selam hanımlar...
@farmasi tebrikler kuzucuğa... Maşallahı var zaten inşallah hep böyle devam eder...
@seyyahalemi teşekkür ederim iyi olmaya gayret ediyorum...
çok sevdiğim teyzemi kaybettik...
Başınız sağolsun.Allah size ve sevdiklerinize uzun ömür versin.
başınız sağolsun canım
günaydın hanımlarrr herkeseee
tüm hanımların dünya kadınlar günü kutlu olsunnnnn
hayır canım babam düzenli sağlık icin yürüyüş yapardı.yolun ortasında kalp krizi gecirdi .ölüm anı saniye saniye cekilmişhoşgeldin meldam, umarım daha iyisindir. trafik kazası mı canım, haberler falan deyince...
günaydın hanımlarrr
meldam canım hoşgeldin merak etmiştik seni umarım biraz daha iyisindir
teşekkürler canımsağol meldam ...
ben de seni merak ediyordum...
teşekkür ederiz yazdığın için...
öğretmen logo yapılmasını istemiş. cocuklar kendileri cizip yapsın demiş . nasıl birşey yapacağımı bilemiyorum
sizden fikir almak isterim
Selam hanımlar;
Bir süre paylaşım yapamayabilirim...
İşe başladım...
Yeni bir iş, adaptasyon, düzen oturtma biraz zamanımı alacak gibi...
Kuzucukları öpüyorum ve umarım hep başarılı, sağlıklı ama en önemlisi çoook mutlu olurlar...
Fırsat bulduğumda yine buradayım ama...
Öpüyorum hepinizi...
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Burada okudukça bizim niye deneme sınavımız olmuyor diye düşünüyordum.
Bugün öğretmenle konuştum ve Perşembe günü okuldaki bütün 2.sınıflar için deneme
sınavı olacağını öğrendim.Merak ediyorum oğluş nasıl bir sonuçla gelecek acaba...
İlk sınav olduğundan mıdır nedir ben çok heyecanlıyım.İnşallah başarılı olur.
Hoşçakalın...
günaydın hanımlarrr
tubasultan hayırlı olsun canım yeni işin bol kazançlar işallah
bizimde bugün ilk defa ortak sınavımız var akşamdan beri bir heyecanlıyız ki sormayın yatağa yattı uyuyacak heyecandan uykusu gelmiyomuş halbuki sınıfta hergün test oluyorlar bakalım sonuuçlar naıl gelecek ben de merak ediyorum
başarılar canım,:13::13: en azından ortak sınav olsaydı bizimkiler de ya, o da yok, nasıl iş anlamadım, şimdi öğretmene sorsak sorduğumuza sormuşumuza pişman eder, en iyisi ses etmemek
canım logo istediğiniz herhangi bir şey olabilir dedi kendi logonuzu yaratın demiş. bilgisayardan çıktı yapsam kolay ama iş çizim olunca zor.. Elektroy kişi başı 100 tl olarak aldık beşinci sınıfa kadar kullanılacak .Bir defa verdik o parayı. genel değerlendirme yapıyor sınıf başarısını ölçüp yeni konulara öyle geciyor. ödev kontrolüde oradan yapılıyor .logo derken neyle alakalı canım, sınıf logosu mu? 2 A logosu falan gibi mi?
canım bi de siz şu eletroy sistemini kaça aldınız, öğretmene önermeyi düşünüyorum ama fiyatı makulse tabii
yeni işin hayırlı uğurlu olsun bol kazanclı olsunSelam hanımlar;
İşe başladım...
Kuzucukları öpüyorum ve umarım hep başarılı, sağlıklı ama en önemlisi çoook mutlu olurlar...
Öpüyorum hepinizi...
inşallah iyi bir sonucla gelir başarılarArkadaşlar merhaba nasılsınız?
Bugün öğretmenle konuştum ve Perşembe günü okuldaki bütün 2.sınıflar için deneme
sınavı olacağını öğrendim.Merak ediyorum oğluş nasıl bir sonuçla gelecek acaba...
İlk sınav olduğundan mıdır nedir ben çok heyecanlıyım.İnşallah başarılı olur.
Hoşçakalın...
başarılar diliyorumgünaydın hanımlarrr
bizimde bugün ilk defa ortak sınavımız var akşamdan beri bir heyecanlıyız ki sormayın yatağa yattı uyuyacak heyecandan uykusu gelmiyomuş halbuki sınıfta hergün test oluyorlar bakalım sonuuçlar naıl gelecek ben de merak ediyorum
hayırlı uğurlu olsun işin, bol bereketli kazançlar dileğiyle canımSelam hanımlar;
İşe başladım...
Öpüyorum hepinizi...
Allah zihin açıklığı versin kuzucuğa ,başarılar dilerimgünaydın hanımlarrr
iyi haftalar hanımlar, sesiniz solunuğunuz çıkmıyo ya:26:
hayır canım babam düzenli sağlık icin yürüyüş yapardı.yolun ortasında kalp krizi gecirdi .ölüm anı saniye saniye cekilmiş
iyi olmaya calışıyorum canım
öğretmen logo yapılmasını istemiş. Cocuklar kendileri cizip yapsın demiş . Nasıl birşey yapacağımı bilemiyorum
sizden fikir almak isterim
selam hanımlar;
bir süre paylaşım yapamayabilirim...
Işe başladım...
öpüyorum hepinizi...
arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Bugün öğretmenle konuştum ve perşembe günü okuldaki bütün 2.sınıflar için deneme
sınavı olacağını öğrendim.merak ediyorum oğluş nasıl bir sonuçla gelecek acaba...
Ilk sınav olduğundan mıdır nedir ben çok heyecanlıyım.inşallah başarılı olur.
Hoşçakalın...
başarılar canım,:13::13: En azından ortak sınav olsaydı bizimkiler de ya, o da yok, nasıl iş anlamadım, şimdi öğretmene sorsak sorduğumuza sormuşumuza pişman eder, en iyisi ses etmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?