sınavınızda başarılar
onurlarını kırıp küçük düşürmeye ne gerek var eskiden böyle ulu orta yapılmazdı
ben ileride ki yıllarda dersane değilde özel ders aldırırım diye düşünüyorum..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sınavınızda başarılar
onurlarını kırıp küçük düşürmeye ne gerek var eskiden böyle ulu orta yapılmazdı
ben ileride ki yıllarda dersane değilde özel ders aldırırım diye düşünüyorum..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
valla banada özel ders daha iyi gibi geliyo ama bunu genel geçer anlamda söylemiyorum, oğlumun karakteri itibariyle
valla ben özel dersi ingilizce için düşünüyordum diğer dersleri hiç düşünmedim ingilizcede faydası oluyor çünkü ben üniversitedeyken özel ders almıştım bayağı konuşuyoduk ama tabi kullanmayınca devam ettirmeyince unutuyosun
dün oğlum yeni okulunda ilk sınavını oldu, 75 almış. soru kağıdına bakınca gözlerime inanamadım. toplama ve çıkarma sorularını yanlış yapmış, kesirle ilgili bir soruyu yarım bırakmış..yani yine o kadar komik soruları yanlış yapmışki..oysa bir gün önce öğretmeniyle konuştuğumda ne kadar güzel şeyler söyledi, mutlu oldum..zeki bir çocuğun nasıl böyle yanlış yaptığına şaşıyorum ve sorunu nasıl çözmem gerektiğini de bilmiyorum. konuyu anlamamış olsa oturup saatlerce anlatalım hiç kızmam ama bu başka bir sorun..önceki öğretmenine dikkat eksikliği falan mı var acaba diye sormuştum, kadın gülmüştü bana ..yok beyni hızlı çalışıyormuş, bizim gibi düşünmüyormuş falan filan diye bir sürü şey söyledi dahi yaptı çocuğu..ilerisi için sorun olarak görüyorum bu durumu ve nasıl bir tedbir almam gerektiğini bilmiyorum
ben hiçbirini yaptırmak istemiyorum, özel ders dünyanın parası yahu nasıl yetişicez
saati 100 den aşağı diildir
şu dersaneleri kaldırıcaklardı noldu ses soluk çıkmıyo
hepsi acele etmek ten oluyor
bence yavaş düşünmeyi öğretmek lazım
bu da türkçesinin iyi olmasıyla ilgili
koştur koştur 30 kitap okutacaklarına 1 tane kitabı özümseyerek okutsalar sakin sakin, işe yarardı bence
günaydın. oğlum cumartesi günü anafenin deneme sınavına girdi. sorular çok basitti..eminim çoğu öğrenci ful yapmıştır. özellikle basit sordular diye düşünüyorum ben..bir öğretmen konuşma yaptı. bu sene sbs ye girecek öğrenciler 8.sınıf konularından girecekmiş..seneye ise 4 seneden sorumlu olacaklarmış..çocuklar 8.sınıfa çok eksikle geliyorlar, hem eksiklerini kapatmaya çalışıyoruz, hem müfredata yetişmeye çalışıyoruz, seneye daha da zor olacak dedi..her seneyi dolu bir şekilde bitirmeliri için ne yapmak gerek sizce ? şimdi neyi öğrenip öğrenmediği kontrolümüz altında ama zamanla kontrol etmemiz zorlaşacak ve bir süre sonra ipin ucu kaçacak gibi geliyor bana..
ara karneleride aldık, kaldı iki ay
SBS bu sene son, öğretmen bunu nasıl bilmez yaw, bu işten kazanç sağlayanlar hala sbs nin kaymağını yemek peşinde bence:26:
yazın napcaksınız hanımlar, şimdiden ayarlamak lazım aslında, kuslarında hepsi birbirinden berbat, hepsinde anlayış parayı alayım saati doldurayım şeklinde, öff valla en canımı sıkan konu bu açıkcası şu aralar, yazın napacağız sorunsalı
ve evde oturmak kesinlikle bi seçenek değil, en azından benim oğlum için
sbs olmayacak ama başka bir sınav gelecek sonuçta yerine..fen liselerine girmek için ya da iyi bir liseye girmek için sınav olmayacak mı, olacak..yine bu liselere girmek için dersaneden medet umacağız, istemesekte..
benim oğlum için ev gayet güzel bir seçenek hele önünde bilgisayar varsa.. yaz okuluna bir kere gitti, birdaha gitmem diye diretiyor..sokakta çocuk yok.. evde değilim ki götüreyim oraya buraya, babane dede yaşlı insanlar onlarıda koşturamıyorum çocuğun peşinden..evde pineklemek zorunda kalıyor hiç istemesemde..