canım bizim çocukların bu dersleri göreceğine emin misin kaynak nereden
çünkü ben bizimkiler görmeyecek bunları diye biliyorum kademeli geçiş olayı var ya, bu dersleri sanırım geçen sene başlayıpta ilerde 4. sınıf olanlar görecek
bak merak ettim şimdi, bu program doğruysa yandık valla
benim bildiğim extradan fen ve teknoloji, din kültürü ve ingilizce görecekleri, yani 3 ders, fen ve teknolojis hayat bilgisinin yerine geçiyor
inşallah dediğin gibidir chess..bir okulun sitesinde yazıyordu bilgiler ama dediğin gibi yeni başlıyanları kapsıyor olabilir..
inşallah dediğin gibidir chess..bir okulun sitesinde yazıyordu bilgiler ama dediğin gibi yeni başlıyanları kapsıyor olabilir..
Eki Görüntüle 740667
canım bu sene 4. sınıfların ders programından bir örnek, bizimkilerinde bu dersleri görmesi gerekiyor, ama sürekli yeni icat çıkardıklarından bilemiyoruz tabii,bu senenin 4 leri bu dersleri görmüşler, benim yazdıklarım eksikmiş yani
günaydın kızlarr iyi haftalar
çok şükür bu seneyi de bitiridik hepimizin karneleri de iyidir umarım
valla açıkcası kızlar 4. sınıf beni de korkutuyor yeni dersler girecek devreye dediğiniz gibi oturup ders çalışmalrı gerecek ama nasıl çalışacakalrını bilmiyorlar bakalım yaşayıp görücez ben de şimdiden anlatıyorum 4. sınıfın diğerleri gibi olmayacağını daha zor olacağını ama çalışınca kolay ve eğlenceli geleceğini hazılık olarak da ilk iş odasındaki tv yi kaldırmak oldu artık tv yok odasında artık dersler başalyınca birlikte çalışıp yavaş yavaş alıştıtıcağız 4. sınıfa
bu sene din dersi görecekleri için hazırlık olsun diye kısa bir dua öğreteyim dedim, çatlattı beni. Dalga geçiyor, komiğine gidiyor kelimeler..öğrenmeye hiç niyeti yok, okulda hoca kızdığı zaman napacak bakalım :)
valla benimkininde en zorlanacağı konu sure ezberlemek olacaktır, kalan derslerde güveniyorum kendisine
bizimki ezber diyince mızmızlanıyor, uğraşmak istemiyor, yapamıycam diyor..bir saat dil döküp ikna ediyorum yapabileceğine, 10 dakkada ezberleyip bitiriyor..olan benim sinir sistemime oluyor..o yüzden şimdiden ezberlesin ufak ufak, okul zamanı bunalıma sokar beni.. geçen seneki müfredata baktım 3 dua ezberliyorlar anlamlarıyla..bir tanesini dün biraz çalıştık sabah kalktığında ezberlemişti :)
ezberde çok kötü benim ki, bi kaç günde ezberleyeceğini hiç sanmam, kevser fatiha subaneke dimi
Arkadaşlar 3. sınıf sabahçı olumu 5. sınıfa kadar öğlenci olunacak biliyordum kızım sabahçı olmuş uykuya da düşkün ne yapcaz bakalım sabahçı öğlenci durumu müdür lemi
alakalı cevap verirmisiniz
Şimdi ilkokullar tamamen ilkokul oldular geneldeArkadaşlar 3. sınıf sabahçı olumu 5. sınıfa kadar öğlenci olunacak biliyordum kızım sabahçı olmuş uykuya da düşkün ne yapcaz bakalım sabahçı öğlenci durumu müdür lemi
Arkadaşlar 3. sınıf sabahçı olumu 5. sınıfa kadar öğlenci olunacak biliyordum kızım sabahçı olmuş uykuya da düşkün ne yapcaz bakalım sabahçı öğlenci durumu müdür lemi