bizim çocuklar türküler öğrendi .bütün yıl folklorde öğrendiği marifetleri sergileyecekler
öğretmeniniz bu tür şeyleri sevmiyorsa rahatsınızsınavlara gelince öğretmeni ısrarla girmelerini istiyor bu sınavlarla korkularını yeneceklerini düşünüyor. çocukların durumununu da öğrenmiş olursunuz diyor
ne yapmayı düşünüyorsun:26::26::26:
aklındayım demek ki
il il değişior mu bu durum :44::44::44::44:
12-13 Nisan Anafen dersanesinin 3.sınıflara sbs si var.bulunduğunuz ildeki anafenlere sorun isterseniz..
bursa da var canım bugün kayıt yaptırıcam ben de kısmetse cumaretsi girecek sınava
benim oğluş bir alem..ödev yapmış kontrol ediyorum, yaptığı çarpma işleminde 3x6 16 olarak hesaplayıp problemi öyle devam ettirdiği için yanlış olmuş sonuç..zor soruları çözüyor, böyle komik yanlışlar yapıyor. sonrada ben yanlış yapmamışım ki dikkatsiz davranmışım sadece demez mi :)
hayırlısı canım bakalım napacak oğluşlar..bizim perşembe günü yeni okulumuzdaki ilk matematik sınavımız var, sonucunu merak ediyorum.
çocuklarına başarılar kızlar, bizde bu aralar sınav mınav yok
aynen canım bizde de aynı hatalar oluyor ama bizde de cevap aynı dikkatsizlikten dolayı yanlış yapmışım
hayırlısı bakalım canım senin oğluşuna da ilk sınavda başarılar canım işallah iyi geçer
çocuklarına başarılar kızlar, bizde bu aralar sınav mınav yok
sağolasın canım amin işallah
iyi sizinki de pek girmek istemiyor heralde valla bizimki okulda ne broşür dağıtıyorlarsa getiriyor eve bazen denk gelmiyor saatleri günü falan götüremiyoruz bozuluyor birde götürmüyoruz diye bakalım işallah hep böyle devam eder şimdi çok meraklı ama sonra ne olur bilmem
ya kızlar birde bişey sorucam mental aritmetik hakkında ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi alabilir miyim ?
başarılar kuzunahayırlısı canım bakalım napacak oğluşlar..bizim perşembe günü yeni okulumuzdaki ilk matematik sınavımız var, sonucunu merak ediyorum.
mental aritmetik para tuzağından başkabirşey değil problemleri çözüp kavrayabiliyorsa yeterli bizim okulda mental eğitim alan öğrenciler çok çok geride ezber eğitimsağolasın canım amin işallah
iyi sizinki de pek girmek istemiyor heralde valla bizimki okulda ne broşür dağıtıyorlarsa getiriyor eve bazen denk gelmiyor saatleri günü falan götüremiyoruz bozuluyor birde götürmüyoruz diye bakalım işallah hep böyle devam eder şimdi çok meraklı ama sonra ne olur bilmem
ya kızlar birde bişey sorucam mental aritmetik hakkında ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi alabilir miyim ?
yok canım ya, girmek istemediğinden değil yok ki
aslında farklı mekanlarda sınava girmeleri güzelde ben ne duydum ne broşür gördüm
bi tudemin sınavına heves ettiydik, oda burda yapılmıyomuş anlatmıştım
valla canım bence tamamen para tuzağı, 2 hafta kurs gören bi insan çocuklarımızı dahi yapacak ha, hiç inandırıcı gelmiyo, üstelik bu sistemin beyne yerleşebilmesi için 2 sene devamlı gitmesi ve 5-6 yılda aktif alıştırma yapması gerekiyomuş, mümkün mü
benim fikrim vakit ve nakit kaybı. Herkes bi kere merak edip çocuğunu yollasa firmalar zengin olur zaten, oh bi tane abaküs koy bi tane kitap, 2 hafta kurs görmüş öğretmen bile olmayan herhangi bir insan, valla iyi iş, düşük masraf yüksek getiri, yani kimse alınmasın benim fikrim bu, bu konuda
bi müzik estrumanı kursuna gitseler çok daha iyi
başarılar kuzuna
mental aritmetik para tuzağından başkabirşey değil problemleri çözüp kavrayabiliyorsa yeterli bizim okulda mental eğitim alan öğrenciler çok çok geride ezber eğitim
erkek çocukları maymun iştahlı oluyor yada benim ki öyle bir heves yolluyorumm gerisi gelmiyor bu kurslarınfutboldan yüzmeye gitara yabancı dile hepsine bir heves gitti ama devamı gelmedi sıra yabancı dil kursunda ingilizce de 6. kurda ama zorla gidiyor babasına zorla güzellik olmaz diyorum eşim 6 kur daha giderse sertifika alacağını söylüyor ite kakada olsa gönderiyor onca emeği boşa gitsin istemiyor arada kaldım
bize bu haftada okul yok
türkiyenin en tanınmış dershanesinde taksitlerin birisi yatırılmayınca ananons yapılıyor
ne günlere kaldıkkk
valla benimki sadece abaküsü kendi bıraktı bir ay bile gitmedi 2 haftada
diğer gittiği kurslardan hep ben aldım gereksiz oldukları için, yani gerçekten çocukların ilerleme kaydedebildiği hakkını veren kurs çok az her alanda
ne oldu canım, anlamadım
2 saatlik uyku ile ayakta duruyorum kusura bakma canım
bugünlerde sıkça duyduğum konu dershaneye giden öğrencilerin parası aksamaya uğrayıp yatırılmıyorsa sekreterlik isim vererek anons yapıyor çocuklar arkadaşlarının önünde küçük düşüyor
2 saatlik uyku ile ayakta duruyorum kusura bakma canım
bugünlerde sıkça duyduğum konu dershaneye giden öğrencilerin parası aksamaya uğrayıp yatırılmıyorsa sekreterlik isim vererek anons yapıyor çocuklar arkadaşlarının önünde küçük düşüyor
böyle saçmalık olur mu ya anında alırım çocuğumu öyle bir dershaneden bak o zaman bir daha anons yapabiliyorlar mı birdaha birkaç kişide aldımı öyle akılları başına gelir öyle saçma şey mi olur ailesi ödememişse çocuğu orda küçük düşürmenin ne gereği var dar zihniyetler bunlar ya bir bir eğitim tesisi işletiyorlar işte düşünün kızlar artık gerçekten eğitime hizmet değil bu dersahaneler bir ticarethane olmuş