İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

sorma parkon, benimki bıraksan 7/24 konuşabilme kapasitesine sahip sen düşün halimi, bi de habire fırat a bağlıyoruz sıkılıyorum, yapcak değişik bişey yok mu diye, soldan soldan geliyorlar bana sonra
:KK1::KK1:

Eve arkadaş çağır sen en iyisi hergün,onlarla konuşsun.:KK1:
Ben evde olsam bizim hiç problemimiz kalmayacak aslında,oturduğumuz sitede havuz falan var ama bizim dert de o havuz işte.
Ben eve gelmeden girmek istiyorlar,hergün her dakika taciz telefonları geliyor.Bende saat 5 ten sonra girersiniz diyorum,bu sefer güneşin tam tepede olduğu dakika arkadaşlarım futbol oynamaya çağırdı diye arıyo.Günde enaz 20 kez beni pazarlığa arıyolar öfffff.
Afakanlar bastı şimdiden.

selamlar hepinize :KK34::KK34:tatil telaşı başlamış sizde de:KK1::KK1:
bende yaz okuluna yazdırmayı düşünüyorum okula servis buluyorum ,yüzme saatleri güneşin tepede olduğu vakit oluyor vazgeçiyorum:KK31:
yüzme saatleri uygun oluyor okula servis bulamıyorumm :KK31::KK31:
ben bir kaç hafta babasıyla işe göndermeyi de düşünüyorumm. iyi mi kötü mü yapıyorum hiç bilmiyorumm :KK14:

Eve arkadaş çağır sen en iyisi hergün,onlarla konuşsun.:KK1:
Ben evde olsam bizim hiç problemimiz kalmayacak aslında,oturduğumuz sitede havuz falan var ama bizim dert de o havuz işte.
Ben eve gelmeden girmek istiyorlar,hergün her dakika taciz telefonları geliyor.Bende saat 5 ten sonra girersiniz diyorum,bu sefer güneşin tam tepede olduğu dakika arkadaşlarım futbol oynamaya çağırdı diye arıyo.Günde enaz 20 kez beni pazarlığa arıyolar öfffff.
Afakanlar bastı şimdiden.

ya canım site içindeyseniz çok şanlısınız bence, havuz kapalı olsa iyiymiş:KK1:

bende yaz okuluna yazdırmayı düşünüyorum okula servis buluyorum ,yüzme saatleri güneşin tepede olduğu vakit oluyor vazgeçiyorum:KK31:
ben bir kaç hafta babasıyla işe göndermeyi de düşünüyorumm. iyi mi kötü mü yapıyorum hiç bilmiyorumm :KK14:

gönder iş öğrensin:KK1::KK1:

bende arada öyle yapıyorum,oğlan babasıyla,kız benimle geliyor.
değişiklik işte.
ya canım site içindeyseniz çok şanlısınız bence, havuz kapalı olsa iyiymiş:KK1:

canım ben yanlarında yokken havuza girmelerinide istemiyorum.
ne kadar yüzme bilselerde ne olur ne olmaz diye.

gönder iş öğrensin:KK1::KK1:
babası 1 gün dayanır:KK53::KK53:

bende arada öyle yapıyorum,oğlan babasıyla,kız benimle geliyor.
değişiklik işte.

canım ben yanlarında yokken havuza girmelerinide istemiyorum.
ne kadar yüzme bilselerde ne olur ne olmaz diye.

havuzda çok çok dikkatli olmaları lazımm en iyisini yapıyorsun :KK34::KK34::KK34:

günaydın..bizim bu hafta etüt bitti ..sürenerek gidiyor artık okula :) karneler henüz girilmemiş e okula, bugün sınav olacaklar, onu bekliyor heralde öğretmen..sizin durumlar nasıl ?

günaydın..bizim bu hafta etüt bitti ..sürenerek gidiyor artık okula :) karneler henüz girilmemiş e okula, bugün sınav olacaklar, onu bekliyor heralde öğretmen..sizin durumlar nasıl ?

sonlara yaklaşınca öyle oluyor hepsi:KK34:
biz yarın tatiliz. okulda da öğretmeni gündemdeki konuları soruyor, çocuklarla gündem konuşuluyor oğlum fikirlerini söylüyorr

biz yarın tatiliz. okulda da öğretmeni gündemdeki konuları soruyor, çocuklarla gündem konuşuluyor oğlum fikirlerini söylüyorr

öğretmenimiz son haftalar çoştu, hergün 20-30 sayfa ödev var, elinin ayarı yok saolsun:KK53::KK53:

yarın ki greve öğretmenimiz katılacakmı hiç bilmiyorum, bişey dememiş ama, herhalde katılmaz, sessiz sakin bi şehiriz bu kargaşada:KK53::KK53:

selam hanımlar hayırlı kandiller

öğretmenimiz son haftalar çoştu, hergün 20-30 sayfa ödev var, elinin ayarı yok saolsun:KK53::KK53:

yarın ki greve öğretmenimiz katılacakmı hiç bilmiyorum, bişey dememiş ama, herhalde katılmaz, sessiz sakin bi şehiriz bu kargaşada:KK53::KK53:

bizde de öyle valla ders falan kalmadı bugün de pikniğe gidiyorlar
chess canım sizin öğretmende aşka geldi heralde bu ne böyle ödev son günlerde valla bizim bazen oluyor onu bile yapmıyor zaten anne aöylesine veriyor öğretmen hiç kontrol etmiyor diyor öğretmende saldı kendini artık:KK9: bizimkiler erkenden giridler yaz moduna
birde dün öğlumun sayfasına baktım e okuldan matematikden bir proje ödevi notu girilmiş 100 puan olarak ama biz hiç proje ödevi yapmadık oğluma soruyorum hayır okulda da öyle birşey yapmadık diyor aman neyin nesi bilmiyor ben de dedim boşver o zman fazla not göz çıkarmaz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

selam hanımlar hayırlı kandiller

bizde de öyle valla ders falan kalmadı bugün de pikniğe gidiyorlar
chess canım sizin öğretmende aşka geldi heralde bu ne böyle ödev son günlerde valla bizim bazen oluyor onu bile yapmıyor zaten anne aöylesine veriyor öğretmen hiç kontrol etmiyor diyor öğretmende saldı kendini artık:KK9: bizimkiler erkenden giridler yaz moduna
birde dün öğlumun sayfasına baktım e okuldan matematikden bir proje ödevi notu girilmiş 100 puan olarak ama biz hiç proje ödevi yapmadık oğluma soruyorum hayır okulda da öyle birşey yapmadık diyor aman neyin nesi bilmiyor ben de dedim boşver o zman fazla not göz çıkarmaz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım bence sınıfta bişeyler yaptırmıştır öğretmen tüm sınıfa, gizli proje ödevi:KK1:

ben hiç e okulda proje ödev, bölümü gördüğümü hatırlamıyorum ya:26:

bizde hiç not girişi yok henüz, genelde son iki gün kala girildi şimdiye kadar

canım bence sınıfta bişeyler yaptırmıştır öğretmen tüm sınıfa, gizli proje ödevi:KK1:

ben hiç e okulda proje ödev, bölümü gördüğümü hatırlamıyorum ya:26:

bizde hiç not girişi yok henüz, genelde son iki gün kala girildi şimdiye kadar

olabilir belki canım
sizin ödev vermeler daha devam ediyor mu ?

öğretmen ödev olarak yıldız yayınlarının soru hazinem kitabını verdi. hergün 1 matematik, 1 türkçe, 1 hayatbilgisi çözün demiş..sizin kitaplar, ödevler belli oldu mu ?

öğretmen ödev olarak yıldız yayınlarının soru hazinem kitabını verdi. hergün 1 matematik, 1 türkçe, 1 hayatbilgisi çözün demiş..sizin kitaplar, ödevler belli oldu mu ?

notlar girilmiş hayret ilk defa bu kadar erken giriliyor

arı yayınılığın 17 fasüllük bişeyi var hiç beğenmedim bi de ata tatilde diye ata yayıncılığın 12 fasiküllük kitapları var, ata yayıncılığınkini çok beğendim

ödev bol yani, sadece atanın fasiküllerini yaptırmayı düşünüyorum

Allahtan özet yok
:KK53::KK53:

notlar girilmiş hayret ilk defa bu kadar erken giriliyor

arı yayınılığın 17 fasüllük bişeyi var hiç beğenmedim bi de ata tatilde diye ata yayıncılığın 12 fasiküllük kitapları var, ata yayıncılığınkini çok beğendim

ödev bol yani, sadece atanın fasiküllerini yaptırmayı düşünüyorum

Allahtan özet yok
:KK53::KK53:

bizim notlarda nihayet bugün yayınlanmış.
sizin öğretmen çocukların boş kalmasını pek istemiyor anlaşılan..

bizim notlarda nihayet bugün yayınlanmış.
sizin öğretmen çocukların boş kalmasını pek istemiyor anlaşılan..

kimse yapmıyorki yaz ödevlerini yapan 6-7 kişiyi geçmez, açıkcası bende oğlumun özelliklerine göre ihtiyacı olduğunu düşündüğüm şeyleri yaptırıyorum gerisini bende yaptırmıyorum daha doğrusu ödevini yap demiyorum:KK53::KK53:

son hafta çocuklarınızı okula yolluyor musunuz hanımlar, bu konuda öğretmenlerinizin bi iması var mı, yollamayın ya da son güne kadar yollayın diye

son hafta çocuklarınızı okula yolluyor musunuz hanımlar, bu konuda öğretmenlerinizin bi iması var mı, yollamayın ya da son güne kadar yollayın diye

Ben bi öğretmen olarak gelmelerine gerek yok son hafta dedm. Zaten velılerınde gondermeye pek nıyetı yoktu. Son hafta boş boş gecıyor cunku

Ben bi öğretmen olarak gelmelerine gerek yok son hafta dedm. Zaten velılerınde gondermeye pek nıyetı yoktu. Son hafta boş boş gecıyor cunku

ne kadar güzel her öğretmen öyle mi düşünür ki, bizim öğretmemiz bişey demedi bi imada da bulunmadı sormayada çekindim:KK53::KK53:

cuma gün dersler boşmuş mesela çok kavga gürültü olmuş, o yüzden bende gitmesini istemiyorum

X