İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Başın sağolsun gül.
Babacığına Allahtan rahmet diliyorum canım.
Erken kayıplar daha çok yaralıyor insanı,sanki yakınımızdaki hiç kimseyi kaybetmiyecek gibi yaşıyoruz,ama hayat çok kısa işte.
Bende yaşadım bu acıyı yıllar önce,o yüzden söylediğimiz hiçbir şeyin seni avutmayacağını biliyorum canım,zamanla rutin hayatına dönüyor insan,geriye büyük bir özlem kalıyor.
Rabbim sabır versin sizlerede.

Sağol parkon.Teşekkür ederim.

Hepimizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun arkadaşlar.
Keşke gölgede bırakılmaya çalışılmasa bayramlarımız,coşkuyla,birlik ve beraberlik içinde kutlasak tüm milli bayramlarımızı

günaydın arkadaşlar son bir ay hatta daha az

Son düzenleme:
Tatilin gelmesini hiç istemiyorum ben.
Çok sıkılıyor çocuklar,eziyetide ben çekiyorum.

ya dimi, üç ay geçmek bilmiyo valla

gerçi bu sene bi yaz okulu buldum sonunda bir ay oda , iki ay yine evde

Yaz okulunu iyi yapmışsın canım.
Bende her yaz gönderiyorum biyerlere ama bizim genelde 3 haftalık programlar.
Aslında ben evde olsam sorun çıkmayacakta,evde olmayınca sürekli beynimi yiyolar havuza gidelim,dışarı çıkalım diye.
Ben olmadanda güvenemiyorum göndermeye dakika başı telefon geliyor izin sitemeye..

ee onlarda haklı, havuz sorunsalı bizde de var, yaz okulunda her gün iki saat havuz varmış allahtan, kalan iki ayda da ne yapacağımızı bende kara kara düşünüyorum

ee onlarda haklı, havuz sorunsalı bizde de var, yaz okulunda her gün iki saat havuz varmış allahtan, kalan iki ayda da ne yapacağımızı bende kara kara düşünüyorum

biz de aynı durumdayız..etrafta arkadaşıda yok en çok ona üzülüyorum..yaz okuluna göndermiştim 1.sınıfın yazında, birdaha gitmem diyor...hak veriyorum da, yine sabah erken kalk koştur koştur servise yetiş, bütün gün spor yap, sonra yine yollara düş eve gel..bu tempoyu seven çocuk vardır mutlaka ama benimki değil..ev de olsam ben hafta içi 2 gün götürürüm biryerlere ama babane dedeyle olmuyor, yaşlı insanlar..haftasonu yüzmeye götüreyim diyorum o zaman kendim bağlanmış oluyorum ki yine öyle olacak yüksek ihtimal..

canım tüm gün spor olsa bende yollamazdım herhalde ama tam ona ayarlanmış gibi onun sevdiği konular, iki saat mat, iki saat ing, iki saat yüzme, sadece öğle yemeği kısmından endişeliyim, ben ilk defa yolluyorum yaz okuluna çünkü daha önce aramama rağmen bulamamıştım, bakalım bizde merakla bekliyoruz nasıl olacak diye, umarım güzel geçer
biz çocukken böyle sorunlar yoktu tabii, tüm gün sokaktaydım ben ilkokuldayken yaz nasıl geçti anlamazdık bile
servisli yüzme kursları oluyo galiba ama kurs olarak değilde kulube katılırsa sanırım, belki öyle bişey araştırabilirsin

sizinki iyiymiş..yaz okulları istanbulda yüksek ücretli oluyor, servisiydi, kıyafetiydi ekledin mi 4 hafta için uçuk fiyatlar çıkıyor..

Sınıfta kalmak geri geliyor
yeni haber
İHAGiriş Saati: 24.05.2013 10:37
Güncelleme : 24.05.2013 10:37 Sınıf geçmek artık eskisi kadar kolay olmayacak. Milli Eğitim Bakanlığı, sürekli devamsızlık yapan öğrencilerle ders geçmek için gerekli olan notu alamayanların “e-okul” sistemi tarafından sınıf tekrarına bırakılacağını açıkladı.

İlköğretimde öğrenim gören öğrencilerin sınıfta kalma korkusu yeniden geliyor. Sürekli devamsız ve derslerinden yeteri kadar not alamayan bütün öğrenciler sınıf tekrarına bırakılacak. İl milli eğitim müdürlüklerine yazı gönderen MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, "okula devamı sağlanamayan sürekli devamsız öğrenciler ile derslerden yeteri kadar not almamış kaynaştırma ve özel eğitim öğrencileri de dahil, ilköğretim kurumlarında benzer konumdaki tüm öğrencilerin e-okul tarafından sınıf tekrarına bırakılacağını" açıkladı. İlgili yönetmelikler kapsamında ilköğretim kurumlarına kaydedilen mecburi ilköğretim çağındaki öğrencilerin velilerinin öğrencilerin okula devamını sağlamakla yükümlü olduğunu vurgulayan Kocabıyık, okul yönetimlerinin, milli eğitim müdürlüklerinin, il eğitim denetmelerinin, muhtarlar ve mülki amirlerin de bu sorumluluğu taşıdığını söyledi.

Böylece İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde "Öğrencilere sınıf tekrarı yaptırılmaz" ve "Kaynaştırma ve özel eğitim sınıflarında eğitimlerine devam eden öğrencilere başarısızlıklarından dolayı sınıf tekrarı yaptırılmaz" ifadeleri de tarih oymuş oldu.

günaydın iyi haftalar hanımlar
valla iyice az kaldı okulların kapanmasına bizimkiler hepten serdi dersi falan koca hafta sonu hiç ödev yoktu artık doğru düzgün ödev de gelmiyor
chess canım iyi yapmışsın yaz okulu için bizimkide futbol istiyor bakalım kısmetse yazın oraya gidecek hafta sonalrı da yüzme kursu var zaten bir şekilde geçireceğiz bakalım yazı

benimkide gidiyor haftasonları yüzmeye, o bitecek yaz okulu başlıcak, bakalım kalan 2 ayı nasıl dolurcaz, köyümüz yazlığımız falanda yok ki, aslında çocuklar için en güzeli onlar

benimkide gidiyor haftasonları yüzmeye, o bitecek yaz okulu başlıcak, bakalım kalan 2 ayı nasıl dolurcaz, köyümüz yazlığımız falanda yok ki, aslında çocuklar için en güzeli onlar

Herkesi tatil endişesi kaplamış benim gibi.
Benimkiler sürekli pazarlık halindeler,ne yapıcam bilmiyorum.

Son düzenleme:
Herkesi tatil endişesi kaplamış benim gibi.
Benimkiler sürekli pazarlık halindeler,ne yapıcam bilmiyorum.

sorma parkon, benimki bıraksan 7/24 konuşabilme kapasitesine sahip sen düşün halimi, bi de habire fırat a bağlıyoruz sıkılıyorum, yapcak değişik bişey yok mu diye, soldan soldan geliyorlar bana sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…