İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Meroza,seninde başın sağolsun.Ne kadar genç yaşta kaybetmişiz ikimizde.Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.

gül100 okuyunca çok çok üzüldüm babanın mekanı cennet olsun.rabbim kalanlara sağlık uzun ömür versin ne desem seni teselli etmez biliyorum bir yanımız eksik kalıyor kalanlarla teselli buluyoruz oğlun da sarsılmıştır onun için ayakta dur güçlü ol
bende geçen yıl babamı kaybettim 57 yaşındaydı yaşam doluydu merozacım seninde başın sağolsun rabbim böyle acıları hiç yaşatmasın

Son düzenleme:
chess okul kaosundan kurtulmanız güzel olmuş adına çok sevindim çocukların kanı bitlendi
bizim öğretmen pes etmedi henüz bizi bir rahat bıraksa nefes alcaz son ana kadar ödevler yığınla
seyyahalemi bende seninle aynı düşündeyimm isyan bayrağımı açıyorummm
22 mayısta oğlanın okul balosu var kurtulamadık gitti.şimdi geziler başladı eskiden pikniğe gidilirdi şimdi başka şehirlere çocuklarla 10 saatlik yolu çeken veliler var onlar yüzünden benim başım yanıyo sizde uzak yerlere gidiliyor mu
saçma sapan yazdım ama

Son düzenleme:
günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese

biz tam gaz gidiyoruz canım
herhangi bi gevşeme yok
biz gevşedik valla konularda bitti heralde ya da bitmek üzere çünkü genelde bizimkiler bahçede beden yapıyor eve de pek ödev vermiyor

meroza meldam kızlar sizlerinde başınız sağolsun mekanları cennet olsun insan sevdiklerinin kıymetini kaybedince daha iyi anlıyor

bizde çok şükür öyle balo falan olmuyor ama piknik oluyor onunla ilgili de daha şimdiye kadar bir haber gelmedi bugün gezmeye gidecekler burda bir alışveriş merkezine oyuncaklara binip yemek yiyeceklermiş valla o kadar uzak yerler için daja küçükler bence ben olsam göndermeyi düşünmezdim ya da mecbur kendim de gitmem gerekirdi ama şimdilik öyle birşey de yok ki hiç de sanmıyorum bizim öğretmen böyle bir sorumluluğa girip göütmez çocukalrı o kadar uzağa

günaydın kızlarrrrr herkese iyi haftalar
veee herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun
dün oğluşum çevre gönülleri klubu ile beraber bursada annelere karanfil dağıttılar akşam gelirken de bana da karanfil getirmiş babası ile birlikte de hediye olarak yılın en iyi annesi oscar heykelini almışlar

ne şanss sizdeki
ödülü de çiçeği de almışsın ne güzell
benim oğlum uyanıklığa vurdu

okulda canımı sıkan bir durumda oldu
okula yeni bir folklor öğretmeni gelmiş. oğlum mola esnasında okulda ki şişelerin kapaklarını topluyormuş sen neden su içmeye falan gitmedin başka işle meşgulsün deyip çocuğun etini sıkıştırıp göğsünü mosmor etmişbu durumu sessiz kalmadım

naptın nasıl hallettin
folklor öğretmenleri normal öğretmen değiller
halk eğitimlerde veya aldıkları başka eğitimlerle böyle kurslar veren kişiler
okulun öğretmeni bile olmayıp bu cesareti bulan adam nerden gelmiş kime güveniyor

o kadarcık sabrı yoksa bi zahmet çocuklarla çalışmasın, gitsin yetişkinlere folklor öğretsin

Teşekkür ederim meldam seninde babacığının mekanı cennet,ruhu şaad olsun.
Benim babamda yaşam doluydu.erkek kardeşim askerde o geldiğinde neler yapacağını planlıyordu.Kardeşimi evlenip çocuğunu görmeyi çok istiyordu.Erkek kardeşim saz çalıyor,ona bir düğün salonu açmak istiyordu.......O kadar çok planı vardı ki.Böyle erkenden gitmek...
Anladım ki en büyük mezar insanın kalbine gömdükleriymiş.

gül sana bişeyler yazmak istiyorum ama inan ne yazacağımı bilmiyorum, bu işin tesellesi yok herhalde, en iyi ilaç zaman, tüm acını alıp götürmesede en azından hafifletecek

gül sana bişeyler yazmak istiyorum ama inan ne yazacağımı bilmiyorum, bu işin tesellesi yok herhalde, en iyi ilaç zaman, tüm acını alıp götürmesede en azından hafifletecek

Sağol chess,kendimden biliyorum bende çok zorlanırdım ne söyleyeceğimi,ne konuşacağımı bilemezdim seni anlıyorum.

Sağol chess,kendimden biliyorum bende çok zorlanırdım ne söyleyeceğimi,ne konuşacağımı bilemezdim seni anlıyorum.

başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim. Allah geride kalanlara sağlıklı güzel ömürler versin inşallah..

kafayı mı yemiş bu öğretmen, herkes ruh hastası oldu ..

sonuçta bir eğitim veriyor çocuklara hitap ediyor, nasıl davranacağını hareket edeceğini bilmeli
yaygarayı kopardım. bu hafta derslere girmedi
o kadarcık sabrı yoksa bi zahmet çocuklarla çalışmasın, gitsin yetişkinlere folklor öğretsin
sabrı olmayan eğitimcide olmasın

yazdıklarını okuyunca beni yazmış anlatmış diyorumm .benim babamında tek düşüncesi erkek kardeşimdi.kardeşim ünversiteyi kazandı 5 yıl sonra mezunuyetine hepberaber gideriz diyordu olmayınca olmuyor
kendine o kadar güzel bakıyordu çevremde ender saraç mehmet öz kılıklı baban var diyorlardı .ölümü de malesef sağlıklı yaşayabilmek için yaptığı yürüyüş oldu bir alışveriş merkezinin kamerası ölümünü an ve an çekmiş babam bir adımını atıyor diğer adımını atamadan elini göğsünü götüremeden yere devriliyor babamı her özlediğimde resimlere o görüntülere bakıyorummm
zaman herşeyin ilacı yaşıyor, nefes alıyor,gülmeye devam ediyoruz ama bir yanımız eksik olarak kolumuz kanadımız kırık olarak

haftasonu tudem in sınavına giren oldu mu? ben geçen seferki izdihamı ve kargaşayı görünce sokmadım.. zaten sınav sonuçlarını açıklamalarıda fiyaskoydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…