son hafta çocuklarınızı okula yolluyor musunuz hanımlar, bu konuda öğretmenlerinizin bi iması var mı, yollamayın ya da son güne kadar yollayın diye
ne kadar güzel her öğretmen öyle mi düşünür ki, bizim öğretmemiz bişey demedi bi imada da bulunmadı sormayada çekindim
cuma gün dersler boşmuş mesela çok kavga gürültü olmuş, o yüzden bende gitmesini istemiyorum
bizim geçen hafta bir gün öğretmeni gelmeyin demiş, sanırım o gün memurlerın grevi vardı..bugün kendisi gitmek istemediği için göndermedim. Ders işlemiyorlarmış, kağıt dağatıyor öğretmen onları yapıyoruz dedi. Evde oturmasındansa okula gitsin diyorum ben de, nasıl olsa bol bol tatil yapacaklar..
Çekinmeyin sorsaydınız keske ama öğretmen de getırmeyın demez siz bilirsiniz der. Göndermenize gerek yok bence boş boş sıkılır çocugunuz
bizimkilerde bi 3 haftadır test yapıyorlar zaten konular biteli çok oldu ve testlerde de hep aynı sorular bıktı testten, öğretmende muhtemelen oyalansınlar diye veriyor, kendi işlerini yapıyormuş bildiğim kadarıyla son haftalar öğretmenlerin çok evrak işi e okul işi oluyor
öğretmenizle iletişim problemimiz var malesef, sürekli yanlış anlaşılıyoruz o yüzden azami konuşmaya çalışıyorum, en iyisi yarın yollamıyım öğretmene bişey demeden
diyene bak
sanki topac çok hareketli
cuma günü ameliyata gidiyoruz dua edin bize
aaa nolduki canım çok geçmiş olsun
saolasın canım geçsin gitsin
elinde yağ bezesi gibi bi şey var o alınıp incelenecek
içini ferah tut canım, sadece yağ bezesidir bişeyi yoktur, çabuk atlatırsınız umarım
değil işte canım yağ değil kemik değil ne olduğu belli değil
damar toplanması diye şüpheleniyolar ama açılınca belli olacak
yaklaştıkça fena oluyorum
değil işte canım yağ değil kemik değil ne olduğu belli değil
damar toplanması diye şüpheleniyolar ama açılınca belli olacak
yaklaştıkça fena oluyorum
bu senede bitti, herkese geçmiş olsun:13::13:
ben şimdiden 4.sınıf için endişelenmeye başladım. daha önceki 4.sınıf forum yazılarına bakıyorumda baya zorlanmışlar..bir sürü değişik ders, yazılılar, projeler derken epey yorucu olmuş..gözüm korktu..
bende merak ediyorum nasıl olcak, çünkü şimdiye kadar düz mantık kullanarak ders çalışmadan da gidiyorlardı ama 4. sınıfta klasik oturup ders çalışmaları hatta ezber yapmaları gerekcek
meroza sen hazırlamak için bişeyler yapcakmısın 4. sınıfa, ben fen ve teknoloji kitabı aldım arada bakar belki diye ama pek oralı olcak gibi görünmüyor, duyduğum kadarıyla fen ve teknolojide sıkıntı yaşanıyormuş en çok