalnız başına banyo yapmasına izin verdim. Sonrasında ben kitaplarını kaplarken oda kısa bir masal okudu sonra az biraz çarpım tablosu tekrarı yaptık.
Akşmımız böyle geçti kızlar. Önceki gün bir uzmanın yazısını okumuştum onu uygulamaya çalıştım inşallah iyi sonuç alırım bakalım zaman ne gösterecek.
Bulgar canım eşine çok geçmiş olsun, büyük kızının zaten dersleri iyiydi diye hatırlıyorum ve çok da haklısın çok önemli zamanlar bu zamanlar..
İnaycığım biliyor musun bizimde yaşlı bir erkek öğretmenimiz var ve aramız zaten malumunuz. Ama siz daha yenisiniz inşallah yanıltır sizi. Anlıyorum seni kızın üzüldüğünde sen daha beter üzülmüşsündür.