- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
aaa topic iice bi durgun ve sesssiisssss
şşşşşt
terliklerimi çıkarıyım bari de uyanmasın
slm evet canım hakikaten bir durgunlaştı topiğimiz
herkes yazıcı değilde okuyucu olursa olacağı bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa topic iice bi durgun ve sesssiisssss
şşşşşt
terliklerimi çıkarıyım bari de uyanmasın
slm evet canım hakikaten bir durgunlaştı topiğimiz
kimseden ses soluk çıkmıyor..matematikten hangi konudasınız..biz geçen hafta kesirlere geçtik..matematiği iyi olmasına rağmen biraz zorlanıyor sanki ama mantığını anladı sanırım..yeni okuldaki öğretmenimizde zor problenler soruyor ama yakınmıyorum bunu ben istedim :)
herkes yazıcı değilde okuyucu olursa olacağı bu
biz okul değişmedik canım merozalar değiştimerhaba hanımlar
uzun zamandır gremiyordum, meldam okula adapte olmanıza sevindim
karamuk bu takıntı meselesei nolcak ben de bilemiyorum bizimi de bilg oyunu delisi, tv seyretmez ama yemez içmez oyun oynar. bilg yasakladık ama wii si var, onla oynamasına bişi demiyoruz, o kadar bağımlılık yapmıyor sanki. gerçi okuldan gelir gelmez başlıyor ama fazla da bişi denmiyo ki, onu yapma bunu yapma, isyan ediyo çok karışınca da. işallah kısıtlamayı uygulayabilirsiniz, bazen çok inat ediyorlar
biz de bugün okullarının dünya su günü gösterisi vardı avm de, ona gittik. "suyu boşa harcama, susuz hayat olmaz" diye diye gezdiler avm yi. çok eğlendik.
benim işime yaradı geçmiş okumakla uğraşmıyorummmslm evet canım hakikaten bir durgunlaştı topiğimiz
nisanın ikinci haftası diye hatırlıyorum. biz sadece ilk dönem olanı alıyoruz ama :44::44::44:nisan ayında verilen ara karne hangi haftada hatırlıyormusunuz. yeni okulda okul numaramız halen yok, bu sorun yaratırmı acaba ara karne alırken, e okuldan mı çıkıyor acaba karneler.
bizimkiler alan hesaplamada sanırım
biz okul değişmedik canım merozalar değişti
benim işime yaradı geçmiş okumakla uğraşmıyorummm
nisanın ikinci haftası diye hatırlıyorum. biz sadece ilk dönem olanı alıyoruz ama :44::44::44:
alan hesaplamayı birinci dönem görmediniz mi :44::44:biz kesirlerdeyiz
bizdeki durumları yazimm:126::126::126::126: bu hafta sonu final dershanelerinin deneme sınavı var öğretmeni kaydetmiş bizimkini
sizin öğretmenler kayıt yaptı mı velilerin başvurusu değil öğretmenlerin başvurması gerekiyormuş
bugünden sonra bize okul yok öğretmenimiz ameliyat oluyor
bende bunu fırsat bilip akıtacam elemimi kederimi yollarda
ne çektim beee
yıl sonu gösterimiz için yer tutuldu .
hafta sonu sınıfın kahvaltısı vardı çocuklar hasta edip eve döndük
sizde kıpırdamalar var mı baharla birlikte
nisan ayında verilen ara karne hangi haftada hatırlıyormusunuz. yeni okulda okul numaramız halen yok, bu sorun yaratırmı acaba ara karne alırken, e okuldan mı çıkıyor acaba karneler.
herkesin okulu güllük gülistanlık gidiyor galiba maşallah, darısı bizim başımıza..
ben yanlış yazmıyım diye kontrol de etmiştim, meroza yazacağıma meldam yazmışım iyi mibiz okul değişmedik canım merozalar değişti
nisanın ikinci haftası diye hatırlıyorum. biz sadece ilk dönem olanı alıyoruz ama :44::44::44:
bizdeki durumları yazimm:126::126::126::126: bu hafta sonu final dershanelerinin deneme sınavı var öğretmeni kaydetmiş bizimkini
sizin öğretmenler kayıt yaptı mı velilerin başvurusu değil öğretmenlerin başvurması gerekiyormuş
ne çektim beee
biz okul değişmedik canım merozalar değişti
ne çektim beee
ben yanlış yazmıyım diye kontrol de etmiştim, meroza yazacağıma meldam yazmışım iyi mi
kitaplar farklıdır canım, devletin dağıttığı 3 farklı matematik kitabı var, hepsinde de konu sırası değişik, bizimkiler kesirleri göreli çok oldu
valla bizm öğretmenin hiç öyle şeylerle uğraşcağını sanmam, zaten deneme sınavına girme olayıda saçma gelmeye başladı bana, çok önem verdiğim bi konu değil açıkcası
ay valla aklıma getirdin inşllah bizde yıl sonu gösterisi falan olmaz, çok sıkıcı
nisanın 2. haftası, belli olmuştur bence numarası, ilgili müd. yard. a sor derim
ya sorunlarda oluyodur da yazılmıyodur mesela bizin gündemde kermes var, herkes bişey yapıp gelcek satacak diye tutturdu hoca, en çok para toplayan sınıf biz olmalıymışız
kimseden ses soluk çıkmıyor..matematikten hangi konudasınız..biz geçen hafta kesirlere geçtik..matematiği iyi olmasına rağmen biraz zorlanıyor sanki ama mantığını anladı sanırım..yeni okuldaki öğretmenimizde zor problenler soruyor ama yakınmıyorum bunu ben istedim :)
nisan ayında verilen ara karne hangi haftada hatırlıyormusunuz. yeni okulda okul numaramız halen yok, bu sorun yaratırmı acaba ara karne alırken, e okuldan mı çıkıyor acaba karneler.
herkesin okulu güllük gülistanlık gidiyor galiba maşallah, darısı bizim başımıza..
nisanın 2. haftası, belli olmuştur bence numarası, ilgili müd. yard. a sor derim
ya sorunlarda oluyodur da yazılmıyodur mesela bizin gündemde kermes var, herkes bişey yapıp gelcek satacak diye tutturdu hoca, en çok para toplayan sınıf biz olmalıymışız
bizde de olmayacak heralde yılsonu gösterisi. sınıfta ne drama için birşey hazırlıyorlar ne de folklör var..ben de bu durumdan şikayetçi değilim..anaokulundan beri yetti zaten..benim oğlan her gösteri zamanı stresten ateşleniyor..yirmiüç nisanda sınıfça filüt çalacaklarmış okulda..
selamlar herkese bizimkilerde kesirlere yeni geçti alt komşumun oğluda 3. sınıfta kesirleri 3.kez tavaf ediyorlar anlamadım gitti bu müfredat herkese aynı değil mi bizimkiler yeni geldi kesirlere, özel okul sınavlarıda bizim burada seneye orta okul kısmı içi,n sınava girsede durumuna baksam diyorum peki siz özel okul düşünüyor musunuz orta okul için gerçi biraz erken oldu ama :44:
bizde de olmuyor hiç yılsonu gösterisi heralde 23 nisanda da olmayacak herhangi bir hazırlık yok şuanda
farklı ilerliyorlar canım öğretmene göre değişiyor bizim öğretmen mesela iyice kavrasınlar diye hep çift dikiş gidiyor tekrar tekrar anlatıyor o nedenle diğer 3. sınıflardan biraz geride geliyoruz 1. sınıftan beri böyleydi
selamlar herkese bizimkilerde kesirlere yeni geçti alt komşumun oğluda 3. sınıfta kesirleri 3.kez tavaf ediyorlar anlamadım gitti bu müfredat herkese aynı değil mi bizimkiler yeni geldi kesirlere, özel okul sınavlarıda bizim burada seneye orta okul kısmı içi,n sınava girsede durumuna baksam diyorum peki siz özel okul düşünüyor musunuz orta okul için gerçi biraz erken oldu ama :44:
bizim çocuklar türküler öğrendi .bütün yıl folklorde öğrendiği marifetleri sergileyeceklerkitaplar farklıdır canım, devletin dağıttığı 3 farklı matematik kitabı var, hepsinde de konu sırası değişik, bizimkiler kesirleri göreli çok oldu
valla bizm öğretmenin hiç öyle şeylerle uğraşcağını sanmam, zaten deneme sınavına girme olayıda saçma gelmeye başladı bana, çok önem verdiğim bi konu değil açıkcası
ay valla aklıma getirdin inşllah bizde yıl sonu gösterisi falan olmaz, çok sıkıcı
ne yapmayı düşünüyorsun:26::26::26:nisanın 2. haftası, belli olmuştur bence numarası, ilgili müd. yard. a sor derim
aklındayım demek kiben yanlış yazmıyım diye kontrol de etmiştim, meroza yazacağıma meldam yazmışım iyi mi
ben bir kaçtane final dersanesini aradım, 4.sınıftan başlıyor sınavlar dediler..