İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

inşallah dediğin gibidir chess..bir okulun sitesinde yazıyordu bilgiler ama dediğin gibi yeni başlıyanları kapsıyor olabilir..

inşallah dediğin gibidir chess..bir okulun sitesinde yazıyordu bilgiler ama dediğin gibi yeni başlıyanları kapsıyor olabilir..

canım bu sene 4. sınıfların ders programından bir örnek, bizimkilerinde bu dersleri görmesi gerekiyor, ama sürekli yeni icat çıkardıklarından bilemiyoruz tabii, bu senenin 4 leri bu dersleri görmüşler, benim yazdıklarım eksikmiş yani

Son düzenleme:
günaydın kızlarr iyi haftalar
çok şükür bu seneyi de bitiridik hepimizin karneleri de iyidir umarım
valla açıkcası kızlar 4. sınıf beni de korkutuyor yeni dersler girecek devreye dediğiniz gibi oturup ders çalışmalrı gerecek ama nasıl çalışacakalrını bilmiyorlar bakalım yaşayıp görücez ben de şimdiden anlatıyorum 4. sınıfın diğerleri gibi olmayacağını daha zor olacağını ama çalışınca kolay ve eğlenceli geleceğini hazılık olarak da ilk iş odasındaki tv yi kaldırmak oldu artık tv yok odasında artık dersler başalyınca birlikte çalışıp yavaş yavaş alıştıtıcağız 4. sınıfa

bu sene din dersi görecekleri için hazırlık olsun diye kısa bir dua öğreteyim dedim, çatlattı beni. Dalga geçiyor, komiğine gidiyor kelimeler..öğrenmeye hiç niyeti yok, okulda hoca kızdığı zaman napacak bakalım :)

valla benimkininde en zorlanacağı konu sure ezberlemek olacaktır, kalan derslerde güveniyorum kendisine

valla benimkininde en zorlanacağı konu sure ezberlemek olacaktır, kalan derslerde güveniyorum kendisine

bizimki ezber diyince mızmızlanıyor, uğraşmak istemiyor, yapamıycam diyor..bir saat dil döküp ikna ediyorum yapabileceğine, 10 dakkada ezberleyip bitiriyor..olan benim sinir sistemime oluyor..o yüzden şimdiden ezberlesin ufak ufak, okul zamanı bunalıma sokar beni.. geçen seneki müfredata baktım 3 dua ezberliyorlar anlamlarıyla..bir tanesini dün biraz çalıştık sabah kalktığında ezberlemişti :)

ezberde çok kötü benim ki, bi kaç günde ezberleyeceğini hiç sanmam, kevser fatiha subaneke dimi

ezberde çok kötü benim ki, bi kaç günde ezberleyeceğini hiç sanmam, kevser fatiha subaneke dimi

evet. subhaneke ile başladık ..bizim ezberi iyi aslında ama gözünde büyütüyor..akşam ben odasındaki yazı tahtasına yazdım..birlikte okuduk, nasıl telafuz edileceğine çalıştık daha çok..sonra bakmadan söylemeye çalıştı..sabah uyandığında şakır şakır olmasa da aklındaydı..iyice öğrenince türkçesine bakarız..fatiha da zorlanabilir uzun çünkü diğerlerine göre..

dün oğluma anlatıyorum fen dersinin ne kadar zevkli olduğunu, insan vücudunu, organları daha ayrıntılı öğreneceklerini.. heveslendi, benden test istedi fen dersiyle ilgili..öğrenmeden test çözecek bizimki..bir kaç tane çıktı aldım, götürecem akşam..

netten bulduğum 4.sınıf 1.dönem 1.yazılı kağıdını götürmüştüm akşam oğluma merak ettiği için..59 aldı sınavdan :) hayat bilgisi dersine benziyor dedi, matematiğe benzediğini düşünüyormuş..

Arkadaşlar 3. sınıf sabahçı olumu 5. sınıfa kadar öğlenci olunacak biliyordum kızım sabahçı olmuş uykuya da düşkün ne yapcaz bakalım sabahçı öğlenci durumu müdür lemi
alakalı cevap verirmisiniz

Son düzenleme:

bizim okulda da geçen sene bazı 3 ler sabahçıydı, bu senede 2. sınıflar sabahçı, oluyo yani, okulunuz tamamen ilkokul olduysa 1. sınıfları öğleci yapmayı tercih ederler, ilkokulsa zaten 5 sınıflar yoktur okulda

Şimdi ilkokullar tamamen ilkokul oldular geneldeEğer sabahçı öğlenci devre farkı olacaksa 1 ve 2 ler öğlenci ,3 ve 4 ler sabahçı olurlar.Bizim tam gün oldu

sabahçı öğleci durumu okulla alakalı. bazı okullar 1,3 öğlen 2,4 sabah yapabiliyor. bizim okuldaki gibi bu kücük sınıfların aynı sınıfı kullanmaları konusunda bizlere yani öğretmenlere yardımcı oluyor. diğerinde ise küçükler erken kalkamaz diye öğlen gidiyor. ikisininde avantaj ve dez avantajları var tabii. ama her çocuk erken kalkabilir ve alışırsa hiç sorun olmaz. yeterki çocuklarınızı erken yatırın

herkese merhabaaaaa

nasılsınız bakalım, okul başlıcak dimi,

biz başladık okula geçen hafta, abd deyiz, bakalım nasıl gidecek

Merhaba hanımlar benim oğlumda bu yıl 3. sınıf. Dün başladık. Hemen ders işlemişler ögretmende ödev vermiş bu yıl bizde öğlenci olduk geçen yıl tüm gündü. Öğlen gideceği için mutlu ama akşamları kışın bayağı geç çıkacaklar o beni endişelendiriyor. Dün saat 6 da ancak eve gelebilmişti...

benim oğlumda 3,e geçti bu sene sabahçı olduk.henüz dersler başlamadı zaten öğretmenimiz sorunlu aslında sınıfını değiştirmek istiyorum ama hem çocuğumu düşünüyorum hem de müdür izin verir mi diyorum.bu sene ing.ve mat.dan dersaneye vercez.umarım iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…