İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Merhaba,
ilköğretim öğrencileri için etüt dersleri ve ödevleri konusunda yardım ve yönlendirme konusunda çalışmalar yapıyorum. Haftanın 5 günü öğrencilerin okul dışı saatlerinde 5 er kişilk gruplarla her öğrenciyle birebir lgilenerek dersleri,ödevleri ve eğitici çalışma ve aktivitelerle hem okula yardımcı,hem sınavlara hazırlık hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyorum..
Ayrıca haftanın belirli gün ve saatlerinde kitap okuma saatleri,yine belirli gün ve saatlerde İngilizce Konuşma Kulübü mevcuttur..

napıyım verdim 10 lira bizim annelerden alışveriş yap dedim

sınav korkusuna gelince, her türlü korkuda olduğu gibi bu korkuyuda çocukların içine salan yetişkinler zaten, hem korkuyu aşılıyolar sonrada korkularını yenmelerine yardım ediyolar

Son düzenleme:
benim oğluş bir alem..ödev yapmış kontrol ediyorum, yaptığı çarpma işleminde 3x6 16 olarak hesaplayıp problemi öyle devam ettirdiği için yanlış olmuş sonuç..zor soruları çözüyor, böyle komik yanlışlar yapıyor. sonrada ben yanlış yapmamışım ki dikkatsiz davranmışım sadece demez mi :)

aynen canım bizde de aynı hatalar oluyor ama bizde de cevap aynı dikkatsizlikten dolayı yanlış yapmışım

hayırlısı canım bakalım napacak oğluşlar..bizim perşembe günü yeni okulumuzdaki ilk matematik sınavımız var, sonucunu merak ediyorum.

hayırlısı bakalım canım senin oğluşuna da ilk sınavda başarılar canım işallah iyi geçer

çocuklarına başarılar kızlar, bizde bu aralar sınav mınav yok

inşallah, dikkatsizlik yapmaz umarım..

çocuklarına başarılar kızlar, bizde bu aralar sınav mınav yok

sağolasın canım amin işallah
iyi sizinki de pek girmek istemiyor heralde valla bizimki okulda ne broşür dağıtıyorlarsa getiriyor eve bazen denk gelmiyor saatleri günü falan götüremiyoruz bozuluyor birde götürmüyoruz diye bakalım işallah hep böyle devam eder şimdi çok meraklı ama sonra ne olur bilmem

ya kızlar birde bişey sorucam mental aritmetik hakkında ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi alabilir miyim ?

yok canım ya, girmek istemediğinden değil yok ki

aslında farklı mekanlarda sınava girmeleri güzelde ben ne duydum ne broşür gördüm

bi tudemin sınavına heves ettiydik, oda burda yapılmıyomuş anlatmıştım

valla canım bence tamamen para tuzağı, 2 hafta kurs gören bi insan çocuklarımızı dahi yapacak ha, hiç inandırıcı gelmiyo, üstelik bu sistemin beyne yerleşebilmesi için 2 sene devamlı gitmesi ve 5-6 yılda aktif alıştırma yapması gerekiyomuş, mümkün mü
benim fikrim vakit ve nakit kaybı. Herkes bi kere merak edip çocuğunu yollasa firmalar zengin olur zaten, oh bi tane abaküs koy bi tane kitap, 2 hafta kurs görmüş öğretmen bile olmayan herhangi bir insan, valla iyi iş, düşük masraf yüksek getiri, yani kimse alınmasın benim fikrim bu, bu konuda
bi müzik estrumanı kursuna gitseler çok daha iyi

Son düzenleme:
hayırlısı canım bakalım napacak oğluşlar..bizim perşembe günü yeni okulumuzdaki ilk matematik sınavımız var, sonucunu merak ediyorum.
başarılar kuzuna
mental aritmetik para tuzağından başkabirşey değil problemleri çözüp kavrayabiliyorsa yeterli bizim okulda mental eğitim alan öğrenciler çok çok geride ezber eğitim

erkek çocukları maymun iştahlı oluyor yada benim ki öyle bir heves yolluyorumm gerisi gelmiyor bu kursların futboldan yüzmeye gitara yabancı dile hepsine bir heves gitti ama devamı gelmedisıra yabancı dil kursunda ingilizce de 6. kurda ama zorla gidiyor babasına zorla güzellik olmaz diyorum eşim 6 kur daha giderse sertifika alacağını söylüyor ite kakada olsa gönderiyor onca emeği boşa gitsin istemiyor arada kaldım
bize bu haftada okul yok

türkiyenin en tanınmış dershanesinde taksitlerin birisi yatırılmayınca ananons yapılıyor
ne günlere kaldıkkk

valla benimki sadece abaküsü kendi bıraktı bir ay bile gitmedi 2 haftada
diğer gittiği kurslardan hep ben aldım gereksiz oldukları için, yani gerçekten çocukların ilerleme kaydedebildiği hakkını veren kurs çok az her alanda

türkiyenin en tanınmış dershanesinde taksitlerin birisi yatırılmayınca ananons yapılıyor
ne günlere kaldıkkk

ne oldu canım, anlamadım

2 saatlik uyku ile ayakta duruyorum kusura bakma canım
bugünlerde sıkça duyduğum konu dershaneye giden öğrencilerin parası aksamaya uğrayıp yatırılmıyorsa sekreterlik isim vererek anons yapıyor çocuklar arkadaşlarının önünde küçük düşüyor

günaydın hanımlar
teşekkürler fikirleriniz için ben demekki yanlış düşünmüyormuşum geçenlerde okuldan oğlum semas diye biryerin mental aritmetik kurus broşürünü getirmiş tutturdu gitcem diye ben de göndermek istemiyoruz ben bu tür bişeyin çocukları tekdüze bir eğitim vereceğini düşünüyorum ve çocukalrı tamammen robotlaştırıdığını düşünüyorum hiç gerek yok zaten çok şükür bizim çocukalrımız başarılı bu kadar olmasına gerek yok ve hakikaten para tuzağı bir olay bunlar birazda anne babaların kendini tatmin etme isteiği gibi geliyor bak benim oğlum kızım ne kadar zeki demek için etrafa cheess senin de dedğin gibi canım yani sosyal bir aktiviteye gitmeleri bence bu tür kurstan daha faydalı diye düşünüyorum ben de

böyle saçmalık olur mu ya anında alırım çocuğumu öyle bir dershaneden bak o zaman bir daha anons yapabiliyorlar mı birdaha birkaç kişide aldımı öyle akılları başına gelir öyle saçma şey mi olur ailesi ödememişse çocuğu orda küçük düşürmenin ne gereği var dar zihniyetler bunlar ya bir bir eğitim tesisi işletiyorlar işte düşünün kızlar artık gerçekten eğitime hizmet değil bu dersahaneler bir ticarethane olmuş

canım pardon atlamışım az önce hayırıdır sen niye uykusuzsun bebiş falan mı rahatsız yoksa huysuzluklara başladı yaramaz :26:
ne kadarlık oldu canım şimdi ?

sınavınızda başarılar
onurlarını kırıp küçük düşürmeye ne gerek var eskiden böyle ulu orta yapılmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…