Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gul100 ben de babamı yakın bir zamanda 58 yaşında kaybettim. seni çok iyi anlıyorum, başın sağolsun, Allah sabır versin..Ben acımı oğluma ve eşime sarılarak aşmaya çalıştım tabi bu hiç mümkün olmuyor ama ayakta kalıyorsun onlar sayesinde..
biz gevşedik valla konularda bitti heralde ya da bitmek üzere çünkü genelde bizimkiler bahçede beden yapıyor eve de pek ödev vermiyorbiz tam gaz gidiyoruz canım
herhangi bi gevşeme yok
gul100 ben de babamı yakın bir zamanda 58 yaşında kaybettim. seni çok iyi anlıyorum, başın sağolsun, Allah sabır versin..Ben acımı oğluma ve eşime sarılarak aşmaya çalıştım tabi bu hiç mümkün olmuyor ama ayakta kalıyorsun onlar sayesinde..
gül100 okuyunca çok çok üzüldüm babanın mekanı cennet olsun.rabbim kalanlara sağlık uzun ömür versin ne desem seni teselli etmez biliyorum bir yanımız eksik kalıyor kalanlarla teselli buluyoruz oğlun da sarsılmıştır onun için ayakta dur güçlü ol
bende geçen yıl babamı kaybettim 57 yaşındaydı yaşam doluydu merozacım seninde başın sağolsun rabbim böyle acıları hiç yaşatmasın
chess okul kaosundan kurtulmanız güzel olmuş adına çok sevindim çocukların kanı bitlendi
bizim öğretmen pes etmedi henüz bizi bir rahat bıraksa nefes alcaz son ana kadar ödevler yığınla
seyyahalemi bende seninle aynı düşündeyimm isyan bayrağımı açıyorummm
22 mayısta oğlanın okul balosu var kurtulamadık gitti.şimdi geziler başladı eskiden pikniğe gidilirdi şimdi başka şehirlere çocuklarla 10 saatlik yolu çeken veliler var onlar yüzünden benim başım yanıyo sizde uzak yerlere gidiliyor mu
saçma sapan yazdım ama
ne şanss sizdekigünaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese
biz gevşedik valla konularda bitti heralde ya da bitmek üzere çünkü genelde bizimkiler bahçede beden yapıyor eve de pek ödev vermiyor
meroza meldam kızlar sizlerinde başınız sağolsun mekanları cennet olsun insan sevdiklerinin kıymetini kaybedince daha iyi anlıyor
bizde çok şükür öyle balo falan olmuyor ama piknik oluyor onunla ilgili de daha şimdiye kadar bir haber gelmedi bugün gezmeye gidecekler burda bir alışveriş merkezine oyuncaklara binip yemek yiyeceklermiş valla o kadar uzak yerler için daja küçükler bence ben olsam göndermeyi düşünmezdim ya da mecbur kendim de gitmem gerekirdi ama şimdilik öyle birşey de yok ki hiç de sanmıyorum bizim öğretmen böyle bir sorumluluğa girip göütmez çocukalrı o kadar uzağa
ödülü de çiçeği de almışsın ne güzellgünaydın kızlarrrrr herkese iyi haftalar
veee herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun
dün oğluşum çevre gönülleri klubu ile beraber bursada annelere karanfil dağıttılar akşam gelirken de bana da karanfil getirmiş babası ile birlikte de hediye olarak yılın en iyi annesi oscar heykelini almışlar
okulda canımı sıkan bir durumda oldu
okula yeni bir folklor öğretmeni gelmiş. Oğlum mola esnasında okulda ki şişelerin kapaklarını topluyormuş sen neden su içmeye falan gitmedin başka işle meşgulsün deyip çocuğun etini sıkıştırıp göğsünü mosmor etmişbu durumu sessiz kalmadım
okula yeni bir folklor öğretmeni gelmiş. oğlum mola esnasında okulda ki şişelerin kapaklarını topluyormuş sen neden su içmeye falan gitmedin başka işle meşgulsün deyip çocuğun etini sıkıştırıp göğsünü mosmor etmişbu durumu sessiz kalmadım
gül100 okuyunca çok çok üzüldüm babanın mekanı cennet olsun.rabbim kalanlara sağlık uzun ömür versin ne desem seni teselli etmez biliyorum bir yanımız eksik kalıyor kalanlarla teselli buluyoruz oğlun da sarsılmıştır onun için ayakta dur güçlü ol
bende geçen yıl babamı kaybettim 57 yaşındaydı yaşam doluydu merozacım seninde başın sağolsun rabbim böyle acıları hiç yaşatmasın
Teşekkür ederim meldam seninde babacığının mekanı cennet,ruhu şaad olsun.
Benim babamda yaşam doluydu.erkek kardeşim askerde o geldiğinde neler yapacağını planlıyordu.Kardeşimi evlenip çocuğunu görmeyi çok istiyordu.Erkek kardeşim saz çalıyor,ona bir düğün salonu açmak istiyordu.......O kadar çok planı vardı ki.Böyle erkenden gitmek...
Anladım ki en büyük mezar insanın kalbine gömdükleriymiş.
gül sana bişeyler yazmak istiyorum ama inan ne yazacağımı bilmiyorum, bu işin tesellesi yok herhalde, en iyi ilaç zaman, tüm acını alıp götürmesede en azından hafifletecek
gül sana bişeyler yazmak istiyorum ama inan ne yazacağımı bilmiyorum, bu işin tesellesi yok herhalde, en iyi ilaç zaman, tüm acını alıp götürmesede en azından hafifletecek
okula yeni bir folklor öğretmeni gelmiş. oğlum mola esnasında okulda ki şişelerin kapaklarını topluyormuş sen neden su içmeye falan gitmedin başka işle meşgulsün deyip çocuğun etini sıkıştırıp göğsünü mosmor etmişbu durumu sessiz kalmadım
sonuçta bir eğitim veriyor çocuklara hitap ediyor, nasıl davranacağını hareket edeceğini bilmelinaptın nasıl hallettin
folklor öğretmenleri normal öğretmen değiller
halk eğitimlerde veya aldıkları başka eğitimlerle böyle kurslar veren kişiler
okulun öğretmeni bile olmayıp bu cesareti bulan adam nerden gelmiş kime güveniyor
sabrı olmayan eğitimcide olmasıno kadarcık sabrı yoksa bi zahmet çocuklarla çalışmasın, gitsin yetişkinlere folklor öğretsin
Teşekkür ederim meldam seninde babacığının mekanı cennet,ruhu şaad olsun.
Benim babamda yaşam doluydu.erkek kardeşim askerde o geldiğinde neler yapacağını planlıyordu.Kardeşimi evlenip çocuğunu görmeyi çok istiyordu.Erkek kardeşim saz çalıyor,ona bir düğün salonu açmak istiyordu.......O kadar çok planı vardı ki.Böyle erkenden gitmek...
Anladım ki en büyük mezar insanın kalbine gömdükleriymiş.
kafayı mı yemiş bu öğretmen, herkes ruh hastası oldu ..